1 Κόλπα για να κατέβει το μωρό; Σαβ Νοε 19, 2011 8:50 am
????????
Επισκέπτης
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LayElDi στις Τετ Φεβ 29, 2012 11:11 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LayElDi στις Τετ Φεβ 29, 2012 11:11 am, 1 φορά
shineon έγραψε:Για να κατέβει το μωρό και γω το περπάτημα ξέρω.Αλλά για να αρχίσει ο τοκετός γιατί βλέπω ότι είσαι 39 εβδομάδων η γιατρός μου μου είχε πει ότι ένα είναι το γιατρικό.SEX,SEX και πάλι SEX...(Kαλή γιατρός )Σοβαρά τώρα λέει το σπέρμα έχει μια ορμόνη που μαλακώνει τον τράχηλο.Αυτά και η ώρα η καλή!!!!
shineon έγραψε:Για να κατέβει το μωρό και γω το περπάτημα ξέρω.Αλλά για να αρχίσει ο τοκετός γιατί βλέπω ότι είσαι 39 εβδομάδων η γιατρός μου μου είχε πει ότι ένα είναι το γιατρικό.SEX,SEX και πάλι SEX...(Kαλή γιατρός )Σοβαρά τώρα λέει το σπέρμα έχει μια ορμόνη που μαλακώνει τον τράχηλο.Αυτά και η ώρα η καλή!!!!
mariloy έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΙΒΕΝΕΙ ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ !!
LayElDi έγραψε:χαχαχα...τι Σεξ ρε κορίτσια;
Εδώ κατουάω και μόνο που δεν τον φωνάζω για να με σκουπίσει!!!χαχαχαχα
Τραγική η κατάσταση!!Για να αλλάξω πλευρό θέλω τουλάχιστον κανά λεπτό και βάλε..Μην αναφερθώ στο να σηκωθώ από το κρεββάτι...ζόρι μέγιστο!!
Λίγο το ένα, λίγο το άλλο, λίγο και τα 30 κιλά που έχω πάρει (Ξεκίνησα 58 και έφτασα 88,6!!!) που να κάνω σεξ το κημένο το φοραδάκι!!χαχαχα
mommy12585 έγραψε:
Εγώ 38,5 εβδομάδων και η κοιλιά κόντευε να μου φτάσει στο στόμα, αφού ξαπλωνα και νόμιζα ότι θα το φτύσω το παιδί δεν θα το γεννήσω...
LayElDi έγραψε:mommy12585 έγραψε:
Εγώ 38,5 εβδομάδων και η κοιλιά κόντευε να μου φτάσει στο στόμα, αφού ξαπλωνα και νόμιζα ότι θα το φτύσω το παιδί δεν θα το γεννήσω...
ααχαχαχα..και εγώ έτσι είμαι τα βράδυα όταν ξαπλώνω!!Πολύ γέλιο.Αφού σε μία δυνατή σύσπαση που είχα και έγινε η κοιλιά πάαααρα πολύ τετράγωνη και το μωρό ήταν πάνω σχεδόν στο στομάχι, το δείχνω στον άντρα μου και λέει: "Ρε κοπελάκι μου όμορφο, αφού δε χωράς εκειμέσα..θα πάθεις τίποτα!Βγες έξω να ανασάνει και η μανούλα!!"
χαχαχα πολύ γέλιο όμως!!
Ακριβώς όπως τα λες είναι!!!
mommy12585 έγραψε:
Πάντως αφού έχεις και συσπάσεις και το καταλαβαίνεις είναι καλό σημάδι μην αγχώνεσαι τι θα κάνει? θέλει δεν θέλει θα βγει το ζουζούνι σου, όσο ψηλά και αν πηγαινει για να κρύβεται!!
Με το καλό να το πάρεις στην αγκαλίτσα σου!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LayElDi στις Τετ Φεβ 29, 2012 11:12 am, 1 φορά
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης