Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δν μπορω να καταλαβω γτ μερικοι γιατροι λενε οτι θα τα βγαλουν τα μωρα μεχρι κι 20μερες νωριτερα απο το κανονικο.
Δλδ εγω που υποτιθετε γενναω στις 22/02 ποτε να περιμενω απο αρχες του μηνα???
Εχω ψιλομπερδευτει,στην κορη μου γεννησα στις 38εβδομαδες,κι με ειχε βαλει 17/11 γεννησα νωριτερα μια βδομαδα.

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr αυτη την απορια εχω και εγω...γιατι τοση βιασυνη και οχι στην ωρα κ στις εβδομαδες που πρεπει?και της αδερφης μου τα παιδια την εβαλε για προκληση στο πρωτο στην 37 και κατι εβδομαδα και το αλλο μολις μπηκε στην 38...χωρις να υπαρχει και κανενα θεμα με την εγκυμοσυνη...τι να πω!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑ Sad Sad Sad ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΡΕΜΗ Η ΚΑΡΔΙΑ Sad Sad

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Hρεμησε κουκλα με το να αγχωνεσαι τοσο δν κανει κ καλο,αλλα να μου πεις λογικο να εισαι ετσι...

georgia79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
zwitsa έγραψε:
georgia79 έγραψε:ευχαριστω κ εσεις με το καλο.
το θεμα ειναι οτι μιλησα με ολα τα ιδιωτικα μαιευτηρια κ με ενημερωσαν οτι δεν ξερουν τιποτα ακομα.μακαρι να ισχυει γιατι με αυτη τη κριση ειναι πολλα τα λευτα

καλησπερα και με το καλο να ρθει το μωρακι σου ολα να σου πανε καλα...!!!να σε ρωτησω κατι..?ειπες οτι εχεις 7 πητ και μαλλον θα γεννησεις στης 25 καλα καταλαβα..??λογω προγραμματισμενης καισαρικης δηλαδη 13 μερες περιπου παιρνεις απο το μηνα σου..?εμενα μου πε οτι θα παρω γυρω στις 20-23 καπου εκει μου πε ο γιατρος..!και εμενα ειναι τ 2...!!τι να πω καθε γιατρος οπως κρινει...!!αλλα αν θελουν αυτα να βγουν θα βγουν δεν πανα ειμαστε και προγραμματισμενες εε..!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εχουμε ιδια ΠΗΤ.Δεν ειναι 13 μερες, ειναι 18 ημερες σχεδον 2,5εβδομαδες δηλαδη θα γεννησω 38+1.Βασικα κατατασομαι στη ομαδα υψηλου κινδυνου γιατι εχω φουλ ιστορικο αλλα κ παλι με καθυστερει πολυ. Το γιο μου τον γεννησα με προγραμματισμενη καισαρικη 37+6 γιατι δεν μπορουσα να περπατησω απο τους πονους, σερνομουν.
Εσεις κοριτσια που γεννατε?

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
georgia79 έγραψε:
zwitsa έγραψε:
georgia79 έγραψε:ευχαριστω κ εσεις με το καλο.
το θεμα ειναι οτι μιλησα με ολα τα ιδιωτικα μαιευτηρια κ με ενημερωσαν οτι δεν ξερουν τιποτα ακομα.μακαρι να ισχυει γιατι με αυτη τη κριση ειναι πολλα τα λευτα

καλησπερα και με το καλο να ρθει το μωρακι σου ολα να σου πανε καλα...!!!να σε ρωτησω κατι..?ειπες οτι εχεις 7 πητ και μαλλον θα γεννησεις στης 25 καλα καταλαβα..??λογω προγραμματισμενης καισαρικης δηλαδη 13 μερες περιπου παιρνεις απο το μηνα σου..?εμενα μου πε οτι θα παρω γυρω στις 20-23 καπου εκει μου πε ο γιατρος..!και εμενα ειναι τ 2...!!τι να πω καθε γιατρος οπως κρινει...!!αλλα αν θελουν αυτα να βγουν θα βγουν δεν πανα ειμαστε και προγραμματισμενες εε..!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εχουμε ιδια ΠΗΤ.Δεν ειναι 13 μερες, ειναι 18 ημερες σχεδον 2,5εβδομαδες δηλαδη θα γεννησω 38+1.Βασικα κατατασομαι στη ομαδα υψηλου κινδυνου γιατι εχω φουλ ιστορικο αλλα κ παλι με καθυστερει πολυ. Το γιο μου τον γεννησα με προγραμματισμενη καισαρικη 37+6 γιατι δεν μπορουσα να περπατησω απο τους πονους, σερνομουν.
Εσεις κοριτσια που γεννατε?
Εγω γλυκια μου γενναω στο ΙΑΣΩ και εχω ΠΗΤ 17-1 ....ΕΧΩ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΛΕΟΝ που ανυπομονω..περισσοτερα για το ποτε θα γεννησω θα ξερω την αλλη εβδομαδα...με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!!!

georgia79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
crazy κ εγω εχω βαρυνει εχω παρει 15 κιλα κ ειμαι 33+2 ακομα..μεχρι τις 38 εχω περιθωριο Laughing .θα φωναζει η γιατρος αλλα τι να κανουμε.Αν κ εχω κοψει το πολυ φαγητο γιατι το μωρο εχει φτασει πολυ πανω κ το βραδυ δυσκολευομαι στον υπνο.Χτες κοιμηθηκα 3 γιατι δεν μπορουσα καθολου.
Εγω προς το παρον παω για Λητω αλλα αν δεν κανει συμβαση κ κανει αλλο μαιευτηριο εχουμε δυνατοτητα να παμε οπου θελουμε μου ειπε, οποτε δεν ξερω κ σιγουρα τι θα γινει.
Μακαρι να μην πληρωνουμε κ να δινουμε μονο την συμμετοχη.Εντωμεταξυ ολοι οι γυναικολογοι το ξερουν.Τι να πω

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
georgia79 έγραψε:crazy κ εγω εχω βαρυνει εχω παρει 15 κιλα κ ειμαι 33+2 ακομα..μεχρι τις 38 εχω περιθωριο Laughing .θα φωναζει η γιατρος αλλα τι να κανουμε.Αν κ εχω κοψει το πολυ φαγητο γιατι το μωρο εχει φτασει πολυ πανω κ το βραδυ δυσκολευομαι στον υπνο.Χτες κοιμηθηκα 3 γιατι δεν μπορουσα καθολου.
Εγω προς το παρον παω για Λητω αλλα αν δεν κανει συμβαση κ κανει αλλο μαιευτηριο εχουμε δυνατοτητα να παμε οπου θελουμε μου ειπε, οποτε δεν ξερω κ σιγουρα τι θα γινει.
Μακαρι να μην πληρωνουμε κ να δινουμε μονο την συμμετοχη.Εντωμεταξυ ολοι οι γυναικολογοι το ξερουν.Τι να πω
Εγω τον προηγουμενο μηνα ημουν 12 κιλα....πανω!και ετρωγα ασυστολα χωρις STOP τωρα σιγουρα θα ειμαι παραπανω εχει παρει κ το μωρο...εμενα με εχει πεθανει η μεση μου και το βαρος της κοιλιας...ουφ!δραμα ζω καθε βραδυ!!!υπομονηηη.....τι αλλο να κανουμε!15 κιλα αλλες παιρνουν περισσοτερα..και τα χανουν μετα μπαμ μπαμ..ειναι αυστηρος ο γιατρος σου ε?....εμενα καθολου!

georgia79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
οχι δεν ειναι καθολου αλλα για να προσεχω το λεει γενικα.Γερα να ειναι κ ας παρουμε ςεμεις.στον γιο μου πηρα 17,εχασα στο μαιευτηριο τα 10 κ τα υπολοιπα σε 2 μηνες.δεν φοβαμαι τα κιλα

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγω μεχρι τωρα συνολικα πηρα 6μιση κιλα.Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου πηρα συνολικα 8κιλα.
Αλλα μετα σε ενα χρονο εβαλα 30 κι παραπανω.... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
manoula_24xr έγραψε:Eγω μεχρι τωρα συνολικα πηρα 6μιση κιλα.Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου πηρα συνολικα 8κιλα.
Αλλα μετα σε ενα χρονο εβαλα 30 κι παραπανω.... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Πήρες μόνο 8 στην εγκυμοσύνη και μετά έβαλες 30; Πως το κατάφερες αυτό;;; Τουλάχιστον τώρα πήρες πάλι λίγα. Μπράβο!!! Βέβαια είσαι και μικρή. Με λίγη πειθαρχία μπορείς πιο εύκολα από εμάς να χάσεις τα περιττά κιλά που είχες.

http://www.something-special.gr

zouzounela

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σημερα κλεινω της35εβδ. ξαι εχω βαλει20 κιλα κοριτσια φατε οτι θελετε για λιγο ακομι γιατι σε λιγο θα γκρινιαζουν οι αντρες μας εμενα μου λεει τριανταφυλο σε πηρα πλατανι μου καταντισες πηρα τελικα μισο ντεπον αφου πηγα εχθες το βραδυ για δευτερη φορα στο νοσοκομεειο και πονουσα ισωσ και χειροτερα ευτιχως σημερα ολα καλα κοριτσαρα μου μη ανχονεσε ολα καλα θα πανε να μας πεισ τα νεα σου

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariameint έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Eγω μεχρι τωρα συνολικα πηρα 6μιση κιλα.Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου πηρα συνολικα 8κιλα.

Πήρες μόνο 8 στην εγκυμοσύνη και μετά έβαλες 30; Πως το κατάφερες αυτό;;; Τουλάχιστον τώρα πήρες πάλι λίγα. Μπράβο!!! Βέβαια είσαι και μικρή. Με λίγη πειθαρχία μπορείς πιο εύκολα από εμάς να χάσεις τα περιττά κιλά που είχες.

ΕΛΑ μου ντε πως τα καταφερες....στην εγκυμοσυνηειναι πιο ανεξελενχτο το στομα σου και η κατασταση γενικοτερα.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 πρωτη φορα το ακουω!Παντως στην εγκυμοσυνη μια χαρουλα ησουν...

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymama27 έγραψε:manoula_24xr αυτη την απορια εχω και εγω...γιατι τοση βιασυνη και οχι στην ωρα κ στις εβδομαδες που πρεπει?και της αδερφης μου τα παιδια την εβαλε για προκληση στο πρωτο στην 37 και κατι εβδομαδα και το αλλο μολις μπηκε στην 38...χωρις να υπαρχει και κανενα θεμα με την εγκυμοσυνη...τι να πω!!!!
crazymama παντα οταν κανεις το πρωτο παιδι με καισαρικη μετα και το δευτερο με καισαρικη στο περνουν οταν συμπληρωσεις την 38η εβδομαδα αυτο ισχυει μονο για την καισαρικη και οχι για τον φυσιολογικο τοκετο εμενα η αδερφη μου που γεννησε προσφατα φυσιολογικα το δευτερο παιδι στις 40 εβδομαδες τις το πηρε τι να πω ειναι θεμα του γιατρου

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
souzan έγραψε:
crazymama27 έγραψε:manoula_24xr αυτη την απορια εχω και εγω...γιατι τοση βιασυνη και οχι στην ωρα κ στις εβδομαδες που πρεπει?και της αδερφης μου τα παιδια την εβαλε για προκληση στο πρωτο στην 37 και κατι εβδομαδα και το αλλο μολις μπηκε στην 38...χωρις να υπαρχει και κανενα θεμα με την εγκυμοσυνη...τι να πω!!!!
crazymama παντα οταν κανεις το πρωτο παιδι με καισαρικη μετα και το δευτερο με καισαρικη στο περνουν οταν συμπληρωσεις την 38η εβδομαδα αυτο ισχυει μονο για την καισαρικη και οχι για τον φυσιολογικο τοκετο εμενα η αδερφη μου που γεννησε προσφατα φυσιολογικα το δευτερο παιδι στις 40 εβδομαδες τις το πηρε τι να πω ειναι θεμα του γιατρου
Η αδερφη μου μπηκε με προκληση κανονικα με φυσιολογικο τοκετο και μαλιστα στο 2 δεν εκανε ουτε καν επισκληριδιο!ναι ναι αυτο με την καισαρικη το ξερω! sunny

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
georgia79 έγραψε:οχι δεν ειναι καθολου αλλα για να προσεχω το λεει γενικα.Γερα να ειναι κ ας παρουμε ςεμεις.στον γιο μου πηρα 17,εχασα στο μαιευτηριο τα 10 κ τα υπολοιπα σε 2 μηνες.δεν φοβαμαι τα κιλα
ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑ!!!!!!!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!! Τι κανετε !!!!
Απ'οτι βλεπω παμε ολες μια χαρα !!!
Εμεις φτασαμε τα 3κ και κατι γρ!! Ο πλακουντας μας ομως γερασε και δεν αντεχει αλλο !! Οποτε μπαινουμε την Τριτη για να γεννηθουμε!!! Ελπιζω ολα να πανε καλα !!!
Εγω κοριτσακια πηρα μονο 8 κιλακια !!!!!!
Μαρινακη τι γινεται κοριτσακι μου εχουμε κανενα νεο ???

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Γεια σας !!! Τι κανετε !!!!
Εμεις φτασαμε τα 3κ και κατι γρ!! Ο πλακουντας μας ομως γερασε και δεν αντεχει αλλο !! Οποτε μπαινουμε την Τριτη για να γεννηθουμε!!! Ελπιζω ολα να πανε καλα !!!
ΑΧ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙς????
θελω και εγωωω....με το καλο κοριτσακι μου και ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymama27 έγραψε:
mariameint έγραψε:

ΕΛΑ μου ντε πως τα καταφερες....στην εγκυμοσυνηειναι πιο ανεξελενχτο το στομα σου και η κατασταση γενικοτερα.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 πρωτη φορα το ακουω!Παντως στην εγκυμοσυνη μια χαρουλα ησουν...

[quote="souzan"]

Κοριτσια αυτο ουτε κ γω το καταλαβα πως εγινε..Απλα θηλαζα κι ολοι μου ελεγαν οτι κ καλα επειδη θηλαζω δν θαχω προβλημα με τακιλα κ μπορω να τρωω οτι θελω κ να τρωω καλα για ναχω πολυ γαλα,κι το ριξα στη μασα με την προυποθεση ομως οτι δν θα βαλω κιλα,γτ οσο θηλαζεις δν βαζεις,κ καπως ετσι περασαν 6-7 μηνες ηρθε το καλοκαιρι κ παω να βαλω τα παλια μου ρουχα κι οχι μονο δν μου εκαναν αλλα δν ανεβαιναν καν τα παντελονια.Γεννησα ημουνα 74-75 κι το καλοκαιρι ειχα φτασει κοντα 90.Κι μετα τους επομενους μηνες αλλα λιγα,κι σε 5χρονια απο τοτε συνολικα πρεπει να πηρα 35κιλα,γτ ενα φεγγαρι μεπιασε τρελα κ εχασα 10,αλλα κουραστηκα κ σταματησα κ εμεινα εγκυος.shock: Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

tomaraki

tomaraki
crazymama27 έγραψε:
ΑΧ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙς????
θελω και εγωωω....με το καλο κοριτσακι μου και ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!!

Σε ευχαριστω!!!!!!!! Και εσυ ζιγωνεις δεν θα το παρεις ειδηση!!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ΕΥΗ ΜΟΥ!!!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ??????????????
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΑΣ????

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΑΣ????
koritsia ti kanete tomaraki mou k paparounitsa moy tipota akoma exw skasei Sad Sad Sad Sad Sad peirame thlef alla den eixan paei akoma t apotelesmata,mas eipe oti ta perimenei simera to apogeyma ,me exei piasei mia tremoula den mporw allo na teleiwnei oti k na einai Sad Sad Sad Sad simera me ponaei gyrw apo ton amfalo entona o mpempis einai ysixoylis simera,ax makari na parw kala nea koritsia na xarw ligo eimai mesa stis maures moy aytes tis meres Sad xairome poly gia sas poy plisiazete na gennhsete me to kalo k ola kala na pane polla filia molis exw nea se sas tha to grapso prwta

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΤΟ ΑΝΕΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΑΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΥΓΕ Η ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΤ ΚΡΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑΑΑΑΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΩ ΕΣΚΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΣΆΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΤΟ ΑΝΕΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΑΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΥΓΕ Η ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΤ ΚΡΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑΑΑΑΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΩ ΕΣΚΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 215994 ΣΆΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ?????? Very Happy Very Happy Very Happy
ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΣΟΥ!ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ!
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Κ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ santa rendeer
ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΗΡΕΜΗΣΕ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 22 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις