Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vasoulaki έγραψε:tomaraki den ta katafera me ton thilasmo,eixa poli mikri k epipedi thili k to pedi den epiane.prospathisame poli k me voithisane k oi maies alla den mporouse,tou efevge.tou edosa me thilastro alla petrose to deksi mou stithos k anevasa pireto.i ginekologos mou eipe oti simvenei sixna stis periptoseis me to thilastro k prepei na to kopso giati tha patho zimia.pira k adiviosi.stenaxorethika stin arxi alla meta iremisa giati to prospathisa poli k den fteo kapou.eime iper tou thilasmou alla pistevo pos ta pedakia xreiazonte agapi k xaroumeni manoula gia na eine eftixismena k ego me ton gio mou eime trela erotevmeni!!!
ego ton pleno kathe vradi k xalaronei.i pediatros mou eipe kathe vradi mpanio na min to amelo.esena den epese o afalos?se mas epese.pados k na min exei pesei nomizo prepei na to pleneis kanonika k na prosexeis mi pesei nero ston afalo.

popi pou eise esi?se xasame?

Εμεις το παλευουμε και με δικο μου αλλα και με συμπληρωμα ...μερικες φορες το θελει αλλες οχι !! Ο αφαλος μας δεν μας επεσε και τον κανω τοπικα κεφαλι και απο τη μεση και κατω !! Πιστευω οτι αμα πεσει θα το ευχαριστηθει καλητερα!!!!!!
Απο το μαιευτηριο που μας εκαναν καποια μαθηματα μας ειπαν οτι πεσει λιγο δεν υπαρχει προβλημα δεν κανει λεει να μουλιασει !! Περιμενω και την παιδιατρο τη Δευτερα και πραγματικα εχω πολλες αποριες !!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου εδω ειμαι κι σας διαβαζω, αλλα δν ειχα πολυ ορεξη για να γραψω,τις τελευταιες μερες του 11 εκανα παααρα πολλους εμετους, δν ειχα αντοχες να παμε πουθενα κ γενικως ειχα μια τρομερη μελαγχολια κι δν ειχα ορεξη για τπτ.
Περασαν οι γιορτες ησυχα σπιτι,κ τωρα ξεκινησαμε το παιδικο,ο μαραγκος ηρθε μας πηρε τα μετρα του δωσαμε τα λεφτα κι μειναμε ταπι εχουμε καποια χρηματα κ δν ξερουμε τι να πρωτοπληρωσουμε.
Ευτυχως του μωρου δν εχουμε πολλα πολλα να ξοδεψουμε,ηδη μου ειπαν οτι μερικα ειδη που μ λειπουνε θα μου τα φερουνε στο baby shower λκι η ξαδερφη μου προθυμοποιηθηκε να μου ζωγραφισει το δωματιο τοιχογραφια,οποτε ολα βαινουν καλα,απλα μειναμε ταπι κ οχι ψυχραιμοι!!!Γιαυτο δν σας πολυγραφω ενω σας παρακολουθω,απλα συγχωρεστε με δν ειμαι κι πολυ καλα.

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="souzan"]καλημερα κοριτσια!τι κανετε?μιλησαμε σημερα με τον γιατρο και μου ειπε να παω δευτερα να γεννησω οχι αυριο στις 11.30 μου εκλεισε χειρουργειο και μου ειπε να μην πιω ουτε νερο αχ τι εχω να περασω θα με φαει η μαυρη πεινα

Με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!πωπω ουτε νερο γιατιιιι???

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Γεια σας κοριτσαρες!!! Βλεπω κατι κοιλιστες να τις πιεις στο ποτηρι !!
Εμεις σημερα κλεισαμε μια εβδομαδα!!!
Crazy εχω να σου πω οτι και εγω αυτο φοβομουν μην με πιασει πανικος ...αλλα τελικα τιποτα δεν εγινε και το ευχαριστηθηκα!! Ειδικα τι στιγμη που βγαινει και το βλεπει για πρωτη φορα ειναι πραγματικα υπεροχη !!!!!!!!!!!
Αυτο με τα ιδιωτικα ισχυει ..αλλα δεν ξερουν ποτε θα δωσουν εγκριση για να ξεκινησει ...παντος ειναι πολυ καλη κινηση !! Μαρινακη μην αγχωνεσαι οι κουραμπιεδες και αυτα δεν παιζουν κανενα ρολο στην καμπυλη !!! Τι εγινε με την καρδουλα του ολα καλα ??
Εμενα η κοιλια μου απο την 30η και μετα ηταν ετοιμη να εκραγει !!!
Ειδικα την μερα πριν γεννησω ο μικρος εκανε να φαινεται σαν πεδιαδα με βουναλακια!!!!!!!!!!

tomaraki μου μακαρι να μη με πιασει καμια κριση πανικου και να πανε ολα καλα...
να σε ρωτησω και κατι αλλο..
και τα αλλα κοριτσια βεβαια..εμενα μου εχει δωσει η γιατρος μου παραπεμπτικο για να παμε για προκληση την πεμπτη που θα παω στο ΙΑΣΩ για μια πιθανοτητα μηπως ο μπεμπης κατεβει αλλα εχω αποφασισει αν δεν εχει κατεβει μεχρι τοτε ....να μην μου βαλουν τον ορο με τους πονους και να με βαλουν κατευθειαν για καισαρικη ..μπορω ετσι?

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να κανω μια ερωτηση οσες κανατε την καμπυλη ζαχαρου σας ειπε ο μικροβιολογος να πατε νηστικες η κατι τετοιο η να μν φατε καθολου γλυκα πιο πριν??Θα την κανω την επομενη βδομαδα κι δν ξερω τι γινεται

tomaraki

tomaraki
crazymama27 έγραψε:
tomaraki έγραψε:Γεια σας κοριτσαρες!!! Βλεπω κατι κοιλιστες να τις πιεις στο ποτηρι !!
Crazy εχω να σου πω οτι και εγω αυτο φοβομουν μην με πιασει πανικος ...αλλα τελικα τιποτα δεν εγινε και το ευχαριστηθηκα!! Ειδικα τι στιγμη που βγαινει και το βλεπει για πρωτη φορα ειναι πραγματικα υπεροχη !!!!!!!!!!!
Αυτο με τα ιδιωτικα ισχυει ..αλλα δεν ξερουν ποτε θα δωσουν εγκριση για να ξεκινησει ...παντος ειναι πολυ καλη κινηση !! Μαρινακη μην αγχωνεσαι οι κουραμπιεδες και αυτα δεν παιζουν κανενα ρολο στην καμπυλη !!! Τι εγινε με την καρδουλα του ολα καλα ??
Ειδικα την μερα πριν γεννησω ο μικρος εκανε να φαινεται σαν πεδιαδα με βουναλακια!!!!!!!!!!

και τα αλλα κοριτσια βεβαια..εμενα μου εχει δωσει η γιατρος μου παραπεμπτικο για να παμε για προκληση την πεμπτη που θα παω στο ΙΑΣΩ για μια πιθανοτητα μηπως ο μπεμπης κατεβει αλλα εχω αποφασισει αν δεν εχει κατεβει μεχρι τοτε ....να μην μου βαλουν τον ορο με τους πονους και να με βαλουν κατευθειαν για καισαρικη ..μπορω ετσι?

Μπορεις αλλα καλο ειναι να το ξερει η γιατρος σου...γιατι απ'οτι καταλαβαινω κανει το ιδιο που εκανε σε μενα ο γιατρος μου ...και μενα ο μπεμπης ηταν πολυ ψηλα και εαν δεν κατεβαινε θα καναμε καισαρικη !!! Αλλα γινεται πες της το ομως !! Την ωρα που μπαινεις στη υποδοχη σε ρωτανε ...

tomaraki

tomaraki
manoula_24xr έγραψε:Να κανω μια ερωτηση οσες κανατε την καμπυλη ζαχαρου σας ειπε ο μικροβιολογος να πατε νηστικες η κατι τετοιο η να μν φατε καθολου γλυκα πιο πριν??Θα την κανω την επομενη βδομαδα κι δν ξερω τι γινεται

Εγω εφαγα κανονικα την προηγουμενη και απλα δεν εφαγα πρωινο ...!!

tomaraki

tomaraki
souzan έγραψε:καλημερα κοριτσια!τι κανετε?μιλησαμε σημερα με τον γιατρο και μου ειπε να παω δευτερα να γεννησω οχι αυριο στις 11.30 μου εκλεισε χειρουργειο και μου ειπε να μην πιω ουτε νερο αχ τι εχω να περασω θα με φαει η μαυρη πεινα

Αντε με το καλο !! Οντως εχει πολυ πεινα !!!!!Εβλεπα τα κοριτσια που ειχαν κανει καισαρικη και επεφτε πολυ πεινα !!! Ενω εγω ειχα σε καθε γευμα 2 διαφορετικα φαγητα και σαλατα !!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΓΕΝΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΕΠΩ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 31 215994
CRAZY ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Ε?ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΩΡΟΣ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ(Κ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ) Κ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!

ΕΥΗ,ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ??ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ??ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ,ΜΑΓΙΚΑ Ε?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΞΩ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.ΟΣΕΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ?ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΣ ΤΙΣ 15 Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
souzan έγραψε:καλημερα κοριτσια!τι κανετε?μιλησαμε σημερα με τον γιατρο και μου ειπε να παω δευτερα να γεννησω οχι αυριο στις 11.30 μου εκλεισε χειρουργειο και μου ειπε να μην πιω ουτε νερο αχ τι εχω να περασω θα με φαει η μαυρη πεινα

den einai tipota. tha deis. apla an pinas i dipsas zita na sou valoun oro. 4 meres ekana na faw stin kori mou giati arguse na litourgisei to entero meta tin narkosi....... me to kalo!!!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emnena stin kaisariki proti mera den mou dosane na fao tipota oute na pio nero,defteri mesimeri tsai me 2 friganies k to vradi fide k apo triti kanonika oti ithela.ti na kanoume souzan g... taxeirourgia mas.xaxaxa!!!

gia tin kampili zaxarou k ego opos to tomaraki,to vradi efaga kanonika alla oxi gliko k to proi tipota.plirosa 25e mazi me tis eksetaseis aimatos k ouron pou ekana kathe mina.se eksoteriko mikroviologo.

popaki giati melagxolises?ligo oi ormones,ligo oi giortes.tou xronou omos pou tha eise me tis korakles sou xoris afto to varos pou exeis tora na deis pos tha kamaroneis Razz

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια τι κανετε!!!σημερα πολη χαλια ο καιρος φυσαει παρα πολη,μετα απο πολη καιρο βγηκαμε με τον αντρα μου για καφε το πρωη γτ δεν δουλευει αργα πηγε για δουλεια!!!λοιπον ποπη μου μν αγχονεσε γτ κοριτσακη μου σ επειρε απο κατω,αλλα να μου πεις με τοσα που γινονται ειναι να μν στεναχωριεσε,την ημερα που θα κανεις την καμπυλη πρεπει να εισαι νυστικη να μν εχεις φαει τπτ μεχρι να παρει την γλυκοζει κ μετα μεχρι να τελειωσεις το αιμα που θα σου περνουν καθε φορα παλι δεν πρεπει να φας τπτ μονο νερο μου ειπαν εμενα κανει τπτ αλλο,μετα οταν τελειωσεις με της αιμολυψης φαε οτι θελει η καροδυλα σου εγω κατα προτιμησει οταν βγηκα απο το ιατριο οτι αλμυρο βρηκα πειρα ειχα πεθανει ολο αναγουλες ειχα,αυτα ολα καλα θα πανε !!!!αχ βασουλακη μου δεν πειραζει που δεν θυλασες τουλαχιστον το προσπαθησες,γτ ρε συ παιζει ρολο αν εχεις μεγαλη η μικρη θυλη εγω νομιζα οτι λογικα αφου πριζετε το στηθος θα πριζεται κ η θυλη ευτηχως αυτο το θεμα το εχω μεγαλο εχω μεγαλη θυλη τεραστια μιλαμε κ ειδηκα αν ειναι μεσα αν την πειραξω λιγο πεταγετε Embarassed Embarassed Embarassed ευη μου πως εισαι με τον μικρουλη ξυπναει καθε 3 ωρες υσχειη!!παπαρουνιτσα μου γλυκια τι κανεις!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ποιο περα απο το σπιτι μου επεσε ενα μπαλκονη που ειχε κ πινακιδες πανω κ χτυπισε ενας 60αρις το εδιεξε κ η τηλεωραση απαθα σοκ κοριτσια εκει περναει πολης κοσμος ευτηχως ηταν απογευμα αν ηταν πρωη θα ειχε πολλα θυματα μιλαμε για τεραστιο κ απο κατω ειχε κ εισοδος πολυκατικοιας ποπο να περπατας κ αν σου πεσει στο κεφαλη περασα πριν κ τρομαξα!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mελαγχολησα κοριτσια,μια ο καιρος μια οσα γινονται,μια που δεχτηκαμε κιαλλες μειωσεις στον μισθο του αντρα μου,μια που ενιωθα πολυ μοναξια απο τους φιλους μας κτλ,λιγοι θυμηθηκαν να παρουν τηλεφωνο,κι γενικως ημουνα κι χαλια με τους εμετους κι ηρθε κ εδεσε το γλυκο.Το καλο ειναι οτι ηρθε ο μαραγκος μετρησε κι θα μου κανει το κρεβατι-κουκετα της μικρης με σκαλοπατια συρταρια διπλα,απο κατω κενο θα το κανω σαν σπιτακι να παιζει,θα μ κανει γραφειο κ θα μ αλλαξει ολες τις πορτες της ντουλαπας ενω ειναι καινουριες,γτ ηθελα στα 2 μεσαια φυλλα να μ κανει συρταρια κ θα μου την αλλαξει τελικα ολη,κι συν το κουρτινοξυλο,ολα με 400ευρω.Με μελαμινη φυσικα,αλλα ειναι ωραιος χρωματισμος,κι η ξαδερφη μου θα μου κανει τοιχογραφια.

Κατεβασαμε κ τα μωρουδιακα της κορης μου να τα πλυνουμε να τα σιδερωσουμε μεχρι να τα φτιαξει ο μαραγκος,ευτυχως απο ρουχαλακια κτλ,λιγα θα παρουμε τα πρωτα της κι κανα 2 ακομα.

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
crazymama27 έγραψε:

Μπορεις αλλα καλο ειναι να το ξερει η γιατρος σου...γιατι απ'οτι καταλαβαινω κανει το ιδιο που εκανε σε μενα ο γιατρος μου ...και μενα ο μπεμπης ηταν πολυ ψηλα και εαν δεν κατεβαινε θα καναμε καισαρικη !!! Αλλα γινεται πες της το ομως !! Την ωρα που μπαινεις στη υποδοχη σε ρωτανε ...

σιγουρα θα ενημερωσω...και κατα πασα πιθανοτατα θα ειναι απο νωρις η γιατρος μου εκει...και ετσι θα το πω κ στην υποδοχη κ στη μαια της γιατρου μου!ΟΥΦ!!!!

markellajohny

markellajohny
Τι νεα κοριτσακια? Αυριο γιορταζει το αγορακι μου!!!!δεν θα κανω κατι στο σπιτι γιατι νιωθω πολυ εξαντλημενη, αλλα θα παμε στον παιδοτοπο να παιξουν τα ζουζουνια μας!!!

maria p.

maria p.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας, κορίτσια!
Με το καλό crazymama27! Όλα να πάνε κατ'ευχήν!
Εμένα αυτή η βδομάδα μου φαίνεται αιώνας... δεν ξέρουμε πότε θα το αποφασίσει το ζουζουνάκι μας να ξεπροβάλει και ανυπομονούμε πάρα πολύ... ουφ! πολλά ανάμεικτα συναισθήματα! φόβος, ανυπομονησία, χαρά, ανασφάλεια, σκέψεις για το πρωτόγνωρο συναίσθημα της μητρότητας, αλλά και της πατρότητας (από την μεριά του άντρα μου)... confused
Όλα να πάνε καλά για όλες μας!
Φιλάκια πολλά!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS Η ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΩ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Κ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Κ ΜΕ ΦΟΒΗΣΕ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΜΕ ΣΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΥΜΑΤΟΥΛΙΑ,Κ ΑΠΟ ΤΗ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ 10 ΦΟΡΕς ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!!!!ΟΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΟΡΔΟΝΕΤΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΝΥΣΗΧΩ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ Κ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, Sad Sad ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΠΟΛΥΥ

georgia79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS Η ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΩ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Κ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Κ ΜΕ ΦΟΒΗΣΕ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΜΕ ΣΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΥΜΑΤΟΥΛΙΑ,Κ ΑΠΟ ΤΗ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ 10 ΦΟΡΕς ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!!!!ΟΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΟΡΔΟΝΕΤΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΝΥΣΗΧΩ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ Κ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, Sad Sad ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΠΟΛΥΥ

καταρχην πρεπει να ενημερωσεις τον γιατρο σου για σιγουρια.κανεις δεν μπορει να σου απαντηση μονο ο γιατρος που εχει κ το ιστορικο σου.εγω οτιδηποτε νιωθω της το λεω αμεσως κ μου φευγει κ το αγχος για σιγουρια..την εχω ζαλισει δηλαδη
εχω κ εγω απο την 17 εβδομαδα περιπου.στην αρχη ηταν λιγες αλλα τωρα που ειμαι 35 εβδομαδων εχω πολλες πανω απο 10 την ημερα.εμενα μου ειπε η γιατρος να πινω πολυ νερο κ να ξεκουραζομαι οσο μπορω.στον γιο μου επερνα κ φαρμακα για τις συσπασεις , τωρα δεν περνω γιατι μου καναν ταχυκαρδιες κ γενικα εχω ενα θεμα με την πιεση οποτε το αφησαμε ετσι.
εμενα μου κανει καρουμπαλο απο την μια πλευρα πετρωνει,εχω ταχυκαρδια, μουδιασμα κ μετα απο 5δευτερολεπτα φευγει.πονο δεν εχω.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia79 έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS Η ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΩ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Κ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Κ ΜΕ ΦΟΒΗΣΕ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΜΕ ΣΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΥΜΑΤΟΥΛΙΑ,Κ ΑΠΟ ΤΗ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ 10 ΦΟΡΕς ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!!!!ΟΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΟΡΔΟΝΕΤΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΝΥΣΗΧΩ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ Κ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, Sad Sad ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΠΟΛΥΥ

καταρχην πρεπει να ενημερωσεις τον γιατρο σου για σιγουρια.κανεις δεν μπορει να σου απαντηση μονο ο γιατρος που εχει κ το ιστορικο σου.εγω οτιδηποτε νιωθω της το λεω αμεσως κ μου φευγει κ το αγχος για σιγουρια..την εχω ζαλισει δηλαδη
εχω κ εγω απο την 17 εβδομαδα περιπου.στην αρχη ηταν λιγες αλλα τωρα που ειμαι 35 εβδομαδων εχω πολλες πανω απο 10 την ημερα.εμενα μου ειπε η γιατρος να πινω πολυ νερο κ να ξεκουραζομαι οσο μπορω.στον γιο μου επερνα κ φαρμακα για τις συσπασεις , τωρα δεν περνω γιατι μου καναν ταχυκαρδιες κ γενικα εχω ενα θεμα με την πιεση οποτε το αφησαμε ετσι.
εμενα μου κανει καρουμπαλο απο την μια πλευρα πετρωνει,εχω ταχυκαρδια, μουδιασμα κ μετα απο 5δευτερολεπτα φευγει.πονο δεν εχω.
γεωργια μου κ εγω το ιδιο μου κανει!!κ νομιζα οτι ειναι το κεφαλακη του μπεμπη η ο ποπουλης του ,νομιζα οτι η συσπασεις ειναι με πονους σαν περιοδο,εμενα μου κανει τωρα περιπου μπωρει κ 10 την μερα οχι καθε μερα τοσες ομως αλλα μου κανει αρκετες.....θα την παρω αυριο το πρωη!!ειναι επικυνδηνες σε αυτο τον μηνα,εγω βασικα κουραζομαι κ λιγο ψιλοδουλευω καποιες ωρες αλλα οχι πολη ορθια σε περιπτερο για να καταλαβεις,παω λιγες ωρες στον αντρα μου κ τον βοηθαω παιζει ρολο αυτο ε..κλεινω τον 7 σε λιγες μερες

georgia79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω να σου πω την αληθεια μεχρι τωρα δουλειες κανω,εχω κ ενα γιο εδω που θελει ολη μερα τα δικα του.μονο σημερα δεν εκανα πολλα κ απο εδω κ στο εξης δεν θα κανω τιποτα γιατι δεν μπορω.εγω πιστευω οτι κ η κουραση παιζει ρολο σε ολα.
προσπαθω να πινω νερο που μου ειπε κ ειδα διαφορα.να την παρεις αυριο κ να της το πεις
κ εγω στον γιο μου ειχα συσπασεις κ ο βλακας ο γιατρος δεν μου ειπε οτι ηταν συσπασεις κ εγω νομιζα οτι τεντωνοταν το μωρο Laughing .φετος το εμαθα ομως.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia79 έγραψε:εγω να σου πω την αληθεια μεχρι τωρα δουλειες κανω,εχω κ ενα γιο εδω που θελει ολη μερα τα δικα του.μονο σημερα δεν εκανα πολλα κ απο εδω κ στο εξης δεν θα κανω τιποτα γιατι δεν μπορω.εγω πιστευω οτι κ η κουραση παιζει ρολο σε ολα.
προσπαθω να πινω νερο που μου ειπε κ ειδα διαφορα.να την παρεις αυριο κ να της το πεις
κ εγω στον γιο μου ειχα συσπασεις κ ο βλακας ο γιατρος δεν μου ειπε οτι ηταν συσπασεις κ εγω νομιζα οτι τεντωνοταν το μωρο Laughing .φετος το εμαθα ομως.
κ εγω μολις πριν λιγο κ καμαρωνα αλλα τελικα πρεπει να ειναι συσπασεις,θα δω αυριο ποσες θα μου γινουν,να σου ζησει ο γιοκας σου κ με το κλαο να ερθει κ το μωρακη σου!!!κ εγω κανω κ δουλειες στο σπιτι,περασα κ αποκολησει κ αμνιοπα.....αλλα οκ ολα

georgia79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μαρινακι τα εχω διαβασει.ευτυχως ολα καλα.σε ευχαριστω.κ εσυ με το καλο το μικρο σου,θα δεις θα σου αλλαξει την ζωη.δεν μπορω να περιγραψω πως ειναι η ζωη μου με τον γιο μου, η απολυτη ευτυχια, κ τωρα κ με την μπουμπου θα ειμαστε ακομα πιο τελεια, γιατι θελει κ αυτος παρεουλα, ηθελε πολυ αδελφακι.
καληνυχτα σε ολες παω για υπνο γιατι αυριο θα εχω πρωινο ξυπνημα απο το μικρο μου κ δεν θα ανοιγει το ματι μου.

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki min fovasai. 10 tin imera den einai polu. proxthes pou piga sto giatro mou to sizitousame auto to thema. mou eipe oti tha anisuxisoume mono an einai poio sixnes apo kathe tetarto. 4 kathe wra kai sinexia. i mitra mou elege kanei sispaseis sinexia, akoma k otan den eimaste egkuos k einai fisiologiko. eixa etsi stin kori mou alla twra oxi. pare tin giatro sou na se iremisei.

diavazw akoma proigoumena minimata sas. san vivlio einai. oraies oi istories toketou. mia mera tha grapsw k tin dikia mou. twra tha sas diavasw ligo akoma k meta upnoooo Smile

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακι μου ολα καλα θα πανε μιλα με τον γιατρο σου για να ηρεμησεις κιολας~!!!!μην ανχονεσαι...εγω παλι εχω μια 2 την ημερα ζητημα...πολλες φορες τουρλωνει κωλαρακι ....μηπως τα μπερδευεις?η συσπαση δεν ειναι οταν πετρωνει για λιγο η κοιλια σου (σε σφιγγει)και σε αφηνει??????η κανω λαθος???

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria p. έγραψε:Γεια σας, κορίτσια!
Με το καλό crazymama27! Όλα να πάνε κατ'ευχήν!
Εμένα αυτή η βδομάδα μου φαίνεται αιώνας... δεν ξέρουμε πότε θα το αποφασίσει το ζουζουνάκι μας να ξεπροβάλει και ανυπομονούμε πάρα πολύ... ουφ! πολλά ανάμεικτα συναισθήματα! φόβος, ανυπομονησία, χαρά, ανασφάλεια, σκέψεις για το πρωτόγνωρο συναίσθημα της μητρότητας, αλλά και της πατρότητας (από την μεριά του άντρα μου)... confused
Όλα να πάνε καλά για όλες μας!
Φιλάκια πολλά!

και εσυ με το καλο κοριτσαρα μου..
μετραω 4 και σημερα...ουτε φανταρος να ημουνα...!!!!!!!καλα να εχουμε κανενα ξαφνικο αποκλειεται ουτε συσπασεις καταλαβαινω ουτε πονακιααα...τιποτα!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις