1 ΠΡΟΣΦΟΡΑ BABYLINO Τρι Νοε 22, 2011 2:03 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Απο σημερα στα carrefur εχει προσφορα τα babylino με 50% εκπτωση.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
grammatiki έγραψε:Απο σημερα στα carrefur εχει προσφορα τα babylino με 50% εκπτωση.
mamavivo έγραψε:ευχαριστουμε γραμματικη.
τι κανεις βρε κοπελιτσα εσυ ολα καλα?
grammatiki έγραψε:Απο σημερα στα carrefur εχει προσφορα τα babylino με 50% εκπτωση.
athand έγραψε:εγώ πάντως κορίτσια έτυχε να πάω χτες στα carrefour για ψώνια και δεν υπήρχε δειγμα απο τα babylino σε κανένα νούμερο.είναι δύνατον να μην έχει μείνει ούτε ένα κομμάτι?και άντε ξεπουληθήκανε δεν τα ξαναγεμίζουν?
όσο για την τιμη η αρχικη που πουλάει τα carrefour είναι 17,30€ οπότε με την έκπτωση πήγαινε στα 8,65€ η οικονομική συσκευασία.Επίσης είχε και τα pampers με 30% δηλαδή 14,47€ την οικονομικη συσκευασια.
grammatiki έγραψε:athand έγραψε:εγώ πάντως κορίτσια έτυχε να πάω χτες στα carrefour για ψώνια και δεν υπήρχε δειγμα απο τα babylino σε κανένα νούμερο.είναι δύνατον να μην έχει μείνει ούτε ένα κομμάτι?και άντε ξεπουληθήκανε δεν τα ξαναγεμίζουν?
όσο για την τιμη η αρχικη που πουλάει τα carrefour είναι 17,30€ οπότε με την έκπτωση πήγαινε στα 8,65€ η οικονομική συσκευασία.Επίσης είχε και τα pampers με 30% δηλαδή 14,47€ την οικονομικη συσκευασια.
εχει και τα παμπερς;αυτα δεν τα διαφημισαν οι απατεωνες
athand έγραψε:grammatiki έγραψε:athand έγραψε:εγώ πάντως κορίτσια έτυχε να πάω χτες στα carrefour για ψώνια και δεν υπήρχε δειγμα απο τα babylino σε κανένα νούμερο.είναι δύνατον να μην έχει μείνει ούτε ένα κομμάτι?και άντε ξεπουληθήκανε δεν τα ξαναγεμίζουν?
εχει και τα παμπερς;αυτα δεν τα διαφημισαν οι απατεωνες
λογικα η προσφορά πρέπει να είναι καιρό και προέρχεται απο την εταιρεία μάλλον και όχι απο τα carrefour καθώς έχει και στα μωρομάντηλα αλλα και σε άλλα προιοντα της.
pumpkin έγραψε:Ξέρετε αν δέχονται και κουπόνια μαζί με την προσφορά?
Έχω -4€ και -2€ άρα θα μου βγει το μεγάλο πακέτο 4-5ε αν το δεχτούν.
pumpkin έγραψε:Ξέρετε αν δέχονται και κουπόνια μαζί με την προσφορά?
Έχω -4€ και -2€ άρα θα μου βγει το μεγάλο πακέτο 4-5ε αν το δεχτούν.
pumpkin έγραψε:Πήγα και πήρα και εγώ τελικά.
Απο 17€ και -4€ το κουπόνι πήγε 13€
Και -50% = 6,5€ (το 50§ το βγάζει συνολικά στο τέλος).
Εγώ νόμιζα οτι θα πάει 17€-50%= 8,5€ και -4€ κουπόνι 4,5€!
Την σημείωση πάντως την είδα athand, και ρώτησα μια κοπέλα στον διάδρομο και μου είπε οτι μάλλον δεν ισχύει extra έκπτωση, αλλά πήγα στο ταμείο και χωρίς να ρωτήσω έδωσα τα κουπόνια και τα πήρε, ίσως δεν ήξερε η κοπέλα
antonia32 έγραψε:pumpkin έγραψε:Πήγα και πήρα και εγώ τελικά.
Απο 17€ και -4€ το κουπόνι πήγε 13€
Και -50% = 6,5€ (το 50§ το βγάζει συνολικά στο τέλος).
Εγώ νόμιζα οτι θα πάει 17€-50%= 8,5€ και -4€ κουπόνι 4,5€!
Την σημείωση πάντως την είδα athand, και ρώτησα μια κοπέλα στον διάδρομο και μου είπε οτι μάλλον δεν ισχύει extra έκπτωση, αλλά πήγα στο ταμείο και χωρίς να ρωτήσω έδωσα τα κουπόνια και τα πήρε, ίσως δεν ήξερε η κοπέλα
θεααα!
μονο εγω επεσα σε 'καλες" ταμιες γαμωτο
antonia32 έγραψε:ναι ρε γαμωτο. εχουν ενα τουπεπου ωρες ωρες θελω να τους βαραω το κεφαλι στην ταμειακη. δουλευουν 2 φιλες μου σε σουπερ μαρκετ η μια ειναι κ κουμπαρα μου κ μου λεει σκηνικα που αν ημουν εγω θα ειχα απολυθει αφου θα ειχα πλακωσει ολες αυτες τις καλες ''συναδελφους"
mariabel έγραψε:grammatiki έγραψε:Απο σημερα στα carrefur εχει προσφορα τα babylino με 50% εκπτωση.
Καλησπέρα!
Με την έκπτωση ξέρεις πόσο περίπου κάνουν και πόσες έχει μέσα το πακέτο; Εμείς παίρνουμε το νούμερο 4.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης