Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
442 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 442 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ..!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ...?ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΩ..!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥ[ΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΛΟΙΠΟΝ...ΕΜΕΝΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ...ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ....!!!ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 8 ΑΡΧΙΖΩ Κ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ..ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ Κ ΛΕΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΟΛΗ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΗΤΑΝ ΛΕΠΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ...3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΛΕΩ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΚΟΥΩ..ΠΗΓΑΙΝΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ...2 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΟ..ΠΑΩ Κ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝ ΕΝΕΣΗ ΒΟΛΤΑΡΕΝ...ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ...ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΛΕ..Ε ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΠΑΩ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ Η ΩΡΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ..ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ Κ ΛΙΓΑ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ Κ ΝΑ ΒΗΧΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΑΝ ΒΓΟΥΝΕ Κ ΤΟΤΕ ΥΓΡΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ Τ ΝΕΡΑ..Κ ΗΤΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ..!!!ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ...Κ ΕΠΕΦΤΑΝ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ Κ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΜΕΣΩΣ...ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ..ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ 2880 ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ...01.22 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...ΜΠΗΚΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ Κ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...!!!ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΠΑΥΣΙΠΟΝΗ ΜΕ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..!!!!ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΙς ΠΡΩΤΑΡΕΣ...!!ΝΑ ΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΝΝΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΗ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...!!!!!

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zwitsa έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ..!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ...?ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΩ..!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥ[ΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΛΟΙΠΟΝ...ΕΜΕΝΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ...ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ....!!!ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 8 ΑΡΧΙΖΩ Κ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ..ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ Κ ΛΕΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΟΛΗ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΗΤΑΝ ΛΕΠΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ...3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΛΕΩ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΚΟΥΩ..ΠΗΓΑΙΝΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ...2 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΟ..ΠΑΩ Κ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝ ΕΝΕΣΗ ΒΟΛΤΑΡΕΝ...ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ...ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΛΕ..Ε ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΠΑΩ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ Η ΩΡΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ..ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ Κ ΛΙΓΑ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ Κ ΝΑ ΒΗΧΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΑΝ ΒΓΟΥΝΕ Κ ΤΟΤΕ ΥΓΡΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ Τ ΝΕΡΑ..Κ ΗΤΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ..!!!ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ...Κ ΕΠΕΦΤΑΝ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ Κ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΜΕΣΩΣ...ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ..ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ 2880 ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ...01.22 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...ΜΠΗΚΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ Κ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...!!!ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΠΑΥΣΙΠΟΝΗ ΜΕ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..!!!!ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΙς ΠΡΩΤΑΡΕΣ...!!ΝΑ ΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΝΝΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΗ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ..ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 3 ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΑ...!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερουδια.Ζωιτσα ευκολη ναναι κ η επομενη σου γεννα,οπως την ποθεις.
Κι σε ολα τα κοριτσια,γερες ναναι κ τα μωρα κι ας γεννησουν οπως ναναι,με λιγους πονους.
Εγω σημερα λεω να ξανασυμμαζεψω λιγο μπας κ γινει σπιτι το σπιτι μας.Ουφ,αυτες οι δουλειες.αμαν πια.

Μαρινακι με το καλο τα ψωνια σας,πηγαινε κοιτα κι στα h&m εχει κ εκει φθηνα κ ζουζουνιαρικα!

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ζωιτσα, εισαι απο Ηρακλειο? Κ εγω..... Που εγννησες?/ Μας εδωσε πολυ κουραγιο η περιγραφη σου... μακαρι ολες να το περναμε τοσο ανωδυνα...

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elbar έγραψε:Ζωιτσα, εισαι απο Ηρακλειο? Κ εγω..... Που εγννησες?/ Μας εδωσε πολυ κουραγιο η περιγραφη σου... μακαρι ολες να το περναμε τοσο ανωδυνα...

ναι ειμαι απο ηρακλειο...!!!γεννησα στο ασκληπειο...!!!γιαυτο ειπα να σας γραψω γιατι και εγω δεν ηξερα πως σπανε τα νερα κ σιγα σιγα νομιζα οτι αν μου σπασουν τα νερα θα γεμισει το σπιτι αχχαχα..!!!

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ εγω εκει θα γεννησω με το καλο τελικα.
δηλαδη γεννησες 37 εβδομαδων?

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θερμοκοιτιδα υπαρχει στο ασκληπιειο η το μετεφεραν στο νοσοκομειο?
επισκληριδιο εκανες? πες μας τις εντυπωσεις σου...

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημεραααααα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 15 215994 Αχ !! Ξυπνησα απο το αγριο χαραμα ... Sleep Sleep περιμενα την κουνιαδα μου για καφε και τελικα δεν ηρθε .... Sleep Sleep ειμαι σαν κοτοπουλο!!!
Ποπιτσα και Βασω σας ΘΑΥΜΑΖΩ!! Εγω νομιζω οτι χωρις επισκληριδιο δεν θα μπορεσω να συνεργαστω !!!!!Τωρα βεβαια δεν παιρνω και ορκο γιατι λενε οτι εκεινη τη στιγμη λειτουργει το ενστικτο!!! Θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα !!!
Ζωιτσα και σενα η ιστοριουλα σου ηταν απολυ ομορφη !! Αντε να δεχτεις και με ενα πονο τωρα !!! Μπραβο βρε κοριτσια μας δινεται κουραγιοοοοο!!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Toμαρακι μην φοβασαι!Καλυτρα μιας ωρας πονου παρα μια ζωη προβληματα στη πλατη.
Κι γω πρωι πρωι σηκωθηκα,γτ η κορη μου η λιγδιαρα χτες κοιμηθηκε χωρις μπανιο,κι την σηκωσα νωρις,καναμε μπανιο κ της εκανα κ μια ψευτικη μακαροναδα ν απαρει στο σχολειο.
Κι τωρα λεω να σηκλωθω να κανω δουλειες γτ αλλιως θα κοιμηθω!!

tomaraki

tomaraki
manoula_24xr έγραψε:Toμαρακι μην φοβασαι!Καλυτρα μιας ωρας πονου παρα μια ζωη προβληματα στη πλατη.
Κι γω πρωι πρωι σηκωθηκα,γτ η κορη μου η λιγδιαρα χτες κοιμηθηκε χωρις μπανιο,κι την σηκωσα νωρις,καναμε μπανιο κ της εκανα κ μια ψευτικη μακαροναδα ν απαρει στο σχολειο.
Κι τωρα λεω να σηκλωθω να κανω δουλειες γτ αλλιως θα κοιμηθω!!

Ω μωρε το καημενο ...πρωι πρωι μπανιο!!
Δεν παγωσε ...εδω εμεις κανουμε και παθαινουμε σοκ....α το κοριτσακι ...αλλα τι να εκανες ..ας εκανε μπανιο το βραδυ !! Αυτες οι δουλειες ειναι βασανο αστα !!! Δε μπορουμε να κουνηθουμε κιολας !!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr έγραψε:[

popaki pos eise?apo oti diavasa niotheis kalitera!!!30 evdomades eftases?mpravo!!!poli kala!!!tin proti koroula pos tin gennises?pes mas ligo tin empeiria sou

Ναι ειμαι πολυ καλυτερα λιγος βηχας αλλα πολυ ακρατεια χιχιχιχιχ,συνεχεια κανω μπανιο κ αλλαζω.
Λοιπον στην πρωτη μου κορη τα πραγματα ηταν πολυ πολυ καλα.
Η εγκυμοσυνη μου ηταν πολυ καλη μπορω να πω,εκτος απο εμετους κτλ στις αρχες,αλλα εμετους ειχα μεχρι τελους.Αλλα αλλα δν ειχα ουτε κραμπες οπως τωρα τιπτοα απολυτως,κ μαλιστα επεσα κ απο τις σκαλες 2 φορες.Ο γιατρος μ ειεπ οτι η εγκυμοσυνη μου ηταν οπως πρεπει ναναι,οπως προβλεπει η φυση,κι ουτε κιλα πολλα δν πηρα γτ ετρωγα πολλα φρουτα λογω οτι μ αηδιαζαν οι βιταμινες κ δνηθελα να τις παιρνω.Οταν λοιπον μπηκα στο μηνα μου,πηγα να μ δει κολπικα κι μου λεει ισως ναχεις λιγο αιμα.Λεω οκ,το αιμα κρατησε 1μιση μερα κι τον ξαναπαιρνω τηλ κ τ λεω,αιμα δν εχω αλλα ποναω σαν περιοδο.Λεει αν δυναμωσει ο πονος παρε με.Περιμενα να ξημερωσει εκανα μπανακι κ ηρεμησα κκ πηγα να με δει.Παμε με βλεπει,λεει ακου,δν θελω να σ πω φυγε,αλλα ελα ξανα το μεσημερι να σε δω,εντομεταξυ εκεινη τη μερα ειχαμε κανονισει να μετακομισουμε κι περιμεναμε ναρθουν να μας βοηθησουν μιας κ ηταν απο τη μια πολυκαοτικια στη διπλανη.Γυρναμε σπιτι ο αντρας μου να κανει μετακομιση εξπρες εγω στης μανας μου το σπιτι ειχα παρει τη βαλιτσα κι τ πραγματα μου κι ημουνα ξαπλα συνεχως.Μολις τελειωσαν τη μετακομιση αρχισα να ποναω περισσοτερο.Εκει πριν παμε στο γιατρο μπηκα εκανα ενα μπανιο κ λογω οτι ημουνα ουσκεμα κ για ναμαι καθαρη καθαρη.Με κοιταει κ μου λεει ποπη κανε εισαγωγη θα γεννησεις μεχρι το βραδυ.Εμεινα τι του λεω??Ναι ναι,τεσπα να μη πολυλογω αυτο εγινε στις 4μιση,κ μ λεει παω ν κανω μια καισαρικη κ γυρναω,λεω οκ.Μολις ηρθε με ειχαν ηδη ετοιμασει γτ η διαστολη ηταν 7-8.Μολις μπηκαμε χειρουργειο εγω αρχισα μονο να φωναζω ι να χτυπιεμαι κι δν βοηθουσα καθολου κι το γιατρος να λεει ηρεμηστε παιδια κ αυτη παιδι ειναι ακομα,δν ξερει,τεσπα περασε ενα 2ωρο εγω να δωναζω κ να μην βοηθαω,οταν πια μου λεει Ποπακι διαστολη 10 σπρωξε να βγει το μωρο,περασε λιγη ωρα κ βγηκε η μικρη μου,2950.Μπηκαμε στις 6παρα κ γεννησα 9μιση.Ουτε με κοψανε γτ εκανα τελεια διαστολη ουτε ραμματα μ κανανε αφιου δν με κοψανε,κι γενικως μολις μεκαθαρισαν σηκωθηκα κ περπατησα κατευθειαν κ ζητησα μου εβγαλαν τους ορους κτλ.Την επομενη μερα ημουνα λες κ δν ειχα περασει απο γεννα κ σε 3 μερες εφυγε το πολυ αιμα,με κανονικη σερβιετα κ ταμπον βολευομουνα.στην βδομαδα πανω δν ειχα τπτ αιμα πια.Απλα αργησε 5μηνς ναρθει.
Αυτα απο εμενα.Εγω εχω να πω σε οσες δν γεννησατε κι το μωρο ειναι με το κεφαλι κατω,κρατηστε δυναμεις για τον τοκετο,προσπαθηστε πολυ,ακουτε τις οδηγιες του γιατρου,σπρωχνετε ΜΟΝΟ οταν ερχονται οι δυνατοι πονοι,μη αλατε αδικα την ενεργεια σας σε φωνες κτλ,κι γενικως προσπαθηστε να ειστε συνεργασιμες για να γεννησετε γρηγορα.Επισης ζητηστε να ειναι μαζι ο αντρας σας.Χωρις τον αντρα μου δν γενναγα,3ωρες μου κρατουσε το κεφαλι κι το χερι.Ασταματησα 3 ωρες ουτε να κουνηθει απο τη θεση του.
Αυτα απο μεενα σορρυ αν σας κουρασα.[/quote]
ΠΩΠΩ τι ωραια εμπειρια!!!!μακαρι και εγω να γεννησω ετσι....με τελεια διαστολη.... χωρις ραμματα!!!!φοβερη εμπειρια..σε ευχαριστουμε που τη μοιραστηκες μαζι μας πολυ χρησιμες και οι συμβουλες σου...

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολα καλα tomaraki μου...αν εξαιρεσεις το στομαχι μου που το νιωθω χαλια τωρα τελευταια εβδομαδα..και οτι παω σαν κωλογρια απο το βαρος...χαχαχαχαχα μια χαρα ειμαι!περιμενω να ερθει η Δευτερα να δω ποσο εχει παρει ο μπεμπακος μου...
αυριο εχω κλεισει κ ραντεβου για βαφη στο κομμωτηριο εχω παρει κ τρεσσουλες...(θα παω για ρεκτιφιε)ουυυυυ!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ...

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elbar έγραψε:θερμοκοιτιδα υπαρχει στο ασκληπιειο η το μετεφεραν στο νοσοκομειο?
επισκληριδιο εκανες? πες μας τις εντυπωσεις σου...

36 βδομαδων ημουν κουκλα μου ακριβως..!!προληπτικα τον πηγαν επειδη ηταν λιγο προωρο το μωρο μας..!!το μετεφεραν στο νοσοκομειο που εφημερευε...τοτε ηταν το βενιζελειο...πολυ καλυτερο απο το πεαγνη για μενα σε θεμα εντατικης στα προωρα...πολυ καλοι γιατροι...ειδικα η διευθυντρια η κ.κοροπουλη..!εκανα επισκληριδιο και δεν πονεσα καθολου...τι να πω εξαρταται απο ποιος θα σου την ακνει απο το γιατρο δεν ξερω...παντως δεν το καταλαβα κ το α και σε 1 δευτερολεπτο μουδιασαν τα ποδια μου χαχα δεν ηξερα που να τα παω...!περιμενα να φοβηθω οταν θα μουδιασαν αλλα και παλι μια χαρα ημουν...!σε λιγα λεπτα μετα γεννησα τον μπομπιρα...ηταν τελεια κ το ζησα..μ τον εφεραν κ απανω μου ηταν κ λουροδεμενος απο το λαιμο..οσο για την επισκληριδιο ουτε χουσουρι αφηνει η θεια μου την ειχε κανει πριν 15 χρονια και ειναι μια χαρα...!αυτα ειναι λογια κ αερολογιες...!γεννησα 1..22 κ μετα που κανε η μανα μου μασαζ στα ποδια κ τα νιωθα για να περπατησω πηγε στης 7..!να ξεμολαρουν τα νευρα..!α εκει κ συ..?πολυ ωραια ειναι κ καλες μαιες ...ειδικα η προισταμενη δεν παλευεται...ποιον γιατρο εχεις αν επιτρεπεται κ ποτε γεννας ειπαμε..??

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αααα..!και κατι που ξεχασα για να στοι πω λεπτομερως να καταλαβεις καθεσαι εκει στο κρεβατι σου βαζουν να κρατας ενα μαξιλαρι κ σκυβεις ..!!ειναι γιατρος διπλα σου κ απο πισω ο αναισθησιολογος εγω νομιζα οτι θα πονεσω και οτι θα κουνησω γιατι δεν μορω να μεινω ακινιτη φοβομουν εκεινη την στιγμη...κ δαγκανα το μαξιλαρι ....μια στιγμη ακουω σηκω..!κ λεω αν ειναι τιποτα δεν καταλαβα...!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μακαρι ετσι ευκολα να γεννησω και την μπουμπου..!μαρεσει που οι γιατροι επιμενουν στο φυσιολογικο τοκετο...αλλα δεν μαρεσει στα νοσοκομεια(τουλαχιστον στα δικα μας εδω στην κρητη_)επειδη ο φυσιολογικος πληρωνεται στα νοσοκομεια ενω η καισαρικη θεωρειτε εγχειρηση και κανονικα δεν πληρωνεται...ζοριζονται παρα πολυ οι γυναικες να γεννησουν φυσιολογικα κ δεν τους κανουν επιτηδες καισαρικη ενω πρεπει κ μετα δεν εχουν δυναμη κ αλλες τρελαινονται..!!η αποψη μου ειναι μακαρι ολες να μπορουσαμε να γενναμε φυσιολογικα δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα...(εγω επειδη φοβαμαι θα κανα κ επισκληριδιο χαχα)αλλα αν υπαρχει ζορε κατευθειαν για καισαρικη οχι να ταλαιπωρουν σε σημειο αηδιας τις γυναικες..!!!φιλια...

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πωπω ζωιτσα και εγω στο πρωτο παιδι ημουν 6 ωρες κοντα με ορο για πονους αλλα δεν με επιασε και ειχα 0 διαστολη οποτε και κουραστηκα και το παιδι δεν κατεβαινε και του ειπα να με βαλει για καισαρικη γιατι ειχα κουραστει ασε που ο νικολας ηταν κοντα 4 κιλα μωρο και εγω ειμαι πολυ αδυνατη και με στενη λεκανη οποτε σιγα μην χωραγε να βγει μαλλον γιαυτο δεν κατεβαινε το μωρο παντως ολα καλα πηγανε με επισκληριδιο εκανα την καισαρικη.Παρεπιπτοντως κοριτσια σημερα ειναι του Αγιου Ελευθεριου οσες μπορειτε να αναψετε ενα κερακι και να ευχηθουμε να εχουμε ολες καλη λευτερια και με ενα πονο

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
souzan έγραψε:πωπω ζωιτσα και εγω στο πρωτο παιδι ημουν 6 ωρες κοντα με ορο για πονους αλλα δεν με επιασε και ειχα 0 διαστολη οποτε και κουραστηκα και το παιδι δεν κατεβαινε και του ειπα να με βαλει για καισαρικη γιατι ειχα κουραστει ασε που ο νικολας ηταν κοντα 4 κιλα μωρο και εγω ειμαι πολυ αδυνατη και με στενη λεκανη οποτε σιγα μην χωραγε να βγει μαλλον γιαυτο δεν κατεβαινε το μωρο παντως ολα καλα πηγανε με επισκληριδιο εκανα την καισαρικη.Παρεπιπτοντως κοριτσια σημερα ειναι του Αγιου Ελευθεριου οσες μπορειτε να αναψετε ενα κερακι και να ευχηθουμε να εχουμε ολες καλη λευτερια και με ενα πονο

καλα σουζαν μου με στενη λεκανη και σε βαλε να γεννησεις φυσιολογικα κ με μεγαλο μωρο...???ο ο αυτο ειναι πολυ σπανιο...σε αυτην την περιπτωση καλυτερα με καισαρικη δεν το συζητω πολυ ταλαιωρια περασες ε σε αυτο θα πανε ολα καλα κ χωρις ζορε...!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymama σευχαριστω πολυ.Κι γω απορω στο 2ρο θα καταφερω να εχω τελεια διαστολη,το φοβαμαι.
Γενικως θα ηθελα να γεννησω οπως την πρωτη,χωρις πολλα πολλα,ουτε ραμματα ουτε τπτ..Μακαρι!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr έγραψε:crazymama σευχαριστω πολυ.Κι γω απορω στο 2ρο θα καταφερω να εχω τελεια διαστολη,το φοβαμαι.
Γενικως θα ηθελα να γεννησω οπως την πρωτη,χωρις πολλα πολλα,ουτε ραμματα ουτε τπτ..Μακαρι!!!
Πραγματικα την περιπτωση σου με τελεια διαστολη κ μηδεν ραμματα δεν την ειχα ακουσει ποτεεε!!!!κ τωρα ελπιζω για μια τετοια γεννα μακαρι κ στο δευτερο παιδακι σου να γινει το ιδιο...δευτερο θα ειναι.. κ απο οτι λενε πιο ευκολα γεννας...ποσο πιο ευκολα απο την πρωτη...ΟΕΟ?!?

tomaraki

tomaraki
crazymama27 έγραψε:ολα καλα tomaraki μου...αν εξαιρεσεις το στομαχι μου που το νιωθω χαλια τωρα τελευταια εβδομαδα..και οτι παω σαν κωλογρια απο το βαρος...χαχαχαχαχα μια χαρα ειμαι!περιμενω να ερθει η Δευτερα να δω ποσο εχει παρει ο μπεμπακος μου...
αυριο εχω κλεισει κ ραντεβου για βαφη στο κομμωτηριο εχω παρει κ τρεσσουλες...(θα παω για ρεκτιφιε)ουυυυυ!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ...

ΑΑΑΑΑ Ζηλευω!!!!!!!! Σου το ειπα το μετανιωσα που τις πεταξα !!!! Καουρες νιωθεις γιατι και εγω και πολλα κοριτσια απο εδω εχουν θεμα !!! Εγω λεω οτι παω σαν πιγκουινος !!! Ειδικα απο το απογευμα και μετα ειμαι να με κλαινε !!! Μου αρεσει που λενε περπατημα στον τελευταιο μηνα ...πως ?????????? Αφου παω σαν πιγκουινος!!!!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymama27 έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:crazymama σευχαριστω πολυ.Κι γω απορω στο 2ρο θα καταφερω να εχω τελεια διαστολη,το φοβαμαι.
Πραγματικα την περιπτωση σου με τελεια διαστολη κ μηδεν ραμματα δεν την ειχα ακουσει ποτεεε!!!!κ τωρα ελπιζω για μια τετοια γεννα μακαρι κ στο δευτερο παιδακι σου να γινει το ιδιο...δευτερο θα ειναι.. κ απο οτι λενε πιο ευκολα γεννας...ποσο πιο ευκολα απο την πρωτη...ΟΕΟ?!?

Ναι ηταν υπεροχο συναισθημα να πας στο δωματιο χωρις να νιωθεις ραμματα κτλ,να φανταστεις μολις μπηκα στο δωματιο κ εφυγαν ολοι οι καλεσμενοι μια κ ηταν κι βραδυ,εβλεπε η ξαδερφη μου το μωρο,γτ εστειλα τους δικους μου σπιτι,γτ ειχαμε κ την μετακομιση κ ηταν πολυ κουρασμενοι.Κι η ξαδερφη μου λιγοτερο γτ κ αυτη η καημενη βοηθησε πολυ.Κι που λες μπηκα εκανα ενα μπανιο καυτο κι δν πονουσα πουθενα!!Ο γιατρος τοτε ειπε οτι θα μ εκανε ενα μικρο ραμματακι τοσο δα γτ με γρατζουνισε η μικρη,αλλα μετα δν θυμαμαι αν το εκανε,γτ εγω δν ενιωθα τιποτα,οταν πλυθηκα κτλ!
Απλα στη 2ρη φοβαμαι μηπως δν εχω διαστολη μηπως το ενα μηπως το αλλο,ενω πριν δν ηξερα!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
crazymama27 έγραψε:ολα καλα tomaraki μου...αν εξαιρεσεις το στομαχι μου που το νιωθω χαλια τωρα τελευταια εβδομαδα..και οτι παω σαν κωλογρια απο το βαρος...χαχαχαχαχα μια χαρα ειμαι!περιμενω να ερθει η Δευτερα να δω ποσο εχει παρει ο μπεμπακος μου...

ΑΑΑΑΑ Ζηλευω!!!!!!!! Σου το ειπα το μετανιωσα που τις πεταξα !!!! Καουρες νιωθεις γιατι και εγω και πολλα κοριτσια απο εδω εχουν θεμα !!! Εγω λεω οτι παω σαν πιγκουινος !!! Ειδικα απο το απογευμα και μετα ειμαι να με κλαινε !!! Μου αρεσει που λενε περπατημα στον τελευταιο μηνα ...πως ?????????? Αφου παω σαν πιγκουινος!!!!!!
ΔΕΝ ντρεπεσαι πανε οι καημενες οι τρεσσουλεςςςς!!!!!!!!χιχιχι...
παρε αλλες βρε,εχουν κατεβει οι τιμες..
κ καουρες κ πονο νιωθω ..ασε που δεν μπορω να φαω κανονικα...νιωθω δυσφορια..να περπατησω ουτε λογος...τι πιγκουινος?σαν χεσμενη παω...χαχαχαχαχαχα!ο ανδρας μου με κοροιδευει κωλογριαααα μου λεει..πολυ γελιο κ εγω τον μουτζωνω...χαχαχα ρε του λεω δεν θα γεννησω πιπινι θα ξαναγινω να σε δω εσενα...χαχαχα!!!

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καταλαβα Ζωιτσα μου!
ο ξΥΛΟΥΡΗς ειναι ο γιατρος μου. για αναισθησιολογο δεν ξερω τπτ.

tomaraki

tomaraki
manoula_24xr έγραψε:
Ναι ηταν υπεροχο συναισθημα να πας στο δωματιο χωρις να νιωθεις ραμματα κτλ,να φανταστεις μολις μπηκα στο δωματιο κ εφυγαν ολοι οι καλεσμενοι μια κ ηταν κι βραδυ,εβλεπε η ξαδερφη μου το μωρο,γτ εστειλα τους δικους μου σπιτι,γτ ειχαμε κ την μετακομιση κ ηταν πολυ κουρασμενοι.Κι η ξαδερφη μου λιγοτερο γτ κ αυτη η καημενη βοηθησε πολυ.Κι που λες μπηκα εκανα ενα μπανιο καυτο κι δν πονουσα πουθενα!!Ο γιατρος τοτε ειπε οτι θα μ εκανε ενα μικρο ραμματακι τοσο δα γτ με γρατζουνισε η μικρη,αλλα μετα δν θυμαμαι αν το εκανε,γτ εγω δν ενιωθα τιποτα,οταν πλυθηκα κτλ!
Απλα στη 2ρη φοβαμαι μηπως δν εχω διαστολη μηπως το ενα μηπως το αλλο,ενω πριν δν ηξερα!

Στο ευχομαι ολοψυχα και το πιστευω οτι ετσι θα γεννησεις και παλι !! Η αδερφη μου που ηταν παρομοια περιπτωση με σενα στο δευτερο εκανε πιο γρηγορα!!!! Φτου φτου με ενα πονο!!!

crazymama27 έγραψε:
κ καουρες κ πονο νιωθω ..ασε που δεν μπορω να φαω κανονικα...νιωθω δυσφορια..να περπατησω ουτε λογος...τι πιγκουινος?σαν χεσμενη παω...χαχαχαχαχαχα!ο ανδρας μου με κοροιδευει κωλογριαααα μου λεει..πολυ γελιο κ εγω τον μουτζωνω...χαχαχα ρε του λεω δεν θα γεννησω πιπινι θα ξαναγινω να σε δω εσενα...χαχαχα!!![/quote]

Εμενα μου λεει τωρα φερνω το τριαξινικο !!! Και γελαει το συχαμα!!! Θα γεννησω και θα παρω την εκδκηση μου του λεω!!!
Που θα τις βαλεις ??? Με κλιψ πηρες ???

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:

Στο ευχομαι ολοψυχα και το πιστευω οτι ετσι θα γεννησεις και παλι !! Η αδερφη μου που ηταν παρομοια περιπτωση με σενα στο δευτερο εκανε πιο γρηγορα!!!! Φτου φτου με ενα πονο!!!

crazymama27 έγραψε:
κ καουρες κ πονο νιωθω ..ασε που δεν μπορω να φαω κανονικα...νιωθω δυσφορια..να περπατησω ουτε λογος...τι πιγκουινος?σαν χεσμενη παω...χαχαχαχαχαχα!ο ανδρας μου με κοροιδευει κωλογριαααα μου λεει..πολυ γελιο κ εγω τον μουτζωνω...χαχαχα ρε του λεω δεν θα γεννησω πιπινι θα ξαναγινω να σε δω εσενα...χαχαχα!!!

Εμενα μου λεει τωρα φερνω το τριαξινικο !!! Και γελαει το συχαμα!!! Θα γεννησω και θα παρω την εκδκηση μου του λεω!!!
[/quote]

Νασαι καλα κουκλα μου κ σεις με εναν πονο.Ειλικρινα μακαρι ολα να πανε καλα σε ολες!
Κ μενα με λεει πιγκουινο!Γτ ηδη ειχα κιλα απο πριν κ τωρα πεταχτηκε κ η κοιλια κ ηρθε κε δεσε ο πιγκουινος!!!
Crazymama θα βαλεις τρεσα?Εγω φορουσα πριν χροοοονια πριν παντρρευτω γτ απο το πολυ βαψιμο δν μακραινε,κι μετα το γαμο στην εγκυμοσυνη μακρυναν κι επειδη δν μπορουσα κ να τα βαψω φτασανε στον πωπω κι απο τοτε τα διατηρω σαυτο το μακρος με αφελειες μπροστα.Περυσι βεβαια ο αδερφος μου μου εκανε πειραμα σαν φοιτητης κομμωτικης κ αντι για φιλαρισμα μου εκανε ενα ωραιο κοψιμο μεχρι εκει που κουμπωνουν το σουτιεν!Εκλαιγα 6μηνες δν αφηνα τα μαλλια κατω,πανω κι σε στριφογυριστο,απο τοτε εγω κοβω τις αφελειες μπροστα κι τραβαω τα μαλλια μπροστα κι κοβω κ τις ακρες....Βγαινουν ψιλοστραβα αλλα τι να κανω...

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:

crazymama27 έγραψε:

[/quote]
ναι με κλιψακια οπως κ τις πρωτες μου ...συμφερει κ ειναι κ πιο πρακτικες βαλε βγαλε !
πηρα ξανθες γιατι θα κανω τα μαλλια μου κοκκινο του ολυμπιακου...χαχαχα μεγαααλη αλλαγη..το εχω μεγαααλη αναγκη!!!!!!εχω ενα κομμωτηριο εδω στο Περιστερι το εχει μια πολυ σουπερ κοπελα που δεν θα το αλλαζα με τιποτα (ειμαι δυσκολη στο θεμα μαλλι)την τρεσσα την πηρα απο αλλου για πιο οικονομικα...
manoula 24 ολα καλα θα πανε κ με εναν πονο...μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο!!!!!!!εγω παλι ποτε δεν ειχα τουλαχιστον τα τελευταια χρονια υπομονη για να μακρυνω μαλλι κ δεν με επαιρνε κιολας να μην τα κοβω γιατι τα ταραζα στις βαφες..οποτε η τρεσσα με κλιψακια ηταν παντα η καλυτερη λυση για μενα...μια χαρα ειναι τα μαλλακια σου γλυκια μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις