751 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! Δευ Δεκ 05, 2011 4:28 am
alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και εμενα μου λειψατε πολυ βρε κοριτσια....εχω μπει καμποσες φορες αλλα μεχρι να σας διαβασω ξυπναει ο μικρος κ θελει να φαει,γκρινιαζει η θελει αλλαγμα κλπ οποτε δεν καταφερνω να γραψω....αυριο κλεινουμε 1 μηνα κ ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειμαι ηδη μανουλα...κουραζομαι αρκετα γιατι στον ελευθερο χρονο προσπαθω να μαγειρεψω,να πλυνω,να σιδερωσω κλπ κλπ και εχω κ να βγαζω γαλα με το θηλαστρο,πραγμα που μου παιρνει κανενα μισαωρο...οποτε μεχρι να τα κανω ολα αυτα ειναι ωρα να ξαναφαει ο μικρος παλι...
Νατασα μου,ελπιζω τα πραγματα να ειναι καλυτερα κ να εισαι σε καλυτερη ψυχολογια...μην αφησεις τιποτα κ κανενα να σε χαλασει,ακου κ εμενα που το εζησα!!!!
Πηνελοπακι μου,αντε βρε με το καλο κ εσυ...στις ασκησουλες χι χι χι χι!!!!
Σωτηριακι μου γλυκο μην στενοχωριεσαι καλο μου,ολα θα φτιαξουν...εσεις κ η μπεμπα να ειστε καλα κ θα φτιαξουν κ τα οικονομικα
Χαμομηλακι κ εσενα η μπουμπου ειναι πανεμορφη!!!!!!Να μου την φιλησεις!!!
Συγνωμη αν ξεχναω καμια....Φιλακια πολλα σε ολες !!!!!
Νατασα μου,ελπιζω τα πραγματα να ειναι καλυτερα κ να εισαι σε καλυτερη ψυχολογια...μην αφησεις τιποτα κ κανενα να σε χαλασει,ακου κ εμενα που το εζησα!!!!
Πηνελοπακι μου,αντε βρε με το καλο κ εσυ...στις ασκησουλες χι χι χι χι!!!!
Σωτηριακι μου γλυκο μην στενοχωριεσαι καλο μου,ολα θα φτιαξουν...εσεις κ η μπεμπα να ειστε καλα κ θα φτιαξουν κ τα οικονομικα
Χαμομηλακι κ εσενα η μπουμπου ειναι πανεμορφη!!!!!!Να μου την φιλησεις!!!
Συγνωμη αν ξεχναω καμια....Φιλακια πολλα σε ολες !!!!!