26 Απ: ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ FILICINE Τρι Νοε 22, 2011 5:13 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
τι είναι το εβιολ ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
mamavivo έγραψε:η βιταμινη ε?
εγω την περνω για αλλο λογο δεν ηξερα οτι κανει και γιαυτο.
το λαδι της eviol ειναι απλα απιστευτο.ασχετο βεβαια
Λεμονάκι έγραψε:mamavivo έγραψε:η βιταμινη ε?
για πέστε ρε κορίτσια να ξέρουμε, εσύ ας πούμε γιατί το πήρες ;
Λεμονάκι έγραψε:mamavivo έγραψε:η βιταμινη ε?
για πέστε ρε κορίτσια να ξέρουμε, εσύ ας πούμε γιατί το πήρες ;
Λεμονάκι έγραψε:εγώ παίρνω φολικό οξύ αλλά για την βιταμίνη Ε δεν είχα διαβάσει πουθενά οτι βοηθάει και στην γονιμότητα...
για κάτσε να ρωτήσω τον ντακ
markella01 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή αν όντως μας βοήθησε, προσπαθούσαμε συνολικά 8 μήνες και τον τελευταίο μήνα εγώ πήρα φολικό οξύ και πήραμε και οι δύο εβιολ ε και έμεινα. Τώρα φυσικά εξακολουθώ να το παίρνω χωρίς να μου το έχει πει ο γιατρός, το έπαιρνα συνεχώς και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Νομίζω μόνο καλό κάνει.
RANIAASIKIDOY έγραψε:ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΙΔΗΡΟ,ΑΣΒΕΣΤΙΟ,ΚΑΙ ΤΟ FILICINE!ΤΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΦΟΣΙΩΘΗΚΑ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΚΑΙ FILICINE ΤΑ ΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΑΛΗ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ FILICINE.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΩ.
RANIAASIKIDOY έγραψε:ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΙΔΗΡΟ,ΑΣΒΕΣΤΙΟ,ΚΑΙ ΤΟ FILICINE!ΤΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΦΟΣΙΩΘΗΚΑ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΚΑΙ FILICINE ΤΑ ΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΑΛΗ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ FILICINE.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΩ.
Το φολικο ΔΕΝ ειναι η Β12, ειναι διαφορετικη βιταμινη, αν και η έλλειψη και των δύο μπορει να εχει παρομοια συμπτώματα.....μόλις ο γιατρός είδε ότι έχω έλλειψη της βιταμίνης Β 12 και χαμηλό σίδηρο...
Για τις μικρες συσπάσεις νομιζω δινεται το μαγνησιο. Η γιατρος μου μου ειχε πει να σταματησω να το παιρνω τον τελευταιο μηνα, οταν βεβαιωθηκε οτι ολα βαινουν καλως....αλλα κ γιατι ειχα συσπασεις λογω αγχους κ στρες...
Το Gyno-tardyferon ηταν αυτο που επαιρνα απο το δευτερο τριμηνο και μετα, κι εχει λιγοτερο φολικο απο οτι το filicine. Στην ουσία πιο πολύ παιζει ρόλο στην αναπτυξη του εγκεφάλου του εμβρύου, μαζι με τα υπόλοιπα, και απο τη στιγμή που ο εγκέφλος εχει δημιουργηθει, η ποσότητα που χρειαζεται ειναι μικροτερη συγκριτικά.stella7778 έγραψε:να προστεθει και μια αλλη αποψη???
οταν ημουν εγκυος ο γυναικολογος με χαρα μου ειπε οτι αντι να παιρνω χωριστα filicine υπαρχει το gyno tardyferon το οποιο εχει μεσα και filicine και να παιρνω εκεινο....ετσι και εκανα...μονο που ειχε ελαχιστο filicine μεσα, με αποτελεσμα να κανει εξαρση το αυτοανοσο μου και αφου κοντεψα να μεινω αναπηρη, τωρα χωρις να ειμαι εγκυος, μου εχουν δωσει filicine εδω και ενα χρονο........γι αυτο προσοχη κοπελιες!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης