Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
472 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 472 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
http://www.kellymom.com/bf/normal/growth-spurt.html

λέει για τα άλματα ανάπτυξης, μάλλον κάτι τέτοιο θα είναι πιστεύω.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια!

σημερα σας βρισκω απογευμα,τωρα ηρεμησε η μικρη και κοιμηθηκε.Εχουμε προβλημα με μυξουλες,εχουμε πολλες!Χτες φοβηθηκα οτι ειχε αρρωστησει και ηρθε η παιδιατρος -ευτυχως που ειναι δικος μας ανθρωπος γιατι ανεχεται τους φοβους και τις υστεριες μου- και την ακροαστηκε.Δεν ειχε τπτ παρα μονο μυξουλες και μου ειπε οτι ειναι συνυθισμενο στα μωρουλια.Πρεπει ομως να τις βγαζουμε πολλες φορες τη μερα.Της ριχνουμε ορο με πιεση μεσα στη μυτη -καθολου ευχαριστο- και μετα ρουφαμε τα μυξακια με μια συσκευη που ειναι σαν ηλεκτρικη σκουπα!μπαινει στην πριζα και ρουφαει τις βλεννες.Στην αρχη η μπεμπα εκλαιγε και πνιγοταν με τον ορο,απο σημερα καθεται φρονιμα και τις βγαζουμε.Ειναι βασανιστικο ομως γιατι το κανουμε 3-4 φορες τη μερα γιατι γεμιζει ευκολα.Το λυπαμαι το καημενο αλλα αν δεν το κανω γινεται χειροτερα και δεν αναπνεει καλα... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 534787

ο αντρας ειναι σε ταξιδι και θα γυρισει το βραδυ...ειχα μαμα και πεθερα αλλα τα νευρα μου εχουν αρχισει να σπανε...χρειαζομαι επειγοντως υπνο γιατι δεν θα την παλεψ No No No Sleep Sleep Sleep Sleep ω...

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαμομηλακι έγραψε:καλησπερα κοριτσια!

σημερα σας βρισκω απογευμα,τωρα ηρεμησε η μικρη και κοιμηθηκε.Εχουμε προβλημα με μυξουλες,εχουμε πολλες!Χτες φοβηθηκα οτι ειχε αρρωστησει και ηρθε η παιδιατρος -ευτυχως που ειναι δικος μας ανθρωπος γιατι ανεχεται τους φοβους και τις υστεριες μου- και την ακροαστηκε.Δεν ειχε τπτ παρα μονο μυξουλες και μου ειπε οτι ειναι συνυθισμενο στα μωρουλια.Πρεπει ομως να τις βγαζουμε πολλες φορες τη μερα.Της ριχνουμε ορο με πιεση μεσα στη μυτη -καθολου ευχαριστο- και μετα ρουφαμε τα μυξακια με μια συσκευη που ειναι σαν ηλεκτρικη σκουπα!μπαινει στην πριζα και ρουφαει τις βλεννες.Στην αρχη η μπεμπα εκλαιγε και πνιγοταν με τον ορο,απο σημερα καθεται φρονιμα και τις βγαζουμε.Ειναι βασανιστικο ομως γιατι το κανουμε 3-4 φορες τη μερα γιατι γεμιζει ευκολα.Το λυπαμαι το καημενο αλλα αν δεν το κανω γινεται χειροτερα και δεν αναπνεει καλα... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 534787

ο αντρας ειναι σε ταξιδι και θα γυρισει το βραδυ...ειχα μαμα και πεθερα αλλα τα νευρα μου εχουν αρχισει να σπανε...χρειαζομαι επειγοντως υπνο γιατι δεν θα την παλεψ No No No Sleep Sleep Sleep Sleep ω...

γιατί δεν την πέφτεις τώρα που κοιμήθηκε το μωρό; Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 587529
εγώ μόλις ξύπνησα από έναν υπνάκο που πήραμε αγκαλιά με τη μπέμπα μόλις τέλειωσε το φαγητό. αφού το παιδί μου είναι after, όλη τη νύχτα ήταν ξάγρυπνη, έτσι κι εγώ κοιμάμαι μέρα όταν κοιμάται κι αυτή. ακολούθα το πρόγραμμα του παιδιού στον ύπνο και δε θα χάσεις Wink

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κοριτσοπουλα!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 415870
Mariannemam νομίζω πως αυτός ήταν ένας γενικευμένος φόβος όλων των εγκυουλών, κατά πόσο δηλαδή είναι ούρα ή "τα νερά"....
Μαιρούλα περαστικά να είναι...
Χαμομηλού και στον ανηψιό μου έβαζαν αυτή τη "σκούπα" και όντως τους έσωσε από μυξούλες και ανακούφισε το παιδί.
Χιονάτη πολύ καλη΄ιδέα για την εξελικτική πορεία της κοιλίτσας, θα την εφαρμόσω στο επόμενο!!χιχιχιι!!! (ζήλεψα !! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 315810 )

Εμείς είμαστε μια χαρά, βρίσκουμε ρυθμούς με τη μπουμπού κάθε μέρα και περισσότερο. Την αφήνω στην πεθερά μου όταν πηγαίνω για τις συνεδρίες μου (κάθε μέρα δηλαδή για κάποιες ώρες) και φυσικά αυτή είναι η μόνη βοήθεια και παρέμβαση που δέχομαι από οποιονδήποτε.Μέχρι εκει φτάνει.Ο καθένας στο σπιτάκι του και στο ρόλο του.
Σαραντήσαμε (καμία σχέση βέβαια με εκκλησίες για εμάς) και βολτάρουμε ανελέητα για καφέδες, οφθαλμόλουτρο σε βιτρίνες και επισκέψεις. Το καροτσι τα άξιζε τα λεφτά του μπορώ να πω!εύχρηστο, ελαφρύ και πρακτικό.
Στο σπίτι το πρόγραμμά μου περιορίζεται σε χάδια, αλλαγμα, τάισμα (της δίνουμε μπουκάλι όταν λείπω για συνεδρία-ολα τα καταπίνει η μπέμπα χωρίς παράπονο η καημένη!! ), γλυκόλογα, όνειρα για το μέλλον και επινόηση τραγουδιών για μωρα΄!!χαχαχ!!!είναι απόλαυση!!!Τόση αθωότητα και αγνότητα που είχα ξεχάσει ότι υπάρχει στη ζωή... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 379767 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 379767
Κοριτσόπουλα με τις κοιλίτσες έχετε υπομονή, ο καιρός περνάει για καλό....
Κοριτσόπουλα με τα μωρουδέλια στέλνω την αγάπη μου και τους συναδελφικούς μου- αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 125586

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΑΝΤΕ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ..ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ AYLIN,ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ..
ΕΜΕΙΣ ΟΡΓΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΕΜΗΣΕ..ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΑ)ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΦΟΥ ΝΥΧΤΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΤΕ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ Η ΜΙΚΡΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΑΝΗΣΥΧΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΕΝΑ 4ΩΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΤΟΤΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ:ΤΑ ΜΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ,ΟΧΙ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...
ΚΟΙΤΑΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???
ΕΡΩΤΗΣΗ:ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΜΟΥ?ΜΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ 21/11 ΠΟΤΕ ΣΑΡΑΝΤΗΖΩ?

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σου Αφροδίτη με την όμορφη στρουμπουλού!! Με τα μπακαλομαθηματικά μου βρήκα πως σαραντίζεις στις 30/12! (από την ημερομηνία γέννησης ξεκινάς)

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφροδίτη έχει δίκιο η ardo, από την ημερομηνία γέννησης μετράς. επίσης, αυτό που λες για τις επισκέψεις μετά τη δύση του ηλίου μου το είχε πει και η ψυχολόγος μου ότι ισχύει και με συμβούλευσε να το τηρήσω για το 1ο τρίμηνο της ζωής του παιδιού.

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩΤΟΣΟ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΕΔΩ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ(ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ)ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΕΥΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ.

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑRDO Η ΦΩΤΟ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ..ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ..ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΠΙΑΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ..

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χιονατουλινι που εισαι?

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Που είσαι ανταρτομάνα?Λαμπρούλα μου τι κάνεις εσύ?Εγώ εχω αγωνια γιατι ενα βραδυ εμεινε που θα κοιμηθω (καταλαβαινεις οτι της Πεμπτης το βραδυ που θα ειναι και το τελευταιο δεν προκειται να κλείσω μάτι!!!)
Η συχνοουρία έχει γινει ολο και συχνοτερη,οπως και οι κινησεις του μικρου αλλα απο συσπασεις κι ενοχλησεις ακομη δεν εχουμε θεμα.
Παντως ο γιατρος επεσε μεσα.10/12 πητ 9/12 μπαινουμε μεσα.Χαιρομαι που ο πιτσιρικος τεινει σωστος στο ραντεβου του.....

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαριαννα μου ολα καλα εκτος απο την αγωνια που υπαρχει!Εγω τωρα εχω συσπασουλες,αλλα ανωδυνες +λοξυγγα του μπεμπη.Περιμενω και εγω να δω τι θα γινει τελικα!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε κορίτσια χτες έβγαλα το ράμμα της καισαρικής, και σήμερα μια αυτοκόλλητη γάζα, και έχω την τομή ανοιχτή όπως είπαν, αλλά φοβάμαι οτι θα πάω να σηκωθώ και θα ανοίξει Sad
Σαν χ@σμένη περπατάω Sad Sad

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας ομορφες μανουλες!!!!!
τι κανετε?εγω σημερα ολο καφεδες! ειχα 2 επισκεψεις το πρωικαιτο μεσημερι.το απογευμα νωρις πηγα απεναντη στη νονα μου που με φωναξε.ευτυχως κοιμοταν ο μπεμπης καιτον αφησα στη γιαγια κατω.εκανα τυροπιτακια μετα γιατι αυριο περιμενω την νονα της κορης μου το πρωι.θα παει τα μικρα σχολειο και αυτη καιθαρθει αρα...πολυ πρωι Very Happy
ειδα περιμενουμε νεες αφηξεις ε!τελεια!

αυτο για τις βραδυνες επισκεψεις δε μας εχει συμβει.. Rolling Eyes αν ισχυει ομως πιστευω πως εχει να κανει με το ατομο(τον επισκεπτη δηλ)την αυρα του που λενε..και οχι την ωρα..μεγα θεμα και λιγακι xfiles..

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τι κανετε κοριτσια μου?Τωρα που περασαν οι 40 μερες ειπα να βαλω φωτο απο τη μπεμπουλα μου,πιο πριν δεν ηθελα γιατι ειμαι προληπτικη!!Να σας ζησουν σε ολες τα μωρακια και με το καλο σε οσες περιμενουν ακομη.Εμας η μπεμπουλινα μας ειναι πολυ καλο κοριτσι,γυρω στις 22:00 θα κανουμε μπανακι,θα φαμε και θα κοιμηθουμε μεχρι τις 06:30 το πρωι,θα σηκωθουμε θα ξαναφαμε και θα ξανακοιμηθουμε μεχρι τις 09:30 και μετα σηκωνομαστε!!Αυριο εχουμε να παμε και στον παιδιατρο να μας ξαναδει.Α συναντηθηκαμε και με τη μπεμπουλινα της Στελλιτσας και ομολογω οτι τα πηγαν μια χαρα οι φιλεναδες!! Very Happy Διπλα-διπλα κοιμοντουσαν!!χαχα.Λοιπον σας φιλω γλυκα ολες και πιο γλυκα τα μπεμπουλινια σας.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια μου γεννησα στις 9:45 με ολικη ειμαι καλα και εγω και η ανταρτισα , μου σπασαν τα νερα το απογευμα δεν εχω συνελθει καλα ακομα θα τα πουμε αυριο σας φιλω πολυ

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:Κοριτσια μου γεννησα στις 9:45 με ολικη ειμαι καλα και εγω και η ανταρτισα , μου σπασαν τα νερα το απογευμα δεν εχω συνελθει καλα ακομα θα τα πουμε αυριο σας φιλω πολυ

Να σας ζήσει κούκλα μου!!
Καλά την έλεγες αντάρτισσα την μικρή σου!!Εύχομαι περαστικά και περιμένουμε νέα σας! Smile

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xionatouli den to pistevo!!!!xarika para poli!!!na sou zisei,mravo,poli orea Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 654316
san na to eixes proesthima extes pou evales tin teleftea foto!!!vre eides pou sto elega ego oti tha vgei grigora i mikri sou.molis eida pou egrapses siginithika poli.grapse leptomereies me tin proti efkeria.filia se sena k stin kouklitsa sou Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 417472

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:Κοριτσια μου γεννησα στις 9:45 με ολικη ειμαι καλα και εγω και η ανταρτισα , μου σπασαν τα νερα το απογευμα δεν εχω συνελθει καλα ακομα θα τα πουμε αυριο σας φιλω πολυ

να σου ζήσει! καλώς το δεχτήκαμε το νέο κοριτσάκι στην παρέα! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 893968 πολλά φιλάκια στα πατουσάκια! I love you Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 417472

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα και απο εμάς

Σωτηρία μου αν σου ζήσει η μπουμπου σου!!!Ο'τι καλύτερο εύχομαι μάτια μου!!!

Καταρίνα μου μωρό μου καλημέρα, στο έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ η μικρή σου είναι τρέλλα και έχει υπέροχα μάτια!Η Μαρίζα της στέλνει πολλά φιλιά!

Κορίτσια έπαθα γαστρεντερίτιδα στα καλά του καθουμένου, και φοβάμαι για την μπέμπα μην την κολλήσω!Χθες το βράδυ ήταν εφιαλτικά, σήμερα κάπως καλύτερα αλλά και πάλι λίγο σηκώθηκα να πιώ ένα τσάι και μετά πάλι θα πέσω να κοιμηθώ!Μακάρι να μην κολλήσω την μικρή το έχω άγχος

Φιλιά σε όλες

aylin

aylin
Α και ξέχασα να σας πω επειδή η μέρα έχει ξεκινήσει φανταστικά...το βοήθημα τοκετού δεν το δίνουν καθώς υποστηρίζουν πως μώλις τώρα τους ήρθε εγκύκλιος η οποία λέει πως όσες γεννήσαμε μετά τις 1/10 δεν δικαιούμαστε τίποτα...αλλά βέβαια όταν είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου και του έλεγα του Στεφανου να παει να κάνει τα χαρτιά και δεν του έδιναν άδεια...τώρα τα 1007 € θα είμαι κακιά να τα ζητήσω απο τον καθικιασμένο τον ξάδερφό του???όχι γιατί στο τέλος πάντα εγώ βγαίνω η κακιά!!!Αι σιχτιρ με τα ζώα πρωί πρωί

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

αααααα δεν το πιστευω!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 654316 Να σου ζησει χιονατουλινι μου το κοριτσακι σου,χαιρομαι παρα πολυ και χοροπηδαω τωρα απο χαρα!Περιμενω ενημερωση για ολα,πρωι γεννησες η το βραδυ?Με καισαρικη?Συγχαρητηρια!Μπραβο! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 536304 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 536304 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 875502 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 875502 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 893968

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!
χιονατουλα να σου ζησει!!!ειδες που εκανε την εκπληξη η ανταριτισα???
aylin ουτε σε αυτες που γεννησανε σε ιδιωτικη?γιατι εγω που γεννησα 17/11 οταν εκανε η πεθερα μου τα χαρτια της ειπαν οτι θα τα παρω

http://stefxon@gmail.com

stefaniandreas

stefaniandreas
pumpkin έγραψε:Ρε κορίτσια χτες έβγαλα το ράμμα της καισαρικής, και σήμερα μια αυτοκόλλητη γάζα, και έχω την τομή ανοιχτή όπως είπαν, αλλά φοβάμαι οτι θα πάω να σηκωθώ και θα ανοίξει Sad
Σαν χ@σμένη περπατάω Sad Sad
μη μου αγχωνεσαι δεν ανοιγει τοσο ευκολα.προσεχε το βαρος περισσοτερο

http://stefxon@gmail.com

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Αυτό το κορίτσι μας ήθελε να κάνει την εκπληξη και μας εφαγε στην στροφη!!Χαλαλι σου ανταρτισα!!Να ζήσεις,να εισαι παντα υγειης και να προσεχεις την μανουλα σου!!!
Αντε να ευχηθω και στο χιουμορακι της παρεας μας να συνελθει γρηγορα και να προσαρμοστει στην νεα της καθημερινοτητα ως μανουλα πλεον!!Να την χαιρεστε την μπεμπουλα σας Σωτηρια μου και να την καμαρωνετε καθε μερα με ενα καινουριο "επιτευγμα" Smile!!!!!!!!
(Μα ποσο χαρηκα!!Μα ποσο χαρηκα!!!Μα ποσο χαρηκα σου λεω!!!!)

Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 36 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις