Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
629 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 629 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντως αν θες μια λυση πιο προσωρινη στο χοντος πουλαει σαν κραγιον ειναι κι ειναι ειδικο για να βαφεις τη ριζα.Ακριβως σαν κραγιον.νταξ δν θα βαψεις κι ολες τις ριζες μονο μπροστα τη χωριστρα να μη φαινετε.Ψαξετο.

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
se efxaristo poli manoula 24xr gia tin pliroforia! I love you
esi apo oti diavasa agorases ta prota moroudiaka!!!mpravo,me gia!!!ti kalo tou pires?

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoulaki έγραψε:se efxaristo poli manoula 24xr gia tin pliroforia! I love you
esi apo oti diavasa agorases ta prota moroudiaka!!!mpravo,me gia!!!ti kalo tou pires?

Πηγα στα h&m κι πηρα ζιπουνακια γτ ειχαμε παει στα τζαμπο κι δν ταρεσαν τα ζιπουνακια του αντρα μου,κι βρηκα εκει τα 3 με 9,95.Κι πηρα 2-3 πακετα,κι πηρα κι ενα σετακι που ειναι ζιπουνακι πιο χοντρουλικο με μια κοκκινη γατουλα κι απο κατω παντελονακι στυλ κολαν πουα κοκκινο ασπρο κ εχει ασορτι το σκουφακι του πε χει κ αυτακια πανω.
Κι θα παω την αλλη βδομαδα να παρω κιαλλα γτ μαρεσνα κ ειναι σχετικα φθηνα.

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vasoulaki έγραψε:ax tomaraki mou ti gliko domatiaki eine afto!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 35468 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 35468 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 35468
ti glika xromatakia!!!kai ilio tou exeis valei na to fotizei to agoraki sou Wink
mpravo,poli omorfo!!!na eisaste geroi na to xairosaste.i kounia eine to idio xroma me tin dikia mas.to anoixto xroma tou ksilou den eine?oksia?

vaso me lene.kai esena evi e?loipon thema me ta mallia exo k ego.oles oi gnostes mou egioules ta vafoun i me fitiki i adavges alla emena i giatros mou eine ligo ipervoliki k den me afinei.to apotelesma eine mavri,katamavri riza me ksantha ta kato.kai na mou leei k i giatros"teleia eine,mesa stin moda" Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
poso thelo na kano adavges na fotiso ligaki den legete!!!alla exei xari pou eime poli xaroumeni me tin egimosini k exo valei se defteri moira to malli pou parepiptontos to ekana kathe mina dekapaz affraid

Τωρα ειναι ξυλο αλλα τι ξυλο ειναι δεν ξερω ....τα χρωματα λευκο με λαχανι ανοικτο !! Να σκεφτεις βασω οτι τσακωνομασταν γιατι οταν το ξεκινησε ο αντρουλης δεν μου αρεσαν τα χρωματα και του ελεγε οτι θα το ξαναβαψει!!!! Ευτυχως εμενα ειναι μαυρα αλλα τα παιρναω ενα εξτρα χρωματακι μια φορα στο τοσο για να ειναι πιο λαμπερα!!! Αλλα εχω ακουσει οτι βαφη βαφη δεν κανει !!

manoula_24xr έγραψε:
vasoulaki έγραψε:se efxaristo poli manoula 24xr gia tin pliroforia! I love you

Πηγα στα h&m κι πηρα ζιπουνακια γτ ειχαμε παει στα τζαμπο κι δν ταρεσαν τα ζιπουνακια του αντρα μου,κι βρηκα εκει τα 3 με 9,95.Κι πηρα 2-3 πακετα,κι πηρα κι ενα σετακι που ειναι ζιπουνακι πιο χοντρουλικο με μια κοκκινη γατουλα κι απο κατω παντελονακι στυλ κολαν πουα κοκκινο ασπρο κ εχει ασορτι το σκουφακι του πε χει κ αυτακια πανω.
Κι θα παω την αλλη βδομαδα να παρω κιαλλα γτ μαρεσνα κ ειναι σχετικα φθηνα.

ΑΑΑΑ καλοριζικα !!!!! Εχω ακουσει για τα H&M αλλα δεν εχω παει ποτε να δω !!! Εχει ωραια πραγματακια????Αυτο με το σκουφακι πρεπει να ειναι τελειο??

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Κι θα παω την αλλη βδομαδα να παρω κιαλλα γτ μαρεσνα κ ειναι σχετικα φθηνα.[/quote]

ΑΑΑΑ καλοριζικα !!!!! Εχω ακουσει για τα H&M αλλα δεν εχω παει ποτε να δω !!! Εχει ωραια πραγματακια????Αυτο με το σκουφακι πρεπει να ειναι τελειο??
[/quote]

Πλακα κανεις?Πηγαινε συντομα.Θα ξετρελαθεις.Βρηκα πολυ οικονομικα τα ζιπουνακια κι τις καλτσες.
3 ζιπουνακια 9,95.Κι πολυ ωραια ποιοτητα.
Μολις γυρισει ο συζηγος θα σας βγαλω φωτος να δειτε.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tomaraki βρηκα 2 να σ ανεβασω να δεις.Απο τα ζιπουνακια που πηρα.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tomaraki

tomaraki
Καλα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! santa rendeer
Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ Κ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΠΙΣΗΣ!Κ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 875502
ΕΥΗ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΟΥ!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Κ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ Κ Η ΚΟΥΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ!ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙ!!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ Ε?Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙ santa
ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Κ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ 25 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΑΑ ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ 10-15ΛΕΠΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ???ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΗ ΛΙΓΗ ΩΡΑ???

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Καλα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aυτο το σχεδιο υπαρχει κι σε φορμακι βαμβακερο για μες το σπιτι στυλ πυτζαμακι.Κι παει σε πακετο των 2 δν θυμαμαι ποσο,νομιζω 14,95 κι ειναι ενα ασπρο φορμακι να λεει η τη μαμα η τ μπαμπα κι το ενα ριγε ασπρο μαυρο.
Κι εχει κ ασορτι τις καλτσες.

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eine poli omorfa manoula 24xr!!!afto to skoufaki k emena mou akougete poli glikouli!!!

koritsakia mporeite na mou peite pos mporo na valo fotografia sto profil mou?mipos aksiotho k ego k dikso tin koilitsa mou? Very Happy

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoulaki έγραψε:eine poli omorfa manoula 24xr!!!afto to skoufaki k emena mou akougete poli glikouli!!!

koritsakia mporeite na mou peite pos mporo na valo fotografia sto profil mou?mipos aksiotho k ego k dikso tin koilitsa mou? Very Happy

Λοιπον πανω πανω κατω απο την φαλαινιτσα θα δεις που γραφεει διαφορα θαπατησειςπροφιλ κι μετα θα σουβγαλει πολλες επιλογες κι θα διαλεξεις αβαταρ κι θα σ πει να ανεβασεις απο το πισι σου.Θα το βρεις ευκολα δν ειναι τπτ

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax popaki mou se efxaristo poli ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 417472

na tin i koiloumpa mou!!!kai i rizara mou pou legame ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 585182

tomaraki

tomaraki
paparouna έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! santa rendeer
Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ Κ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΠΙΣΗΣ!Κ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 875502
ΕΥΗ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΟΥ!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Κ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ Κ Η ΚΟΥΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ!ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙ!!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ Ε?Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙ santa
ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Κ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ 25 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΑΑ ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ 10-15ΛΕΠΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ???ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΗ ΛΙΓΗ ΩΡΑ???

Καλο μηνα και καλα χριστουγεννα να εχουμε !!! santa rendeer paparouna κανονικα κραταει πανω απο 15 ...κανουν κοντα στις 40 μετρησεις ...εμενα κρατησε σχεδον 1:30 ωρα και κατι παραπανω και αυτο επειδη ειναι πολυ ψειρας !!! Τωρα ο καθε γιατρος εχει τα δικα του!!

manoula_24xr έγραψε:
Aυτο το σχεδιο υπαρχει κι σε φορμακι βαμβακερο για μες το σπιτι στυλ πυτζαμακι.Κι παει σε πακετο των 2 δν θυμαμαι ποσο,νομιζω 14,95 κι ειναι ενα ασπρο φορμακι να λεει η τη μαμα η τ μπαμπα κι το ενα ριγε ασπρο μαυρο.
Κι εχει κ ασορτι τις καλτσες.

Καλα ειναι τελειααααααα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 654316 το ξαναλεω !!! Αυτα τα μπεμπε μου αρεσουν παρα πολυ!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 328109

vasoulaki έγραψε:eine poli omorfa manoula 24xr!!!afto to skoufaki k emena mou akougete poli glikouli!!!

Ωραια κοιλιτσα !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 654316 παιδαρος ειπαμε θα βγει !!! cheers

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΝΑ ΒΑΣΩ ΜΟΥ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Κ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Κ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!
ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 215994
ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ?

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
paparouna se efxaristo poli!!! I love you I love you I love you
dianio tin 36h evdomada!!!i giatros omos mou eipe oti eime se proxorimeni egimosini giati i silipsi exei ginei noritera.to katalavenei apo tin anaptiksi tou morou k tin katastasi tou plakouda.
kali epitixia gia avrio,epitelous irthe i mera.perimenes pos k pos na ginei i eksetasi.ola kala tha pane!!!tha perimenoume ta nea tis mpoumpous Razz Razz Razz
emena i b epipedou kratise giro sto misaoro alla afto pou ksero eine oti o xronos eksetasis diaferei apo moro se moro.diladi an exei mpounitsa to xeraki k den to anoigei tha argisei.

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε: paparouna se efxaristo poli!!! I love you I love you I love you
dianio tin 36h evdomada!!!i giatros omos mou eipe oti eime se proxorimeni egimosini giati i silipsi exei ginei noritera.to katalavenei apo tin anaptiksi tou morou k tin katastasi tou plakouda.
kali epitixia gia avrio,epitelous irthe i mera.perimenes pos k pos na ginei i eksetasi.ola kala tha pane!!!tha perimenoume ta nea tis mpoumpous Razz Razz Razz
emena i b epipedou kratise giro sto misaoro alla afto pou ksero eine oti o xronos eksetasis diaferei apo moro se moro.diladi an exei mpounitsa to xeraki k den to anoigei tha argisei.

ΑΑΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 215994
ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΙΝΕ!!!ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΣ?
ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΩ Κ ΛΙΓΑΚΙ...ΤΑ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ?ΤΕΣΠΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΥΡΙΟ!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 215994 βασουλακι τελεια η κοιλιτσα σου φτου να μν την ματιασς κ εσυ πολυ ομορφη!!τομαρακη τι ωραιο που ειναι το δωματιο του υπεροχο,εγω μαλλον στην κρεβατοκαμαρα μου θα βαλω την κουνια του δεν θελω τοσο μικρουλη να το αφησω μονο του
!!παπαρουνακη μου αντε επιτελους αργησες παρα πολυ ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα κ περιμενουνε νουλια αυριο να μας πεις!!εγω εφαγα κατι φουντουνια τωραααααα αλλο πραγμα!!πολλα φιλια σε ολε\ς ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 215994

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki mou se efxaristo poli!!!!teleia ta foudounia e?

paparouna gia fisiologiko leme k oti prokipsei.mono pou to mpempaki eine sto plai theli ligo akoma na parei thesi.to efxome alla k gia kaisariki na pao den exo provlima.eime toso xaroumeni pou to mono pou thelo eine gero pedaki k opos erthoun ta pragmata ekeini tin stigmi tha gennisoume Wink

koritsakia pao gia ipno,avrio exo na kano tis teleftees aimatologikes.kalinixta ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 850933

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.

Paparouna καλά αποτελέσματα να έχεις. Θα περιμένουμε σήμερα να μας τα πεις.

Marinaki
το δέντρο σου είναι πολύ όμορφο. Ανυπομονώ κι εγώ να πάμε με τον άντρα μου να αγοράσουμε δέντρο και στολίδια για να το φτιάξουμε κι εμείς επιτέλους. Είναι τα πρώτα μας Χριστούγεννα παντρεμένοι στο δικό μας σπίτι Smile

Tomaraki το δωμάτιο είναι πολύ όμορφο. Όταν με το καλό μπει ο καινούργιος χρόνος και το ετοιμάσω κι εγώ, θα βάλω μια φωτογραφία. Έχω ήδη τυπώσει σε κομμάτια ένα δέντρο και σκοπεύω να τα κολλήσω στον τοίχο ένα-ένα. Μάλλον θα δίνω οδηγίες στον άντρα μου, γιατί με την κοιλιά και επάνω στη σκάλα τότε, λίγο δύσκολο Shocked

Manoula τέλεια τα ζιπουνάκια που αγόρασες. Πραγματικά στα H&M έχει πολύ όμορφα ρουχαλάκια. Επειδή εμείς αργούμε όμως ακόμα, λέω να πάω κατά τις εκπτώσεις Smile

Vasoulaki μη μασάς με το μαλλί. Όντως άλλες το κάνουν έτσι επειδή είναι της μόδας και εσύ που το έχεις φυσικά; Very Happy

Καλή μας μέρα λοιπόν ξανά και πολλά φιλιά santa

http://www.something-special.gr

tomaraki

tomaraki
Καλημερα σας !!! Τι κανετε ??? ολες καλα ??????
mariameint ειναι πολυ ωραια στιγμη να ετοιμαζεις το παιδικο !!! Γινεται βεβαια ενας χαμος αλλα ειναι υπεροχο πραγματικα !!
Μαρινακη θα το εχω τον μπεμπουλη διπλα μου στο δωμματιο μου ...μετα θα τον βαλω εκει !!!Δεν τον αφηνω μοναχο του στην αρχη ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 654316
paparouna περιμενουμε νεα μη μας κρατας σε αγωνια !!!! Wink
Βασουλακη οντως φαινεται σαν το εχεις κανει τωρα λογω μοδας μη μασας !!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

paparouna εμενα στην β επιπεδου εκανε 15 λεπτακια αλλα εξονυχιστικα αυτα που πρεπει να δουν τα βλεπουν μην σε ανχονει!ολα καλα θα πανε...
vasoulaki η κοιλιτσα σου ειναι φοβερη!με το καλο κουκλαρα μου κοντευεις...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koριτσια τι κανετε???Εγω μολις γυρισα πηγα βολτα με τη μικρη κι μια φιλη μας κι μετα για καφεδακι!!

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki πολυ ωραιο το δωματιο του μπεμπη σου με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου.vasoulaki πολυ ωραια η κοιλιτσα σου!οσο για την βαφη που με ρωτησες τωρα που ειμαι εγκυος μου παιρνει η κομμωτρια μου απο το φαρμακειο φυτικη βαφη του κορρε η χρωμογαλακτωμα και μου περναει ολο το μαλλι απο την ριζα ως τις ακρες

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΒΡΕ Very Happy
ΚΑΝΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΕΜΑΝ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,ΑΜΙΛΗΤΟΙ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ...
ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 660 ΓΡ Κ ΨΗΛΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Κ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΗΣ Κ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟ Κ ΚΑΤΙ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑΑΑΑ!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ...!!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΈΞΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 4 328109

mariameint

mariameint
Μπράβο Paparouna. Όλα τέλεια! Καλά να περάσετε!!! Smile

http://www.something-special.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις