Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το σαββατο γενναω πρωτα ο θεος αλλα μιλησαμε σημερα με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι ισως με αφησει μεχρι την δευτερα αν ολα ειναι καλα μηπως και στειλουν την εγκριση αλλα δεν το βλεπω

georgia79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
souzan έγραψε:το σαββατο γενναω πρωτα ο θεος αλλα μιλησαμε σημερα με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι ισως με αφησει μεχρι την δευτερα αν ολα ειναι καλα μηπως και στειλουν την εγκριση αλλα δεν το βλεπω

κ απο αλλο γιατρο φιλης μου που της ειπε κανα δυο μερες θελει για την εγκριση.τι να πω ρε γαμωτο.εντωμεταξυ αν θα ισχυσει το οικονομικο πακετο στοιχιζει 500 ευρω που μου ειπαν σημερα κ τα υπολοιπα απο το ταμειο μαας.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι το τρικλινο ειναι 500 το τετρακλινο 200ευρω και τα υπολοιπα το ταμειο αλλα επειδη ξερουμε σε τι κρατος ζουμε βαλαμε στην ακρη για την γεννα γιατι το φοβομασταν οτι δεν θα γινοταν απο την αρχη

georgia79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
souzan έγραψε:ναι το τρικλινο ειναι 500 το τετρακλινο 200ευρω και τα υπολοιπα το ταμειο αλλα επειδη ξερουμε σε τι κρατος ζουμε βαλαμε στην ακρη για την γεννα γιατι το φοβομασταν οτι δεν θα γινοταν απο την αρχη

μακαρι τι να πω.
γερα να ειναι πανω απο ολα.αντε με το καλο.

maria p.

maria p.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια, πώς είστε;
Πολύ ωραίες και συγκινητικές οι εμπειρίες σας, Βάσω και Εύη! Να τα χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας! Είναι σκέτη γλύκα!
Εμένα μου είπε ο γιατρός χτες ότι είναι πάνω από 3 κιλά ο μπεμπούλης και ότι έχει μεγαλούτσικο κεφαλάκι, (πήρε από τον μπαμπάκα του Very Happy ) Κλείσαμε σήμερα την 38η εβδομάδα και περιμένουμε με ανυπομονησία την δικιά μας εμπειρία και ευχόμαστε για όλες να πάνε καλά τα πράγματα! crazymama27 είμαστε πολύ κοντά σε ημερομηνία, μπορεί να γεννήσω κι εγώ εκεί κοντά με σένα, μέχρι 18 έχουμε τελική...
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 417472 σε όλες!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 990599 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 990599 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 990599 ΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ??? ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 417472

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 990599 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 990599 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 990599 ΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ??? ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 417472
ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΓΟΥΡΙ

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσαρες πως πατε? τα νινακια σας?εμενα πολυ τσαπερδονα θα μου βγει, ηδη με ταλαιπωρει!!!ακομη εχω καουρες κι εμετους!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markellajohny έγραψε:Κοριτσαρες πως πατε? τα νινακια σας?εμενα πολυ τσαπερδονα θα μου βγει, ηδη με ταλαιπωρει!!!ακομη εχω καουρες κι εμετους!!!!
ΜΑΡΚΕΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ!!ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ,ΥΠΟΜΟΠΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!

markellajohny

markellajohny
μαρινακι ειχα καιρο να μπω, τρεχω σαν παλαβη με τα αλλα δυο!!!!εσυ πως πας?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markellajohny έγραψε:μαρινακι ειχα καιρο να μπω, τρεχω σαν παλαβη με τα αλλα δυο!!!!εσυ πως πας?
ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΙ ΕΝΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 215994 ΦΟΥΣΚΟΝΟΥΜΕ Κ ΚΛΟΤΣΑΜΕ ΧΑΧΑ

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria p με το καλο κοριτσακι μου να το παρεις στην αγκαλια σου!!!!!
εμενα με εβαλε προγραμματισμενα πια στις 12 του μηνα την αλλη πεμπτη...40 εβδομαδων πλεον!με καισαρικη γιατι ο μπεμπης ειναι πολυυυ ψηλα!μακαρι να πανε ολα καλα..

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
georgia79 έγραψε:
souzan έγραψε:ναι το τρικλινο ειναι 500 το τετρακλινο 200ευρω και τα υπολοιπα το ταμειο αλλα επειδη ξερουμε σε τι κρατος ζουμε βαλαμε στην ακρη για την γεννα γιατι το φοβομασταν οτι δεν θα γινοταν απο την αρχη

μακαρι τι να πω.
σε ευχαριστω κοπελα μου με το καλο και εσυ να φερεις το μωρακι σου στον κοσμο.Εχεις και εσυ και αλλο ενα παιδακι ε?ποσο χρονων ειναι?εμενα ο δικος μου ειναι 6 χρονων και περιμενει πως και πως τον αδερφο του

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΠΟΧΗΣ(ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ,ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ,ΨΙΛΟΔΟΥΛΙΤΣΕΣ Κ.Α.) ΜΠΗΚΑ Κ ΕΓΩ!ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΤΗΣ ΕΥΗΣ Very Happy ΤΙ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ????!!!!ΤΙ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΟΟ???!!!ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΟ ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΗ ΜΟΥ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 215994
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ!ΚΟΙΛΙΤΣΑ Κ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ!ΧΙΧΙΧΙ Laughing
ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.....

georgia79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
souzan έγραψε:
georgia79 έγραψε:

μακαρι τι να πω.
σε ευχαριστω κοπελα μου με το καλο και εσυ να φερεις το μωρακι σου στον κοσμο.Εχεις και εσυ και αλλο ενα παιδακι ε?ποσο χρονων ειναι?εμενα ο δικος μου ειναι 6 χρονων και περιμενει πως και πως τον αδερφο του

καλησπερα κοριτσια.
εμενα τον μαρτιο θα κλεισει τα 4.Την περιμενει κ αυτος, ολοι την περιμενουμε...Αντε να περασουν οι μερες δεν αντεχω αλλο εγκυος, εχω παρει κ 16 κιλα.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΠΑΡΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!ΑΥΤΗ Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΧ ΑΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑ ΜΠΟΛΙΚΑΑΑΑ ΟΧ ΘΕΕ ΜΟΥ!ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ,ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 215994

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια.
Σήμερα έκανα την καμπύλη ζαχάρου και την δευτέρα θα πάρω τα αποτελέσματα. Μου έτυχε και μένα μετά τις γιορτές Rolling Eyes Για να δούμε τι θα δείξουν οι κουραμπιέδες και η βασιλόπιττα Very Happy

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Με το που μπήκα στην 30η εβδομάδα, μου φαίνεται ότι θα σκάσει η κοιλιά μου. Κουνιέται και σαν τρελή η μπουμπού... Όταν θα κοντεύω τι θα γίνει Παναγία μου;;; Shocked

http://www.something-special.gr

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariameint έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια.
Σήμερα έκανα την καμπύλη ζαχάρου και την δευτέρα θα πάρω τα αποτελέσματα. Μου έτυχε και μένα μετά τις γιορτές Rolling Eyes Για να δούμε τι θα δείξουν οι κουραμπιέδες και η βασιλόπιττα Very Happy

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Με το που μπήκα στην 30η εβδομάδα, μου φαίνεται ότι θα σκάσει η κοιλιά μου. Κουνιέται και σαν τρελή η μπουμπού... Όταν θα κοντεύω τι θα γίνει Παναγία μου;;; Shocked
εγω ακομα δεν τα πειρα τ αποτελεσματα του ζαχαρου!!!!!μου ετυχε οταν της εκανα 10 μερες μετα μου ειπαν βγαινουν επεσαν η γιορτες κ τωρα εχουν αδεια στο ικα μεχρι της 10 γεννερη τοτε θα της παρω,αχ αυτο με την κοιλια το εχω κ εγω ειδηκα το βραδυ κανει τουμπες δεν ξερω κ εγω ολοκληρο κυμα κανει ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 215994 αλλα ειναι ωραια κ φουσκονει συνεχεια απο δεξια μερια μου κοβει την αναπνοη λεω θα παθω ασφηξια ,εμενα βολευτικε μονο δεξια εκει κανει ολο ζαβολιεσ

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia meta apo polu polu kairo... an exei gennisei kamia na tis zisei to mwro kai me to kalo s'esas pou metrate meroules Smile emeis ola kala. exoume 2,5 mines akoma... na doume pos tha perasoun......
tha katsw to vradu na sas diavasw k ta ksanaleme. filia polla flower

tomaraki

tomaraki
vasoulaki έγραψε:tomaraki pos eine o mpempis sou?isixos i zoiros?emena exei ena nevro afto to pedi,idio i mana tou Wink
extes pigame pediotro proti episkepsi,ola kala k tha ksanapame molis saradiso.i ginekologos mou molis saradiso k pao k se aftin mou eipe na pao k ton gio mou na ton dei. Razz
ta filia mas se esena k ston omorfouli sou ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 30 40746

Βασουλακη εμενα ειναι ησυχο το καμαρι μου!!! Τρωμε-κοιμομαστε αυτο!! Τιποτα αλλο το ζουζουνακι μου!!! Εμας η παιδιατρος θα ερθει την δευτερα να μας δει !! Θηλαζεις ?? Εμεις και θηλαζουμε αλλα μερικες φορες δεν τον φτανει και του δινω και λιγο ξενο!Και σε μενα ειπε μολις σαραντισω να παω να με δει !!!Να δωσεις πολλα φιλακια και στον δικο σου αντρουλι!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tomaraki στις Πεμ Ιαν 05, 2012 9:32 am, 1 φορά

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριτσαρες!!! Βλεπω κατι κοιλιστες να τις πιεις στο ποτηρι !!
Εμεις σημερα κλεισαμε μια εβδομαδα!!!
Crazy εχω να σου πω οτι και εγω αυτο φοβομουν μην με πιασει πανικος ...αλλα τελικα τιποτα δεν εγινε και το ευχαριστηθηκα!! Ειδικα τι στιγμη που βγαινει και το βλεπει για πρωτη φορα ειναι πραγματικα υπεροχη !!!!!!!!!!!
Αυτο με τα ιδιωτικα ισχυει ..αλλα δεν ξερουν ποτε θα δωσουν εγκριση για να ξεκινησει ...παντος ειναι πολυ καλη κινηση !! Μαρινακη μην αγχωνεσαι οι κουραμπιεδες και αυτα δεν παιζουν κανενα ρολο στην καμπυλη !!! Τι εγινε με την καρδουλα του ολα καλα ??
Εμενα η κοιλια μου απο την 30η και μετα ηταν ετοιμη να εκραγει !!!
Ειδικα την μερα πριν γεννησω ο μικρος εκανε να φαινεται σαν πεδιαδα με βουναλακια!!!!!!!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Γεια σας κοριτσαρες!!! Βλεπω κατι κοιλιστες να τις πιεις στο ποτηρι !!
Crazy εχω να σου πω οτι και εγω αυτο φοβομουν μην με πιασει πανικος ...αλλα τελικα τιποτα δεν εγινε και το ευχαριστηθηκα!! Ειδικα τι στιγμη που βγαινει και το βλεπει για πρωτη φορα ειναι πραγματικα υπεροχη !!!!!!!!!!!
Αυτο με τα ιδιωτικα ισχυει ..αλλα δεν ξερουν ποτε θα δωσουν εγκριση για να ξεκινησει ...παντος ειναι πολυ καλη κινηση !! Μαρινακη μην αγχωνεσαι οι κουραμπιεδες και αυτα δεν παιζουν κανενα ρολο στην καμπυλη !!! Τι εγινε με την καρδουλα του ολα καλα ??
Ειδικα την μερα πριν γεννησω ο μικρος εκανε να φαινεται σαν πεδιαδα με βουναλακια!!!!!!!!!!
ευη μου καλα εισαι!!!αχ αυτος ο μπομπιραςςςς αχ καει καρδιες~!!εμεις στης 17 γενναρη θα παμε ωνασειο να μας ξαναδει οφου μακαρη να εχει φυγει

tomaraki

tomaraki
marinaki <3 <3 έγραψε:
tomaraki έγραψε:Γεια σας κοριτσαρες!!! Βλεπω κατι κοιλιστες να τις πιεις στο ποτηρι !!
ευη μου καλα εισαι!!!αχ αυτος ο μπομπιραςςςς αχ καει καρδιες~!!εμεις στης 17 γενναρη θα παμε ωνασειο να μας ξαναδει οφου μακαρη να εχει φυγει

Ολα θα πανε καλα !!!! Μην αγχωνεσαι ...θα δεις ....ετοιμασες βαλιτσα ???
Δωματιακη εφτιαξες ???

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki den ta katafera me ton thilasmo,eixa poli mikri k epipedi thili k to pedi den epiane.prospathisame poli k me voithisane k oi maies alla den mporouse,tou efevge.tou edosa me thilastro alla petrose to deksi mou stithos k anevasa pireto.i ginekologos mou eipe oti simvenei sixna stis periptoseis me to thilastro k prepei na to kopso giati tha patho zimia.pira k adiviosi.stenaxorethika stin arxi alla meta iremisa giati to prospathisa poli k den fteo kapou.eime iper tou thilasmou alla pistevo pos ta pedakia xreiazonte agapi k xaroumeni manoula gia na eine eftixismena k ego me ton gio mou eime trela erotevmeni!!!
ego ton pleno kathe vradi k xalaronei.i pediatros mou eipe kathe vradi mpanio na min to amelo.esena den epese o afalos?se mas epese.pados k na min exei pesei nomizo prepei na to pleneis kanonika k na prosexeis mi pesei nero ston afalo.

popi pou eise esi?se xasame?

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!τι κανετε?μιλησαμε σημερα με τον γιατρο και μου ειπε να παω δευτερα να γεννησω οχι αυριο στις 11.30 μου εκλεισε χειρουργειο και μου ειπε να μην πιω ουτε νερο αχ τι εχω να περασω θα με φαει η μαυρη πεινα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις