176 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 Τρι Δεκ 06, 2011 9:03 am
manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Αχ κοριτσια ηρθε ο μαραγκος πρωι πρωι να κανει της μανας μου κατι δουλειες κι μου εφερε δειγμα ξυλα κι δν μαρεσε κανενα.Ζητησα ασπρο ξυλο κι μου εφερε κοντρα πλακε!!!Μαυτο θα κανω κρεβατι,κι μ λεει ειναι ασπρο κι επειδη εειναι ασπρο τ λεω,οχι τ λεω αλλα ξυλα,αλλα ασπρα δν βρισκω λεει.Ουφ κ εσκασα απο τ νευρα μου.
Θελω μεχρι τελος γεναρη να εχω φτιαξει το δωματιο για να κανω κι το baby shower κι εχουμε κιαλλα εξοδα,το καροτσι κι την μπανιερα.Θελω σιγα σιγα να τακτοποιω το δωματιο,γτ στην πρωτη,αποφασισαμεε μολις μπηκα στο μηνα να μετακομισουμε διπλα στη μανα μου κι τη μερα που μας εδωσε το κλειδι κ ξεκινησαμε φεραμε τα επιπλα,γεννησα το ιδιο βραδυ!!Κι πεθανε η καημενη μανα μου απο την ταλαιπωρια κι την κουραση.Κι δν θελω να γινουν τα ιδια τωρα!Oυφ θα σκασω αμα δν κανω τα επιπλα ασπρα,κι οχι τπτ αλλο,ο αντρας μου ο χαζοβιολης μου λεει ε τοτε δν θα γινει ασπρο εμενα δν μαρεσει.Εμενα μου εχει κολλησεει ομως να κανουμε τα εεπιπλα ασπρα κι τις ντουλαπες αθα αλλαξουμε πορτες κι οι τοιχοι ροζ απαλο μπεμπε με λιλα.Κι θα μου ζωγραφισει η ξαδερφη μου ενα καστρο κ καλα πριγκιπισσες κτλ.
Αλλα αμα δν βρω το ξυλο που θελω θα σκασω!
ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ Κ ΤΟ ΒΑΦΟΥΜΕ ΡΟΖ ΜΕ ΛΙΛΑ.ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ,ΚΑΦΕ(ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΑ) ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ-ΛΙΛΑ...ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ.
ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟ ΑΣΠΡΟ..ΑΝ ΕΨΑΧΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΞΥΛΑ Η' ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΞΥΛΑ??Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Ο ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ?
Ναι παειε πολυ ωραια,γενικα τα παστελε χρωματα με λευκα επιπλα.Αυτο θα κανω αυριο θα παω ναδω σε μια βιοτεχνια ξυλων,κι θα αγορασω τα ξυλα αμα ειναι να τα φτιαξεει μονο ο μαραγκος.
Αχ πριν λιγο τσακωθηκα με την κορη μου κ ειμαι χαλια.Γττης φωναξα πολυ,αλλα κι αυτη μεεβγαλε απο τ ρουχα μου.
Στον ιδιο οροφο εχει 4 διαμερισματα κι οι πορτες μας ειναι απεναντι κ πολυ κοντα οποτε συναντιομαστε συχνα στο διαδρομο.Στο ενα μενουμε εμεις στο αλλο η μανα μου,κι διπλα 2 αδρφια που εχουν παιδια στη ηλικια της κορης μου.Με τον εεναν κανουν παρεα κ παιζουν συχνα,κι με τν αλλον οχι,αλλα ειναι ερωτευμενη η κορη μου,κι η μανα μ αφηνει τη πορτα λιγο ανοιχτη για το τσιγαρο να κανει ρευμα κι ετσι ακουγεται οποιος περναει.
Μολις γυρισε απο το σχολειο μεπρηξε να παμε στη μανα μου,την παιρνω διπλα κ μολις γυρναω,,μετα απο 2 λεπτα γυρισε,τι θες της λεω,τπτ.Κι ηρθε μονο κ μονο για να δει ποιος ανεβαινε τις σκαλες,αν ηταν τα παιδια απο διπλα.Της εχω πει οτι δν θελω να το κανει κ δν το καταλαβαινει,οποτε ακουειε θορυβο τρεχει σαν τη κουρσομπολα στη πορτα να δει κ δν μαρεσει αυτο.Ξεροσταλιαζει να δει ποιος ειναι αν ειναι ο φιλος της η ο αλλος.Κ σημερα ξεσπασα δν αντεξα της εβαλα τις φωνες κι ενα σωρο.
Η ιδια ταραχτηκε πολυ απο τις φωνες μου,αλλα κ γω δν μπορω πια μαλλιασε η γλωσσα μου να της λεω φυγε απο τ ρευματα,παλι μυξες εχει.ολο μεσα εξω να τους πετυχει.Το μετανιωσα τωρα αλλα τι να κανω???
Εδω εχω φτασει να σκεφτω να μετακομισουμε γτ δν μπορω πια να το κανει αυτο,το κανει πανω απο 5φορες τη μερα.