Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
372 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 372 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πραγματικα κοριτσια γελασα γελασα πολυ γελασα με σας,και εμενα δεν κανει τιποτα ,οταν λεμε τιποτα ,τιποτα τον παρακαλαω να παρει σκουπιδια το πρωι και μου λεει....εσυ τι θα κανεις?ρε κοριτσια εχει δικιο ολη μερα καθομαι τι τωρα να μην παρω το μωρο αγκαλια και τα σκουπιδια με το αλλο χερι και να παω να τα πεταξω εξω,ελεος πια απο το πρωι μεχρι και το βραδυ ολο στιν κουζινα ειμαι σκουπισμα ξεσκονισμα,πλυντηρια,τι τα λεω τωρα τα ξερεται απο πρωτο χερι,αφου να φανταστειτε αρχισα και δεν καπνιζω πολυ γιατι δεν προλαβενω,και μου λεει ουτε αγχωνεσε ολη μερα σπιτι,εγω απο το αγχος τις δουλεια ξες ποσα τσιγαρα κανω?τον κοπανας με μια σκουπα η οχι?αλλα μετα σκευτομαι οτι και αυτος ειναι το μικρο μου ζουζουνι,που τρεχει ολη μερα για μας,να μην μας λειψει τιποτα,και λεω ε δεν πειραζει αντρες ειναι αστους να λενε....

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:πραγματικα κοριτσια γελασα γελασα πολυ γελασα με σας,και εμενα δεν κανει τιποτα ,οταν λεμε τιποτα ,τιποτα τον παρακαλαω να παρει σκουπιδια το πρωι και μου λεει....εσυ τι θα κανεις?ρε κοριτσια εχει δικιο ολη μερα καθομαι τι τωρα να μην παρω το μωρο αγκαλια και τα σκουπιδια με το αλλο χερι και να παω να τα πεταξω εξω,ελεος πια απο το πρωι μεχρι και το βραδυ ολο στιν κουζινα ειμαι σκουπισμα ξεσκονισμα,πλυντηρια,τι τα λεω τωρα τα ξερεται απο πρωτο χερι,αφου να φανταστειτε αρχισα και δεν καπνιζω πολυ γιατι δεν προλαβενω,και μου λεει ουτε αγχωνεσε ολη μερα σπιτι,εγω απο το αγχος τις δουλεια ξες ποσα τσιγαρα κανω?τον κοπανας με μια σκουπα η οχι?αλλα μετα σκευτομαι οτι και αυτος ειναι το μικρο μου ζουζουνι,που τρεχει ολη μερα για μας,να μην μας λειψει τιποτα,και λεω ε δεν πειραζει αντρες ειναι αστους να λενε....

Και μετα μας καβαλανε...Οχι δεν ειναι αστους..Αμα τους αφησεις θα σε πατησουν.Τι ειμαστε εμεις οι σουπερηρωιδες?Χαλαρωστε λιγο κοριτσια μου..

Το ζουζουνακι σου ειναι αξιολατρευτο ετσι οπως εχει ποζαρει,με αυτο το χαμογελακι το απιστευτο....Την λατρεψα την μικρη σου,να σου ζησει!!!

giouli73

giouli73
Εμείς όσο είχαμε ένα είμασταν μια χαρά με τον ερχομό της μικρούλας εγώ κουράζομαι υπερβολικά και ειδικά τώρα που κυνηγάω και τα 2 όλη μέρα. Εκείνος κάνει 2 δουλειές, αλλά σύνολο δουλεύει περίπου 10 ώρες. Κι εγώ κουράζομαι κι εκείνος, αλλά νομίζω μόνο εγώ έρχομαι στη θέση του. Προχθές ας πούμε μου λέει τι έκανες και κουράστικες? είμαι όλη μέρα μόνη μου εδώ μέσα και το μόνο που έχω να κάνω είναι να κυνηγάω τα παιδιά να σφουγγαρίζω το ίδιο σημείο στο πάτωμα 45 φορές από τσίσα, να μαζεύω τα ίδια παιχνίδια 1000 φορές, να ακούω μόνο ζουζούνια και να βλέπω τον μίκυ και τον ντιέγκο.

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο ειναι βρε κοριτσια οτι εμεις θα ερθουμε στην θεση τους ενω αυτοι δεν εκτιμανε αυτο που κανουμε στο σπιτι, το θεωρουνε δεδομενο!Και εγω παντως κανω οτι μπορω,πιανουν και τα χερια μου,ετσι αμα χαλασει κατι στο σπιτι θα κοιταξω να το φτιαξω και μονη μου αλλα ολα κι ολα ας μας εκτιμανε και λιγο!Δηλαδη ανθρωποι ειμαστε και εμεις μια ζωη θα την φαμε στην κουζινα και στην φασινα?

Το δε αλλο που αναφερει μια κοπελια παραπανω οτι περιμενει απο εμας να ξερουμε που ειναι το καθε του πραγμα το κανει και ο δικος μου!Λες και εγω τον παιρνω απο πισω να δω που αφηνει το καθε του αντικειμενο!Το κακο ειναι οτι το ιδιο κανει και η κορη μου,οποτε καταλαβαινετε!Εγω φυσικα τους απανταω "να τα αφηνετε στην θεση για να τα ξαναβρισκετε" αλλα απο το ενα αυτακι μπαινει και απο το αλλο βγαινει!

shineon

shineon
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είναι στον άνθρωπο και στο πόσο σε εκτιμάει και εκτιμάει και τον κόπο σου...και για να μη βάζει στη μέση και για να βοηθάει εφόσον μένει κι αυτος στο σπιτι.!!!Εμ 2-3 να βάζουν στη μέση και ένας να μαζεύει;δεν είναι και άνισο και άδικο;;;Άσε που αν δεν ασχολείται με τα παιδιά τον πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα κάποτε...Τα παιδιά είναι σκληροί κριτές...

http://shineon-n-on.blogspot.com

minubaki

minubaki
shineon έγραψε:Είναι στον άνθρωπο και στο πόσο σε εκτιμάει και εκτιμάει και τον κόπο σου...και για να μη βάζει στη μέση και για να βοηθάει εφόσον μένει κι αυτος στο σπιτι.!!!Εμ 2-3 να βάζουν στη μέση και ένας να μαζεύει;δεν είναι και άνισο και άδικο;;;[Άσε που αν δεν ασχολείται με τα παιδιά τον πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα κάποτε...Τα παιδιά είναι σκληροί κριτές...]

αυτο συζητουσα σημερα με τον συζηγο μου για ενα γνωστο μας ζευγαρι που ασχολειται η μαμα μονο με τα παιδια κ ετυχε να ρωτησω την μικρη κορη τους τι κανει ο πατερας τησ κ μου απαντησε με τον πιο σκληρο τροπο που θα μπορουσε να μιλησει ενα 8χρονο παιδι για τον πατερα του... μπορει οσο ειναι μωρα να μην καταλαβαινουν πολλα αλλα οσο μεγαλωνουν βλεπουν κ κρινουν αναλογως...

shineon

shineon
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
minubaki έγραψε:
shineon έγραψε:Είναι στον άνθρωπο και στο πόσο σε εκτιμάει και εκτιμάει και τον κόπο σου...και για να μη βάζει στη μέση και για να βοηθάει εφόσον μένει κι αυτος στο σπιτι.!!!Εμ 2-3 να βάζουν στη μέση και ένας να μαζεύει;δεν είναι και άνισο και άδικο;;;[Άσε που αν δεν ασχολείται με τα παιδιά τον πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα κάποτε...Τα παιδιά είναι σκληροί κριτές...]

αυτο συζητουσα σημερα με τον συζηγο μου για ενα γνωστο μας ζευγαρι που ασχολειται η μαμα μονο με τα παιδια κ ετυχε να ρωτησω την μικρη κορη τους τι κανει ο πατερας τησ κ μου απαντησε με τον πιο σκληρο τροπο που θα μπορουσε να μιλησει ενα 8χρονο παιδι για τον πατερα του... μπορει οσο ειναι μωρα να μην καταλαβαινουν πολλα αλλα οσο μεγαλωνουν βλεπουν κ κρινουν αναλογως...
Και όχι μόνο αυτό αλλά θυμούνται και πράγματα που εσύ έχεις ξεχάσει ή νομίζεις ότι δεν τα ξέρουν.Μετά πως περιμένεις στην εφηβεία του να σε εμπιστεύεται ξαφνικά όταν δε σε ξέρει καθόλου;δεν έχεις επαφή;δεν ξέρεις τιποτα για αυτά παρα μόνο ότι θέλουν λεφτά για το σχολείο ή το φροντηστήριο;

http://shineon-n-on.blogspot.com

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ευχαριστω πολυ τατιανα μου....και σε εσενα να ζησει το μπουμπουκι σου!!!εχεις δικιο μας καβαλαν ρε γαμωτο.....

minubaki

minubaki
shineon έγραψε:
minubaki έγραψε:

Και όχι μόνο αυτό αλλά θυμούνται και πράγματα που εσύ έχεις ξεχάσει ή νομίζεις ότι δεν τα ξέρουν.Μετά πως περιμένεις στην εφηβεία του να σε εμπιστεύεται ξαφνικά όταν δε σε ξέρει καθόλου;δεν έχεις επαφή;δεν ξέρεις τιποτα για αυτά παρα μόνο ότι θέλουν λεφτά για το σχολείο ή το φροντηστήριο;

swsthhhhhhhhhhh..............

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να πω και εγω τα παραπονα μου.απο χθες σκεφτομαι να γραψω αλλα τι να πρωτογραψω,ειναι τοοσα πολλα.απο την αρχη του ειπα,δεν ξερω πως σε ειχε η μανα σου αλλα εγω δεν θα τρεχω απο πισω σου,δεν θελω να βαλεις ποδια και να κανεις γενικη απλα να μαζευεις τ απραγματα σου.οσο ειμασταν οι δυο μας,χωρις παιδια εκανε περισσοτερα,τωρα δεν κανει τιποτα.ουτε με τα παιδια ασχολειτε ουετ τα πραγματα του μαζευει.του εχω πει απειρες φορες οτι αν θελει υπηρετρια,να με πληρωνει τουλαχιστον.ελειπε 15 μερες λογω δουλειας και οταν ηρθε αρχισε "ειμαι κουρασμενος,τρεχα εσυ 15 μερες για χαζομαρες αλλου,δεν κοιμομουν"και τα σχετικα.και του λεω κατσε εσυ 15 μερες με 2 παιδια μονος στο σπιτι να τρεχεις να τα προλαβεις ολα και μετα μιλα μου για κουραση.στο προηγουμενο σπιτι που ειμασταν για 4 χρονια ποτε δεν αλλαζα θεση στα πραγματα.μια μερα εψαχνε τις καλτσες του και δεν τις εβρισκε "και που τις εβαλες και ολο θεση αλλαζεις στα πραγματα κ.α" Shocked τι να πω.σε αυτο το σπιτι μενουμε 1χρονο.και οταν του λεω φερε μια μπλουζα στην μικρη,δεν ξερει που ειναι,ανοιγει ολα τα συρταρια μεχρι να την βρει.δεν ενδιαφερθηκε ποτε να μαθει που ειναι τα πραγματα στο σπιτι.οσο για τα παιδια δεν ασχολειτε,δεν παιζει μαζι τους.τα λεω και στην πεθερα μου μπας και του βαλει μυαλο αλλα αυτο που λεει "ετσι ειναι ο δ."τι θα πει ετσι ειναι και εγω τι ειμαι?καμια φορα μου λεει να παω για δουλεια αν μας κοψουν και αλλα,αλλα πως να παω?να δουλευω και μετα να τα κανω ολα μονη μου στο σπιτι?
πολλα ειπα.ας σταματησω για λιγο γιατι αν συνεχισω μυθυστορημα θα γραψω. Very Happy

CHRISLA2216

CHRISLA2216
πω πωωωωωω!!! τελειο θεματακι!! εχω τοοοοοοοοοσα πολλα να πω..
αυτος και ειναι κ ο μονιμος κ μοναδικος καβγας με τον αντρα μου τοσα χρονια!
δεν κανει τιποτα μεσα στο σπιτι- απο δουλειες κ τακτοποιημα εννοω.. παρα ασχολειται λιγακι με τα παιδια καποιες φορες κι αυτο μονο με παιχνιδι.. με οσες ειπατε οτι τα παιδια βλεπουν κ κρινουν, συμφωνω απολυτα!! οι δικοι μου γιοι περα απο το παιχνιδι, δεν θελουν να κανουν κατι αλλο με τον μπαμπα τους.. "μπανιο θα μας κανει η μαμα, φαγητο θα μας βαλει η μαμα, θα μας ντυσει η μαμα, με την μαμα θα ξαπλωσω, η μαμα το ενα, η μαμα το αλλο....." ΟΥΦ!!!! δεν φταινε αυτα ομως, οταν ο μπαμπας τους τα θεωρει ολα αυτα δεδομενα καθηκοντα δικα μου κ δεν τα κανει ποτε αυτος.. συνηθιζουν κ τα παιδια ετσι..
ποσες φορες του εχω γκρινιαξει βρε κοριτσια, για το γεγονος οτι ουτε μια φορα δεν εχει προθυμοποιηθει να πει "ας παρω τα παιδια να τα παω μια βολτα μια ωρα, να μεινει μονη της η γυναικα μου λιγο να ηρεμησει". ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!! κι οταν του γκρινιαζω γι'αυτο, παντα τσακωνομαστε!!
αλλα ο νους του μονο στην παοκαρα του ειναι κ στο ποδοσφαιρο.. να μην χασουμε κανεναν αγωνα!!!! ποτε!! αλλο θεμα κι αυτο.. εχει αγωνα σημερα για παραδειγμα- εγω δεν το ξερω- μια ωρα πριν θα μου πει "εγω θα παω να δω τον αγωνα σε λιγο". κατσε ρε μεγαλε, εμενα με ρωτας αν μπορω η' αν ειμαι καλα, για να καθησω μονη με τα δυο παιδια σου? οχι δεν με ρωταει.. το θεωρει δεδομενο οτι θα καθησω-γιατι ειναι δικα μου τα παιδια- κι αυτος θα βγει να ξεσκασει.. τους μεγαλυτερους καβγαδες- με εχουν ακουσει τετραγωνα ολοκληρα στην παλια γειτονια- τους ριξαμε για το θεμα αυτο.. ΟΥΦ!! σημερα ειχε ολομπιακος-παναθηναικος, θα παω να δω τον αγωνα μου λεει το απογευμα.. γιατι ρε γιωργο του λεω, αφου παοκ εισαι! και αντε παλι εγω να παρω μονη τα παιδια να τα παω σε παιδοτοπο.. κι αυριο βεβαια που παιζει ο παοκ, ξανα θα λειπει ολο το απογευμα κ παλι μονη εγω.. τωρα ο κυριος ετοιμαζεται να παει Αγγλια σε λιγες μερες να δει αγωνα με τον παοκ.. απο τον αυγουστο σχεδον ξεκινησε να το κανονιζει.. του ζητησα να με παρει μαζι του, αλλα παει καθαρα-λεει-για τον αγωνα θα ειναι με αλλους δυο φιλους κ δεν γινεται να με παρει.. 3 ολοκληρες μερες θα λειψει- τα συμπερασματα δικα σας!! αυτο ομως ειναι κ το τελευταιο λαθος που του επιτρεπω να κανει!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κοριτσια.. κουραστηκα τοσο πολυ να με θεωρει δεδομενη-απεναντι στα παιδια- που δεν ξερω κ εγω τι θα κανω.. παντως
θα αλλαξω κ θα τα κοψω ολα αυτα!! το ιδιο να κανετε ολες οσες εχετε τετοιου ειδους προβληματα... Wink
εχω να γραψω κι αλλα, τοσα πολλα αλλα θα με κραξετε μετα κ δεν θελω....... Embarassed Embarassed
συγνωμη για το μεγαλο ποστ!!!

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εγω με αυτα ολα που διαβαζω απο σας. αλλα και οσα εχω δει απο γνωστουσ μου που δεν απλωνουν το χερι τουσ για τιποτα. λεω δοξα το θεο που ο δικοσ μου δεν ειναι ετσι. ο καλοσ μου ευτηχως με βοηθαει σε ολα.απο την αρχη τησ κοινησ μσ ζωησ αλλα και σε ολη την διαρκεια τησ εγγυμοσηνησ. και τωρα με τον μπεμπη.πιστευω οτι εναι τα παντα ειναι θεμα χαρακτηρα αλλα και συνεννοησησ του ζευγαριου. ο δικοσ μου ειναι νοικοκυρησ ξερει να κρατησει ενα σπιτι καθαρο και τακτοποιημενο. ο αδερφοσ του παλι με την ιδια μαμα που τουσ τα εδινε ολα στο χερι και στουσ δυο. οχι τα βασικα δεν ξερει αλλα ουτε και σε ποιο συρταρι ειναι τα πιρουνια(ειλικρινα ομως!!!)

FORTE

FORTE
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
amarylis έγραψε:εγω με αυτα ολα που διαβαζω απο σας. αλλα και οσα εχω δει απο γνωστουσ μου που δεν απλωνουν το χερι τουσ για τιποτα. λεω δοξα το θεο που ο δικοσ μου δεν ειναι ετσι. ο καλοσ μου ευτηχως με βοηθαει σε ολα.απο την αρχη τησ κοινησ μσ ζωησ αλλα και σε ολη την διαρκεια τησ εγγυμοσηνησ. και τωρα με τον μπεμπη.πιστευω οτι εναι τα παντα ειναι θεμα χαρακτηρα αλλα και συνεννοησησ του ζευγαριου. ο δικοσ μου ειναι νοικοκυρησ ξερει να κρατησει ενα σπιτι καθαρο και τακτοποιημενο. ο αδερφοσ του παλι με την ιδια μαμα που τουσ τα εδινε ολα στο χερι και στουσ δυο. οχι τα βασικα δεν ξερει αλλα ουτε και σε ποιο συρταρι ειναι τα πιρουνια(ειλικρινα ομως!!!)

Ευτυχως φιλεναδα ''πηρες'' τον σωστο γιο!! Laughing Χαχα αστειευομαι φυσικα!! Smile Οπως τα λες ομως κι εμενα ειναι 2 αδερφια ο αντρας μου ,με μια μαμα να τους τα δινει ολα στο χερι και εγω εχω τον ΄΄κακομαθημενο΄΄ ή καλυτερα να πω πρωην κακομαθημενο γιατι απο την αρχη της συμβιωσης μας εδειξα οτι ,οτι βρησκω στο πατωμα παει κατευθειαν κατω απο το μπαλκονι.... Twisted Evil και πολλα αλλα τετοια οπως καταλαβαινεται!!! Τη μεγαλυτερη αλλαγη του ομως την ειδα οταν εμεινα εγκυος και τωρα με την μικρουλα μας!! Δοξα το Θεο παντος που αλλαξε ,γιατι κακα τα ψεμματα βρε κοριτσια κι εμας μανουλες μας μεγαλωσαν και μας εφρναν το πιατο στο χερι για να μην πω μας ταιζαν στο στομα...!!Απλα πρεπει ολοι να προσαρμοζομαστε στις αλλαγες της ζωης μας και πανω απο ολα να σεβομαστε τον αλλον!! flower

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας διαβάζω και όλο βλέπω και κάτι από εμάς σε όλα τα μηνύματα σας! Κι εμείς δουλεύουμε και οι 2, οπότε θα επρεπε οι δουλειές να είναι μοιρασμένες! Εγώ το μόνο που θέλω να κάνει για την ώρα είναι να πλένει και κανα πιάτο που και που χωρίς να του το πω εγώ πρώτα, αλλά δν το έχω καταφέρει...ίσως να έχει γίνει 2 φορές! Κατα τ' άλλα απλά όταν κάνω δουλειές και είναι σπίτι επειδή δν μπορώ να τον βλέπω να κάθεται κι εγώ να καθαρίζω τον βάζω να κάνει κάτι κι αυτός!! ...Εχω όμως ξεκαθαρίσει ότι αν δν μπορώ όταν θα είμαι έγκυος, αν τύχει οτιδήποτε...θα χρειαστεί να τα κάνει όλα αυτός.. κι ευτυχώς συμφώνησε πάλι καλά! Γενικά είναι φιλότιμο αγόρι, απλά θέλει σπρώξιμο!! I love you I love you

minubaki

minubaki
amarylis έγραψε:εγω με αυτα ολα που διαβαζω απο σας. αλλα και οσα εχω δει απο γνωστουσ μου που δεν απλωνουν το χερι τουσ για τιποτα. λεω δοξα το θεο που ο δικοσ μου δεν ειναι ετσι. ο καλοσ μου ευτηχως με βοηθαει σε ολα.απο την αρχη τησ κοινησ μσ ζωησ αλλα και σε ολη την διαρκεια τησ εγγυμοσηνησ. και τωρα με τον μπεμπη.πιστευω οτι εναι τα παντα ειναι θεμα χαρακτηρα αλλα και συνεννοησησ του ζευγαριου. ο δικοσ μου ειναι νοικοκυρησ ξερει να κρατησει ενα σπιτι καθαρο και τακτοποιημενο. ο αδερφοσ του παλι με την ιδια μαμα που τουσ τα εδινε ολα στο χερι και στουσ δυο. οχι τα βασικα δεν ξερει αλλα ουτε και σε ποιο συρταρι ειναι τα πιρουνια(ειλικρινα ομως!!!)

σπανιο ειδος... τυχερη...
αν και εμανα προσπαθει αλλα μου κανει πολυ ακαταστασια στο σπιτι πολυυυυυυυυ ομως... τουλαχιστον μαγειρευει κ του αρεσει πολυ... κατι ειναι κ αυτο ε????

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα αλλο το κολλημα με το ποδοσφαιρο!Εμενα ξεκινησε στην αρχη μονο με την ομαδα του,τωρα πια παρακολουθει και αλλων ομαδων και εχει αρχισει να παρακολουθει και αλλα αθληματα γκρρ(βλεπε μπασκετ,βολευ η και εγω δεν ξερω τι αλλο)αχ οταν ειχαμε σχεση ομως δεν τολμουσε να παει πουθενα χωρις εμενα αλλα "θυσιαζε" και την ημερα που ειχε ποδοσφαιρο για να ειμαστε μαζι τωρα ομως?

Βασικα μεσα μου ξερω οτι ισως εφταιξα και εγω σε αυτο,να τον εχω κακομαθει αλλα γιατι,οταν αγαπας καποιον πρεπει να σεβεσαι τον κοπο του>

Αχ ωρες ωρες θελω να τον δειρω και αλλες(σπανιες)λεω "μηπως ειμαι αδικη μαζι του"!Το συγκεκριμενο το λεω οταν ακουω περιπτωσεις σαν και αυτες:
να μην δουλευει ο αντρας και να τα περιμενει ολα απο την γυναικα του η να της συμπεριφερεται απαισια κ.ο.κ!

kanty

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αχ βρε κοριτσια.... τι να τους κανουμε? Ο δικος μου εκτος οτι οταν εχει ποδοσφαιπο χανεται για 5 ωρες γιατι πρεπει να παει στο πρακτορειο πρωτα να δει αλλους αγωνες και να παιξει και στοιχημα που τις περισσοτερες φορες χανει και πεταει τα λεφτα ... το αλλο? Που μου εχει κουβαλησει και φιλους χωρις να με ρωτησει και με πυρετο εγω και ηθελε να φτιαξω και μεζεδακια Twisted Evil ασε που αν ειναι αυτος αρρωστος ειναι ολη μερα στο κρεβατι αχ και βαχ ενω εγω πρεπει να εχω τα παιδια να διαβασω τη μεγαλη να μαγειρεψω και να κανω και τις δουλειες του σπιτιου τουλαχιστον τα απαραιτητα. Ωρες ωρες μου ρχεται να ουρλιαξω τα παιδια εχουν και μπαμπα....... - Σελίδα 2 606100 τα παιδια εχουν και μπαμπα....... - Σελίδα 2 93981 τα παιδια εχουν και μπαμπα....... - Σελίδα 2 585182

????????

Επισκέπτης
black beauty έγραψε:μπα μαλλον ειναι στον ανθρωπο!Ειναι παντα της τελευταιας στιγμης!

οντως ντροπη σου χεχε

και τι να κανω να καθομαι να τσακωνομαι?

τι κανει το μωρακι σου?

Και να τσακωθεις δε θα αλλαξει κατι!! Τσαμπα θα συγχιστεις!!! Laughing

Μια χαρα ειναι το μπεμπακι μου!!! Μας εχει τρελανει!!!! I love you

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις