Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
747 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 747 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και εμενα μου λειψατε πολυ βρε κοριτσια....εχω μπει καμποσες φορες αλλα μεχρι να σας διαβασω ξυπναει ο μικρος κ θελει να φαει,γκρινιαζει η θελει αλλαγμα κλπ οποτε δεν καταφερνω να γραψω....αυριο κλεινουμε 1 μηνα κ ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειμαι ηδη μανουλα...κουραζομαι αρκετα γιατι στον ελευθερο χρονο προσπαθω να μαγειρεψω,να πλυνω,να σιδερωσω κλπ κλπ και εχω κ να βγαζω γαλα με το θηλαστρο,πραγμα που μου παιρνει κανενα μισαωρο...οποτε μεχρι να τα κανω ολα αυτα ειναι ωρα να ξαναφαει ο μικρος παλι...
Νατασα μου,ελπιζω τα πραγματα να ειναι καλυτερα κ να εισαι σε καλυτερη ψυχολογια...μην αφησεις τιποτα κ κανενα να σε χαλασει,ακου κ εμενα που το εζησα!!!!
Πηνελοπακι μου,αντε βρε με το καλο κ εσυ...στις ασκησουλες χι χι χι χι!!!!
Σωτηριακι μου γλυκο μην στενοχωριεσαι καλο μου,ολα θα φτιαξουν...εσεις κ η μπεμπα να ειστε καλα κ θα φτιαξουν κ τα οικονομικα
Χαμομηλακι κ εσενα η μπουμπου ειναι πανεμορφη!!!!!!Να μου την φιλησεις!!!

Συγνωμη αν ξεχναω καμια....Φιλακια πολλα σε ολες !!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω Αλεξακι περασε κιολλας ενας μηνας!!!!
αμαν αμαν!
εμ λογικο να μην υπαρχει χρονος τωρα εισαι μια πολυασχολη μανουλα και ειναι οτι πιο γλυκο αυτο!

ενταξει δεν στεναχωριεμαι αλλα θελω να μπορω να παρω τα βασικα τουλαχιστον γαλα/πανες κλπ. Embarassed

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λεω να μην φαω γλυκο σημερα γιατι οταν τρωω γλυκα ξερεις τι παθαινει το μωρο ε?Θα κουνιετε χωρις σταματημο.Τωρα λιγο επεσα να κοιμηθω σε σταση ψιλοορθια και αυτο προσπαθουσε να μπει κατω απο τα παιδια μου.Ετσι νιωθεις και εσυ?Προς το παρων δεν παιρνω τηλ το γιατρο γιατι δεν εχω δει ετσι καποια παραξενη ροη,και δεν μυριζουν κατι αυτα τα υγρα ειναι τσισακια.Μαλλον εχει κατεβει αρκετα χαμηλα ο μικρος και μου προκαλει ολα αυτα.Θα δουμε αυριο!Εφαγες για μεσημεριεσυ μικρη μου?Η Μαριαννα και η Πηνελοπη που ειναι?Αφου ειπαμε να δινουμε το παρων καθε μερα να ξερουμε τι γινετε,λες?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Λαμπρουλα μπορεσες και κοιμηθηκες τουλαχιστον?
εμενα μου ειπε η μαια να καθομαι οκλαδον, πραγμα που με βολευει απιστευτα , και παρατηρησα οτι οταν καθομαι ετσι αυτη προσπαθει να τρυπωσει ολο και πιο πολυ και με πιεζει απιστευτα λες και θα βγει! αυτο εννοεις?
φοβερο ε? λες και ανοιγουμε δρομο Laughing Laughing Laughing

αυριο πρωι εχεις ραντεβου? αντε αντε να περιμενω νεα να δουμε [που βρισκομαστε! εγω Παρασκευη πρωι γιατρο και μετα καπακι με την μαια για μαθημα και no stress Smile

λες να μας την εκανε καμια απ τις 2???
κοριτσια??? Laughing

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κανα μισαωρο και λιγο παραπανω το κοιμηθηκα!Νιωθω εκει που ειναι το στομαχι αλλα απο δεξια και αριστερα να θελει να χωθει μεσα.Μολις κουρεψα και τον αντρα μου να τον δει ο γιος του ομορφο(ειπαμε οικονομια).Η Πηνελοπη συνηθως αργει να μπει,η Μαριαννα επρεπε να εχει δωσει το παρων,εκτος αν πηγε βολτα γιατι εχει πολυ ωραια μερα!Γιατρο εχω το απογευμα αυριο

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι μου κάνετε μανούλες και γκαστρούλες; όλα καλά; εμείς ηρεμήσαμε σήμερα, ρίξαμε και ένα 6ωρο νυχτερινό ύπνο Shocked , προς μεγάλη ευχαρίστηση της μαμάς και του μπαμπά, και τώρα απολαμβάνουμε χάδια και αγκαλιές. Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 31 35468

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia ti kanete? Very Happy

xionatouli piga simera gia kardiotokografo k den mou vrikane sispaseis,ola kala.i giatros omos eipe oti ton vlepei mexri 20-25 dekemvri na vgenei.to katalavenei apo tin anaptiksi tou pediou k tin orimansi tou plakouda.etsi eipe Rolling Eyes
to pedi vevea paramenei sto plaei,thelei ligo akoma na parei thesi.
tora tha me vlepei dio fores tin evdomada.mou eksetase k ton traxilo alla me afta pou mou eipe den katalava tipota "exei ektopisei ton traxilo o mikros" mou eipe scratch
diladei????skliros tis rotao i malakos?kai mou leei ligo ton epiasa.

lamproula poli omorfos o skilos sou Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 31 536304
ego exo ena boxer me mavri maska,trelenome gia tetoia moutrakia!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Βασουλακι,αντε κ εσυ με το καλο!!!!
Κοριτσια,επειδη το ξεχασα πριν,εγω τα χρηματα απο το ικα τα πηρα κ γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο!!!Μου ειχαν πει οτι θα ειναι στο λογαριασμο μου στις 01/12 (ειχα φτιαξει τα χαρτια στις 17/11) κ εστειλα μετα που το διαβασα εδω τον αντρα μου στην τραπεζα να τσεκαρει τον λογαριασμο κ ειχαν μπει...1007 ευρω ειναι!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βασουλακι μου γεια σου! μονο ο γιατρος σου δε ειδε η και η μαια? καλε ποναει η κολπικη εξεταση τελικα? εγω θα την γευτω την Παρασκευη! Laughing
ποτε εκλεισες ξανα? σου ειπε να περπατας η κα κανεις κατι?

Λαμπρουλητα λες να μας την καναν τα κοριτσια??? υποπτες οι απουσιες σημερα! Laughing

γεια σου ελπιδακι!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξακι καλα που μου το θυμισες εγω δεν εβγαλα ακρη και ηθελα να σε ρωτησω γιατι ειμαι ασφαλησμενη στο ΤΑΞΥ ως εποχιακη.
και απο το ικα με στηλαν στο ΤΑΞΥ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 31 534787 τζαμπα τρεξιμο ειχα ριξει , γιατι στο ΤΑΞΥ εχει εντελως διαφορετικη διαδικασια για να παρεις χρηματα και ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ cyclops

alexia-marinos

alexia-marinos
οτι θες να σου πω απο χαρτουρα,ρωτησε με!!!!μετα την γεννα τα καταθετεις ολα!!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia mou se efxaristo poli!!!kai esi na xairese ton adrako sou Razz Razz Razz

xionati den me ponese,mono k mono me tin idea travixtika alla pragmatika den evgala noima.gia perpatima mou eipe na perpatao oso thelo alla theorei pos den pezei simadiko rolo k pos to pedi an eine na parei thesi tha parei.i maia me eide stin kliniki k mou ekane ton kardiotokografo,tipota allo.
tin anaptiksi tou emvriou tin vlepei leei me to βpd.esena to vlepei afto?emena mou to simionei stin kathe eksetasi

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:οτι θες να σου πω απο χαρτουρα,ρωτησε με!!!!μετα την γεννα τα καταθετεις ολα!!!

μετα την γεννα εννοεις για το ΤΑΞΥ?
θα χρειαστω κλασσικα λιγη βοηθεια οταν με το καλο γεννησωωωωωωω Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 31 417472

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασουλακι οχι πρωτη φορα το ακουω αυτο? Rolling Eyes
θα ρωτησω στο ραντεβου μου Very Happy

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoulaki και τα μποξερακια ειναι πολυ ομορφα και εμενα μου αρεσουν πολυ τα σκυλακια με τετοια μουτσουνακια!Ρε χιονατοπουλα στο λεω δεν ποναει αυτη η εξεταση αυριο θα μου την ξανακανει μαλλον.Καλα χαμηλα δεν μπορω να σου πω πως νιωθω σαν ξεχαρβαλωμενη.Λες να γεννησαν και οι δυο τσουπρες,μα που ειναι?

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χιονατουλινι ενα τατουαζ που εχω και εχει ξεθωριασει μπορω να το ανανεωσω βαζοντας του χρωμα?

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ... santa santa santa rendeer rendeer rendeer rendeer ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΤΑΣ...ΑΝΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΕΑΝ ΣΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ...ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΡΙΞΕ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλα στα ειπε η φιλεναδα σου.Το σημαντικο ειναι οτι προσπαθησες,κοιτα να χαρεις τωρα το κουκλακι σου μαζι με τον αντρα σου,αυτο πραγματικα αξιζει,ωραιο και το δεντρακι σας με το στολιδι του μωρου(που το βρηκες το στολιδι αυτο ειναι σουπερ)

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΝΑΚΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΜΟΥ...!!!

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΛΑΜΠΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ MARKS & SPENCER

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια. Γυρίσαμε και εμείς χτες στο σπιτάκι μας Smile
Ο μπεμπάκος μας απο χτες που γυρίσαμε είναι πολύ ήσυχος ευτυχώς!
Θηλάζουμε αποκλειστικά απο προχτές Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 31 328109
Είναι απόλαυση Wink Wink
Σας ευχαριστούμε όλες για τις ευχές σας :*

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια όχι δεν σας την έκανα ακόμα βρε!!Είπαμε μαζί θα φυσήξουμε και θα ξεφυσήξουμε!!!Είχαμε πολλές δουλίτσες και δεν προλαβα να κατσω να σας γραψω.
Εννοείται οτι θα ενημερώσω..τι τόσο καιρο μαζί τα περνάμε τώρα θα σας αφήσω βρε?
Πολάκι μου πανέμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου αγάπη μου!!Ο μικρός είναι αστέρι και τα χέρια της μαμακας σου "χρυσα"!!Θέλω κι εγώ!!!!Όσο για την μπαλιτσα τρελη πρωτοτυπια!!!Τα πρώτα Χριστούγεννα με το αγγελλούδι σας αγκαλιά.
Σήμερα ο μικρός μου εξολοθρευτης εκανε κατι "καρατιες" το μεσημερι και μετα πολυ χαλαρα πραγματα..Σαν να μην χωράει αλλο εδω μεσα!!!
Εσεις συνγκαστρουλες μου πως ειστε?
Σουπερμαμα με συγκινησες με αυτη τη διαθεση που μας περιεγραψες.Ποσο κουραγιο μας δινεις που εχεις και 3!!Αλλοι κλαιγονται και δεν σκεφτονται την ιδεα του παιδιου ....λογω κρισης...τι να πω..ξεφτιλα!!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
pumpkin έγραψε:Γεια σας κορίτσια. Γυρίσαμε και εμείς χτες στο σπιτάκι μας Smile
Ο μπεμπάκος μας απο χτες που γυρίσαμε είναι πολύ ήσυχος ευτυχώς!
Θηλάζουμε αποκλειστικά απο προχτές Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 31 328109
Είναι απόλαυση Wink Wink
Σας ευχαριστούμε όλες για τις ευχές σας :*

Κολοκυθού να σας ζησει να ειναι υγειης και τυχερος και να εχεις μπολικο γαλατακι να τον θηλαζεις!!(Η φωτο υπεροχη...)

alexia-marinos

alexia-marinos
Πολακι,μην στενοχωριεσαι καθολου....μια χαρα θα μεγαλωσει το μωρακι σου οπως τοσα αλλα μωρα που δεν ηπιαν μητρικο γαλατακι...απολαυσε την καθε στιγμη με το μωρο σου γιατι δεν ξαναρχεται ποτε...οσο για τον στολισμο,ειναι πολυ ομορφη η εικονα του μωρου διπλα στο δεντρο...και τα συγχαρητηρια στη χρυσοχερα μανουλα!!!!

Κολοκυθακι,καλη λοχεια να εχεις κοριτσι μου !!!!!Να ειναι γερος κ ευτυχισμενος παντα στη ζωη του!!!!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κολοκυθακι να σου ζησει ο μικρος και να τον χαρεις μαζι με τον αντρα σου
Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 31 215994

που εισαι γειτονισσα μου ολη μερα χαμενη!Αστα και εγω καρατε κιντ θα βγαλω,μαλλον δεν χωρανε αλλο στις κοιλιτσες μας!Ας κανουμε λιγη υπομονη!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις