Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
535 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 535 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymama27 έγραψε:
tomaraki έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:

crazymama27 έγραψε:
ΔΕΝ ντρεπεσαι πανε οι καημενες οι τρεσσουλεςςςς!!!!!!!!χιχιχι...
παρε αλλες βρε,εχουν κατεβει οι τιμες..
κ καουρες κ πονο νιωθω ..ασε που δεν μπορω να φαω κανονικα...νιωθω δυσφορια..να περπατησω ουτε λογος...τι πιγκουινος?σαν χεσμενη παω...χαχαχαχαχαχα!ο ανδρας μου με κοροιδευει κωλογριαααα μου λεει..πολυ γελιο κ εγω τον μουτζωνω...χαχαχα ρε του λεω δεν θα γεννησω πιπινι θα ξαναγινω να σε δω εσενα...χαχαχα!!!

Εμενα μου λεει τωρα φερνω το τριαξινικο !!! Και γελαει το συχαμα!!! Θα γεννησω και θα παρω την εκδκηση μου του λεω!!!
Που θα τις βαλεις ??? Με κλιψ πηρες ???
ναι με κλιψακια οπως κ τις πρωτες μου ...συμφερει κ ειναι κ πιο πρακτικες βαλε βγαλε !
πηρα ξανθες γιατι θα κανω τα μαλλια μου κοκκινο του ολυμπιακου...χαχαχα μεγαααλη αλλαγη..το εχω μεγαααλη αναγκη!!!!!!εχω ενα κομμωτηριο εδω στο Περιστερι το εχει μια πολυ σουπερ κοπελα που δεν θα το αλλαζα με τιποτα (ειμαι δυσκολη στο θεμα μαλλι)την τρεσσα την πηρα απο αλλου για πιο οικονομικα...
manoula 24 ολα καλα θα πανε κ με εναν πονο...μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο!!!!!!!εγω παλι ποτε δεν ειχα τουλαχιστον τα τελευταια χρονια υπομονη για να μακρυνω μαλλι κ δεν με επαιρνε κιολας να μην τα κοβω γιατι τα ταραζα στις βαφες..οποτε η τρεσσα με κλιψακια ηταν παντα η καλυτερη λυση για μενα...μια χαρα ειναι τα μαλλακια σου γλυκια μου!

Κι κανει βρε κουκλα μου να τα βαψεις απο την ριζα????Αχ καιγομαι να κανω καμια αλλαγη,,αλλα δν το κοβω!Δν το διακινδυνευω η αληθεια.
Σκεφτηκα να παρω καμια τουφα εξτε με κλιψακια να βαλω κι γω για λιγο χρωμα,για τις γιορτες.

Ρε κοριτσια απο μανικιουρ χτισα νυχια κτλ ξερετε αν κανει?Εχω κοντομηκος στα νυχια,αλλα ηθελα λογω γιορτων να κανα ενα χτιστο νυχι υπερπαραγωγη με 60στρασακια σε καθε νυχι!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr έγραψε:
crazymama27 έγραψε:
tomaraki έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:

crazymama27 έγραψε:
ΔΕΝ ντρεπεσαι πανε οι καημενες οι τρεσσουλεςςςς!!!!!!!!χιχιχι...
παρε αλλες βρε,εχουν κατεβει οι τιμες..
κ καουρες κ πονο νιωθω ..ασε που δεν μπορω να φαω κανονικα...νιωθω δυσφορια..να περπατησω ουτε λογος...τι πιγκουινος?σαν χεσμενη παω...χαχαχαχαχαχα!ο ανδρας μου με κοροιδευει κωλογριαααα μου λεει..πολυ γελιο κ εγω τον μουτζωνω...χαχαχα ρε του λεω δεν θα γεννησω πιπινι θα ξαναγινω να σε δω εσενα...χαχαχα!!!

Εμενα μου λεει τωρα φερνω το τριαξινικο !!! Και γελαει το συχαμα!!! Θα γεννησω και θα παρω την εκδκηση μου του λεω!!!
Που θα τις βαλεις ??? Με κλιψ πηρες ???
ναι με κλιψακια οπως κ τις πρωτες μου ...συμφερει κ ειναι κ πιο πρακτικες βαλε βγαλε !
πηρα ξανθες γιατι θα κανω τα μαλλια μου κοκκινο του ολυμπιακου...χαχαχα μεγαααλη αλλαγη..το εχω μεγαααλη αναγκη!!!!!!εχω ενα κομμωτηριο εδω στο Περιστερι το εχει μια πολυ σουπερ κοπελα που δεν θα το αλλαζα με τιποτα (ειμαι δυσκολη στο θεμα μαλλι)την τρεσσα την πηρα απο αλλου για πιο οικονομικα...
manoula 24 ολα καλα θα πανε κ με εναν πονο...μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο!!!!!!!εγω παλι ποτε δεν ειχα τουλαχιστον τα τελευταια χρονια υπομονη για να μακρυνω μαλλι κ δεν με επαιρνε κιολας να μην τα κοβω γιατι τα ταραζα στις βαφες..οποτε η τρεσσα με κλιψακια ηταν παντα η καλυτερη λυση για μενα...μια χαρα ειναι τα μαλλακια σου γλυκια μου!

Κι κανει βρε κουκλα μου να τα βαψεις απο την ριζα????Αχ καιγομαι να κανω καμια αλλαγη,,αλλα δν το κοβω!Δν το διακινδυνευω η αληθεια.
Σκεφτηκα να παρω καμια τουφα εξτε με κλιψακια να βαλω κι γω για λιγο χρωμα,για τις γιορτες.

Ρε κοριτσια απο μανικιουρ χτισα νυχια κτλ ξερετε αν κανει?Εχω κοντομηκος στα νυχια,αλλα ηθελα λογω γιορτων να κανα ενα χτιστο νυχι υπερπαραγωγη με 60στρασακια σε καθε νυχι!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109
Εμενα προσωπικα μετα τον 4 μηνα μου ειπε η γυναικολογος μου οτι μπορω να κανω οτι θελω να κανω ανταυγειες το μαλλι,βαφη,νυχια οτι θελω....και πολλες φορες στην εγκυμοσυνη μου εχω κανει κ τζελ κ ακρυλικο κ νυχια εχω βαλει....και ολα τα εχω κανει..για να το λεει η γιατρος μου ..την εμπιστευομαι..!απορια το ειχα κ εγω..το πρωτο τριμηνο ειναι απαγορευτικα.αφου σκεφτομαι ..στο μαιευτηριο θα παω σαν την κυρια ...στην πενα....χαχαχαχα!!!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsakia mou!!!ti kanete?argisa na mpo k eida tosa polla minimata k xarika!!!kefates sas vrisko simera!!!etsi mpravo na ta leme!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 228222 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 228222 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 228222

manoula 24xr zilevo poli tin genna sou!!!etsi tha eithela na genniso k ego!!!sou efxome mesa apo tin kardia mou k i defteri sou genna na eine toso kali oso i proti.oso gia ta nixia ego ta ekana sinexeia se oli tin egimosini akriliko.tora ta evgala giati kourastika k den eixa dinameis na kathome tosi ora gia nixi k kano ena aplo mano.kanto na to efxaristitheis stis giortes!!!olo stras,trelenome ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 90233

zwitsa poli kala ekanes k mas eipes k esi tin istoria sou.mia xara gennhses,xoris talaiporia.kai ego mallon gia kaisariki tha pao,o mpempis den exei parei thesi,eine sto plai.

tomaraki k ego tin exo kanei afti tin vlakeia,eixa agorasei tresa gia ton gamo mou xodriki timi 130e k meta to taksidi tou melitos tin paratisa sto komotirio giati den tin ithela allo.itan filos mou o kommotis k tou tin afisa.oso gia ton kafe me tin kouniada ego tin perimeno mines na erthei!!!xaxaxa!!!

crazymama k ego ipofero me to stomaxi.eine to xeirotero mou.pados thelo k ego kommotirio k vafes!!!!meta tin genna tha xtipiso kati adavges!!!

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elbar έγραψε:καταλαβα Ζωιτσα μου!
ο ξΥΛΟΥΡΗς ειναι ο γιατρος μου. για αναισθησιολογο δεν ξερω τπτ.

τον εχω ακουσει τον ξυλουρη καλος πρεπει να ναι ε..!!τι ειναι μωρο σου γιατι ξεχναω και εγω..???το πρωτο σου εε..!!ολα καλα θα πανε απλα εκεινη την ωρα πρεπει να φανεις ψυχραιμη και να σκεφτεσαι την ωρα που θα αντικρυσεις το μωρακι σου και θα στο δωσουν αγκαλια...!!ισως εγω γιαυτο να πηγε τοσο καλα η γεννα μου γιατι αυτο σκεφτομουν συνεχεια το μικρουλη μου τον αγγελο μου κ επαιρνα δυναμη κ χαρα...!!!9 μηνες τα εχουμε στην κοιλιτσα μας εχουμε συνεχεια την εννοια τους...τα προστατευουμε οσο μπορουμε..κανουμε τα παντα γι αυτα...αλλαζουμε σα γυναικες σα χαρακτηρες παιρναμε συνεχεια φασεις...κ ομως παντα ειμαστε εδω για τα μικρα μας....τα αγγελακια..να εχουν ολα την ευλογια του Θεου και να τα κρατησουμε υγιεστατα κ αρτημελες στα χερια μας.......οσα παιδια και να κανουμε την ιδια εννοια θα χουμε και την ιδια αγωνια πιστεψτεμε ειναι το 2 μωρο μου και εχω την ιδια λαχταρα να το δω....!!γιατι ετσι ειναι οι μανουλες τοσες καλες οσο ολες σας ολες μας...!!!!!

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγορακι περιμενω,,,
οπως τα λες ειναι, γλυκεια μου!

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elbar έγραψε:αγορακι περιμενω,,,
οπως τα λες ειναι, γλυκεια μου!

τελεια θα παθεις ερωτα με το γιο σου...!!!Razz που μενεις ..?κ πως ειναι τονομα σου..?εγω στα τει,εσταυρωμενο..!!θα μεινεις πιστευω πολυ ευχαριστημενη απο την κλινικη..!!!

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ηδη τον υπεραγαπω, γτ εχω μια δυσκολη εγκυμοσυνη κ ειναι θαυμα που φτασαμε ως εδω, αλλα ολα καλα...
με τρομαζει που κ που...
ελενα με λενε κ μενω στην αλλη ακρη, κοντα στο νεο νεκροταφειο, μετα την κνωσου.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι ε??Α θα συννενοηθω με το γιατρο λοιπον.Αν κι μαρεσει το κοντο μηκος που εχω ειναι μεν κοντα αλλα σε μακρος ωραιο.Θα το σκεφτω!
Στα μαλλια ομως δν βαζω τιποτα μεχρι να αποθηλασω.

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zwitsa mou poli sosta ta les!etsi eine,allazoume teleios,mas vgenei to mitriko filtro k genikotera ta vlepoume ola apo alli optiki goneia.ego proti fora katalava poso simadiki eine i ygeia.mexri tora griniaza gia alla pragmata k gia oikonomika.tora parakalao mono na eine kala to mpempaki k o adroulis mou k na eimaste agapimenoi,kai na fadasteis pos eixa kali egimosini.diladi den eixa kapoies asximes eksetaseis gia na tromakso.

elbar den to iksera oti eixes diskoli egimosini.sou efxome na pane kala ola mexri telos.
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 40746

popaki rota ton giatro sou k kane afto pou se efxaristei.

marinaki pou eise simera?tomaraki pou xathikes k esi?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια μου τι κανετε ειδα προχωρισατε παρα πολυ ετρεχα ολη μερα!χθες ειμουν πτωμα μαλλον αρχιζω να βαρενο με επιασαν πονοι στα ποδια κατω κατω στην πατουσα κ μεχρι τον αστραγαλο νομιζα θα πεθανω πρωτη φορα το επαθα αυτο....κ σημερα ειμαι πολυ καλυτερα,εφαγα κ pizza k μια κρεπα μολις το ευχαριστιθηκαααααααααα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΛΟΙΠΟΝ ζωιτσα μου πολυ ομορφη η ιστορια σου κ δεν πονεσε κ καθολου,μανουλα 24 ναι ειχα ριξει μια ματια κ μου αρεσαν παρα πολυ θα παω μια βολτα την αλλη βδομαδαααα!τομαρακη μου μν φαβασε ολα καλα θα πανε κ θα δεις τσακα τσακα δεν θα καταλαβεις τιποτα,βασουλακη μου πως εισαι σε περιμενουμε πως κ πως να γεννησεις.......grazy καλα εισαι,αχ κοριτσια εγωωωωωωωωω τελευταια θα γεννησωωωωωωωωωωωωω κ θα σκασω που δεν θα εχω καμια να τα λεωωωωωωωωωωωωω

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki mporei k na mi genniseis teleftea.apo tin stigmi pou tha mpeis ston mina sou den ksereis pote tha xtipisei o mpompiras tin porta.alla opote k na genniseis edo tha eimaste pareoula na ta leme k na moirazomaste tis empeiries mas. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 669659

emeis avrio to proi pame gia kardiotokografo stin kliniki k meta giatro gia iperixo.to poso ton exo perpatisei ton mpempi den legete alla den nomizo na exei parei thesi.

filia k kalinixtes ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 40746

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα, κοριτσια! αχ...σημερα παρολοπου κοιμηθηκα καλα κ δεν ξυπνησα πολλες φορες για πιπι κ δεν ειχα κ καουρα, ξυπνησα με τρελο πονο σαν περιοδου κ στη μεση σαν μαχαιρια.
Παρομοιο ππονο ειχα πριν ενα μηνα που μπηκα στο νοσοκομειο με συσπασεις ηγεννας. Ομως τωρα η κοιλια μου δεν ειναι συνεχεια σκληρη. ουφ. Αυτος ο μπομπιρας μεχρι τις 36εβδ που θα ναι θαυμα αν φτασουμε οπως λενε οι γιατροι, θα με εχει σκασει απο το αγχος.
Εκει που λιγακι ηρεμω κ προσπαθω να απολαυσω την εγκυμοσυνη κ ας καθομαι στο κρεβατι συνεχεια κ ας μην πηγαινω πουθενα, τσουπ, ερχεται ενα νεο συπτωμα κ με πιανει η καρδια μου...
Συν οτι εδω κ βδομαδες εχει παρει θεση χαμηλα κ με πιεχει καποιες στιγμες απιστευτα απο κατω..... αχ τι τραβαμε οι γυναικες βρε κοριτσια...Αξιζουν τα παντα τα αστερακια μας, αλλα η τοση αγωνια με εχει εξαντλησει...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Yπομονη ελμπαρ,μην εισαι απαισιοδοξη,μια χαρα θα τα καταφερει το μικρακι σου.
Κι γω χτες δν καλοκοιμηθηκα,μεπιασε βηχας,κι δν μπορουσα να βηξω καλα,εκτος οτι τωρα μολις παω να βηξω μου ερχεται κ κανω εμετο,κι τα βγαζω ολα,κι το βραδυ ενω ημουνα καλα,ο συζηγος εριχνε ενα ροχαλητο,δνν μπορουσα να κοιμηθω,σαν κομπρεσερ,τοσα χρονια τον ζαλιζω πηγαινε βγαλτες τις τιμημενες τις αμυγδαλες κι τα κρεατακια τπτ,κι τωρα κουτουλαω κι φυσικα θα ξανακοιμηθω!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr αυτο με το ροχαλητο των ανδρων μας μεγααααλο προβλημα...εγω απο τοτε που εμεινα εγκυος.... εχω κανει κρεββατι μου τον καναπε....και κοιμαμαι σαν ανθρωπος....ΔΕΝ υπαρχει το ροχαλητο του δικου μου..καλα αν ειναι κουρασμενος ουτε στο ιδιο σπιτι δεν κοιμασαι...απαπαπαπα!!!! affraid affraid affraid

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Προσπσαθω να μην απογοητευομαι, αλλα τα τοσα νοσκομεια οι τοσες αγωνιες η τοση κλεισουρα μεσα στο σπιτι μου βγαινουν τωρα κ νιωθω κουραση ψυχολογικη...αχχχχχ

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia!!!kai eseis provlima me to roxalito?kai emeis!!!gia na po tin alitheia den roxalizei k poli alla k afto to ligo den to adexo gia na koimitho.mipos ftaiei i nevrikotita mou k oxi to roxalito? Rolling Eyes

elbar mi stenaxoriesai,mia xara tha ta kataferei to mpempaki.afto pou perigrapses sispaseis den eine?tora tis exeis?polles gnostes mou me farmaka ftasane mexri pithani imerominia k kapoies pou itan xeirotera itan nosokomeio me oro k pali omos mia xara ta kataferana.ksaplone sinexeia Sleep

tomaraki ksipna,gtanei toso paploma ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 361490

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα vasoulaki !!!αχ αυτο το ροχαλιτοοο...χαχαχαχχα!!!σημερα ηταν να πας στο γιατρο η εχω μπερδευτει και κανω λαθος?

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας ομορφες!!!!!!!! Τι κανετε ???
Λοιπον ειχα μια περιπετιωδη μερα η οποια ξεκινησε απο εχθες !!! Θυμαστε οτι ειχα την αιματολογο σημερα!! Ενω τα ειχα κανονισει θα ερχοταν οι κουμπαροι απο την Γλυφαδα να με πανε !!
Να ειναι καλα οι ανθρωποι!! Με παιρνει ο αντρουλης τηλεφωνο και μου λεει 8:30 το πολυ θα ειμαι σπιτι !!! Θα σε παω εγω !! Ωραια λεω θα παω να βαλω βενζινη για να ειναι ετοιμο το αμαξι !! Ελα μου ντε που λογαριαζα χωρις το ξενοδοχο!! Το αμαξι ειχε μεινει απο μπαταρια !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 679259 Κλαμα εγω απαρηγορητο!!!!!! Με τα πολλα πηγαμε στην γιατρο !! Ολα καλα !!! Μου εκοψε την μια ενεση σε 2!!!!! Και μια μερα πριν το τοκετο την κοβω !!! Ουφ ξεαγχωθηκα !!
crazy περιμενω φωτο με το νεο λουκ!!
Βασουλακη ολα καλα θα πανε μπορει τωρα να πας και να εχει γυρισει !!
elbar υπομονη τι να κανουμε ...να ειναι γερα τα μπεμπουλινια μας και εμεις δεν μασαμε ....Ετσι ???????Μαρινακη μην το λες γιατι μπορρει να μπεις στο μηνα σου και να παρεις μονο μια μερα και να γεννησεις ...ουτως η αλλως δεν θα σταματησουμε να τα λεμε ...θα εχουμε αλλα θεματα για να λυσουμε !!!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymama ti kaneis? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 40746 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 40746 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 40746

simera piga k me koufane o mpempis.eno itan sto plai deksia tora allakse thesi k adi na paei kedro pige terma aristera.ti tha kano me afto to pedi????? Very Happy
i giatros ta exase.meta eidame traxilo k mou eipe pos eine stis amigdales,diladi psila.ti na po?deftera mou leei tha me ksanadei k triti.kathe mera tha pigeno? Crying or Very sad
simera genise k mia fili mou me programatismeni kaisariki,to mpempaki vgike poli kala,den zoristike katholou k afti den ponaei pros to paron alla eine poli zalizmeni apo tin narkosi.exoun perasei 2 ores k akoma na sinelthei.

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki εννοειτε θα βγαλω φωτο....!!!!!!απο τη χαρα μου κ μονο...θα τη βαλω να με δειτε κιολας..
vasoulaki μου καλα ειμαι το απογευμα εχω κομμωτηριο....το μωρακι εμενα τουμπες κανει οτι κ να κανω διαμαρτυρεται...αχαχαχα!!!ανυπομονω να παω στο ΙΑΣΩ τη Δευτερα...μακαρι να εχει παει πανω απο 2 κιλακια το ζουζουνι μου.
Εν τω μεταξυ βρε κοριτσια εσεις καταλαβαινετε οταν εχει λοξυγγα??????εχει πολυ γελιο το νιωθω το ζουζουνακι μου...δεν μπορει να ειναι κατι αλλο...
α!!!!η paparouna που πηγε???????????????????

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια μου τι κανετε?
Εγω υπόμονη!!!!!!
Χτες παμε να δουμε το ανοικτο μαθημα μπαλετου της μικρης κι μετα γυρισαμε σπιτι.Ηθελα να παμε να δουμε αν ηρθαν τα δωρα,κ της μανας μου κτλ,μια ωρα τον φωναζα να σηκωθει γτ κοιμηθηκε...Ειχε υπηρεσια κ με το που γυρισαμε αεμσως υπνο.Τεσπα του λεω παμε γτ στα καρφουρ εχει εκπτωσεις κ θελω να δω καποια πραγμαα κ τ ειπα τι.Με τα πολλα παμε,κι μολις φτανουμε με μια γρηγορη ματια ειδε οτι δν ειχε αυτο που ψαχνω,αντε παμε αντε παμε,μεφαγε!!!!!!!Μου σπασ τα νευρα.Φυγαμε κι σημερα σηκωθηκε πρωι πρωι με ωτιτιδα,πηγε δουλεια γυρισε κ ξαναΥΠΝΟ!!!!!!!!
Λεω αντε μ πεις τπτ....Ξεραθηκε 3-4 ωρες,κ γυρισαμε το μεσημερι με τη μικρη επιτηδες κι ξαπλωσαμε να δει η μικρη παιδικα κι να ξεκουραστει κι τι κανει????ΞΑΝΑ ΥΠΝΟ!!!!!Αλλα βασικα χουζουρεψε κ μιλουσα με τη μικρη κ της λεεω σε καμια ωρα θα παμε τζαμπο κ σουεπρ μαρκετ.Κι εκεινος εκανε κ κααλ οτι ποναει....Για να μν βγουμε μες τη βροχη..Τον παιρνουν τηλεφωνο να πα να παιξει,ξαφνικα εγινε καλα!!!!!!Ακουσε τον εξαψαλμο,κι εφυγε,κι του λεω θα το πληρωσεις,αλλα δν ασχοληθηκα περισσοτερο γτ δν μπορω να συγχυζομαι!!!
Οταν σηκωθηκε η μικρη κ ειδε οτι εφυγε εγινε εξαλλη κ τωρα τον περιμενει να γυρισει να ακουσει κι αποκει εξαψαλμο!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα κοριτσια τι κανετε!!γελαω με το ροχαλιτο αφηστε καλυτερα ο δικος μου ροχαλιζει μονο ανασκελαααααα κ μολις τον ακουω τον σκουνταω κ του λεω γυρνα η αριστερα η δεξιαααααααα κ οταν γυρναει δεν ροχαλιζει για δοκιμαστε το!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ειστε ολες καλα εγω υπεροχα νιωθω αν κ κουραζομαι πολυ ευκολα αλλα τι να κανουμε,μερα με την μερα μεγαλωνει η κοιλιτσα μου,αυριο εχω υπεριχω καρδειας του μωρο κ εχω αγωνιααααααααααα πολλα φιλια θα σας πω νεααα

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mαρινακι ο δικος μου απολες τις μεριες ροχαλιζει.Να σας πω να γελασετε?Μια φορα ημασταν στο φαρμακειο κ βλεπω κατι σαν ταινιες που τις βαζεις στον ουρανισκο κ λιωνουν κ δν ροχαλιζεις.Ε του λεω να το δοκιμασουμε λεει ναι,παιρνουμε να πακετο.Το βαζει,στην αρχη βλεπω προοδο.Τη 2ρη μερα ομως,ροχαλιζε πααααρα πολυ κι οπως ηταν με το στομα ανοιχτο του κοτσαρω ακομα 3-4 αυτοκολλητα στον ουρανισκο με αποτελεσμα αφρισε ολο αυτο κι κολλουσε το στομα του,το τι βρισιμο εφαγα δν λεγεται,αφου προσπαθουσε να πλυνει το στομα του κ κολλουσαν δν μπορουσε!!!Καλα ΝΑ ΠΑΘΕΙ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994

tomaraki

tomaraki
Καλημερουδια ...απο το βροχερο Κορυδαλλο!!!! Τι κανετε ??? Εμεις μια χαρα!!! Βρε βασουλακι μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε και αν δεν παρει θεση το μπομπιρακη δεν πειραζει θα κανεις την καισαρακη και ολα καλα ..τωρα πια δεν ειναι οπως παλια που εκαναν μεγαλες τομες και πονουσαν !! Να βγει γερος ο μπεμπεκος!!!
Καλα τι του εκανες του ανθρωπου βρε ποπιτσα φανταζομαι σκηνικο να προσπαθει να πλυνει το στομα του και να μην μπορει!! Smile Smile
Μαρινακη ολα καλα θα πανε με την εξεταση !! Περιμενουμε νεα!!!
Βρε crazy πως τον καταλαβαινεις το λοξυγγα εγω κατι κλωτσιες νιωθω!!!
Κοριτσιαααα που ειστε ???????????????

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΑΣΣΣ!!!ΒΡΟΧΕΡΟΣ Κ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΡΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Sleep Sleep Sleep
ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΠΗΓΑ Κ ΣΤΟ ΙΚΑ Mad
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ:ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΜΟ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ(ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011).Κ ΠΑΩ Κ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ???ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Κ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012!! Shocked
Κ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ??? Shocked Κ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΡΕΧΑ Κ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑ,ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΛΗΡΩΝΑ Κ ΤΣΑΜΠΑ Crying or Very sad
ΤΕΣΠΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΕΓΩ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ Κ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ!ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΡΟΣΙΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ Crying or Very sad

ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝ ΤΡΟΧΑΔΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΟΧΑΛΗΤΟΥ???ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΡΙΞΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ Very Happy
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΩ ΡΟΧΑΛΙΖΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑΣ Κ ΞΥΠΝΑΩ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 215994
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣΣΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 16 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις