326 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #15 Κυρ Νοε 27, 2011 11:38 pm
desT
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamamatina έγραψε:Καλημέρα Δεσποινάκι! Λοιπόν εχθές που έβαλα πλυντήρια έβαλα αντι για μαλακτικό λευκό ξύδι που το είχε γράψει κάποια κοπέλα πριν μέρες. Σας πληροφορώ ότι τα ρούχα έγιναν μαλακά σαν να είχα βάλει κανονικό μαλακτικό. Και είναι πάμφθηνο. Δεν μυρίζει καθόλου ξύδι. Μυρίζει απλά το απορυπαντικό.
mamamatina έγραψε:Καλημέρα Δεσποινάκι! Λοιπόν εχθές που έβαλα πλυντήρια έβαλα αντι για μαλακτικό λευκό ξύδι που το είχε γράψει κάποια κοπέλα πριν μέρες. Σας πληροφορώ ότι τα ρούχα έγιναν μαλακά σαν να είχα βάλει κανονικό μαλακτικό. Και είναι πάμφθηνο. Δεν μυρίζει καθόλου ξύδι. Μυρίζει απλά το απορυπαντικό.
desT έγραψε:mamamatina έγραψε:Καλημέρα Δεσποινάκι! Λοιπόν εχθές που έβαλα πλυντήρια έβαλα αντι για μαλακτικό λευκό ξύδι που το είχε γράψει κάποια κοπέλα πριν μέρες. Σας πληροφορώ ότι τα ρούχα έγιναν μαλακά σαν να είχα βάλει κανονικό μαλακτικό. Και είναι πάμφθηνο. Δεν μυρίζει καθόλου ξύδι. Μυρίζει απλά το απορυπαντικό.
Πόσο έβαλες; Στη θήκη για το μαλακτικό;
florentiab έγραψε:καλημέρα κορίτσια
ματίνα θα το κάνω κι εγώ σήμερα αυτό με το ξύδι!
mamamatina έγραψε:Μου τρέχουν τα σάλια! Ωραία φώτο.
καλημερα κοριτσουλες μου τι κανετε!!του χρονου καλητερα κ πανω απο ολα με υγεια χαρα κ αγαπη κ με πολλες δουλειες,κ χωρις αγχος σας ευχομαι1!καντυ τι ειναι αυτοοοοοοοοοοοοο θελω κ εγω εγω εφτιαξα τουρεκια κ το ενα το τσακισαμε!!kanty έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:anthaki έγραψε:μμμμ αντε καλη επιτυχια με τα μπισκοτα!!...πετα κανενα απο δω!...tattooed_snowhite έγραψε:ανθακι δεν υπαρχει πιο ωραιος ηχος ετσι? ψιλη βροουλα ή τζακι να σιγοκαιει!
και γω καθε μερα αναβω τζακι και αμα λαχει ριχνω και μια χουφτα καστανα μεσα και γινεται χαμος χεχεχ.
απολαυσε το!
τελειωσα και τα κολασμενα μπισκοτα και τωρα παλι καθισιο.. αυτη η αναμονη με σκοτωνει
οσα θελεις τσιμπα! και με χριστουγεννιατικο φοντο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
cassiani έγραψε:Γεια σας κοριτσάρες.Τι μου κάνετε?Εγώ δεν μπήκα όλο το Σαββατοκύριακο έκατσα με τον αντρούλη και το παιδάκι μου αλλά μου λείψατε λίγο.Νένα δεν με χέζεις λέω εγώ.Πάρε τον κώλο σου και έλα για καφέ το απογευμα που θα είμαι μόνη μου να μου πείς για το σπίτι και άσε την γκρίνια.
thequeen86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ Κ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!!!!!!!
thequeen86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ Κ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!!!!!!!
mamavivo έγραψε:thequeen86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ Κ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!!!!!!!
αμαν κοριτσακι,περαστικα να ειναι,...σε σκεφτομαστε
thequeen86 έγραψε:
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ..ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΧΥΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΞΟΝΙΚΗ.ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ? ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑΛΑΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 22 ΟΤΑΝ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΒΑΡΥ.ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΛΑΙΩ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης