376 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 Πεμ Δεκ 15, 2011 4:41 am
manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
crazymama27 έγραψε:ναι με κλιψακια οπως κ τις πρωτες μου ...συμφερει κ ειναι κ πιο πρακτικες βαλε βγαλε !tomaraki έγραψε:manoula_24xr έγραψε:ΔΕΝ ντρεπεσαι πανε οι καημενες οι τρεσσουλεςςςς!!!!!!!!χιχιχι...crazymama27 έγραψε:
παρε αλλες βρε,εχουν κατεβει οι τιμες..
κ καουρες κ πονο νιωθω ..ασε που δεν μπορω να φαω κανονικα...νιωθω δυσφορια..να περπατησω ουτε λογος...τι πιγκουινος?σαν χεσμενη παω...χαχαχαχαχαχα!ο ανδρας μου με κοροιδευει κωλογριαααα μου λεει..πολυ γελιο κ εγω τον μουτζωνω...χαχαχα ρε του λεω δεν θα γεννησω πιπινι θα ξαναγινω να σε δω εσενα...χαχαχα!!!
Εμενα μου λεει τωρα φερνω το τριαξινικο !!! Και γελαει το συχαμα!!! Θα γεννησω και θα παρω την εκδκηση μου του λεω!!!
Που θα τις βαλεις ??? Με κλιψ πηρες ???
πηρα ξανθες γιατι θα κανω τα μαλλια μου κοκκινο του ολυμπιακου...χαχαχα μεγαααλη αλλαγη..το εχω μεγαααλη αναγκη!!!!!!εχω ενα κομμωτηριο εδω στο Περιστερι το εχει μια πολυ σουπερ κοπελα που δεν θα το αλλαζα με τιποτα (ειμαι δυσκολη στο θεμα μαλλι)την τρεσσα την πηρα απο αλλου για πιο οικονομικα...
manoula 24 ολα καλα θα πανε κ με εναν πονο...μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο!!!!!!!εγω παλι ποτε δεν ειχα τουλαχιστον τα τελευταια χρονια υπομονη για να μακρυνω μαλλι κ δεν με επαιρνε κιολας να μην τα κοβω γιατι τα ταραζα στις βαφες..οποτε η τρεσσα με κλιψακια ηταν παντα η καλυτερη λυση για μενα...μια χαρα ειναι τα μαλλακια σου γλυκια μου!
Κι κανει βρε κουκλα μου να τα βαψεις απο την ριζα????Αχ καιγομαι να κανω καμια αλλαγη,,αλλα δν το κοβω!Δν το διακινδυνευω η αληθεια.
Σκεφτηκα να παρω καμια τουφα εξτε με κλιψακια να βαλω κι γω για λιγο χρωμα,για τις γιορτες.
Ρε κοριτσια απο μανικιουρ χτισα νυχια κτλ ξερετε αν κανει?Εχω κοντομηκος στα νυχια,αλλα ηθελα λογω γιορτων να κανα ενα χτιστο νυχι υπερπαραγωγη με 60στρασακια σε καθε νυχι!!!