Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
730 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 730 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 22 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 43]

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΗΝ ΠΑς ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΤΕΣΤ ΑΛΛΟ ΤΙΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕς ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΝΙΝΙ........................... Very Happy ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙς ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 654316

allo

allo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπραβοοοοοο ,μπραβο ,μπραβο Αυγολεμονη Θετικό!! Αντε σε λιγο καιρο ετσι θα φουσκωσει η κοιλιτσα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 990599 Ολα καλα θα πανε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 417472

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοπελες ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΕΣΤ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ το pregnancy suresign ΜΠΟΡΕΙς να το χρησιμοποιησεις και 4 μερες πριν ανιχνευει 10 το clear blue htan στα 25 κοριτσια τι γινετε???????

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν μπορει να συμβαινει σε μενα αυτο δεν μπορει! τι να πω για να πει αρνητικο ε δεν ειμαι μονο εσεις θα με βγαλετε τρελη ευτυχως που δεν τα λεω σε κανενα αλλο και ουτε θα τα πω κανενας δεν θα με πιστεψει εγω ειδα την γραμμη σας ορκιζομαι δεν ξερω γιατι αυτο αρνητικο δεν καταλαμβαινω τι γινετε εχω φοβηθει πολυ δεν εχω παρα να περιμενω την κακιστρο να μου εμφανιστει Sad

allo

allo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυγολεμονη έγραψε:κοπελες ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΕΣΤ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ το pregnancy suresign ΜΠΟΡΕΙς να το χρησιμοποιησεις και 4 μερες πριν ανιχνευει 10 το clear blue htan στα 25 κοριτσια τι γινετε???????
Το εννοεις δεν εισαι ???Δεν καταλαβα????Αφου εδιξε το πρωτο.

allo

allo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καμια φορα γινοντε κ λαθη.Μηπως το δευτερο τεστ δεν ηταν ευαισθητο?????????

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
allo μου θα τρελλαθω ειλικρινα κανω το πρωι clear blue βγαινει η αχνοτατη γραμμη καθετη την εβλεπες απο πολυ κοντα και στο φως και λεω δεν μπορει δεν πιστευω θα ναι η φαντασια μου ειδες κανω μετα η ωρα 3.30 βγαινει ο σταυρος αχνη αλλα φαινετε καλυτερα απο την προηγουμενη τωρα εχει εξαφανιστει αλλα εχει περασει η ωρα δεν μετρα εκεινη την ωρα ηταν σταυρος αχνος πηρα αλλο τεστ to pregnancy anixneyei μικροτερη ποσοτητα και βγαινει αρνητικο ειμαι να τρελλαθω δεν ειμαι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ξερω πανε και ερχονται τα συναισθηματα μου σαν το μπαλακι να μην σας τυχει ποτε κατι τετοιο το κανα να γλυτωσω το αγχος και μου βγηκε χειροτερα ορκιζομαι οτι το ειδα τι σκατα γινεται τωρα που αρχισα προσπαθειες να μου καθυστερει και να παθω και αυτο ? νιωθω πολυ ηλιθια γιατι χαρηκα Sad

allo

allo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυγολεμονη έγραψε:allo μου θα τρελλαθω ειλικρινα κανω το πρωι clear blue βγαινει η αχνοτατη γραμμη καθετη την εβλεπες απο πολυ κοντα και στο φως και λεω δεν μπορει δεν πιστευω θα ναι η φαντασια μου ειδες κανω μετα η ωρα 3.30 βγαινει ο σταυρος αχνη αλλα φαινετε καλυτερα απο την προηγουμενη τωρα εχει εξαφανιστει αλλα εχει περασει η ωρα δεν μετρα εκεινη την ωρα ηταν σταυρος αχνος πηρα αλλο τεστ to pregnancy anixneyei μικροτερη ποσοτητα και βγαινει αρνητικο ειμαι να τρελλαθω δεν ειμαι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
Το πρωτο το εκανες με πρωινα ουρα???Αν ναι θα εχει συγκεντρωθει η ορμονη της εγκυμοσηνης.......Το δευτερο το μεσημερι μπορει να μην την ανιχνευσαι γιατι θα ηταν λιγη.

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ηταν πρωινα και ηταη η αχνοτατη το δευτερο ηταν πιο εντονη απο εκεινη και αυτο αρνητικο δεν ειμαι τελος εχω πληγωθει πολυ δεν ξανακανω μονο αν περασουν πολλες μερες και δεν ερθει η κακιστρο αντε να ηρεμησεις τωρα χαλια νιωθω ας ερθει να τελιωνουμε με εχει σπασει

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαταρχην χαλαρα! Εισαι δν εισαι χαλαρα! Γιατι το αρνητικο μπορει να ειναι λαθος! Περιμενε 1-2 μερες ακομη..ακομη δν αδιαθετησες αρα η ελπιδα παραμενει! Στην συνεχεια πηγαινε για χωριακη! Ασε τα τεστ!ΔΝ ειναι ακριβειας!!Κανουν λαθη! Κανεις δν σε λεει τρελη!!

Εγω πηρα τα τεστακια ωορρηξιας απο την φιλη μου τα οποια μου ειχε πει οτι εδειχναν διπλη αχνη γραμμη μονο 1μερα πριν και την μερα που γινοταν η ωορρηξια εδειχνε εντονη και ισως και την επομενη αχνη..μετα τιποτα!! Τα πηρα μετα την ωορρηξια μου αλλα κανω καθε μερα απο ενα μηπως και καθυστερησα να κανω ωορρηξια και σε μενα δειχνει καθε μερα αχνη γραμμη!! Τι να πω??? θα το ριξω στο οτι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χιλλια συγνωμη που σας τρελλανα και σας επριξα τοσο σημερα χαρηκατε και σεις μαζι μου αδικα πρεπει να το ξεχασω και να την περιμενω να ερθει

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α ρε boubou poso δικαιο εχεις θα χαλαρωσω δεν θα τρελλαθω εγω μετα τεστ οτι ειναι να γινει θα γινει παρολιγο να σπασει η καρδια μου απο την χαρα μου και τωρα νιωθω ενα ματσο σκατα

39Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Νοε 17, 2011 8:29 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΗ ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ 1 ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΣΤ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΧΝΟΦΑΙΝΟΤΑΝ.ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΑΚΟΜΑ.

allo

allo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα σου λεει η Μπουμπου Αυγολεμονη,,,,,Κανε υπομονη κ περιμενε!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 38176

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ξερω βλεπω τη φωτογραφια και μου ρχετε να κλαψω αν δεν ειχα εσας να τα λεω αληθεια θα τρελενομουν θα δειξουν οι επομενες μερες ολα θα περασουν μακαρι το μετα να ειναι μονο χαρα και αυτη τη λιγη που νιωσα σημερα ηταν πολυ ωραια . .

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Αυγολεμονη έγραψε:δεν ξερω βλεπω τη φωτογραφια και μου ρχετε να κλαψω αν δεν ειχα εσας να τα λεω αληθεια θα τρελενομουν θα δειξουν οι επομενες μερες ολα θα περασουν μακαρι το μετα να ειναι μονο χαρα και αυτη τη λιγη που νιωσα σημερα ηταν πολυ ωραια . .

Κουκλίτσα μου μην στεναγχωριέσαι και κοίταξε να ηρεμίσεις... Με το να αγχώνεσαι και να στεναγχωριέσαι δεν καταφέρνεις τίποτα... Τι να πουν και άλλες γυναίκες που έχουν πρόβλημα και παρόλα αυτά προσπαθούν και ελπίζουν...
Περιμενε δύο μέρες και εαν δεν έρθει η περιοδός σου πάνε να κάνεις μια χοριακή... Είναι κρίμα αυτό που κάνεις στον εαυτό σου... Ολα θα πάνε καλά... Κι αν δεν έρθει τώρα το μωράκι θα έρθει αργότερα... Μην στεναγχωριέσαι όμως...

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το ξερω ευαγγελιτσα μου και μπραβο σε αυτες που παλευουν με τα δυσκολα παντα τις σκεφτομαι και συνερχομε αντε τα λεμε αυριο σας ευχαριστχ για καθε σας συμπαρασταση σημερα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γι αυτο ειμαστε εδω.. για να χαιρομαστε για τα καλα και για να συμπαραστεκομαστε στα δυσκολα! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 35468

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια, τι κανετε?

Σημερα ειμαι στην 7η μερα του κυκλου και σημερα εγινε και η δευτερη ελευθερη ζουζουνια (μου αρεσει που σας δινω και αναφορα για το καθε ποτε κανουμε σεξ με τον αντρα μου)
Razz Razz Razz Razz

Τελοσπαντων αυτα απο μενα.

Αυγολεμονη μου καταρχην δεν ηξερα οτι εχεις παιδακι και το εκανες τοσο μικρη, να το χαιρεσαι. Τώρα οσο για τα τεστ θελω να πιστευω οτι για να δειχνει αχνες γραμμες οτι εισαι αλλα ειναι πολυ νωρις για να δειχνει μπαμ. Σε περιπτωση βεβαια που δεν εισαι και αυτο θα το μαθουμε συντομα θα κανεις ξανα ζουζουνιες μεσα στον γιορτινο Δεκεμβριο και με ολη αυτη την ατμοσφαιρα θα ερθει και θα φυτρωσει και το σπορακι σου.....
Ηρεμησε σε παρακαλω, σκεψου μονο οτι αν εισαι κανεις κακο στο πανεμορφο και φανταστικο σπορακι σου....
Και μια ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε για νινι?
Σου στελνω τα φιλια μου και μια μεγαλη αγκαλια για να χαλαρωσεις....

Σημερα μια συναδελφος μου ειπε οτι για να πιασει τον γιο της εκανε ελευθερα απο τον Αυγουστο και τον επιασε τον Μαιο οταν πια απελπιστηκε και το αφησε στην ''τυχη'' του και σταματησε να ασχολειται, σας λεει κατι αυτο?

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
siren έγραψε:Γεια σας κοριτσια, τι κανετε?

Σημερα ειμαι στην 7η μερα του κυκλου και σημερα εγινε και η δευτερη ελευθερη ζουζουνια (μου αρεσει που σας δινω και αναφορα για το καθε ποτε κανουμε σεξ με τον αντρα μου)
Razz Razz Razz Razz

Τελοσπαντων αυτα απο μενα.

Αυγολεμονη μου καταρχην δεν ηξερα οτι εχεις παιδακι και το εκανες τοσο μικρη, να το χαιρεσαι. Τώρα οσο για τα τεστ θελω να πιστευω οτι για να δειχνει αχνες γραμμες οτι εισαι αλλα ειναι πολυ νωρις για να δειχνει μπαμ. Σε περιπτωση βεβαια που δεν εισαι και αυτο θα το μαθουμε συντομα θα κανεις ξανα ζουζουνιες μεσα στον γιορτινο Δεκεμβριο και με ολη αυτη την ατμοσφαιρα θα ερθει και θα φυτρωσει και το σπορακι σου.....
Ηρεμησε σε παρακαλω, σκεψου μονο οτι αν εισαι κανεις κακο στο πανεμορφο και φανταστικο σπορακι σου....
Και μια ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε για νινι?
Σου στελνω τα φιλια μου και μια μεγαλη αγκαλια για να χαλαρωσεις....

Σημερα μια συναδελφος μου ειπε οτι για να πιασει τον γιο της εκανε ελευθερα απο τον Αυγουστο και τον επιασε τον Μαιο οταν πια απελπιστηκε και το αφησε στην ''τυχη'' του και σταματησε να ασχολειται, σας λεει κατι αυτο?

Ελευθερίτσα μου καλή προσπάθεια και καλές ζουζουνιες με τον ανδρούλη σου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Για αυτο που λες για τη συναδελφό σου, εχω ακούσει και εγώ πολλές παρόμοιες ιστορίες.. Μια συνάδελφος του άνδρα μου, προσπαθούσε δύο ολοκληρα χρόνια... Εκαναν εξετάσεις και αυτή και ο άνδρας της και βγήκαν καθαροί, ότι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα... Τελικα η κοπέλα αφού απελπίστηκε σταμάτησε να ασχολείται... Το αποτέλεσμα;; Τον άλλο μήνα γεννάει το μωράκι της!!!

Και μην πάμε μακρια... Η μανουλα μου 7 χρόνια προσπαθούσε για παιδιάκι και πρίν από μένα είχε δύο αποβολές... Εκανε προγραμματισμένο σεξ (Μέχρι και Μ. Παρασκευή του είχε στο πρόγραμμα ο γιατρό, άσχετα που δεν έκαναν) και τζίφος... Οταν είπε θα σταματήσω να αγχώνομαι, πήγαν 15 Αυγουστο στη Θάσο για 2ημερο και τσουπ!!! Να μαι εγω!!! Very Happy (το καλό πράγμα αργεί να έρθει χιχι!)

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευαγγελιτσα μου, οντως μην παμε μακρια. Η κουμπαρα μου κανανε 6 μηνες περιπου ελευθερα τιποτα μετα αρχιζουν σπερμοδιαγραμμα ο αντρας της εκατομμυρια τα σπερματοζωαρια και ολα καλα κανει σαλπιγγογραφια ολα καλα κανει και αλλες εξετασεις και ολα καλα.
Τους λεει ο γιατρος ηρεμηστε προσπαθηστε για αλλους 6 μηνες και αν δεν γινει κατι παμε σπερματεγχυση... μετα απο δυο μηνες εγκυος η κουμπαρα μου σε διδυμα.

Θα εχουμε ολες μας ευχαριστα αποτελεσματα συντομα....

Και εγω προσπαθω να ηρεμησω δεν μπορω να το ξεχασω αλλα προσπαθω να μην δινω πολυ σημασια και ευχομααι....

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Και εγώ το πιστεύω ότι όλες μας αργά ή γρήγορα θα έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα!!! Και το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου για όλες μας!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

allo

allo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Απο το στομα σου κ στου Θεου το αυτη Ευαγγελιτσα μου. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 2 654316

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα στα κοριτσάκια μου Very Happy

Τι μου κάνετε? Αυγολέμονη κανένα νέο?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 22 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις