1 κουπονια για babylino Σαβ Σεπ 22, 2012 1:30 am
maria_naf79
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια καλησπερα!μηπως γνωριζει καμια σας τι γινεται με τη babylino εχουν σταματησει να στελνουν κουπονια?εχω να παρω απο αρχες καλοκαιριου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Constantin@ στις Πεμ Σεπ 26, 2013 8:50 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Constantin@ στις Πεμ Σεπ 26, 2013 8:50 am, 1 φορά
οντως οταν βγαζουν τις συσκευασιες με την εκπτωση επανω σταματουν τα κουπονια, τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει στο τηλ.maria_naf79 έγραψε:εχεις απολυτο δικιο!!!!!!εμενα μου απαντησανε και ειπανε οτι δεν στελνουν διοτι λενε εχουν στικερακι με εκπτωση 3,5 ευρω στην αγορα!αλλα εγω δεν ειδα ποτε μονο σε συγκριμενα μεγεθη και οχι σε ολα τα σουπερ μαρκετ.τους ξαναεστειλα και τους το ειπα τους ξεχεσα και λιγακι αλλα δεν συγκινήθηκαν να μου απαντησουν και παλι!!!!!
πως σου εστειλαν πανες και τοσα κουπονια?να το κανουμε κι εμεις.Iokasti27 έγραψε:Εμενα μου εστειλαν προχθες μια συσκευασια με 28 πανες κ 12 κουπονια που ισχυουν μεχρι 12/12. Ιουνιο κ ιουλιο ειχα ξαναλαβει αλλα 6+6 κουπονια καθε φορα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Constantin@ στις Πεμ Σεπ 26, 2013 9:01 am, 1 φορά
το βαλιτσακι πως το παραγγελνεις?maria_naf79 έγραψε:ελαβα σημερα κουπονια απο babylino επιτελους μετα απο κατι μηνες και απο acs μου ηρθς και το βαλιτσακι που δεν θυμαμαι ποσο καιρο πριν το ειχα παραγγειλει...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης