Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
555 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 555 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
penelope26 έγραψε:ΚΑΡΡΙΕ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ?

Χθες το μόνο διαφορετικό που έφαγα ήτανε λάχανο σαλάτα και θέλω να πιστεύω ότι αυτό έφταιγε..Μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει εκτός αυτού τα κάστανα και τις φακές!Στο τέλος δεν θα μείνει να τρώω τίποτα Rolling Eyes Rolling Eyes Τι να πω?Να είμαστε σε κανένα άλμα ανάπτυξης?? scratch scratch

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΕΡΙΑ , ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ... ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό έχω σκοπό να κάνω..Να δούμε πως θα παει σήμερα..

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
penelope26 έγραψε:
ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΡΟ ΣΑΣ!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!!!
ΟΝΤΩΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΑ, ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!
ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ?

Ευχαριστούμε πολύ, όχι τελικά καισαρική γιατί μετά από τόσες ώρες και φάρμακα δεν είχε συσπάσεις και δεν λέπτυνε καθόλου ο τράχηλος. Για την ιστορία, πήγε το πρωί για καρδιοτοκογράφο ρουτίνας και την κάναν εισαγωγή! Τέλος καλό όλα καλά!

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χρυσα βασιλη να σας ζησει!!!!
εμας ο μπεμπης ευτυχως ειναι αναποδος στο θεμα γκρινιας μεχρι στιγμης.οταν γκρινιαζει γκρινιαζει το πρωι.το βραδυ αν κοιμηθει δεν πτοειται με τιποτα!
ελπιζω να συνεχισει ετσι

http://stefxon@gmail.com

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανουλες και απο μενα!!!Να σας ζησουν τα μωρακια σας και με το καλο σε οσες περιμενουν!!!
Να σας πω και εγω λιγο περιληπτικα την δικια μου ιστορια τοκετου!!
Λοιπον...Παρασκευη πρωι ειχα ραντεβου για καισαρικη αλλα απο τα ξημερωματα γυρω στις 2 ξεκινησα να εχω συσπασουλες και πηγα κανενα μισαωρακι νωριτερα στο Ιασω.Μου καναν τις απαραιτητες εξετασεις ,επισκληριδιο κ.τ.λ και 9.25 γεννησα την μικρουλιτσα μου με βαρος 2190.Νοσηλευτικε στην θερμοκοιτιδα για 2 μερες λογω οτι το ζαχαρο της ειχε πεσει στο 30 λογω της αφαγειας που ειχε πεσει στην κοιλιτσα της μαμας και αλλες 2 μερες στην παρακολουθηση.Ευτυχως την ημερα που ηταν να βγω εγω απο το μαιευτηριο πηρα και την μικρουλα μου γιατι υπηρχε περιπτωση να μου την κρατησουν λιγες μερες ακομη.Ηρθαμε σπιτακι μας και πινουμε γαλατακι της μαμας αλλα και ξενο,μπορει να μας περνει κανενα μισαωρο να πιουμε 50 ml αλλα το παλευουμε!!Σε γενικες γραμμες ολα καλα εαν εξαιρεσουμε μια ψιλοκαταθλιψη που εχω λογω της μεγαλης μου της κορης.Αισθανομαι πως δεν κανω πραγματα μαζι της και δεν ασχολουμε οπως πριν και ολο κλαιω.Δεν θελω να νομιζει πως την παραμελώ,την υπεραγαπαω.Αυριο θα προσπαθησω να παω βολτα με την μεγαλη μου την κορη και να αφησω το νινι στην μαμα μου!!!

Θα προσπαθησω να σας διαβασω και να σχολιασω αλλα συγχωρεστε με γιατι οι ορμονες μου κανουν λιγο παρτυ

stefaniandreas

stefaniandreas
μαρακι να σου ζησει!!!ειναι λογικο να εχεις αυτα τα συναισθηματα πρωτες μερες ειναι.θα περασουν
λοιπον σημερα που ειμαστε γκρινιαρουληδες ανακαλυψα οτι του αρεσουν παρα πολυ τα νανουρισματα.ηρεμησε πολυ γρηγορα.να ειναι καλα το youtube!!!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα κοριτσόπουλα!!!
Κολοκυθού ο μπεμπάκος είναι κούκλος!τί όμορφα χειλάκια είναι αυτά!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 379767
Στεφανία έχεις δίκιο για τα νανουρίσματα, κι εγώ όλη μέρα έχω μουσική υπόκρουση του σταθμού solo radio, από τη σελίδα www.sky.fm. Αποδίδει!!!! Ειμαστε σε μια γλυκιά ντάγκλα όλη μέρα!!χαχα!!
Εγώ ξεκίνησα τις συνεδρίες με τα παιδάκια μου, σήμερα θα φύγω στη 1.30 και θα γυρίσω περίπου στις 8. Μου κάνει πολύ καλό η δραστηριοποίηση, δεν μπορώ να με σκεφτώ μόνο στον ρόλο της μάνας!!!Στο σχολείο θα επιστρέψω τέλη Γενάρη.Προς το παρόν απολαμβάνω τις ...διακοπές μου!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 186253 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 136747 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 429657 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 612298 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 379767 χαχαχα!!!
βλέπω στο facebook κάτι πανέμορφα μωράκια που αναρτήσατε, μπράβο βρε κορίτσια, είναι όλα κουκλιά, κάθε ένα με τη χάρη και τα νάζια του!!!
καλημερούδια!

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κοριτσια να σας κανω μια αδικαριτη ερωτηση και οσες θελτε απαντατε.Ποσο σας πηρα ο γιατρος για καισαρικη σε ιδιωτικο μαιευτηριο?Κοντευω να σκασω γιατι ο γιατρος ειναι οικογενειακος μας φιλος και με ξερει απο 2 χρονων και ξερετε ποσο μας ζητησε?3.500!!!Υπαρχουν αυτες οι τιμες?στο 1ο παιδι που ειχα γεννησει φυσιολογικα μας ζητησε 2000 που παλι πολλα ηταν για φυσιολογικα αλλα δεν μιλησαμε και τωρα 3500,κοντευουμε εγω και ο αντρας μου να παθουμε εγκεφαλικο.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki85 έγραψε:Βρε κοριτσια να σας κανω μια αδικαριτη ερωτηση και οσες θελτε απαντατε.Ποσο σας πηρα ο γιατρος για καισαρικη σε ιδιωτικο μαιευτηριο?Κοντευω να σκασω γιατι ο γιατρος ειναι οικογενειακος μας φιλος και με ξερει απο 2 χρονων και ξερετε ποσο μας ζητησε?3.500!!!Υπαρχουν αυτες οι τιμες?στο 1ο παιδι που ειχα γεννησει φυσιολογικα μας ζητησε 2000 που παλι πολλα ηταν για φυσιολογικα αλλα δεν μιλησαμε και τωρα 3500,κοντευουμε εγω και ο αντρας μου να παθουμε εγκεφαλικο.

Εμάς 1800 είτε φτ είτε κτ.

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maraki στις διπλανές κοπέλες στο θάλαμο που ήμουν, οι οποίες έκαναν καισαρική, οι γιατροί τους ζήτησαν 1200 στη μία και 2000 στην άλλη.Ο,τι γουστάρει ο καθένας.....

stefaniandreas

stefaniandreas
η αμοιβη παιζει ρολο και απο το αν σου επαιρνε επισκεψεις κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.αν και μου φαινονται πολλα αυτα που σου ζηταει

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σωστή η Στεφανία.Επίσης, λάβε υποψιν ότι υπάρχει άλλη τιμή αν ζητήσεις και μαία παρούσα στη γέννα ή όχι (αυτό κοστίζει από ότι έχω ακούσει γύρω στα 400 ευρώ!!)Μπορεί σε αυτή την τιμή να περιλαμβάνεται και η μαία, διευκρίνισέ το μαζί του...Πάντως όντως, ειναι πολλά τα λεφτά, αν σου παίρνει χρήματα και στις επισκέψεις σου.Καλά, στο μαιευτήριο που συζητούσα για αμοιβές, άκουσα τρελλά πράγματα.Από 1000 ευρώ με πολλές παροχές και έξτρα, έως 2.500 μόνο η αμοιβή γιατρού.Πουλάνε τρέλλα οι ντόκτορες κι εμείς την αγοράζουμε....

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να διευκρινησω οτι δεν ειχα μαια και δεν πηγαινα επισκεψη στο ιατρειο του γιατι ειναι μακρια απο εκει που μενω και πηγαινα και εκανα ολους τους υπερηχους και τις εξετασεις στο Ιασω και αυτος απλα τις κοιταζε.

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmera koritsia t kanete? koloku8aki yperoxos o mikros na sou zhsei kalh anarwsh ..Shmera shkw8hka prhsmenh ...polu klama koritsia .gia ola den th paleuw help prwth fora tetoio prama Shocked

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σορρυ, αλλά σας γδύνει ο τύπος....Είπαμε γιατρός είναι, όχι ο θεός...Τι παραπάνω θα κάνει δηλαδή απο΄αυτόν που παίρνει 1500 ;

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ardo έγραψε:Σορρυ, αλλά σας γδύνει ο τύπος....Είπαμε γιατρός είναι, όχι ο θεός...Τι παραπάνω θα κάνει δηλαδή απο΄αυτόν που παίρνει 1500 ;

Το ξερω οτι μας εγδυσε,οπου το λεω γελανε!!!Ο αντρας μου θα πιασει να του μιλησει και δεν θα του δωσει σιγουρα τα 3500 που ζηταει.Και μετα σου λενε φιλοι...απο τους φιλους και τους γνωστους την πατας/Εμας βρηκε να εκμεταλλευτει,που με ξερει απο 2 χρονων?

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mmairula έγραψε:kalhmera koritsia t kanete? koloku8aki yperoxos o mikros na sou zhsei kalh anarwsh ..Shmera shkw8hka prhsmenh ...polu klama koritsia .gia ola den th paleuw help prwth fora tetoio prama Shocked

Μραβο σου που τα καταφερνεις με 2 παιδια!!!Εμενα με εχει παρει πολυ απο κατω που νιωθω πως δεν αφιερωνω τον χρονο που πρεπει στην μεγαλη μου και με πιανουν τιψεις και κλαιω!!!

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

h beboula mou koritsia Smile <3

stefaniandreas

stefaniandreas
mmairula έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

h beboula mou koritsia Smile <3
ωχου καλε τι αγγελουδι ειναι αυτο???φτου φτου!να σου ζησει!

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΡΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΑΣ!!!
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580

ΒΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 50580

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!

ΚΑΡΡΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΦΑΓΗΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ.

ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ 'ΕΓΔΑΡΕ' ΛΙΓΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ???? Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 966307 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 21 966307

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maraki85 έγραψε:
mmairula έγραψε:kalhmera koritsia t kanete? koloku8aki yperoxos o mikros na sou zhsei kalh anarwsh ..Shmera shkw8hka prhsmenh ...polu klama koritsia .gia ola den th paleuw help prwth fora tetoio prama Shocked

Μραβο σου που τα καταφερνεις με 2 παιδια!!!Εμενα με εχει παρει πολυ απο κατω που νιωθω πως δεν αφιερωνω τον χρονο που πρεπει στην μεγαλη μου και με πιανουν τιψεις και κλαιω!!!

pali kala pou leipoun sto sxoleio otan einai edw prospa8w na krath8w kai pali kala pou mou einai olo agkalies kai filia..alla den 3erw vre koritsia mia kouventa na mou peis klaiw vlepw th mpempa klaiw me ton antra mou 8elw na ton deirw kai anti gi ayto klaiw kai den mou kanei tipota isa isavoh8aei polu ..TI EXW PA8EI?

stefaniandreas

stefaniandreas
mmairula έγραψε:
maraki85 έγραψε:

pali kala pou leipoun sto sxoleio otan einai edw prospa8w na krath8w kai pali kala pou mou einai olo agkalies kai filia..alla den 3erw vre koritsia mia kouventa na mou peis klaiw vlepw th mpempa klaiw me ton antra mou 8elw na ton deirw kai anti gi ayto klaiw kai den mou kanei tipota isa isavoh8aei polu ..TI EXW PA8EI?
μαιρουλα δεν εισαι η μονη.και γω καποιες στιγμες ετσι αισθανομαι.ασε που δεν μπορει να μου πει κουβεντα καποιος.κατευθυειαν βαζω τα κλαμματα.που γενικως ημουν απο αναισθητη εως γαιδουρα παλιοτερα.ατιμες ορμονες!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα.. Κολοκυθακι μου να σου ζησει ο κουκλος και καλη λοχεια κοριτσαρα μου

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
[img][/img]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις