Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
437 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 437 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

olgapella

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
marinaki <3 <3 έγραψε: flower κοριτσια χθες εμαθα οτι συνεληφθη γυναικολογος στο ελενα για τα μαυρα κ ξερετε με αυτην παρα λιγο να παω κ εγω κ παρα μια μερα δεν εκλεισα ραντεβου μαζη της ετσι να περνουν πολλη σειρα το εχουν παρακανει!!εμενα 1500 μου ζητησε αυτη που εχω τωρα κ δεν ξερω μεχρι το τελος αν της τα δωσο flower

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΣΕ ΖΗΤΗΣΕ 1500 ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ 1000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ + 200 Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
olgapella έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε: flower κοριτσια χθες εμαθα οτι συνεληφθη γυναικολογος στο ελενα για τα μαυρα κ ξερετε με αυτην παρα λιγο να παω κ εγω κ παρα μια μερα δεν εκλεισα ραντεβου μαζη της ετσι να περνουν πολλη σειρα το εχουν παρακανει!!εμενα 1500 μου ζητησε αυτη που εχω τωρα κ δεν ξερω μεχρι το τελος αν της τα δωσο flower

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΣΕ ΖΗΤΗΣΕ 1500 ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ 1000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ + 200 Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ
[color=darkred]ναι 1500 μαζη με αναισθησιολογω μου ειπε αν χρειαστει,το θεμα ειναι οτι αλλαξα 3 γιατρουσ μερι τωρα κ δεν με περνει να ξανααλλαξω για να δουμε εμ αυτο που εγινε μπας κ αλλαξουν γνωμη εμεις βεβαια λεμε να μν τα δωσουμε ολα αυτα γυρω στα 1000ε λεγαμε μν σου πω κ καθολου,μπωρει να παω σε εφημερευων θα δουμε/color]

olgapella

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="marinaki <3 <3"]
olgapella έγραψε:

[color=darkred]ναι 1500 μαζη με αναισθησιολογω μου ειπε αν χρειαστει,το θεμα ειναι οτι αλλαξα 3 γιατρουσ μερι τωρα κ δεν με περνει να ξανααλλαξω για να δουμε εμ αυτο που εγινε μπας κ αλλαξουν γνωμη εμεις βεβαια λεμε να μν τα δωσουμε ολα αυτα γυρω στα 1000ε λεγαμε μν σου πω κ καθολου,μπωρει να παω σε εφημερευων θα δουμε/color][/quote
ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ Ε? ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ 1000 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ + 200 Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ 1800 ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΥΝΟΛΟ 3000 ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΞΟΔΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ 1000 ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 1500 150 ΦΑΚΕΛΑΚΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΝΑ 1ΟΟ Η ΜΑΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 100Ο Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΟΛΟ 2250 ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΩ 600 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Εμενα η γυναικολογος μου θα μου παρει 1400 μαζι με τη μαια. κ στο ΙΑΣΩ που θα γεννησω (λογω της γιατρου μου)θα πληρωσω 2050......για Φ.Τ με επισκληρηδιο!

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσουδες !!!! Τι μου κανετε ????? Δεν ειχα Internet και γι'αυτο δεν μπηκα !! Αλλα σημερα που μπηκα ειδα πραγματα και Θαυματα !!!
Καταρχην Ηρα σου ευχομαι να ζησετε και να εισαστε παντα ευτηχισμενοι !!..Και ειδικα τωρα που ερχετε και το τυρρονασαυρακι σας!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 417472
Thaumataki, Honey kai lina σας ευχομαι να εχετε μια τελεια εγκυμοσυνη και καλως ηρθατε στην ομαδαλουλα μας !! Αποκτησαμε και μεις Διδυμομανουλα !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 417472
Βασουλακι τι κανεις ολα καλα ?? Ζωιτσα ???? Σουζαν ???? Μαρινακη ???
Καλα με τους γιατρους στα Δημοσια γινεται χαμος!!! Αλλα ετσι οπως εχει γινει τωρα που πληρωνεις και εκει νομιζω οτι θελει λιγο ψαξιμο !!! Εγω μαζι με τον γιατρο και το 3κλινο στο Ιασω θα μου παει 3200...700 ευρω διαφορα με το δημοσιο οποτε δεν αξιζει τον κοπο !

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλως το tomaraki κ εσυ 3 κλινο στο ΙΑΣΩ ε?...ΟΥΦ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ τωρα αλλαξαν παλι η τιμες γτ αντεδρασε πολις κοσμος κ εγινε μυνησει,απλα κοψανε το επιδομα τοκετο κ θα καλυπτει τα νοσηλεια στα δημοσια νοσοκομεια,ενω στα ιδωτικα θα πληρωνουν κανονικα κ θα περνουν το επιδομα καπου 950ε μου τα ειπε η γιατρος μου,κ της λεω σ επεριπτωσει που ανεβουν παλι η τιμες αυτο μου λεει δεν γινεται αλλα αν ανεβουν θα παρει κ αυτη λιγοτερο.....ρωτηστε κ εσυς στο νοσκομειο γτ τωρα τελευταια εγινε αυτο...δηλ α κ το ικα καλυπτει την καισαρικη κ φυσιολογικο απλα θα πληρωσεις εξτρα αναλογα σ ετι δωματιο θα πας λουξ μονοκληνο δυκληνο,νομιζω αν θυμαμε σε τρικληνο σε καλυπτει το ικα δεν θυμαμε καλα θα ξαναρωτησο

tomaraki

tomaraki
king ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΟΛΙΣΤΑ queen

flower Thaumataki ΠΗΤ 01/01/12 flower

sunny vasoulaki ΠΗΤ 04/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower souzan ΠΗΤ 08/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny katerina_mou ΠΗΤ 09/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower tomaraki ΠΗΤ 13/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny crazymama27 ΠΗΤ 17/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower maria p. ΠΗΤ 18/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

king Honey ΠΗΤ 27/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ king

sunny joannaki99 ΠΗΤ 29/1/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower Elbar ΠΗΤ 29/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny Μaraki_D ΠΗΤ 02/02/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower amalia28 ΠΗΤ 02/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny zwitsa ΠΗΤ 08/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower ΝΙΚΗ990990 ΠΗΤ 13/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny xrisa ΠΗΤ 15/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower despoina_vaggelhs ΠΗΤ 18/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

jocolor Lina_GTWINS ΠΗΤ 20/02/12 ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ jocolor

sunny manoula_24xr ΠΗΤ 22/2/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower soudi ΠΗΤ 22/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny mary lou ΠΗΤ 22/02/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower Soudi ΠΗΤ 22/02/12 flower

sunny dioni27 ΠΗΤ 03/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower fatsoulinaki ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny Olga_A ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower paparouna ΠΗΤ 13/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny Olgapella ΠΗΤ 13/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower markellajohny ΠΗΤ 16/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny mariameint ΠΗΤ 17/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower lady_in_red ΠΗΤ 21/03/12 flower

sunny marinaki <3 <3 ΠΗΤ 26/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny
[/quote]

Προσθεσαμε και τα νεα κοριτσακια!!!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ Very Happy

ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ Ε???ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ...ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ???ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Ε?Η' ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ????

tomaraki

tomaraki
crazymama27 έγραψε:Καλως το tomaraki κ εσυ 3 κλινο στο ΙΑΣΩ ε?...ΟΥΦ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...

Ναιιιιιι !!!!!!! Αστα και εγω περιμενω την στιγμη που θα συναντησω τον νεαρο !!! Ανυπομονω να τον δω απο κοντα !!!!

marinaki <3 <3 έγραψε:ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ τωρα αλλαξαν παλι η τιμες γτ αντεδρασε πολις κοσμος κ εγινε μυνησει,απλα κοψανε το επιδομα τοκετο κ θα καλυπτει τα νοσηλεια στα δημοσια νοσοκομεια,ενω στα ιδωτικα θα πληρωνουν κανονικα κ θα περνουν το επιδομα καπου 950ε μου τα ειπε η γιατρος μου,κ της λεω σ επεριπτωσει που ανεβουν παλι η τιμες αυτο μου λεει δεν γινεται αλλα αν ανεβουν θα παρει κ αυτη λιγοτερο.....ρωτηστε κ εσυς στο νοσκομειο γτ τωρα τελευταια εγινε αυτο...δηλ α κ το ικα καλυπτει την καισαρικη κ φυσιολογικο απλα θα πληρωσεις εξτρα αναλογα σ ετι δωματιο θα πας λουξ μονοκληνο δυκληνο,νομιζω αν θυμαμε σε τρικληνο σε καλυπτει το ικα δεν θυμαμε καλα θα ξαναρωτησο

Μαρινακη εγω αυτο που ξερω και το εχω ψαξει και μεσα απο το ΙΚΑ ειναι οτι δεν πληρωνεις εαν εχεις ΙΚΑ γιατι σου κοβει το επιδομα τοκετου που ειναι 1000 ευρω την διαφορα την πληρωνεις εσυ και δυστυχως δεν λενε ολη την αληθεια!! Γιατι αν κανεις καισαρακη παλι πληρωνεις τα 1500 απλα παιρνεις απο το ΙΚΑ το επιδομα καισαρακης ...Ναι το ΙΚΑ καλυπτει μεχρι 3κλινο απο εκει και περα παλι πληρωνεις διαφορα!!! Και δυστηχως αυτο ειναι προσωρινο γιατι οταν θα ενωσουν τα ταμεια σε ενα τοτε θα ισχυσει το πρωτο που ειχαν αποφασισει!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
crazymama27 έγραψε:Καλως το tomaraki κ εσυ 3 κλινο στο ΙΑΣΩ ε?...ΟΥΦ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...

Ναιιιιιι !!!!!!! Αστα και εγω περιμενω την στιγμη που θα συναντησω τον νεαρο !!! Ανυπομονω να τον δω απο κοντα !!!!

marinaki <3 <3 έγραψε:ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ τωρα αλλαξαν παλι η τιμες γτ αντεδρασε πολις κοσμος κ εγινε μυνησει,απλα κοψανε το επιδομα τοκετο κ θα καλυπτει τα νοσηλεια στα δημοσια νοσοκομεια,ενω στα ιδωτικα θα πληρωνουν κανονικα κ θα περνουν το επιδομα καπου 950ε μου τα ειπε η γιατρος μου,κ της λεω σ επεριπτωσει που ανεβουν παλι η τιμες αυτο μου λεει δεν γινεται αλλα αν ανεβουν θα παρει κ αυτη λιγοτερο.....ρωτηστε κ εσυς στο νοσκομειο γτ τωρα τελευταια εγινε αυτο...δηλ α κ το ικα καλυπτει την καισαρικη κ φυσιολογικο απλα θα πληρωσεις εξτρα αναλογα σ ετι δωματιο θα πας λουξ μονοκληνο δυκληνο,νομιζω αν θυμαμε σε τρικληνο σε καλυπτει το ικα δεν θυμαμε καλα θα ξαναρωτησο

Μαρινακη εγω αυτο που ξερω και το εχω ψαξει και μεσα απο το ΙΚΑ ειναι οτι δεν πληρωνεις εαν εχεις ΙΚΑ γιατι σου κοβει το επιδομα τοκετου που ειναι 1000 ευρω την διαφορα την πληρωνεις εσυ και δυστυχως δεν λενε ολη την αληθεια!! Γιατι αν κανεις καισαρακη παλι πληρωνεις τα 1500 απλα παιρνεις απο το ΙΚΑ το επιδομα καισαρακης ...Ναι το ΙΚΑ καλυπτει μεχρι 3κλινο απο εκει και περα παλι πληρωνεις διαφορα!!! Και δυστηχως αυτο ειναι προσωρινο γιατι οταν θα ενωσουν τα ταμεια σε ενα τοτε θα ισχυσει το πρωτο που ειχαν αποφασισει!
Κοριτσια να σας κανω μια ασχετη ερωτηση?
αν ξερετε μου απαντατε...
θελω να αγορασω τρεσσα αλλα οικονομικα οχι να δωσω τα μαλλια της κεφαλης μου...,ή χονδρικη η σε κομμωτηριο που εχει καποια προσφορα ή αν εχετε καποια γνωστη?δεν ξερω καμια ιδεα?

Hoeny

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Tomaraki σε ευχαριστω για το καλοσωρισμα,paparounna να ζησετε και με το καλο το παιδακι σας .
κοριτσακια μου θελω να βαλω τικερακι και δεν τα καταφερνω μπορει καποια να με βοηθησει? Sad

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas k apo emena!!! Razz

ksekinao me ta poli efxarista!paparouna mou na zisete!!!pada eftixismenoi!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 50580
ade k sidoma me to pedaki sas mesa sto spiti!!!

thaumataki kai honey kalosirthate stin omadoula mas!!me to kalo ta mpempakia sas!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 654316

elbar min anisixeis gia tis kaoures.me exoun pethanei Crying or Very sad
eine poli klasiko simptoma oso megalonei to pedi piezete to stomaxi k gia afto simvenei.me voithaei poli to gala,san na mou tis svinei.kai to pasteli voithaei.

emeis genname se kliniki k mou zitisane 3500 ola mazi se diklino.exo tin ginekologomou 11 xronia k logo tiflis empistosinis apo tin arxi iksera pos opou ksegenaei afti tha pao.pigame pali giatro k den exei parei akoma thesi.tin triti to epomeno radevou!!!

filia se oles ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 417472

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koριτσια τι κανετε???
Εγω ψιλοκαθαρισα το σπιτι,κι μολις εφαγα τουρτα που γιορταζε ο αδερφος μου εγινε 23χρ παλικαρακι.

Λοιπον η ξαδερφη μου γεννησε σε δημοσιο κι εννοειται δν πληρωσε γιατρο,ουτε νοσηλεια ουτε κ της κρατησαν τπτ,πηρε κανονικα το επιδομα του τοκετου.Οποτε οσα ακουγονται ειναι ψεμματα,ισυχουν οπως παλια,κατεθεσε τα χαρτια της κ της ειπαν θα τα παρεις κανονικα,δν αλλαξε τπτ.

Τωρα Μαρινακι στη θεση σου δν θα δινα τπτ λεφτα,αλλα μν πεις τπτ,τελευταια στιγμη κι αφου γεννησεις θ της πεις δν θα σ δωσω τελικα.Κι αμα σ κανει ιστοριες καταγγελια κ θα τρεχει η μανδαμ.

Το θεωρω απαραδεκτο να δινουμεε λεφτα σε δημοσιο.

tomaraki

tomaraki
crazymama27 έγραψε:
θελω να αγορασω τρεσσα αλλα οικονομικα οχι να δωσω τα μαλλια της κεφαλης μου...,ή χονδρικη η σε κομμωτηριο που εχει καποια προσφορα ή αν εχετε καποια γνωστη?δεν ξερω καμια ιδεα?[/quote]

Λοιπον οταν αρραβωνιαστηκα πηγα και εβαλα τρεσσα ..οχι με κλιψ μονιμη ...150ευρω απο τις τιμες που εχω ακουσει ηταν η πιο οικονομικη ...αλλα η ηλιθια επειδη την τελευταια φορα που πηγα και μου την ανεβασε μου την ειχε σφιξει πηγα και την πεταξα το βλαμμενο !!!! Και τωρα κλαιω πικρα !!!!

Hoeny έγραψε:Tomaraki σε ευχαριστω για το καλοσωρισμα,paparounna να ζησετε και με το καλο το παιδακι σας .
κοριτσακια μου θελω να βαλω τικερακι και δεν τα καταφερνω μπορει καποια να με βοηθησει? Sad

Βρε honey πατα σε ενα απο τα δικα μας και θα σε βγαλει ...αλλιως οταν μπαινουμε στη σελιδα που ειναι πριν το φορουμ εχει σελιδα απο τα κοριτσια ...αν δεν τα καταφερες με το πρωτο τροπο πες να κανουμε το δευτερο!!!

tomaraki

tomaraki
manoula_24xr έγραψε:Koριτσια τι κανετε???
Εγω ψιλοκαθαρισα το σπιτι,κι μολις εφαγα τουρτα που γιορταζε ο αδερφος μου εγινε 23χρ παλικαρακι.

Λοιπον η ξαδερφη μου γεννησε σε δημοσιο κι εννοειται δν πληρωσε γιατρο,ουτε νοσηλεια ουτε κ της κρατησαν τπτ,πηρε κανονικα το επιδομα του τοκετου.Οποτε οσα ακουγονται ειναι ψεμματα,ισυχουν οπως παλια,κατεθεσε τα χαρτια της κ της ειπαν θα τα παρεις κανονικα,δν αλλαξε τπτ.

Εμενα γεννησαν 2 γνωστες μου και πληρωσαν ...τωρα τι ακριβως γινεται ..ο θεος και η ψυχη τους!!

Τωρα Μαρινακι στη θεση σου δν θα δινα τπτ λεφτα,αλλα μν πεις τπτ,τελευταια στιγμη κι αφου γεννησεις θ της πεις δν θα σ δωσω τελικα.Κι αμα σ κανει ιστοριες καταγγελια κ θα τρεχει η μανδαμ.

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
crazymama27 έγραψε:
θελω να αγορασω τρεσσα αλλα οικονομικα οχι να δωσω τα μαλλια της κεφαλης μου...,ή χονδρικη η σε κομμωτηριο που εχει καποια προσφορα ή αν εχετε καποια γνωστη?δεν ξερω καμια ιδεα?

Λοιπον οταν αρραβωνιαστηκα πηγα και εβαλα τρεσσα ..οχι με κλιψ μονιμη ...150ευρω απο τις τιμες που εχω ακουσει ηταν η πιο οικονομικη ...αλλα η ηλιθια επειδη την τελευταια φορα που πηγα και μου την ανεβασε μου την ειχε σφιξει πηγα και την πεταξα το βλαμμενο !!!! Και τωρα κλαιω πικρα !!!!

Hoeny έγραψε:Tomaraki σε ευχαριστω για το καλοσωρισμα,paparounna να ζησετε και με το καλο το παιδακι σας .

Βρε honey πατα σε ενα απο τα δικα μας και θα σε βγαλει ...αλλιως οταν μπαινουμε στη σελιδα που ειναι πριν το φορουμ εχει σελιδα απο τα κοριτσια ...αν δεν τα καταφερες με το πρωτο τροπο πες να κανουμε το δευτερο!!!
[/quote]
ηταν γνωστη σου σε κομμωτηριο πηγες?καλε ΔΕΝ πεταμε ποτε τρεσσααααααα!!!!!θα μπορουσες να παρεις κλιψακια κ να τη βαζεις οποτε θες....

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki ta ekanes ta xartia gia to epidoma egimosinis?ego ta ekana k mou eipan i stis 1/12 i stis 15/12 tha ta valoun ston trapeziko logariasmo pou tous edosa alla akoma den mpikan.

manoula 24xr na ton xairese ton aderfouli!!!xronia tou polla!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου τι κανετε εγω κολλησα γαστρεντεριτιδα και ειμαι ολη μερα τουαλετα και με δεκατα ξαπλα στο κρεββατι τωρα σηκωθηκα λιγο να κανω ενα μπανακι και να διαβασω τα νεα σας.φιλια σε ολες

tomaraki

tomaraki
Crazy ασε την εκανα την βλακεια μου !!
Ειναι μαγαζι οχι ακριβως κομμωτηριο που βαζει τρεσσες , exte και διαφορα τετοια !!!
Βασουλακη μου δεν τα εκανα ακομα τα χαρτια μου γιατι εαν γεννησω κανονικα το γεναρη δεν δικαιουμαι το επιδομα για 6 ενσημα!! Εαν γεννησω μεσα στο Δεκεμβρη το δικαουμαι ...γιαυτο θα κανω τα χαρτια μου τοτε και θα μου δωσουν οτι ειναι να παρω !!!
Βρε σουζαν περαστικουλια !!!! Κυκλοφορει ιωση την περασα και εγω μια-δυο μερες κρατα !!!
Υπομονη και προσεχε !!!!

Hoeny

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
tomaraki μου σε ευχαριστω νομιζω τα καταφερα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 215994

tomaraki

tomaraki
Hoeny έγραψε:tomaraki μου σε ευχαριστω νομιζω τα καταφερα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 215994

Μπραβοοοοοοοοο !!!! Καλοριζικο !!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 10 328109

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Koριτσια τι κανετε???

το θεμα ειναι οτι απο τι ακουσα τα ζητανε πριν μπεις να γεννησεις τα πενρουν πριν,εμενα παντως η γιατρος ετσι μου ειπε οτι το επιδομα τοκετου κοπηκε κ καλυπτει τα νοσηλεια,μονο στο ιδωτικο τα περνεισ αλλα ετσι οπως θα γινουν απο το νεο ετος την πατησαμε!!δεν ξερω αν θα της τα δωσω ολα παντως λεμε τα μισα θα δουμε...παντως εχω φρικαρει ασχετου απο αυτο,με πειραν απο το ωνασειο να μου ακυρωσουν το ραντεβου για υπερηχω καρδιας του μωρου χθες,ειχα ραντεβου στης 16 του μηνα,κ μεχρι της 22 επρεπε να την κανω γτ θα με δει η γιατρος μου στης 22 κ η εξετασει κανει 4 μερες να βγει,τελος παντων με περνουν σημερα το πρωη αλλη κοπελα κ μου λεει να με βαλει για 21 του μηνα τρελαθηκα κ της λεω πρεπει μεχρη της 20 να την κανω κ 22 να την παω στο γιατρο να το δει,κ κανει 4 μερες να βγει με τα χιλιαααααααα ζοριαααααααα μου βρηκε για 17 του μηνα 12 ωρα κ ειχαμε κ με την ωρα θεμα γτ ο αντρας μου μεχρι της 11 μπωρει μετα δουλευει μεχρι αργα το βραδυ,πφφφφφφφφφφφφ εσκασα απο τα νευρα μου ,κ το αλλο πηγε κ ρωτησε ο αντρας για καμπυλη ζαχαρου σε διαγνωστικο κεντρο κ του λενε ειναι δωρεαω λογω ικα ,κ σημερα που πηγα μου λενε κανει 32 ε κ με ικα 20ε δεν πανε καθολου καλα οτι να νε,οποτε θα παω ικα κ οτι γινει.αυτα σας κουρασα τα ειπα κ ξεσπασα με σκασανε σημερα,ειστε ολες καλα συγνωμη σας ζαλησα

Hoeny

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια καλημερα τι κανετε?ευχομε να εισται ολες καλα και να εχετε μια υπεροχη μερα Very Happy

tomaraki

tomaraki
Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο να εχουμε !!!!! Ειμαστε καλα ολες ??????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις