26 Απ: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!! Τρι Νοε 22, 2011 12:12 pm
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
[quote="ksapphire"]παρε και το λεμονακι, δεν χανεις τιποτα. Καλη επιτυχια [/quoteευχαριστωωω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
marinaki <3 <3 έγραψε:αλικακι έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:αλικακι έγραψε:Μαρινάκι,στο ΙΚΑ δεν περιμένεις ουρά.Μόλις πεις ότι είσαι έγκυος θα περάσεις πρώτη.Πρεπει,όμως,να είσαι πολύ νωρίς εκεί.Να ρωτήσεις και θα σου πουν τι ώρα.
αχ αληκακη μου δυστηχως ειμαστε στην ελλαδα πηγα την αλλη φορα παω συνηθως 7'30 ωρα χωρις ραντεβου κ ειναι κατι κολογερη δεν σε αφηνουν φωναζουν!!κ ρωτησε μια εγκυος εκει στης βλαμενες οτι η εγκυμονουσες δεν εχουν προτερεοτητα κ λεει οχι θα πατε με την ουρα ασε ΕΛΛΑΔΑ σου λεει ο αλλος αλλα αν παω τελικα ικα θα παω εννοειτε μπρωστα!
Να ζητήσεις την προισταμένη ή τον διευθυντή!!Δεν γίνονται αυτά τα πράματα!!!
Το δικό μας το ΙΚΑ μέχρι και στις ειδήσεις έχει βγει,αλλά σ'αυτό το θέμα δεν έχω παράπονα...
Πριν αρχίσουν τις αιμοληψίες,πάντα,ρωτάγανε αν υπάρχουν έγκυες.Αλλά κι εγώ με το που πήγαινα ενημέρωνα ότι είμαι έγκυος.
Να πας με τον άντρα σου ,αν μπορεί,και εν ανάγκη να βάλει και καμιά φωνή.
Έχεις προτεραιότητα.Τέλος!!!
αχ αλικακη μου ναι επειδη μου εχουν πει οτι μπωρει να ζαλιστο θα παμε μαζη αλλα ναι αλλη φορα θα το κανω αν παω κ πει παλι τα ιδια!!δεν το ηξερα οτι μπορω να παω στον διευθηντη!!αλλα ναι τους χρειαζεται βλακεια που δεν τους εβαλα της φονες καμια φορα αλλα θα μπενω μπρωστα κ ας μου πει καποιος κατι,εδω που παω εγω δεν φωναζουν αν πουνε ξερω εγω αν ειναι καποια εγκυος,ευχαριστω που μου το ειπες!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης