Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
611 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 611 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vasoulaki έγραψε:na me kai ego Razz Razz Razz
ti kanete koritsia?
tomaraki o kardiotokografos ginete me mia zoni pou stin vazoun stin koilia k metraei tis sispaseis tis mitras k tous palmous tou morou.etsi elenxoun tin katastasi tou ton telefteo kairo pou exei megalosei.na se rotiso kati epeidi eimaste koda k sou eipe pos ton perimenei afto ton mina?to βpd poso to vriskei?to simionei se kathe eksetasi.

Γεια σου !!!! Νομιζω οτι της δυο τελευταιες φορες μου κανει doppler αλλα δεν μου λεει ...ο γιατρος μου εχει το κακο οτι θα μιλησει μονο οταν δει κατι αρνητικο ..οσο ειναι καλα δεν μου εξηγει και πολλα !!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου μια καλησπερα περα για περα!!πως ειστε τα μπεμπουλινια ολα καλα!εγω χθες επαθα σοκ δεν μπορεσα να κοιμιθω ολο το βραδυ ειχα ταχυκαρδια κ δυσπνοια ετρεμα ολοκληρη,πειρα σημερα την γιατρο μου κ μο ειπε να παω σε καρδιολογω οποσδηποτε,κ θα παω αποψε στο νοσοκομειο λογω οτι ο αντρας μου δουλευει μεχρι αργα κ θα παμε μετα της 2 στα επηγοντα,ολη μερα σημερα ετσι ειμουν δεν χορτενα αναπνοη,κ πριν λιγο ενιωσα οτι ο μπεμπη με κλοτσικε χαμηλα στην κοιλια κατω απο τον αμφαλο,μου φανηκε πολυ χαμηλα δεν ηταν οπως αλλες φορες,κ τωρα που γραφω με χτυπαει δυνατα η καρδεια μου κ σταματαει παλι ΦΟΒΑΜΑΙΙ ΠΟΛΥ Sad Sad

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki ego eixa taxikardies k polles fores eniotha oti den mporousa na paro kala anasa.afto ginete epeidi piezei to diafragma to pedi k to pathenoun oi perissoteres egioules.tora an esena sou eine kati pio sovaro den to ksero k afou sou eipe o giatros na pas na to deis kalo eine na pas simera kiolas.tha pas tora telika?an ne molis giriseis grapse ta nea sou,tha perimeno I love you

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερουδια!!

Υπομονη κοριτσακια μου!!Η καθεμια μας περναει το δικο της βασανο!!

Εγω 3μρες κανω εμετους λογω του ασβεστιου!!!!

Χτες πονουσα πολυ τα κοκκαλα στη λεκανη μου κι απο κατωμου.Δν μπορουσα ουτε στο πλαι να γυρισω με ειχε πιασει κ κραμπα στον πωπω μαζι.Ουφ,αφου σ μια φαση φοβθηκα παααρα πολυ γτ μαλλον καποιο νευρο εκανε κρακ οπως κανουμε τα δαχτυλα μας ξερετε,κι να μου πηγε κ αμεσως πηγα τουαλετα να δω μηπως εχω αιμα.

Εσεις που ηδη εχετε εναν τοκετ στο ενεργητικο σας,φοβαστε μηπως πιο πολυ τωρα?????

Ρε παιδια εγω πιο πολυ φοβαμαι πιο πολυ τωρα,οχι μονο τον τοκετο,αλλα ολα,δλδ μην τυχει κατι κτλ....

Κατα τα αλλα ολα καλα???Εγω σηκωθηκα καλα,κι ανοιξα το ψυγειο να βγαλω το κατσαρλακι της μικρης να παει σχολειο,κι ειδα ενα προφιτερολ αποχτες,κι το ταραξα πρωι πρωι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Τι να κανω ρ παιδια,αφου τα φαγητα ταξερναω κι δν μπορω να φαω,τρωω τουλαχιστον γλυκα που δν με πειραζουν!!!!!

Καλημερα σε ολες σας!!!

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια. Κι εγώ σήμερα νιώθω λίγο κουρασμένη, αλλά χθες ήταν γεμάτη η μέρα μου. Πήγαμε να πάρουμε δέντρο και στολίδια με τον άντρα μου και σήμερα σας παρουσιάζω το αποτέλεσμα. Είναι το πρώτο μας δέντρο!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ξεχάσαμε μόνο να πάρουμε κορυφή Rolling Eyes

http://www.something-special.gr

olgapella

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
manoula_24xr έγραψε:Καλημερουδια!!

Υπομονη κοριτσακια μου!!Η καθεμια μας περναει το δικο της βασανο!!

Εγω 3μρες κανω εμετους λογω του ασβεστιου!!!!

Χτες πονουσα πολυ τα κοκκαλα στη λεκανη μου κι απο κατωμου.Δν μπορουσα ουτε στο πλαι να γυρισω με ειχε πιασει κ κραμπα στον πωπω μαζι.Ουφ,αφου σ μια φαση φοβθηκα παααρα πολυ γτ μαλλον καποιο νευρο εκανε κρακ οπως κανουμε τα δαχτυλα μας ξερετε,κι να μου πηγε κ αμεσως πηγα τουαλετα να δω μηπως εχω αιμα.

Εσεις που ηδη εχετε εναν τοκετ στο ενεργητικο σας,φοβαστε μηπως πιο πολυ τωρα?????

Ρε παιδια εγω πιο πολυ φοβαμαι πιο πολυ τωρα,οχι μονο τον τοκετο,αλλα ολα,δλδ μην τυχει κατι κτλ....

Κατα τα αλλα ολα καλα???Εγω σηκωθηκα καλα,κι ανοιξα το ψυγειο να βγαλω το κατσαρλακι της μικρης να παει σχολειο,κι ειδα ενα προφιτερολ αποχτες,κι το ταραξα πρωι πρωι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Τι να κανω ρ παιδια,αφου τα φαγητα ταξερναω κι δν μπορω να φαω,τρωω τουλαχιστον γλυκα που δν με πειραζουν!!!!!

Καλημερα σε ολες σας!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 13 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΟΥ ΞΑΑΑΑΑΑΑΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑ????????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:na me kai ego Razz Razz Razz
ti kanete koritsia?

souzan mou mi stenaxoriese,kalitera spiti o mikros na ton prosexeis k tha kerasei argotera sto sxoleio gia tin giortoula tou.talopirite more o mikroulis Crying or Very sad
ipomonoula kai perastikoulia I love you

crazymama den exo idea gia ta kila k den ksero ti na sou po alla gia na sou lene afta ta pragmata ta koritsia kati kseroun.ama skefteis oti tha pernei 200 gr tin evdomada,tha pane ola kala.pia eine i apopsi tou giatrou gia ta kila?pios theorei oti eine o logos?

ax manoula 24xr k ego to sixenome to asvestio k ton telefteo kairo den to thelo me tipota.ligo akoma ipomoni tha kanoume Rolling Eyes

tomaraki o kardiotokografos ginete me mia zoni pou stin vazoun stin koilia k metraei tis sispaseis tis mitras k tous palmous tou morou.etsi elenxoun tin katastasi tou ton telefteo kairo pou exei megalosei.na se rotiso kati epeidi eimaste koda k sou eipe pos ton perimenei afto ton mina?to βpd poso to vriskei?to simionei se kathe eksetasi.
vasoulaki και οι δυο μου ειπαν οτι επειδη ειμαι μικροσκοπικη θα βγαλω κ μικροσκοπικο μωρακι....και κρατανε μια πισινη κα θελουν να το παρακολουθουν συχνα...για παν ενδεχομενο..ολά ομως ειναι φυσιολογικα μου λενε....τι να πω!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoulaki έγραψε:marinaki ego eixa taxikardies k polles fores eniotha oti den mporousa na paro kala anasa.afto ginete epeidi piezei to diafragma to pedi k to pathenoun oi perissoteres egioules.tora an esena sou eine kati pio sovaro den to ksero k afou sou eipe o giatros na pas na to deis kalo eine na pas simera kiolas.tha pas tora telika?an ne molis giriseis grapse ta nea sou,tha perimeno I love you
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε εγω μολις ξυπνισα κοιμιθηκα πολυ αργα χθες!!πηγα στο κρατικο νικαιας κ εκανα καρδιογραφημα-υπεριχος στην καρδεια δεν ειδαν κατι μου ειπαν κ ισως βασουλακη αυτο μου ειπε κ ο γιατρος οτι ισως λογω οτι οσο μεγαλωνει το μςρο πιεζει το διαφραγμα,επισεις η γυναικολογος μου ,ειπε να τους αναφερο οτι εχω χαμηλο αιματοκριτη,κ το ειπα στον καρδιολογω κ μου ειπε ναι παιζει ρολο κ αυτο να μν δυσκολευετε η καρδια να παιρνει αιμα,με ειδε κ ενας γυναικολογος στο διαδρομο κ μου ειπε τι συνβενει κ του ειπα αυτο κ αυτο,κ μου λεει ελα να δουμε κ το μωρο οτι ειναι ενταξει να μαστε συγουρη κ κανε κ το καρδιογραφημα,οποτε πφ μου εφυγε ενα βαρος,μου ειπε να κοιμαμε εριστερα κ οχι ανασκελα γτ πιεζετε ποιο πολυ κ δεν αναπνεω ευκολα,εβαλα 2 μαξιλαρια χθες αυτα σας ζαλησα συγνωμη...μαρια πολυ ομορφο το δεντρο σου καλη χρονια να εχουμε να χαιρομαστε τα πεδακια μαςοσο για το ασβεστιο μαρτις μου ο θεος μια το περνω μια οχι ειναι απεσιοοοοοοοοοοτομαρακη μου υπομονη συντομα θα ερθει το μωρο κ θα εισαι πανευτηχηςμανουλα 24χρ αυτο με τιν λεκανη το ειδα κ σε αλλο θεμα κ ειναι φυσιολογικο γτ προετιμαζετε για να γεννησειςαν ξεχασα καμια συγνωμη ειμαι απο τον υπνο ξεχασα να σας πω χθες εφτιαχαν κατι σστην κρεβατοκαμαρα αδειαζα ενα ντουλαπακη κ βρηκα της φωτογραφιες μου παιδικες-φιλικες -κ τσουπ βρηκα κ την μια κ μοναδικη που ειμουν μονη μου μωρο 5 μηνον,κοριτσια γελασα πολυ δεν ξερω γτ κ λεω θα την δειξω στον αντρα μου,κ μολις την ειδε μου κανει ιιιιιιιιιι με ενα χαμογελο μεχρι το αυτια ποια ειναι αυτη η σκατουλα εγω του λεω χαχαχα να δω αν μου μοιαζει ο μπεμπης χαχαχα ηταν πολυ ωρεα την χαζευε ο δικος μου μια ωρα ειχα κατι μαγουλακια,κ ο αντρας μου οταν ηταν μικρος ηταν καταξανθος ελπιζω ο μπεμπης να βγει ετσι!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia mou!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 215994
pos eine ta mpempekakia sas?

crazymama ksekinao me esena!!!efoson o giatros sou eipe afton ton logo den xreiazete na anisixeis katholou.vre mi stenaxoriese,kserei o giatroulis Wink
nomizo sto exo ksanapei,i kouniada mou eine mikrokamomeni k stin egimosini apo tin arxi tis eipe to idio pragma o giatros tis.evgale enan adrako 2700,milame kouklos.ton exoume vaftisei mazi me ton adra mou k eine sketi glika.an itan kati allo,kapoio provlima eime sigouri oti tha to vlepane.i epistimi exei proxorisei k files mou pou eixan provlima ta pedakia tous den tous afisane na sinexisoun tin egimosini.vgale tis kakes skepseis giati stenaxoriete o adrakos I love you

mariameint ti teleio dentro eine afto!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316
pragmatika sto leo!!!

manoula 24xr eine fisiologiko na fovase.stin proti egimosini eise sta xamena,psaxnese,eiparxei megalos enthousiasmos eno stin defteri egimosini ksereis tis diskolies,ta provlimata pou mporoun na prokipsoun.to profiterol kala tou ekanes!!! Razz Razz Razz
oso gia to asvestio sketi aidia,den tin palevo oute ego.

tomaraki

tomaraki
Καλημερα σας εγκυουλες !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 215994 Μας πηρε ο υπνος σημερα με τον αντρουλι ξυπνησαμε στις 11 !! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 215994 Μαρινακη μου, ολα καλα , αυτα τα εχω και εγω και που εισαι ακομα , εμενα μερικες φορες πιεζει τα πλευρα μου και δεν μπορω να παρω ανασα !! Κανουν παρτυ εκει μεσα !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 604962
Ποπη μου ειδικα στο θεμα εμμετος σε νιωθω !! Υπομονη ..τι να κανουμε !! Επισης και για το φοβο που λες ...οταν διεκοψα την πρωτη εγκυμοσυνη ..το εκανα με φυσιολογικο τοκετο γιατι ηταν μεγαλο το παιδι ..και οταν το σκεφτομαι με πιανει κρυος ιδρωτας, ο γιατρος μου βεβαια μου λεει οτι δεν ειναι το ιδιο ειναι πιο ευχαριστο !! Αλλα δεν γινεται να ξεχασεις!! Απλα πας υποψιασμενη και αυτο ειναι ολο!!
Μαρακι τελειο το δεντρακι σου !!
Και του χρονου με το μπεμπε αγκαλιτσα!!! santa
crazy μην στεναχωριεσαι δεν θα σε αφηνε ο γιατρουλης σου ετσι!! Ολα καλα ειναι απλα θα μας βγει ενα ντελικατο μωρουλινη !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 875502
Βασουλακι τι κανεις ??? Καναμε τον καρδιοτοκογραφο ??? Εχουμε νεα ???
Βρε κοριτσια πως κοιμαστε ?? Εγω μονο στο πλαι και για να γυρισω πλευρο ..πρεπει να ερθει γερανος !!!!! Ο αντρας μου πεθαινει στα γελια !!! Αφηστε δε το θεμα σηκω για να πας τουαλετα !! Μαρτυριο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 417472

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Καλημερα σας εγκυουλες !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 215994 Μας πηρε ο υπνος σημερα με τον αντρουλι ξυπνησαμε στις 11 !! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 215994 Μαρινακη μου, ολα καλα , αυτα τα εχω και εγω και που εισαι ακομα , εμενα μερικες φορες πιεζει τα πλευρα μου και δεν μπορω να παρω ανασα !! Κανουν παρτυ εκει μεσα !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 604962
Ποπη μου ειδικα στο θεμα εμμετος σε νιωθω !! Υπομονη ..τι να κανουμε !! Επισης και για το φοβο που λες ...οταν διεκοψα την πρωτη εγκυμοσυνη ..το εκανα με φυσιολογικο τοκετο γιατι ηταν μεγαλο το παιδι ..και οταν το σκεφτομαι με πιανει κρυος ιδρωτας, ο γιατρος μου βεβαια μου λεει οτι δεν ειναι το ιδιο ειναι πιο ευχαριστο !! Αλλα δεν γινεται να ξεχασεις!! Απλα πας υποψιασμενη και αυτο ειναι ολο!!
Μαρακι τελειο το δεντρακι σου !!
Και του χρονου με το μπεμπε αγκαλιτσα!!! santa
crazy μην στεναχωριεσαι δεν θα σε αφηνε ο γιατρουλης σου ετσι!! Ολα καλα ειναι απλα θα μας βγει ενα ντελικατο μωρουλινη !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 875502
Βασουλακι τι κανεις ??? Καναμε τον καρδιοτοκογραφο ??? Εχουμε νεα ???
Βρε κοριτσια πως κοιμαστε ?? Εγω μονο στο πλαι και για να γυρισω πλευρο ..πρεπει να ερθει γερανος !!!!! Ο αντρας μου πεθαινει στα γελια !!! Αφηστε δε το θεμα σηκω για να πας τουαλετα !! Μαρτυριο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 417472
tomaraki ευχαριστω για την απαντηση εμ σιγουρα θα μου το ελεγαν...αλλα αυτοι οι συχνοι ελενχοι με ανχονουν!anyway ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 215994

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pou eise vre tomaraki????
ego koimame kala,apistefto?itan kapies meres pou to egrafa oti vasanistika tis nixtes,tora poli irema.i giatros eipe oti genao mexri 25 dekemvri to poli k tha me vlepei 2 fores tin evdomada.to pio koufo eine oti eno fovomouna poli se oli tin egimosini gia tin stigmi tis gennas tora eime poli iremi.den ksero an eine amina afto.
katharisa ligo tin kouzina,piatakia k pagous k eime mouskema.tha pao gia mpanaki.esi idroneis etsi efkola?ego extes me fanelaki mesa sto spiti k ennoeite katholou thermansi.

souzan xronia polla gia ton Nikolaki sou!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316
na to xairese to agoraki sou!!!
eine kalitera simera?

marinaki opos sou ta elega.den eine tipota,simptomata klasika egimosinis.prospathise na iremiseis gia xari tou mikrouli I love you

mariameint

mariameint
Γεια σας κορίτσια.
Χαίρομαι που σας άρεσε το δεντράκι μου. Αν και τελικά μας βγήκε δεντράρα (2,40 ύψος). Τι να κάνω που ο άντρας μου το ήθελε μεγάλο Smile
Εγώ αν και 26 εβδομάδων και με σχετικά μικρή κοιλιά, θέλω λίγη ώρα το βράδυ για να γυρίσω πλευρό. Αν και με ταλαιπωρεί λίγο και το μαξιλάρι θηλασμού που έχω (το οποίο με έχει καταβολέψει για την μέση μου). Μέχρι να αλλάξω θέση στα πόδια, ξυπνάω τον άντρα μου και μας έχω ήδη ξεσκεπάσει Rolling Eyes Καταλαβαίνω λοιπόν τι περνάτε εσείς που είστε και στις τελευταίες εβδομάδες!!!
Όσο για το ασβέστιο, ποιο παίρνετε και σας πέφτει τόσο βαρύ και είναι χάλια στην γέυση; Εγώ τρώω πολλά γαλακτοκομικά αλλά ένα που μου έδωσε για να το έχω καβάντζα σε περίπτωση που δεν φάω μια μέρα 3 μερίδες, είναι μασώμενο και έχει ευχάριστη γεύση πορτοκάλι (Calcioral).

http://www.something-special.gr

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:pou eise vre tomaraki????
ego koimame kala,apistefto?itan kapies meres pou to egrafa oti vasanistika tis nixtes,tora poli irema.i giatros eipe oti genao mexri 25 dekemvri to poli k tha me vlepei 2 fores tin evdomada.to pio koufo eine oti eno fovomouna poli se oli tin egimosini gia tin stigmi tis gennas tora eime poli iremi.den ksero an eine amina afto.
katharisa ligo tin kouzina,piatakia k pagous k eime mouskema.tha pao gia mpanaki.esi idroneis etsi efkola?ego extes me fanelaki mesa sto spiti k ennoeite katholou thermansi.

souzan xronia polla gia ton Nikolaki sou!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316
na to xairese to agoraki sou!!!
eine kalitera simera?

marinaki opos sou ta elega.den eine tipota,simptomata klasika egimosinis.prospathise na iremiseis gia xari tou mikrouli I love you
vasoulaki μουυυυ μεχρι 25 Δεκεμβρη γεννας τελεια!!!!θελω και εγωωωωωω....φυσικα και η ψυχραιμια που εχεις ειναι αντιδραση ολα καλα θα πανε!
Εμενα με εχει πιασει ενεργεια να το πω....εχθες εκανα ολη την ντουλαπα μου την συρταριερα για το μωρο και τα μισα ντουλαπια της κουζινας..μετα δεν μπορουσα να αλλαξω βημα....ουτε ενα!!!!ΟΥΦ...ανυπομονω τοσο πολυ να γεννησω...

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymamma k esi koda eise,min anisixeis katholou!!!tha perasoun omorfa omorfa oi giortoules k meta etoimazese k esi.o mpempis mou omos den exei parei thesi,eine kato alla sto plai.thelo na genniso fisiologika gia na ziso afti tin empeiria alla an den ta kataferoume den peirazei.pistevo pos oti ginete ginete gia kalo!!! Very Happy

mariameint afto perno k ego,to masomeno me tin iperoxi gefsi portokali,alla me anagouliazei tongue

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:crazymamma k esi koda eise,min anisixeis katholou!!!tha perasoun omorfa omorfa oi giortoules k meta etoimazese k esi.o mpempis mou omos den exei parei thesi,eine kato alla sto plai.thelo na genniso fisiologika gia na ziso afti tin empeiria alla an den ta kataferoume den peirazei.pistevo pos oti ginete ginete gia kalo!!! Very Happy

mariameint afto perno k ego,to masomeno me tin iperoxi gefsi portokali,alla me anagouliazei tongue
Εμας τις 2 τελευταιες φορες ηταν με το κεφαλακι προς την εξοδο......!!!δεν πειραζει καρδουλα μου αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να ειναι καλα κ να τα παρουμε στην αγκαλια μας ...και εγω για φυσιολογικο παω αλλα δεν ξερω πως θα εξελιχθει ποτε δεν ξερεις τι γινεται,και ετσι ετοιμαζομαι ψυχολογικα για ολα...!και μεχρι τελευταια στιγμη ο μπεμπης μπορει να γυρισει αφου κανουνε τουμπες και συνεχεια αλλαζουν θεση..ολα καλα θα πανε...αντε να μου πεις και πως ηταν!!!!

tomaraki

tomaraki
Ακριβως crazy να ειναι καλα και οταν τα παρουμε στην αγκαλια μας θα ειναι η πιο ευτηχισμενη στιγμη της ζωης μας !!!!
Εχω διαβασει σε ενα βιβλιο οτι τους τελευταιους μηνες και ειδικα κοντα στην γεννα οι εγκυουλες το παθαινουν αυτο ...να οτι θελουμε να τακτοποιησουμε τα παντα !!! Ειναι λεει το ενστικτο οτι πρεπει να ετοιμασουμε το χωρο μας για το μωρακι !! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 328109
Βασω μου και εγω το εχω τεντα τα παραθυρα και ο κακομοιρης κυκλοφορει με μπουφαν !!!! Και εγω του λεω οτι εχει ζεστη!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316 Τρελλη???
Εγω ασβεστιο πινω ενα αναβραζον που ειναι σα στουπι!!! Χαλια !!! Αλλα τι να κανω ..το μασαμενο μου εφερνε πιο πολλες αναγουλες!!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ola tha sas ta po Razz Razz Razz
mporei omos na me faei kamia stin strofi k na akousoume omorfi istorioula apo allo koritsaki prota.oles me to kalo na gennisoume ta mpempakia mas,mono o Theos kserei tin stigmi pou tha mas ta dosei.mpenoun polla koritsakia ston mina tous siga siga k tha exoume anatropes ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 536304

pados eno ksero oti tha ponesoume poli eime sigouri pos tha eine i pio omorfi empeiria stin zoi mas

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kala tomaraki pethana sta gelia!!!eise treli ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316
tha ton pethaneis ton anthropo

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Ακριβως crazy να ειναι καλα και οταν τα παρουμε στην αγκαλια μας θα ειναι η πιο ευτηχισμενη στιγμη της ζωης μας !!!!
Εχω διαβασει σε ενα βιβλιο οτι τους τελευταιους μηνες και ειδικα κοντα στην γεννα οι εγκυουλες το παθαινουν αυτο ...να οτι θελουμε να τακτοποιησουμε τα παντα !!! Ειναι λεει το ενστικτο οτι πρεπει να ετοιμασουμε το χωρο μας για το μωρακι !! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 328109
Βασω μου και εγω το εχω τεντα τα παραθυρα και ο κακομοιρης κυκλοφορει με μπουφαν !!!! Και εγω του λεω οτι εχει ζεστη!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316 Τρελλη???
Εγω ασβεστιο πινω ενα αναβραζον που ειναι σα στουπι!!! Χαλια !!! Αλλα τι να κανω ..το μασαμενο μου εφερνε πιο πολλες αναγουλες!!!
Εγω βρε κοριτσια οταν πινω το μαγνησιο...trofocard εχω προβλημα μιλαμε κατευθειαν μου ερχετε να ξερασω μετα απο λιγο συνερχομαι..
tomaraki μη γεννησω πριν την ωρα μου με τοση ενεργεια χιχιχιχι.....σημερα ειχα of day...

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Very Happy
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΕΣ????ΒΑΣΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ!!!ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Smile

Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ Κ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ...ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ..ΟΠΩΣ Κ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

CRAZYMAMA ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ?ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ...ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?

ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ santa rendeer

ΕΥΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΤΟΥΣ???ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Κ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ..ΘΑ ΤΟ ΒΑΨΟΥΜΕ ΡΟΖ Κ ΛΙΛΑ,ΔΙΧΡΩΜΙΑ!ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ...ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΩ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ Κ ΜΕ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΑΚΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κοριτσια ηρθε ο μαραγκος πρωι πρωι να κανει της μανας μου κατι δουλειες κι μου εφερε δειγμα ξυλα κι δν μαρεσε κανενα.Ζητησα ασπρο ξυλο κι μου εφερε κοντρα πλακε!!!Μαυτο θα κανω κρεβατι,κι μ λεει ειναι ασπρο κι επειδη εειναι ασπρο τ λεω,οχι τ λεω αλλα ξυλα,αλλα ασπρα δν βρισκω λεει.Ουφ κ εσκασα απο τ νευρα μου.
Θελω μεχρι τελος γεναρη να εχω φτιαξει το δωματιο για να κανω κι το baby shower κι εχουμε κιαλλα εξοδα,το καροτσι κι την μπανιερα.Θελω σιγα σιγα να τακτοποιω το δωματιο,γτ στην πρωτη,αποφασισαμεε μολις μπηκα στο μηνα να μετακομισουμε διπλα στη μανα μου κι τη μερα που μας εδωσε το κλειδι κ ξεκινησαμε φεραμε τα επιπλα,γεννησα το ιδιο βραδυ!!Κι πεθανε η καημενη μανα μου απο την ταλαιπωρια κι την κουραση.Κι δν θελω να γινουν τα ιδια τωρα!Oυφ θα σκασω αμα δν κανω τα επιπλα ασπρα,κι οχι τπτ αλλο,ο αντρας μου ο χαζοβιολης μου λεει ε τοτε δν θα γινει ασπρο εμενα δν μαρεσει.Εμενα μου εχει κολλησεει ομως να κανουμε τα εεπιπλα ασπρα κι τις ντουλαπες αθα αλλαξουμε πορτες κι οι τοιχοι ροζ απαλο μπεμπε με λιλα.Κι θα μου ζωγραφισει η ξαδερφη μου ενα καστρο κ καλα πριγκιπισσες κτλ.
Αλλα αμα δν βρω το ξυλο που θελω θα σκασω!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
paparouna έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Very Happy
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΕΣ????ΒΑΣΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ!!!ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Smile

Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ Κ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ...ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ..ΟΠΩΣ Κ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ santa rendeer

ΕΥΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΤΟΥΣ???ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Κ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ..ΘΑ ΤΟ ΒΑΨΟΥΜΕ ΡΟΖ Κ ΛΙΛΑ,ΔΙΧΡΩΜΙΑ!ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ...ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΩ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ Κ ΜΕ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΑΚΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 654316
paparouna μου 17-1 μου εχει δωσει ΠΗΤ τωρα μπορει να με βαλει κ νωριτερα..πηγα τη Δευτερα και ανεβηκαμε στα 1750 gr αναπτυσετε κ μεγαλωνει φυσιολογικα ο μπεμπακος μου ...απλα ειναι μικροσκοπικουλη σαν τη μαμα του..
ΑΧ το δωματιο του μωρουλινι σου θα ειναι τελειο...με το καλο να το τελειωσετε!εγω δυστυχως δεν εχω αυτη την πολυτελεια κ τη χαρα, τους πρωτους μηνες θα κοιμαται στο ιδιο δωματιο με μας..μετα θα αλλαξουμε σπιτι...!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr έγραψε:Αχ κοριτσια ηρθε ο μαραγκος πρωι πρωι να κανει της μανας μου κατι δουλειες κι μου εφερε δειγμα ξυλα κι δν μαρεσε κανενα.Ζητησα ασπρο ξυλο κι μου εφερε κοντρα πλακε!!!Μαυτο θα κανω κρεβατι,κι μ λεει ειναι ασπρο κι επειδη εειναι ασπρο τ λεω,οχι τ λεω αλλα ξυλα,αλλα ασπρα δν βρισκω λεει.Ουφ κ εσκασα απο τ νευρα μου.
Θελω μεχρι τελος γεναρη να εχω φτιαξει το δωματιο για να κανω κι το baby shower κι εχουμε κιαλλα εξοδα,το καροτσι κι την μπανιερα.Θελω σιγα σιγα να τακτοποιω το δωματιο,γτ στην πρωτη,αποφασισαμεε μολις μπηκα στο μηνα να μετακομισουμε διπλα στη μανα μου κι τη μερα που μας εδωσε το κλειδι κ ξεκινησαμε φεραμε τα επιπλα,γεννησα το ιδιο βραδυ!!Κι πεθανε η καημενη μανα μου απο την ταλαιπωρια κι την κουραση.Κι δν θελω να γινουν τα ιδια τωρα!Oυφ θα σκασω αμα δν κανω τα επιπλα ασπρα,κι οχι τπτ αλλο,ο αντρας μου ο χαζοβιολης μου λεει ε τοτε δν θα γινει ασπρο εμενα δν μαρεσει.Εμενα μου εχει κολλησεει ομως να κανουμε τα εεπιπλα ασπρα κι τις ντουλαπες αθα αλλαξουμε πορτες κι οι τοιχοι ροζ απαλο μπεμπε με λιλα.Κι θα μου ζωγραφισει η ξαδερφη μου ενα καστρο κ καλα πριγκιπισσες κτλ.
Αλλα αμα δν βρω το ξυλο που θελω θα σκασω!

ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ Κ ΤΟ ΒΑΦΟΥΜΕ ΡΟΖ ΜΕ ΛΙΛΑ.ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ,ΚΑΦΕ(ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΑ) ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ-ΛΙΛΑ...ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ.
ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟ ΑΣΠΡΟ..ΑΝ ΕΨΑΧΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΞΥΛΑ Η' ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΞΥΛΑ??Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Ο ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ?

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymama27 έγραψε:
paparouna έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Very Happy

paparouna μου 17-1 μου εχει δωσει ΠΗΤ τωρα μπορει να με βαλει κ νωριτερα..πηγα τη Δευτερα και ανεβηκαμε στα 1750 gr αναπτυσετε κ μεγαλωνει φυσιολογικα ο μπεμπακος μου ...απλα ειναι μικροσκοπικουλη σαν τη μαμα του..
ΑΧ το δωματιο του μωρουλινι σου θα ειναι τελειο...με το καλο να το τελειωσετε!εγω δυστυχως δεν εχω αυτη την πολυτελεια κ τη χαρα, τους πρωτους μηνες θα κοιμαται στο ιδιο δωματιο με μας..μετα θα αλλαξουμε σπιτι...!

CRAZY ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ! Smile
ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ''ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ''.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΝΥΦΙΚΟ??? Laughing ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!
ΠΩ ΠΩ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ???ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 7 875502

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις