51 Απ: ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ FILICINE Σαβ Ιαν 14, 2012 2:38 am
????????
Επισκέπτης
εγω τωρα πια το παιρνω σα βιταμινη για να βοηθαει την κινηση μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 12:06 pm, 1 φορά
Καλυτερα να συμβουλευτεις καποιον γυναικολογο, οχι οτι κανεις καποιο λαθος, αλλά μηπως πχ το filicin εχει καμια περιεργη αντιδραση με το συγκεκριμενο σιδηρο που παιρνεις. Δεν εννοω την συγχορηγηση, απλα μερικα σκευασματα μπορει να μην εχουν την ιδια δραση αν λαμβανονται μαζι με άλλα. Θέμα μαρκας δηλαδη, οχι θεμα δραστικης ουσιας, αν καταλαβαινεις τι θελω να πω.el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια εγω παιρνω σιδηρο με βιταμινη c γιατι εχω σιδηροπενικη αναιμια λεω να αρχισω filicine για να τις προσπαθειες μας για μωρακι
stella7778 έγραψε:να προστεθει και μια αλλη αποψη???
οταν ημουν εγκυος ο γυναικολογος με χαρα μου ειπε οτι αντι να παιρνω χωριστα filicine υπαρχει το gyno tardyferon το οποιο εχει μεσα και filicine και να παιρνω εκεινο....ετσι και εκανα...μονο που ειχε ελαχιστο filicine μεσα, με αποτελεσμα να κανει εξαρση το αυτοανοσο μου και αφου κοντεψα να μεινω αναπηρη, τωρα χωρις να ειμαι εγκυος, μου εχουν δωσει filicine εδω και ενα χρονο........γι αυτο προσοχη κοπελιες!
emena to eperne h koumpara m kai meta apo ligo xroniko diasthma emeine egkyosboubouka έγραψε:ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ. ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ!
MARAKI!86 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΩ FOLIDEX.ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ..Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ?ΠΑΙΡΝΩ 1 ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 2?ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 2??ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ Β12?ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 SOS ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΚΥΗΣΗ...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης