Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
571 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 571 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
paparouna έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΒΡΕ Very Happy
ΚΑΝΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΕΜΑΝ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,ΑΜΙΛΗΤΟΙ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ...
ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 660 ΓΡ Κ ΨΗΛΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Κ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΗΣ Κ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟ Κ ΚΑΤΙ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑΑΑΑ!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ...!!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΈΞΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 328109

Αντε !!! Με το καλο ...ολα καλα πηγαν!!!! Πολλα φιλακια στη κορακλα σου !!!!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mpravo paparouna!!!koukla i mikri!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 654316
efxarista nea!!!eides pou sto legame? Wink
ekei pou grafeis oti tremane ta podia sou otan perimenes mou thimises emena.mou eixan pagosei ta xeria k epina sinexeia nero...nomiza tha lipothimiso ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 534787
ti agonia exoume perasei gia ta ninakia mas k posi akoma tha perasoume alla fisiologika ta vrisko ola afta.

alli mia omorfi koilitsa emfanistike ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 328109
mariameint exeis omorfi koilitsa k apo oti eida den exeis parei katholou kila.sigxaritiria ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 50580

emeis simera pigame gia aimatologikes,meta eipiame kafe k plakosame ta prota mas melomakarona tongue
to mesimeri liosame ston ipno Sleep

tomaraki,manoula 24xr,souzan,marinaki kai se oles tis egioules filakia ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 35468

mariameint

mariameint
Σ' ευχαριστώ πολύ vasoulaki! Smile

http://www.something-special.gr

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymama tora eida to minima sou,mi me pareksigeis eime apo ton ipno kapos etsi ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 911307
se efxaristo poli gia ta kala sou logia!!!kai esena sou efxome na pane ola kala,kontevoume kontevoume!!!
filakia polla polla ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sad Sad Sad Sad Sad Sad κοριτσια τι κανετε!επεσα πριν λιγο κ φοβηθηκα πολυ πολυ Sad Sad Sad Sad μου κοπικε ι καρδεια στα δυο,πιστευω δεν χτυπισα οτι δεν εγινε κατι αλλα φοβαμε,επεσα μπροστα στην εισοδο στην πολυκατικια μολισ μπηκα στα σκαλια λες κ καποιος με εσπρωξε κ ευτηχως εβαλα το ενα μου χερι κ δεν χτυπισα στην κοιλιτσα μου Sad Sad αχ παναγιατσα .....παπαρουνακη μου μπραβω ολοκληρη γυναικα ειναι,εγω ξεχασα να παρω κ βιντεο κ φωτο στην β επιπεδου δεν το σκευτικα!!μαριαμεν να παρετε θα το χαρειτε πολυ με τον αντρουλη σου κ την κοιλιτσα σου!!τομαρακη μου μανουλα24 τι κανετε ειμαι φοβησμενη συγνωμη αν ξεχασα καποια! Sad Sad

mariameint

mariameint
Καλημέρα. Marinaki ευτυχώς που έβαλες το χέρι σου μπροστά. Πάλι καλά που δεν χτύπησες γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μην ανησυχείς λοιπόν αλλά από δω και πέρα προσοχή!!!!!!!

http://www.something-special.gr

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια τι κανετε???????

Εγω εδω τρωω κρακερς με μαρμελαδα.
Χτες βραδυ γυρισε ο συζηγος απο ασκηση κι ηταν πολυ κουρασμενος κιτου παραγγειλα κατι να φαει μιας κ δν ειχε μεινει τπτ.Κι λεει η μανα μου παρε μου κ μενα.Κι αφου πηραν ολοι κι γω βραδυ δν τρωω ειδικα ντελιβερυ γτ φοβαμαι μην μου πεσουν βαρια,λεω ενταξει θα τσιμπησω λιγο απο τη κορη λιγο απο τη μανα μου.
Κι οπως εκανα τσιμπησα λιγο απο τις 2 κι εφαγα κι πατατες.Κι κατευθειαν ξαπλωσα στν καναπε βλπαμε τιβι.

Οταν πηγαμε μεσα παιδια,να νιωθω τη κοιλια μου 200κιλα.Να μη μπορω ουτε πλευρο να γυρισω,δν ειχα χωνεψει ακομα.Φαντασου να ετρωγα κι κατι ολοκληρο δικο μου.Τελικα πηγα τουαλετα κι εκανα 2ωρες εμετο.Ευτυχως μετα κοιμηθηκα τακα τακα.

Δν μπορω να τρωω μετα τις 7 κι αν φαω το πολυ κανα τοστακι.Οτιδηποτε περισσοτερο μου καθεται βαρυ.

Μαρινακι προσεχε παιδακι μου.Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου κι γω επεσα 2φορες απο τη σκαλα.
Προσεχετε ολες σας.

tomaraki

tomaraki
Καλημερα σας !!!!!! Τι κανετε ??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994 Τωρα ξυπνησαμε !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994
Βρε μαρινακη προσεχε κοριτσακι μου !!!
Εισαι καλα?????? Shocked Shocked
Βασουλακη μελομακαρονααααα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 328109 ?????? Τι ιδεες μας βαζεις???????Πεθαινω !!!!
manoula αυτο το παθαινω και εγω και γιαυτο προσπαθω να μην τρωω γιατι τραβαω τα πανδεινα !!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ???
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΔΩ ΣΠΙΤΙ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΤΟΙΧΟΥΣ.Κ ΕΓΩ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Very Happy
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥΥΥΥ.ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ.Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΔΩ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΠΑΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΗΝ ΜΛΠΕΧΤΟΥΝ Κ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ!
ΠΟΠΗ ΞΥΝΟ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ!Κ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠ'ΕΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΗΠΙΑ ΣΟΔΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΒΑΡΥ!Κ ΕΦΑΓΑ Κ ΝΩΡΙΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΕΤΡΩΓΑ Κ ΑΡΓΑ... No
ΑΧ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ:ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΜΟ! 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ Very Happy
ΕΥΗ,ΒΑΣΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472

110ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Σαβ Δεκ 03, 2011 4:23 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 9 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ..ΠΡΩΤΟΝ,ΕΧΩ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΗΔΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ??ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΟΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΟΝΤΑ!!ΕΝΩ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΩΠΟ!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!ΟΥΦ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

tomaraki

tomaraki
paparouna έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ???
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΔΩ ΣΠΙΤΙ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΤΟΙΧΟΥΣ.Κ ΕΓΩ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Very Happy
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥΥΥΥ.ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ.Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΔΩ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΠΑΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΗΝ ΜΛΠΕΧΤΟΥΝ Κ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ!
ΠΟΠΗ ΞΥΝΟ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ!Κ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠ'ΕΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΗΠΙΑ ΣΟΔΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΒΑΡΥ!Κ ΕΦΑΓΑ Κ ΝΩΡΙΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΕΤΡΩΓΑ Κ ΑΡΓΑ... No
ΑΧ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ:ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΜΟ! 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ Very Happy
ΕΥΗ,ΒΑΣΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472

ΑΑΑΑ Ευχαριστα βλεπω !!!! Αντε με το καλο και να εισαστε παντοτε ευτηχισμενοι και γεροι !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 35468 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472 Περιμενουμε κουφετα !!!!

KRISTI 1 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 9 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ..ΠΡΩΤΟΝ,ΕΧΩ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΗΔΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ??ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΟΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΟΝΤΑ!!ΕΝΩ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΩΠΟ!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!ΟΥΦ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Με το καλο να δεχτεις το μωρουλινη σου και να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη !! Εγω ειχα φουσκωσει σα μπαλονι !!
Αλλα τα μαγαζια με τα ρουχα εγκυμοσυνης ειναι λιγο ακριβα ...εχω διαβασει ομως απο κοπελες στο φορουμ οτι ο Zara και τα Η&Μ εχουν οικονομικα ...εγω αυτο που εκανα ηταν να τα παιρνω μεγαλυτερο νουμερο !!

112ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Σαβ Δεκ 03, 2011 5:17 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 9 ΒΔΟΜΑΔΑ Ε?ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙΣ!ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΔΩ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΑΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ XXL Κ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Κ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!ΟΥΦ!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
hello girls!!!ti kanete? Very Happy Very Happy Very Happy

vlepo oti to provlima me to stomaxi to exoume oles.kai emena ta melomakarona extes ksina mou vgikane,mexri to vradi den ta xoneva.ax popaki ti perases me tous emetous,ego exo na kano apo 4 minon.

marinaki to akouses to mpempaki meta to pesimo?eftixos den xtipises koilitsa.thelei poli prosoxi.

paparouna me to kalo!!!ade ola mazi ta kala!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994

tomaraki ti kanei o mpempakos?ego extes to vradi eixa ponakia periodou alla poli glika,oxi dinata.

kristi kala ekanes k mpikes stin omada k na mpeneis sinexeia na rotas oti theleis.ego 9 evdomadon den eixa pristei,eime apo tis periptoseis poy mexri 5 minon imouna mia xara alla ta pira meta mazemena.mipos kaneis katakratisi igron?gia rouxakia exo akousei gia zara,exoun voleftei poles.ego tin exo vgalei me rouxakia apo prenental,20e to kolan,exo parei 2 mavra k ena gri.kai formes pali apo prenental.den ksero pou meneis,logika omos tha exei k stin poli sou.
kali egkimosini na exeis k me to kalo to mpempaki ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 654316

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
paparouna μου με το καλο!!!!αντε μια χαρα πολιτικο ηθελα κ εγω...αλλα ασοψετε!καλα στεφανα...κουκλαρα μου με το καλο κ το μωρακι σας...

tomaraki

tomaraki
Καλησπερα,οντως το θεμα με το στομαχι το εχουμε ολες !!!
Βασουλακι ο μπεμπακος ειναι μια χαρα εχει αλλαξει και τροπο που δηλωνει την παρουσια του !! Απο προχθες πηγαινει και μαζευεται ποτε στο ενα μερος της κοιλουμπας και ποτε στο αλλο !!!!!
Πολυ πλακα !!! Crazy ολα καλα με το μωρακι τι νεα εχουμε ?????

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia pou eiste?voltarete oles?
ego liono ston kanape,niotho treli eksadlisi simera. No

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσουδεσ μου τι κανετε!!εγω ειμαι καλα βασουλακη ισα ισα ηταν πολυ ανυχησχω ολο το βραδυ πρωτη φορα στριφογυρνουσε παρα πολυ απο την ωρα που επεσα,παπαρουνακη μου μου γλυκο μπραβω κ εμεις μαλλον αυτον τον μηνα θα κανουμε πολιτικο πιστευω!!τομαρακη μου γλυκο πως εισαι μανουλα24,ειστε ολες καλα!!σημερα κοριτσια ο μπεμπης κλοτσουσε κ πρωτη φορα ο αντρας μου το πετυχε κ κουνιοταν κ η κοιλιτσα οταν κλοτσουσε υπεροχο συναισθημα!πηγα jampo σημερα στα βρεφικα τρελαθηκα ηθελα να τα παρω ολααααααααααααααααααααααααααα πολυ μ αρεσαν κ απο τιμες πολυ καλες,θα αρχισω να περνω απο την αλλη βδομαδα.πολλα φιλια σε ολες. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994 α βρηκα την βιοκλινηκη που περνει ικα κ θα γλυτοσω την ταλαιπορια για την καμπυλη ζαχαρου θα παω μετα της 11 του μηνα κ ειναι τζαμπαλιγα λιγα τα θυμαμε κ ντρεπομαι γι αυτο που θα ρωτησω Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ρε κοριτσια εχω πολλα υγρα σ εασπρο χρωμα κ πυχτα καταλαβενεται νομιζω στο περιπου γτ ειναι οκ η πρεπει να ανυσηχησω να παρω την γιατρο μου εχω καιρο αλλα δεν εδωσα σημασια αλλα απο χθες που επεσα κ σημερα ειχα ποιο εντονα Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ειναι φυσιολογικο αυτο

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσουδεσ μου τι κανετε!!εγω ειμαι καλα βασουλακη ισα ισα ηταν πολυ ανυχησχω ολο το βραδυ πρωτη φορα στριφογυρνουσε παρα πολυ απο την ωρα που επεσα,παπαρουνακη μου μου γλυκο μπραβω κ εμεις μαλλον αυτον τον μηνα θα κανουμε πολιτικο πιστευω!!τομαρακη μου γλυκο πως εισαι μανουλα24,ειστε ολες καλα!!σημερα κοριτσια ο μπεμπης κλοτσουσε κ πρωτη φορα ο αντρας μου το πετυχε κ κουνιοταν κ η κοιλιτσα οταν κλοτσουσε υπεροχο συναισθημα!πηγα jampo σημερα στα βρεφικα τρελαθηκα ηθελα να τα παρω ολααααααααααααααααααααααααααα πολυ μ αρεσαν κ απο τιμες πολυ καλες,θα αρχισω να περνω απο την αλλη βδομαδα.πολλα φιλια σε ολες. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994 α βρηκα την βιοκλινηκη που περνει ικα κ θα γλυτοσω την ταλαιπορια για την καμπυλη ζαχαρου θα παω μετα της 11 του μηνα κ ειναι τζαμπαλιγα λιγα τα θυμαμε κ ντρεπομαι γι αυτο που θα ρωτησω Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ρε κοριτσια εχω πολλα υγρα σ εασπρο χρωμα κ πυχτα καταλαβενεται νομιζω στο περιπου γτ ειναι οκ η πρεπει να ανυσηχησω να παρω την γιατρο μου εχω καιρο αλλα δεν εδωσα σημασια αλλα απο χθες που επεσα κ σημερα ειχα ποιο εντονα Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ειναι φυσιολογικο αυτο
Κοριτσακι μου εγω να δεις ποσα υγρα ειχα και εχω και οσο πλησιαζει ο καιρος ειναι πηχτα κ ασπρα...η γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα.δεν προλαβαινω να αλλαζω εσωρουχα πολλες φορες αστα ΣΕ ΝΙΩΘΩ!!!!το ανυσηχητικο ειναι οταν τα υγρα σου εχουν οσμη κ ειναι σκουρα..εχω την εντυπωση αλλα για να μην εχεις καμια απορια-ανησυχια παρε τηλ τον γιατρο σου!!!τωρα ειμαι στην 34 εβδομαδα..και συνεχουν ακαθεκτα..
φιλια!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki τη Δευτερα εχω επανελενχο στο ΙΑΣΩ να δουμε ποσο εχει παρει ο μικρουλης μας..κατα τα αλλα κλωτσιες χαμος...το βραδυ βολευομαι να κοιμηθω και βολευεται κ αυτος μαζι μου..το κατι αλλο ειναι οταν τον πιανει λοξυγγας ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!μετα απο 2 εβδομαδες που πηρα απο τον 8 μηνα 3 φορες το καταλαβα..δεν το πιστευα...

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kaλημερα τι κανετε?marinaki και εγω ειχα τετοια υγρα και μου εδωσε ο γιατρος ενα κολπικο υποθετο και εβαλα μυκητες ειναι ενα συχνο φαινομενο στην εγκυμοσυνη απο οτι διαβασα επεσες αλλα παλι καλα δεν χτυπησες.Οι υπολοιπες τι κανετε ολα καλα?Εγω ειμαι ξενυχτισμενη εχω πολυ αρρωστο τον μικρο κανει εμετο απο τον πολυ βηχα εχει και πυρετο με αντιβιωση και μασκες με aerolin τον εχω.

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:crazymama tora eida to minima sou,mi me pareksigeis eime apo ton ipno kapos etsi ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 911307
se efxaristo poli gia ta kala sou logia!!!kai esena sou efxome na pane ola kala,kontevoume kontevoume!!!
filakia polla polla ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472
κοριτσαρα μου τι να παρεξηγησω σιγα!!!ενα θα πω....με ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ...!!!!!!μεγααααλη κουβεντα... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Very Happy
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994

SOUZAN ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ!ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Κ ΒΗΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΞΙΜΟ.ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ...

ΜΑΡΙΝΑΚΙ Κ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ???ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ Very Happy cheers

CRAZYMAMA ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΕΟΤΕΡΑ!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΙΑΤΩΝ Mad

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas korotsia!!!ti kanete? Razz Razz Razz
den leo kalimera tetoia ora giati pame gia mesimeriano ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 215994
exoume mprizolitses ston fourno me poure tongue
meta leo na vgoume kamia voltitsa giati exo na vgo apo tetarti.
avrio perno tis aimatologikes,pao kliniki gia kardiotokografo k meta giatro.gia na doume ti tha mas pei Rolling Eyes

marinaki simfono me ta koritsia,exo k ego polla tetia igra.den nomizo na eine anisixitiko,eine tis egimosinis.

souzan mou perastika gia to agoraki sou.fadazome poso stenaxorimeni eise pou ton vlepeis etsi.perastikoulia I love you

tomaraki pou eise simera?voltareis gia kiriakatiko kafe?
zwitsa,markela ola kala?
pou eiste?

filakia se oles girls k kali kiriaki na exoume!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472

tomaraki

tomaraki
Γεια σας και απο εμενα !!!
Σημερα στολισαμε το δεντρακι μας με καθυστερηση αλλα χαλαλι !!! Και του χρονου κοριτσακια με τα μικρα μας ...να τα γκρεμιζουν !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 328109 santa
Βασω μου ειχαμε βολτες απο εχθες και σημερα παλι το απογευματακι θα βγουμε για περπατημα οσο μπορουμε βεβαια ... drunken crazymama πραγματικα σου ευχομαι να πανε ολα καλα και θα πανε ολα καλα !!! Κοντευουμε !!!!!!Φιλακια πολλα και περιμενω νεα!!!
Μααρινακη αυτα τα υγρα θα συμφωνησω και με τις κοπελες γιατι τα εχω και εγω !!
Αντε με το καλο και εσυ και καλοστεριωτοι !!!!! Souzan περαστικουλια στο αγορακι σου !!Δυσκολη περιοδος απο ιωσεις !!Υπομονη !! pale
Zwista που εισαι ??markella ?????
Φιλακια !!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 417472

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΗ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ...ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ Very Happy Very Happy Very Happy
ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ Κ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΑΜΠΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝΤΡΟ ΟΤΑΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ..ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ! Rolling Eyes

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ...ΕΝ ΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΣΑΛΙΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 5 875502

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις