Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
767 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 767 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stefaniandreas έγραψε:και αλλη μια ερωτηση(ειναι η μερα μου σημερα)
η κουμπαρα μου παρηγγειλε αυτο τον μαρσιπο
http://www.babywearing.gr/Shopping/images/meitai/etoimoi_marsipoi_meitai/marsipos_4700_b.JPG
τον εχει καμια?ειναι καλος?
γιατι εχουμε τον κλασικο αλλα νομιζω οτι θα μου φυγει το παιδι και δεν τον χρησιμοποιω

egw exw ton teleytaio me th neraidoula 8elw gnwmes Smile))

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mmairula έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:και αλλη μια ερωτηση(ειναι η μερα μου σημερα)
η κουμπαρα μου παρηγγειλε αυτο τον μαρσιπο
http://www.babywearing.gr/Shopping/images/meitai/etoimoi_marsipoi_meitai/marsipos_4700_b.JPG
τον εχει καμια?ειναι καλος?
γιατι εχουμε τον κλασικο αλλα νομιζω οτι θα μου φυγει το παιδι και δεν τον χρησιμοποιω

egw exw ton teleytaio me th neraidoula 8elw gnwmes Smile))
http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1109_ring_sling.JPG

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγώ έχω πάρει ένα babasling αλλά μου φαίνεται ότι τελικά δε θα με βολέψει. είναι λίγο φαρδύς, είναι και μικρόσωμη η δικιά μου, σα να χάνεται το παιδί εκεί μέσα.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εχω νεο θεμα!!!!!
εκει που ολα μπηκαν σον δρομο τους με τον θηλασμο ξαφνικα ποναω πολυ στην πλατη!
ειπα μηπως εχει να κανει με κακη σταση. το προσεξα πολυ να καθομαι σωστα. ειπα μετα μηπως ειναι γενικα που εχω το μωρο στα χερια και ισως ''κουρασα'' καποιον τενοντα.
τελικα δεν ειναι αυτο. ποναω οταν θηλαζει απο δεξια! οταν ρουφαει σιγκεκριμενα. σαν να με τραβει κατι απο το στηθος περναει κατω απο τη μασχαλη και φτανει μεχρι την σπονδυλικη στηλη. οταν βγαζω το μωρο απτο στηθος αν πατησω προς τα μεσα την θηλη ποναω παλι Rolling Eyes τι να ειναι??? εχει καμια κατι αναλογο? αυριο εχω ραντεβου στη γιατρο μου να με δει.. τη μητρα κτλ.. θα τη ρωτησω εννοητε..

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κι εγω θηλαζω δεν εχω εντωπυσει κατι τετοιο να το συζητησεις με το γιατρο σου οπωσδηποτε και να μας πεις ...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι σαν να ποναει καποιο νευρο. δε μπορω να το αξηγησω αλλιως.. ειναι αρκετα ενοχλητικος πονος εως επωδυνος πραγματικα. μετα απο λιγη ωρα τον βγαζω. δεν αντεχω να τον θηλαζω απο κει για πολυ ωρα..επισης χθες που με ετριψε ο αντρας μου αλλου με ετριβε και χτυπουσε στο σημειο που εκανα επισκληριδιο.. ολο προβληματα ειμαι! Laughing επισκευη και αποσυρση θελω μαλλον

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δειτε εδω..http://www.ivf-embryo.gr/gynaikologia/toketos/mitrikos-thilasmos/mitrikos-thilasmos

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοιτα απο επισκληριδιο δεν ξερω η Στεφανια εκανε μηπως ξερει να πει κατι μπορει να ειναι καποια μελανια απο την ενεση...να τα συζητησεις με το γιατρο σου .

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω δεν ειχα κανενα θεμα με την επισκληριδιο.εχω ακουσει βεβαια οτι πολλες τις ενοχλει μεχρι και 3μηνο σε εκεινο το σημειο αλλα οχι επωδυνα.
τωρα για το στηθος να ρωτησεις τη γιατρο σου.μπορει οντως να ειναι καποιο νευρο

http://stefxon@gmail.com

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουτε εγω εχω θεμα. χθες στο μασαζ το καταλαβα.. δεν ετριβε εκει! πολυ πιο πανω αλλα χτυπουσε εκει.. τι να πω πια... Laughing

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefaniandreas έγραψε:να ρωτησω κατι αυτες που γεννησανε?νοιωθετε ποτε οτι θελετε να γυρισει η ζωη σας στο πριν?μου λειψανε οι μαραθωνιοι καφεδες της εγκυμοσυνης και τα βαζω με τον αντρα μου μερικες φορες που ο καημενος μεχρι να ερθει να φαει να βγαλει βολτα το σκυλο να κανει μπανιο και να δει το μωρο παει 10 το βραδυ.
απο την αλλη μια φορα που αφησα τον μπεμπη για να βγουμε ειχα συνεχεια το μυαλο μου στο κινητο και δεν το χαρηκα.

Εγώ δεν έχω προλάβει να νοσταλγήσω ακόμη..Νομίζω πως από πάντα υπάρχει αυτό το μωράκι στην ζωή μου,δεν θυμάμαι πως ήμουνς πριν Rolling Eyes Rolling Eyes Μου αρέσει που πλέον δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο και δεν κουράζω το μυαλό μου με ανούσια πράγματα παρά μόνο με ό,τι αφορά το μωρό..Και να φανταστείτε δεν έχω βγει ακόμη από το σπίτι,νόμιζα πως αυτό θα με ενοχλούσε αλλά δεν καταλαβαίνω πως περνάνε οι μέρες!Δεν μου έχει λείψει το έξω και ακόμη και αν μου δινόταν η ευκαιρία δεν ξέρω αν θα έβγαινα,μάλλον θα είχα το μυαλό μου πίσω στο σπίτι..

Σήμερα το μεσημέρι ο μπέμπης μου μου έκανε το καλύτερο δώρο!75 λεπτά μεσημεριανού ύπνου χωρίς διακοπή!!Δικού μου ύπνου όχι δικού του -αυτός κοιμάται όλη μέρα σχεδόν αλλά δεν συντονίζομαι πάντα και εγώ μαζί του στον ύπνο!Πραγματικά σήμερα κατάλαβα την αξία του χρόνου!!! Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για δείτε αυτό http://www.santascloset.co.uk/index.html Very Happy Very Happy Very Happy Παρήγγειλα ήδη στολίδι από την κατηγορία Family of 3 για δώρο στον αγαπημένο μου για τα Χριστούγεννα!!! Very Happy Very Happy Very Happy

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
CARRIE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΩΡΟΠΑΙΔΑΚΙΑ....ΟΤΙΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΓΕΜΙΖΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ...
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΣΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ???

ΧΙΟΝΑΤΗ? ΛΑΜΠΡΟΥΛΑ ? ΚΟΛΟΚΥΘΟΥ->ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ???
ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΔΙΟ...??
ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ...ΣΙΔΕΡΩΣΑ , ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΣΩ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΟ... ΕΧΩ ΤΩΡΑ -2 ΜΕΡΕΣ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΩΔΥΝΑ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΥ... ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΤΡΑΧΛΟΣ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡ???

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πηνελοπάκι δίκιο έχουνSmile Θα το δεις και εσύ σύντομα Wink Wink Εγώ θα επιστρέψω σε ένα χρόνο περίπου από την μέρα που γέννησα. Πέρα από τις 63 μέρες και το 6μηνο του ΟΑΕΔ,θα πάρω αντί για μειωμένο ωράριο 3,5 μήνες άδεια σύν όλη την άδεια του 2012 που πρέπει να πάρω οπότε βγαίνει σχεδόν ένας χρόνος..

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σου Πηνελοπη εδω ειμαι ακομα εγω απλα με εχει πιασει ετσι μια μελαγχολια να το πω,ανυπομονησια,δεν ξερω τι ακριβως.Πονακια εχω και εγω περιοδου τις τελευταιες μερες αλλα οχι για παρα πολυ.Παω να δω και εγω μαστερ σεφ τζουνιορ!
Α ρε carrie εχεις να κατσεις ουυυυυυυυ.Εγω μαλλον μετα το 6μηνο θα γυρισω, καλο ειναι βεβαια και αυτο το 6μηνο.

veniou

veniou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalhspera meta apo toso kairo ta katafera na sas grapsw ta nea mou gienisa stis 16/11/11 stis 7:48 olla pigan kalla kai twra girhsa sto nhsi kai ginete enas panikos 8ilazw to mwro exw kai ta koritsakia mou kai ollh mera trexw den prolavenw na katsw na dw ta nea sas opote exw xrono 8a mpenw na ta leme oses gienisate prosfata na ta xiereste filakia

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια και απο μενα ελπιζω να ειστε καλα η αληθεια ειναι οτι εριξα ενα γρηγορο βλεφαρο, η ψυχολογια ακομα στα κατω της, τουλαχιστον ηρθε η αλλαξιερα σημερα και καπως ασχοληθηκα με τα ρουχα, αναψα τζακι κλασσικα , εκανε ο μπαμπας μου παστιτσαδα κοκορα και φαγαμε και μπλα μπλα κατα τ'αλλα τα ιδια

Πηνελοπακι μη φοβασαι θα σε συνοδευσω μεχρι το τελος χαχαχα
Λαμπρουλητα μου τι κανεις?
φιλια σε ολες τις μανουλες

Βενιου να σου ζησει το νινακι!καλη λοχεια

βουρλομαμιτα φιλια!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!
ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ.... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 438696
ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ...ΛΕΩ ΝΑ ΜΟΝΗ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!
ΛΑΜΠΡΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΤΟΚΤΟΡ ΣΗΜΕΡΑ Η' ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??? scratch
Η ΚΟΛΟΚΥΘΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ ΣΑΝ ΣΗΜΑΔΙ ΓΕΝΝΑΣ!!!!
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ??? ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ Ε??? Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 325318 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 136747 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 429657 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 401147 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 612298 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 265107 ...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΑΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσάκια!!!!Πηνελόπη μου κι εγώ αυτό λέω όταν δεν δίνουν παρών οι συνγκαστρούλες!!
Τι έμεινε?Τοσο δα λίγο εμεινε για την καθεμια μας πια!!!
Πολύ καλο μας μήνα λοιπόν!!Ο μηνας που θα καλοσωρισει και τα τελευταια μπεμπακια!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 417472

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!carrie συμφωνω οτι σκεφτεσαι πως ηταν η ζωη χωρις το αυτοκολλητακι πανω σου αλλα παρολαυτα ειχα συνηθησει να λειπω απο το σπιτι πανω απο 12-13 ωρες τη μερα και τωρα μου κακοφαινεται λιγο.βεβαια τον βαζω στο καροτσι και τον γυρναω στον πεζοδρομο.
ασε που απο χθες αποφασισα να μη φοραω ολη μερα πυτζαμες στο σπιτι μεσα και αισθανομαι καλυτερα.μπηκα και στα τζην μου και ολα καλα...
χιονατουλα για παρε λιγο τα πανω σου!!!εφτασε ο καιρος!!!

http://stefxon@gmail.com

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARIANNEMAM ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ... ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΜΑΣ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ, ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΛΑΜΠΡΟΥΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 38+ , ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ" Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 534787 ...
ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ... ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΩΔΥΝΑ ΑΠΛΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ , ΕΛΠΙΖΩΟ ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ!!!
Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΝΤΟΚΤΟΡ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ?
ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΕΙΣ!!! ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ... ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ...ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΤΟΤΕ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!!

497Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 Empty Ήρθε και ο μπόμπιρας μας! Πεμ Δεκ 01, 2011 12:40 am

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια, εχθές στις 8.10 το πρωί και μετά από μαραθώνιο 16 ωρών ήρθε τελικά και ο μπομπιράκος μας! Ήταν πολύ ζόρικος τον τρόμαξαν το ΔΝΤ και τα συναφή και δεν ήθελε να κατέβει με τίποτα! Περιττό να σας πω ότι είναι ένας κούκλος!!! Cool Cool Cool Very Happy Very Happy

Η Χρύσα μου θα κάτσει μέχρι την Δευτέρα στο νοσοκομείο οπότε και θα έχετε και περισσότερες λεπτομέρειες!

Ορίστε και το καμάρι μας Very Happy

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ευχόμαστε με το καλό στις εναπομείναντες, και πιστέψτε με η αναμονή αξίζει όσο οτιδήποτε άλλο στον κόσμο Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 536304

Βασίλης - Χρύσα (μπέμπης afro)

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pumpkin έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, εχθές στις 8.10 το πρωί και μετά από μαραθώνιο 16 ωρών ήρθε τελικά και ο μπομπιράκος μας! Ήταν πολύ ζόρικος τον τρόμαξαν το ΔΝΤ και τα συναφή και δεν ήθελε να κατέβει με τίποτα! Περιττό να σας πω ότι είναι ένας κούκλος!!! Cool Cool Cool Very Happy Very Happy

Η Χρύσα μου θα κάτσει μέχρι την Δευτέρα στο νοσοκομείο οπότε και θα έχετε και περισσότερες λεπτομέρειες!

Ορίστε και το καμάρι μας Very Happy

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ευχόμαστε με το καλό στις εναπομείναντες, και πιστέψτε με η αναμονή αξίζει όσο οτιδήποτε άλλο στον κόσμο Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 536304

Βασίλης - Χρύσα (μπέμπης afro)

ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΡΟ ΣΑΣ!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!!!
ΟΝΤΩΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΑ, ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!
ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βάσιλη-Χρύσα να σας ζήσει ο μπεμπάκος σας!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 50580 Να είναι γερός και καλότυχος!!!!

Εγώ σήμερα κουτουλάω.. Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 20 850933 Χθες είχαμε κολικούς και από τις 11 το βράδυ σταματήσαμε να κλαίμε στις 5 το πρωί!! Shocked Shocked Shocked Shocked Συμβουλή προς εγκυούλες:Κοιμηθείτε όσο προλαβαίνετε!!!!Μετά δεν θα συνειδητοποιείτε πως περνάει ο χρόνος,οι μέρες..!!! Razz Razz Razz Sleep Sleep Sleep Sleep

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΡΡΙΕ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις