201 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 Πεμ Δεκ 08, 2011 9:48 am
vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
marinaki ola kala vlepo!!!etsi mpravo!!!
tomaraki pou eise simera???
tomaraki pou eise simera???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ιιιιιιιιιιιιιι αληθεια καλως ηρθες με το καλο να ερθει το μωρακη σου,τοτε εχω γεννηθεί εγω 1-1-89 βεβαια ειδες πρωτοχρονιάτικο λαχειοThaumataki έγραψε:Γειά σε όλες σας!
Με το καλό τα μωράκια σας. Εγώ έχω ΠΗΤ στις 1/1/2012!
να βαλεις τικερακι θες σου στελνω μνμ με ενα κοδικο αντιγραψε το κ κανε επικολισει...πας στο προφιλ κ θα σου ανοιξη μετα εκει που λεει υπογραφη κ επικολησει κ υποβολη μετα να δεν στο ανοιξη αυτο σου στελνω αλλοThaumataki έγραψε:Aaaaaaa πολύ μικρούλα είσαι εσύ!
Εύχομαι και σε σένα με το καλό!
Θα ήθελα να ρωτήσω.... Πώς βάζω υπογραφή;;;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marinaki <3 <3 στις Πεμ Δεκ 08, 2011 12:46 pm, 1 φορά
σου το εστυλα,κανε αντιγραφη,κ μετα πας προφιλ υπογραφη κ κανεις επικολλησηThaumataki έγραψε:Nαι κουκλιτσα μου....
ΤΟ MNM ΤΟ ΕΙΔΕΣ!!λοιπον πας κλικαρι με δεξη κλικ, κ μετα κανεις αντιγραφη σε αυτο που σου στυλα!μετα πας στο φορουμ πανω δεξια λεει profil το πατας κ θα σου ανοιξη διαφορα θεματα καπου εκει λεει κ υπογραφη την πατας κ κ εχει ενα κειμενο ΚΕΝΟ πας εκει κ πατας δεξη κλικ κ κανεις επικολληση σε αυτο που σου στυλα κ μετα το βαζεις,δεν πειραζει σιγα-σιγα θα μαθεις καλη μου ολες ετσι ειμασταν προσπαθησε αν δεν καταλαβες κατι πες μου αν σε βοηθησω στα ειπα οσο ποιο απλα γινεταιThaumataki έγραψε:Μαρινακι, 1000 ευχαριστω.
Απλα επειδη ειμαι νεο μελος, για 1 βδομαδα δε μπορω να βαλω υπογραφη....
Καλημερα κοριτσια!!!elbar δεν ξερω αν ειναι το ιδιο..αλλα κ εγω πολλες φορες εχω καψιμο τρελο στο υψος του στομαχιου κ ποναω πολλες φορες τρομερα...αλλα μετα σταματαει δεν ειναι συνεχομενο,ειναι η σταση που εχει παρει το μωρο κ πιεζει!!!!elbar έγραψε:κοριτσια, καλημερα...
Πως ειστε? εγω κοιμηθηκα χαλια, αν κοιμηθηκα κ καθολου, κ ειχα τρομερη αισθηση καυσου καουρας φωτιας πολυ ψηλα στο στομαχι...
εσεις το εχετε? να μην παρω το γιατρο κ με κοροιδεψει ο ανθρωπος. σχεδον πονουσα καποιες στιγμες
Καλώς μας ήρθες Thaumataki. Λες να σε δούμε στις ειδήσεις με το πρωτοχρονιάτικο μωράκι σου; Με το καλό σου εύχομαι.Thaumataki έγραψε:Γειά σε όλες σας!
Με το καλό τα μωράκια σας. Εγώ έχω ΠΗΤ στις 1/1/2012!
Καλώς ήρθες και εσύ στην παρέα μας Hoeny.Hoeny έγραψε:Γεια σας κοριτσια ειμαι και εγω μια νεα μανουλλα που θα φερω στο κοσμο το αγορακι μου 27 ιανουαριου
Εγώ τις τελευταίες μέρες elbar έχω καούρες αλλά όχι πόνο. Τρώω μια χαρά το πρωινό και το μεσημεριανό και από το απόγευμα και μετά, ενώ δεν έχω βαρύ στομάχι, κάθε τόσο ρεύομαι και έχω καούρες. Να 'ναι καλά τα γαλακτοκομικά που τουλάχιστον εμένα με βοηθάνε. Λίγο γάλα ή γιαούρτι και νιώθω καλύτερα.elbar έγραψε:κοριτσια, καλημερα...
Πως ειστε? εγω κοιμηθηκα χαλια, αν κοιμηθηκα κ καθολου, κ ειχα τρομερη αισθηση καυσου καουρας φωτιας πολυ ψηλα στο στομαχι...
εσεις το εχετε? να μην παρω το γιατρο κ με κοροιδεψει ο ανθρωπος. σχεδον πονουσα καποιες στιγμες
Καλως ορισες κοριτσακι μου με το καλο κ με εναν πονο...κ εγω μεχρι 17 Ιανουαριου θα γεννησω με το καλο το αγορακι μου...!!!Hoeny έγραψε:Γεια σας κοριτσια ειμαι και εγω μια νεα μανουλλα που θα φερω στο κοσμο το αγορακι μου 27 ιανουαριου
crazymama27 έγραψε:paparouna μου κοριτσακι μου συνχαρητηρια!!!!!!Καλως ορισες στο club...με το καλο το νινι σου...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!(εγω προσωπικα δεν καταλαβα καποια αλλαγη μετα γαμου...αφου μεναμε μαζι 4 χρονια κ συνολικα ειμαστε 11 χρονια μαζι...αλλα το μεγαλυτερο γεγονος υπηρχε κ ειχε συμβει στη ζωη μας ετσι κ αλλιως..η εγκυμοσυνη μου κ η προσμονη του ερχομου του μωρου μας...)paparouna έγραψε:crazymama27 έγραψε:paparouna μου κοριτσακι μου συνχαρητηρια!!!!!!Καλως ορισες στο club...με το καλο το νινι σου...
CLUB E???XAXAXA!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ CRAZY! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ....
παπαρουνιτσα να ζησετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεpaparouna έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ???ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ,ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΑΑ???
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ...ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ!!!ΚΑΝΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΜΟ!ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ
ΝΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΩ Κ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΙΑ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ???
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης