Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
337 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 337 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Αχ κοριτσια ηρθε ο μαραγκος πρωι πρωι να κανει της μανας μου κατι δουλειες κι μου εφερε δειγμα ξυλα κι δν μαρεσε κανενα.Ζητησα ασπρο ξυλο κι μου εφερε κοντρα πλακε!!!Μαυτο θα κανω κρεβατι,κι μ λεει ειναι ασπρο κι επειδη εειναι ασπρο τ λεω,οχι τ λεω αλλα ξυλα,αλλα ασπρα δν βρισκω λεει.Ουφ κ εσκασα απο τ νευρα μου.
Θελω μεχρι τελος γεναρη να εχω φτιαξει το δωματιο για να κανω κι το baby shower κι εχουμε κιαλλα εξοδα,το καροτσι κι την μπανιερα.Θελω σιγα σιγα να τακτοποιω το δωματιο,γτ στην πρωτη,αποφασισαμεε μολις μπηκα στο μηνα να μετακομισουμε διπλα στη μανα μου κι τη μερα που μας εδωσε το κλειδι κ ξεκινησαμε φεραμε τα επιπλα,γεννησα το ιδιο βραδυ!!Κι πεθανε η καημενη μανα μου απο την ταλαιπωρια κι την κουραση.Κι δν θελω να γινουν τα ιδια τωρα!Oυφ θα σκασω αμα δν κανω τα επιπλα ασπρα,κι οχι τπτ αλλο,ο αντρας μου ο χαζοβιολης μου λεει ε τοτε δν θα γινει ασπρο εμενα δν μαρεσει.Εμενα μου εχει κολλησεει ομως να κανουμε τα εεπιπλα ασπρα κι τις ντουλαπες αθα αλλαξουμε πορτες κι οι τοιχοι ροζ απαλο μπεμπε με λιλα.Κι θα μου ζωγραφισει η ξαδερφη μου ενα καστρο κ καλα πριγκιπισσες κτλ.
Αλλα αμα δν βρω το ξυλο που θελω θα σκασω!

ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ Κ ΤΟ ΒΑΦΟΥΜΕ ΡΟΖ ΜΕ ΛΙΛΑ.ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ,ΚΑΦΕ(ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΑ) ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ-ΛΙΛΑ...ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ.
ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟ ΑΣΠΡΟ..ΑΝ ΕΨΑΧΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΞΥΛΑ Η' ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΞΥΛΑ??Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Ο ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ?

Ναι παειε πολυ ωραια,γενικα τα παστελε χρωματα με λευκα επιπλα.Αυτο θα κανω αυριο θα παω ναδω σε μια βιοτεχνια ξυλων,κι θα αγορασω τα ξυλα αμα ειναι να τα φτιαξεει μονο ο μαραγκος.
Αχ πριν λιγο τσακωθηκα με την κορη μου κ ειμαι χαλια.Γττης φωναξα πολυ,αλλα κι αυτη μεεβγαλε απο τ ρουχα μου.
Στον ιδιο οροφο εχει 4 διαμερισματα κι οι πορτες μας ειναι απεναντι κ πολυ κοντα οποτε συναντιομαστε συχνα στο διαδρομο.Στο ενα μενουμε εμεις στο αλλο η μανα μου,κι διπλα 2 αδρφια που εχουν παιδια στη ηλικια της κορης μου.Με τον εεναν κανουν παρεα κ παιζουν συχνα,κι με τν αλλον οχι,αλλα ειναι ερωτευμενη η κορη μου,κι η μανα μ αφηνει τη πορτα λιγο ανοιχτη για το τσιγαρο να κανει ρευμα κι ετσι ακουγεται οποιος περναει.
Μολις γυρισε απο το σχολειο μεπρηξε να παμε στη μανα μου,την παιρνω διπλα κ μολις γυρναω,,μετα απο 2 λεπτα γυρισε,τι θες της λεω,τπτ.Κι ηρθε μονο κ μονο για να δει ποιος ανεβαινε τις σκαλες,αν ηταν τα παιδια απο διπλα.Της εχω πει οτι δν θελω να το κανει κ δν το καταλαβαινει,οποτε ακουειε θορυβο τρεχει σαν τη κουρσομπολα στη πορτα να δει κ δν μαρεσει αυτο.Ξεροσταλιαζει να δει ποιος ειναι αν ειναι ο φιλος της η ο αλλος.Κ σημερα ξεσπασα δν αντεξα της εβαλα τις φωνες κι ενα σωρο.
Η ιδια ταραχτηκε πολυ απο τις φωνες μου,αλλα κ γω δν μπορω πια μαλλιασε η γλωσσα μου να της λεω φυγε απο τ ρευματα,παλι μυξες εχει.ολο μεσα εξω να τους πετυχει.Το μετανιωσα τωρα αλλα τι να κανω???
Εδω εχω φτασει να σκεφτω να μετακομισουμε γτ δν μπορω πια να το κανει αυτο,το κανει πανω απο 5φορες τη μερα.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια σημερα ειμουν χαλια ψηχολογικα φορτισμενη δεν ξερω ξεσπασα σε κλαματα,με πιανει κ δισπνοια ολι μερα σημερα αλλα δεν ξερω γτ νιωθω εξαντλημενη κ δεν θελω να το μεταφερω στο μωρο μου αλλα εχω σκασειιιιιι δεν ξερω πολυ χαλια νιοθω Sad Sad θελω να κοιμηθω μια βδομαδα συνεχεια μπωρο να συνελθω.οσο για το ασβεστιο αυτο επερνα κ εγω κ το εκανα εμετo maria1!κοριτσια σας φιλω ολες δεν ειμαι καλα για να μεινω μεσα θελω ηρεμιααα νιοθω οτι θα σκασω να προσεχετε θα τα πουμε καποια στιγμη

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:pou eise vre tomaraki????
ego koimame kala,apistefto?itan kapies meres pou to egrafa oti vasanistika tis nixtes,tora poli irema.i giatros eipe oti genao mexri 25 dekemvri to poli k tha me vlepei 2 fores tin evdomada.to pio koufo eine oti eno fovomouna poli se oli tin egimosini gia tin stigmi tis gennas tora eime poli iremi.den ksero an eine amina afto.
katharisa ligo tin kouzina,piatakia k pagous k eime mouskema.tha pao gia mpanaki.esi idroneis etsi efkola?ego extes me fanelaki mesa sto spiti k ennoeite katholou thermansi.

souzan xronia polla gia ton Nikolaki sou!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316
na to xairese to agoraki sou!!!
eine kalitera simera?

marinaki opos sou ta elega.den eine tipota,simptomata klasika egimosinis.prospathise na iremiseis gia xari tou mikrouli I love you
σε ευχαριστω κουκλα μου οτι καλυτερο σου ευχομαι και καλη λευτερια. ειναι λιγο καλυτερα σημερα του επεσε και ο πυρετος.Εσυ πως εισαι?

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
souzan mou mia xara eime.tora parageilame na savouriasoume kiolas ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 536304
o mikroulis sou paei kalitera!!!efxaristo!!!afou tha katsei spiti to pedaki tha sinelthei k meta ftiakste to dentraki na xarei ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316

manoula 24xr min mou agxonese,ola tha ginoun Wink

marinaki prospathise na eise ligo pio xalari k aisiodoksi.oloi oi giatroi ipostirizoun pos to xeirotero pou mporei na kaneis sto emvrio eine na eise se xalia psixologia monimos.kapoies kakes stigmes oles tis exoume.koita na kaneis pragmata pou na se iremoun.

paparouna glika tha tis to ftiakseis to domatiaki!!!trelenome gia rozoulia!!

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα !!! Κοιμομαστε βλεπω !!!
Για να σηκωνομαστε σιγα σιγα!!!
Βρε κοριτσια μου εχει λειψει το πρωι οταν ξυπναω να τεντωνομαι !!! Εσεις το κανετε ???
Souzan το ξεχασα οτι γιορταζε ο γιοκας σου.... να τον χαιρεσαι !!! Ειναι καλητερα ???
Manoula δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι ολα θα γινουν !
Ηρα θα γινει κουκλα το δωματιακη !!!
Crazy με το καλο οταν θα πατε στο καινουργιο σπιτακι , ειμαι σιγουρη οτι θα του το κανεις ονειρεμενο!!!!!

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσαρες μου τι κανετε..??με ξεχασατε...???εγω παντως οχιιιιιιι...τι νεα..?βλεπω ανοιξαμε καινουρια σελιδα...ειχα στειλει και χθες μηνυμα αλλα δεν το βλεπω τι να πω κατι λαθος θα κανα.....εγω χαθηκα γιατι δεν ειχα ιντερνετ πηγα στις 2 του δεκεμβρη στο γιατρο η μικρη ηταν 1424 γραμμαρια την βρηκε μια χαρα....στις 19 εχω το ντοπλερ και επιτελους μπηκαμε στην τελικη ευθεια...αρχιζω και ετοιμαζω την βαλιτσα μου τωρα....!!ο μικρος μας εχει κρυωσει παλι και θελει αγκαλιτσες το καμαρι μου και εγω ειμαι καπως απο θεμα μεσης.....αλλα τι να κανω με το μανακριβο μου γιοκα ....αυτα απο μενα......φιλιααααα..!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="paparouna"]
crazymama27 έγραψε:
paparouna έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Very Happy
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΕΣ????ΒΑΣΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ!!!ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Smile

Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ Κ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ...ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ..ΟΠΩΣ Κ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

CRAZYMAMA ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ?ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ...ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?

ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ santa rendeer

ΕΥΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΤΟΥΣ???ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Κ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ..ΘΑ ΤΟ ΒΑΨΟΥΜΕ ΡΟΖ Κ ΛΙΛΑ,ΔΙΧΡΩΜΙΑ!ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ...ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΩ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ Κ ΜΕ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΑΚΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316
paparouna μου 17-1 μου εχει δωσει ΠΗΤ τωρα μπορει να με βαλει κ νωριτερα..πηγα τη Δευτερα και ανεβηκαμε στα 1750 gr αναπτυσετε κ μεγαλωνει φυσιολογικα ο μπεμπακος μου ...απλα ειναι μικροσκοπικουλη σαν τη μαμα του..
ΑΧ το δωματιο του μωρουλινι σου θα ειναι τελειο...με το καλο να το τελειωσετε!εγω δυστυχως δεν εχω αυτη την πολυτελεια κ τη χαρα, τους πρωτους μηνες θα κοιμαται στο ιδιο δωματιο με μας..μετα θα αλλαξουμε σπιτι...!

CRAZY ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ! Smile
ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ''ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ''.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΝΥΦΙΚΟ??? Laughing ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!
ΠΩ ΠΩ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ???ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 875502
Καλημερα κοριτσια!!!!Ναι paparouna μου εγω με το μωρο μου ειμασταν...θα το εκανα χιλιες φορες...ηταν απιστευτη εμπειρια...μετα ντραπηκα λιγο αλλα το ξεπερασα...ακομα κ στο super market μετα απο καιρο μας γνωριζαν..χιιχιχι!!!

tomaraki

tomaraki
zwitsa έγραψε:κοριτσαρες μου τι κανετε..??με ξεχασατε...???εγω παντως οχιιιιιιι...τι νεα..?βλεπω ανοιξαμε καινουρια σελιδα...ειχα στειλει και χθες μηνυμα αλλα δεν το βλεπω τι να πω κατι λαθος θα κανα.....εγω χαθηκα γιατι δεν ειχα ιντερνετ πηγα στις 2 του δεκεμβρη στο γιατρο η μικρη ηταν 1424 γραμμαρια την βρηκε μια χαρα....στις 19 εχω το ντοπλερ και επιτελους μπηκαμε στην τελικη ευθεια...αρχιζω και ετοιμαζω την βαλιτσα μου τωρα....!!ο μικρος μας εχει κρυωσει παλι και θελει αγκαλιτσες το καμαρι μου και εγω ειμαι καπως απο θεμα μεσης.....αλλα τι να κανω με το μανακριβο μου γιοκα ....αυτα απο μενα......φιλιααααα..!!!

Αμεσως αρχισαμε τα παραπονα !!! Δεν σε ξεχασαμε ...! Ολα καλα δηλαδη με την μικρουλα ?? Ειδες που ειχες αγχωθει ..ακομα παιζει να μπεις νωριτερα ?? Περιοδος ιωσεων αστα να πανε !! Περαστικουλια ..γινεται να μην κανεις αγκαλιτσες σε τετοιο αντρακι ??? Πως να αρνηθεις ???

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia!!!ti kanete?
ego simera den niotho poli kala,niotho kourasi k eksadlisi.oi aimatologikes pou pira vgikane kales k o aimatokritis 34,5 sxetika kalos gia egimosini.ti na po?isos exo varinei k niotho etsi.

kalos tin zoitsa,se eixame xasei vre alla den se ksexasame.antithetos,sou eixame grapsei "zoitsa pou eise?".efxarista ta nea sou,ola kala me to mpempaki Razz
tora na mi xanese,na mas les kathe mera nea.

oses exoun kanei eidi ena pedaki k exoun mia empiria parapano apo emas tis protares mipos kseroun afti i eksadlisi apo pou proerxete.vre koritsia komena ta xeria mou k ta podia mou kai to vradi koimame kala k polles ores.mipos eine simadi oti plisiazei i megali stigmi?

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα...!!!χαχα ε να μην κανω παραπονουλια και εγω αχχαχα..!!!ναι μια χαρα ειναι η μικρη,19 που εχω το ντοπλερ θα σας πω τα νεοτερα....τομαρακη δεν καταλαβα τι παιζει να μπω ποιο μπροστα..??ειμαι με καισαρικη εγω και θα γεννησω σιγουρια ποιο μπροστα ..!!στις 19 θα ξερω περιπου ποτε..!!βασουλακι μου τι κανεις.??ωραια η κοιλιτσα......πλησιαζεις ε..?εγω στο γιοκα μου το νιωθα οτι ηρθε η ωρα γιατι εμενα δεν εσταματουσε δευτερολεπτο να κλωτσαει μπουνιδια κανονικα χωρις υπερβολες ηταν μα παραηταν ζωηρος μερικες δεν με πιστευαν μεχρι που το εβλεπαν μονες τους ...!!!και 4 -5 μερες πριν μπω στο μηνα μου δεν τον πολυακουγα ζωηρο...και λεω παμε για γεννα πριν μποθμε στο μηνα μασ καν και δεν με πιστευαν παλι οι δικοι μου...!!ε 4 οκτωβρη εμπαινα στο μηνα μου στις 3 μου σπασαν τα νερα...!!!!εκτος αυτο ημουν πρισμενη στο προσωπο ειχε χαμηλωσει αρκατε η κοιλια μου...ειχα πριστει γενικα και με επιασε η μεση μου...κουτσενα στην κυριολεξια....!!!και πηγα και μου εκαναν ενεση βολταρεν δεν μπορουσα να περπατησω αλλιως...ε την επαυριο τον γεννησα...!!!ολα αυτα ηταν σημαδια...το βραδυ στο γιο μου δεν κοιμομουν καθολου μετα απο τους 6,5 μηνες............να δουμε τωρα που μπαινω στον 8 σε λιγες μερες..!!αυτα απο μενα..........φιλια..!!

tomaraki

tomaraki
Μπραβο βρε βασω για τον αιματοκριτη εμενα εχει φτασει στο 31 και προσπαθω με νυχια και με δοντια να τον κρατησω εκει !!Καλα ολη αυτη η εξαντληση πιστευω ειναι φυσιολογικη τα μπεμπουλινια μας δεν ειναι μια σταλια πλεον ειναι ολοκληρα πλασματακια !!! Και νομιζω ειναι φυσιολογικο!!!
Ζωιτσα εγω πιστευω οτι οταν ερθει εκεινη η ωρα δεν θα το πιστευω !!! Θα λεω καλε τι λετε που γεννω ????? Θα εχω πολυ πλακα !!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τι κανετε!!βλεπω ειστε ολες καλα κ τα μωρακια σας πολυ καλα,αντε βασουλακη να προσεχεισ αυριο μεθαυριο μπωρει κ να γεννησεις ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ζωιτσα μου δεν σε ξεχασαμε καμια μας ειδες ολα καλα πηγαν!τομαρακη μου πως εισαι,.....αυριο εχω γενικη αιματος κ ουρον λεω οχι σημερα οχι αυριο αλλα πρεπει να παω,μετα την αιδια καμπυλη ζαχαρου οχχχχχχχχ θεε μου,εγω κοιμαμε μια απο αριστερα μια δεξια κ ο γιατρος προχθες στο νοσοκομειο μου ειπε να αποφευγω το ανασκελα δεν κανει καλο ποιο πολυ αριστερα να κοιμαμε εχω πεθανει απο την αιπνοια δεν μπορω να κοιμηθω με την δισπνοια ,πολλα φιλια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994

LINA_GTWINS

LINA_GTWINS
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Geia sas koritsia kai apo mena..eimai 7 minwn (28h evdomada) me didymakia koritsakia me PHT: 20-2-2012 (gia tin wra) tha kserw pio sigoura mesa ston genari giati me ta didymakia einai ola aprovlepta..proxthes pou ekana yperixo h megali einai 1080 kai h mikri 1040 gr. o giatros ta vrike ola teleia..giati hmastan poly mikres prin apo 1 mina kai apoti fanike mesa ston mina afto trwgame kai oi 3 olo ta fai mas giati egina kai egw terastia... ara h lista megalwnei... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalos irthes stin parea mas koritsaki kai me to kalo ta morakia sou!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994
logiko eine na fouskoneis me 2 pedakia,edo parafouskosa ego me ena mono.i proti sou egimosini eine?

zoitsa se efxaristo poli gia tis plirofories.eine politimes I love you

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki megali koilitsa!!!orea!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316

LINA_GTWINS

LINA_GTWINS
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vasoulaki kalws sas vrhka me to kalo kai to diko sou to ninaki kai twn ypoloipwn koritsiwn. nai oi prwtes mou einai...kai exw tosh periergia...gia ta panta den fantazesai!!! twra sxedon teleiwnw me to dwmatiaki tous kai thelw na arxisw na plenw rouxalakia kai loipo eksoplismo...na mas pane ola kala...

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ola kala tha mas pane!!!na mpeneis na ta leme!!!kai ego protara eime.kalo vradi ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 850933

LINA_GTWINS

LINA_GTWINS
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vasoulaki έγραψε:ola kala tha mas pane!!!na mpeneis na ta leme!!!kai ego protara eime.kalo vradi ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 850933

tha mpenw vasoulaki mou ...xreiazomaste alliloyposteiriksi...

filakia kai kalo vrady kai se'sena kai sto ninaki sou...

mariameint

mariameint
Καλημέρα και καλώς μας ήρθες Λίνα. Με το καλό να γεννηθούν οι διδυμούλες σου!!!

http://www.something-special.gr

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακι μου καλως ηρθες!!!!με το καλο τα κοριτσακια σου!!!!!!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?μπαινω στον μηνα μου σε λιγο και εχω νευρα πολλα γιατι δεν βολευομαι καθολου με την κοιλια στον υπνο εχω και 2 μερες πονακια χαμηλα και εχει κατεβει λιγο η κοιλια μου αφηστε που το βραδυ σηκωνομαι και παω τουαλετα και με ποναει η κυστη μου επειδη μου την πιεζει ο μπεμπης πολλα νευρα εχω ειλικρινα απορω μερικες φορες πως με αντεχουν οι δικοι μου ανθρωποι

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
souzan καλημερα κ σε σενα...και εγω σε μια εβδομαδα μπαινω στο μηνα μου!τα ιδια ακριβως εχω κ εγω....δεν μπορω πολλες φορες να αλλαξω βημα εκτος των αλλων απο τη μεση μου...κ να κατσω ορθια πανω απο 3 λεπτα αδυνατον!!!!το βραδυ πιεζει ο μπεμπης πολλες φορες φουλ κ τρεχω στην τουαλετα....να κοιμηθω φυση αδυνατον σαν ανθρωπος....!εδω κ λιγες μερες εμφανιστικαν κ οι νυχτερινες εξαψεις.το καλο ειναι οτι εχω πολυ ενεργεια αν κ δεν βοηθαει ιδιαιτερα το σωμα να τη διοχετευσω καπου νευρα δεν εχω περιεργο για μενα αυτο...ποτε δεν ημουν τοσο ηρεμη.....υπομονη κοριτσακι μου!!!!!Μπηκαμε στην τελικη ευθεια...σε λιγο θα εχουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα..

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994
ti kanete?pernaei o kairos k plisiazei i megali stigmi gia oles!!!

paparouna exete gennitouria stin kerkira!!!gennithike i koroula tis xionatis ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 654316

souzan nevrakia oles exoume,ego na deis k opos leei i crazymama exo k polles eksapseis.kaigome vre koritsia cyclops
perpatao ekso k petao to mpoufan,mouskema ginome k otan ksipnao trexo gia douz.ta mallia mou petane apo ton idrota afro
gia gelia eime!!!

zwitsa na se rotiso kati.afto me tin mesi to exo se edono vathmo k me anisixei.theoreis oti eine tis egimosinis esi pou to perases?kai ego koutseno.me ponaei mono i deksia meria kato kato,diladi pianei gofo k podi.san na exo ena maxairi ekei.

marinaki,tomaraki,manoula 24xr,mariameint kalimeroudia!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

χαχαχαχαχα!!!!μουσκεμα κ εγω το μαλλι αλα νταλα..αναρωτιεμαι πως με αντικριζει ο ανδρουλης μου το πρωι....σαν χαζη ξεμαλλιασμενη...χαχαχαχα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τι ωραια εχουμε κ μια μαμα με δυδυμουλες καλως ηρθες κ με το καλο να υποδεχτεις της πριγκηπεσες σου <3 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 τι κανετε ομορφιες μου τα μπεμπουλινια καλα ειναι!!εγω ειχα εννοχλησεις σημερα πονακια δεν ξερω γτ αλλα τωρα ειμαι πολυ καλα !!βασουλακη ευχαριστω ειδες για 5-6 μηνων μεγαλη ειναι αλλα δεν με πειραζει <3 πολλα φιλια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 8 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις