Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
442 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 442 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπεραααααααα!!!!! Καλη χρονια !!! Να ειμαστε γερες να χαιρομαστε τα μπεμπεκια μας!!!! Σημερα γυρισαμε σπιτι !!! Και τρεχουμε σα τρελλοι!!!
Γεννα καταπληκτη εμπειρια!!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki mou pou eise?perimena pos k pos minima sou!!!na sou zisei o mpemparos,gero,egtixismeno k kalotixo na eine to kouklaki sou.pos gennises?fisiologika i kaisariki?to proto k deftero 24oro spiti mporei ligo na ta xaseis,min anisixiseis katholou.mera me tin mera olo k kalitera!!! Crying or Very sad
eides poso omorfi empeiria eine i genna telika? I love you I love you I love you

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Καλησπεραααααααα!!!!! Καλη χρονια !!! Να ειμαστε γερες να χαιρομαστε τα μπεμπεκια μας!!!! Σημερα γυρισαμε σπιτι !!! Και τρεχουμε σα τρελλοι!!!
ευη μουυυυυυυ καλη χρονια γλυκια μου ποπο να χαρω εγω να κουκλι αχου το ολα καλα θα πανε οπως ειπε κ του βασουλακη σιγα-σιγα θα συνηθησεις!!πολλα φιλια περιμενουμε να μας πεις εμπυρια κ εσυ βασουλακη ολα καλα θα πανε σε ολες μας,αχ θελω γρηγορα κ εγω..12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 215994

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευη μου..!!!καλη χρονια κ σε σενα..!!ολα να πανε οπως τα θες κ ακομα καλυτερα κ να χαιρεστε το κουκλο σας παντα γερος και καλοτυχος να ναι..!!!ολα καλα..??περιμενουμε μηνυμα σου οταν τακτοποιηθεις..!!!κ την εμπειρια του τοκετου σου φιλια πολλα..!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια να σας ρωτησω επειδη με τρωει αγωνια!!!δεν εχω παρει της εξετασεις μου ακομα ζαχαρου κ γενικες ,λογω οτι εκαναν 10 μερες να βγουν κ μετα μας κλεισανε 10 γενναρη ραντεβου στο ικα για να της παρω ελεος γαμωτο δηλ μου φευγουν 20 μερες ετσι....αλλα αλλο θελω να ρωτησω για το ζαχαρο αν εχουμε υπαρχει καποια ενδηξει δηλδ εχουμε καποιο συμπτωμα η μπα,φοβαμαι γτ εχω πλακοθει στα γλυκα αυτες της μερες υπερβολικα λεμε τωρα ολη μερα μπρωρει να φαω μονο γλυκα κ φαγητο εχω ξεχασει πως ειναι κ φοβαμαι μηπως υπαρχει καποιο θεμα με το ζαχαρο κ δεν το ξερω
!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:kalispera koritsia!!!marinaki k mariameint sas efxaristo poli gia tis efxes!!!

souzan moiazoun ta mora mas e? Very Happy
ta glikadakia!!!to mavro malaki to kratise o gios sou stin poreia i tou anoikse?ade plisiazei i megali stigmi!!!sou efxome me to kalo to mpempaki!!!na eleftherotheis koritsaki mou k na to kratiseis stin agalitsa sou!!!

zwitsa mi stenaxoriese vre ligo prin tin genna,tora pou perasane ta diskola.ego prosopika ekana pada oti ithele i giatros mou.asto na sto parei tin mera pou thelei,k ti egine?mporei na eine gia kalitera etsi!

crazymamma afto eine mia kathara prosopiki apofasi alla ego mia pou ekana kaisariki tha sou po tin gnomi mou.stin kaisariki to pedi mou to vgalane xronometrimena mesa se 4 lepta,eine asfalestati methodos,xoris na kindinevei k na zorizete to pedi.ego den katalava tipota k meta tin narkosi me eixane me pafsipona na min ponao.mesa se 4 ores mou vgalane ton kathetira k me sikosane,eno stis efta ores sikothika k piga toualeta.tin epomeni to ptoi prin kleiso 24oro mou vgalane ton oro k perpatousa moni.oi maies otan griniaza mou legane mi milas katholou glitoses tous ponous tou fisiologikou k oti otan erthei i dikia tous seira me afta pou exoun dei tha dialeksoun kaisariki.vevaia merikes eine poli iper tou fisiologikou,opos k ego stin arxi afto ithela alla an ta pragmata den pigenoun pros ta ekei giati na talaiporitheis me texnitous ponous pou eine pio dinatoi apo tous fisiologikous k sto telos na pas gia kaisariki?oses files mou kanane texnitous den ta kataferane k perasane k ponous gennas k tous ponous meta kaisarikis.sizitise to k me ton giatro sou na sou pei tin gnomi tou.kai pali sou leo oti theleis esei.afta me poli agapi I love you

κοριτσακι μου γλυκο και εγω την καισαρικη καπως ετσι την εχω στο μυαλο μου...απλα παντα μου ηταν "ξενη" γιατι καμια γνωστη μου ή η αδερφη μου εχει γεννησει ετσι!η γιατρος μου επιμενει οτι ειναι δυσκολη πολυ η περιπτωση μου και οτι και με τεχνητους πονους να αρχισουμε για φυσιολογικο τοκετο θα καταληξει σιγουρα για καισαρικη(απλα θελει να μου δωσει μια ευκαιρια )εγω παντως θα της ζητησω καισαρικη κατευθειαν.σε ευχαριστω παρα πολυ πραγματικα μου δινεις κουραγιο.
να σαι καλα κουκλαρα μου!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Καλησπεραααααααα!!!!! Καλη χρονια !!! Να ειμαστε γερες να χαιρομαστε τα μπεμπεκια μας!!!! Σημερα γυρισαμε σπιτι !!! Και τρεχουμε σα τρελλοι!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 215994
tomaraki να σου ζησει !!!!!τι κουκλι ειναι αυτο..να το χαιρεστεεε!!!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki μου τα μαλλακια του ανοιξανε μετα εγιναν καστανα και ετσι εχουν μεινει μεχρι τωρα,ο μπεμπης σου τι κανει?ειναι ησυχος η εχει πονακια καισαρικη με επισκληριδιο εκανες η ολικη?εγω με επισκληριδιο θα κανω παλι καισαρικη αντε να ερθει το σαββατο να ελευθερωθω γιατι οσο περνανε οι μερες εχω και πιο εντονα πονακια.
Ευη και παλι να σου ζησει ο κουκλος σου.Εσυ πως εισαι?ειχες ευκολη γεννα?
crazymama οπως σου πει ο γιατρος να γεννησεις και να μην σε αχγωνει η καισαρικη ενταξει δεν λεω χειρουργειο ειναι και πονας μετα εγω ποναγα αρκετα ειναι αναλογα τον οργανισμο της καθε γυναικας αλλα τα ξεχνας ολα μολις περναει ο καιρος

maria p.

maria p.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια, μόλις τώρα κατάφερα και διάβασα όλες τις σελίδες της ομάδας που έχω χάσει τόσο καιρό με την μετακόμιση και τις γιορτές. Δεν μας έχουν βάλει ακόμα και την σύνδεση ίντερνετ και μου είναι δύσκολο να μπαίνω.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι για τις νέες μανούλες και για όλες τις εγκυούλες που περιμένουν με ανυπομονησία τα μωράκια τους μέσα στη νέα χρονιά!
Καλή χρονιά να έχουμε, λοιπόν, όλες, να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας, Βάσω και Εύη, και με το καλό και σε όλες μας που περιμένουμε από μέρα σε μέρα!
Εμείς είμαστε στην 38η εβδομάδα και αύριο θα ξαναδούμε τον γιατρό. Άντε να δούμε τι θα μας πει... Έχουμε πιο έντονα ποναλάκια χαμηλά, η μέση δεν παίζεται και γενικά θέλουμε έναν γερανό για να σηκωθούμε ή για να αλλάξουμε πλευρό στον ύπνο Very Happy
Πολλά πολλά πολλά φιλιά!!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki mou ti glikia foto eine afti vre,sketi glika eise!!!kouklaki tha vgaleis na mou to thimitheis ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 669659 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 669659 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 669659

souzan ekana kaisariki me oliki,etsi ithele i giatros mou.siniltha poli grigora omos apo tin narkosi,me to pou mou eipe o anesthisiologos "afto itane vaso teleiosame"ta thimame ola,k sto asanser aniksa ta matia mou k leo se mia maia "telika eisouna k esi mesa"giati eixe erthei stin allagi tis vardias k mpike xeirourgio xoris na tin exo dei.ade na erthei to savato na genniseis to aggeloudaki sou ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 377361
poli xairome,alithia!!!

maria p. plisiazeis k esi!!!ade me to kalo ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 40746

crazymama prin mpo sto xeirourgio milousa me ton anesthisiologo k mou eipe oti to pos tha pas meta tin narkosi k meta to xeirourgio eksartate poli k apo tin psixologia sou k oti epeidi me eide xaroumenik thetiki mou eipe eime sigouros tha anaroseis poli kala.triti mesimeri gennisa,paraskevi mesimeri eimouna spiti,se 3 24ora girisa spiti.episis mia maia,27 xronia stin kliniki mou eipe "i kaisariki den thelei fovo,min tin fovitheis,perpata oso mporeis k as ponas,tha voithisei".den sou leo oti den ponesa,den eime apo sidero k eime k fovitsiara alla tha deis pou tha ginoun ola grigora,ti anakoufisei tha nioseis otan tha exei teleiosei i diadikasia k tha eise sto domatio me to pedaki sou pou tha tous palepseis aneta tous ponous.

o adras mou me koroideve meta tin kaisariki oti otan eimouna narkomeni k arxisa na sinerxome elega mesa sto xeirourgio"sas efxaristo poli,sas efxaristo poli olous"leei to eipa pano apo deka fores k gelage,ego den mporousa na gelaso apo tin tomi k tou fonaza.anamneiseis glikes ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 868444

mariameint

mariameint
Καλημέρα σε όλες!!!

Tomaraki πολύ φατσούλα ο μπέμπης σου. Ορθάνοιχτα τα ματάκια του Very Happy Very Happy Very Happy Να σας ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένος!

Maria P. κοντεύεις και εσύ. Με το καλό σου εύχομαι και μ' ένα πόνο Very Happy

Marinaki είσαι μια κουκλίτσα! Πολύ όμορφη η φωτογραφία σου! Όσο για το ζάχαρο, δεν είναι ότι καλύτερο να εμφανίσεις γιατί μπορεί να προκαλέσει προεκλαμψία και πρόωρο τοκετό. Είναι συνήθως υπεύθυνο για τη δημιουργία μεγάλων εμβρύων. Πάντως και να εμφανίσεις, σε βάζει σε συγκεκριμένη δίαιτα ο γιατρός σου. Προσπάθησε να περιορίσεις λίγο τα γλυκά και να τρως πιο ισορροπημένα. Καλό στο μωράκι σου θα κάνεις. Άσε που μπορεί να σου βγει γλυκατζής στην πορεία και μετά άντε μάζεψέ τον Rolling Eyes

Φιλιά πολλά σε όλες!

Paparounitsa που χάθηκες; Πάλι στην πόλη είσαι για ψώνια;

http://www.something-special.gr

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια !!!
souzan εχεις δικιο σιγουρα ο καθε οργανισμος αναρωνει διαφορετικα...
vasoulaki αμα σου πω οτι ενιωσα και ανακουφιση οταν αποφασισα να κανω καισαρικη εφοσων ειναι τοσο δυσκολη η περιπτωση μου τι θα πεις?καλα..σιγουρα πιστεψε με θα παω σαν σε παιδικη χαρα την αλλη Πεμπτη για να γεννησω μακαρι να παιζει ρολο η ψυχολογια.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 215994

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βασουλακη μου κ μαριαμεντ ευχαριστω πολυ,ειμαι εγω γλυκατζου αν βγει κ ο μπεμπης οχ δεν θα μενει γλυκο στο σπιτι!!!πολλα φιλια σε ολες ελπιζω να ειστε καλα ολες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 215994

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalispera koritsia!!! Very Happy
se mia ora exoume pediatro k exo ligo agxos.na doume ti tha mas pei gia ton mpempouli,exo na tis kano k ena karo erotiseis.

marinaki k ego poli glikatzou eime k stin egimosini etroga kathe mera glikaki.parola afta den ekana sagxaro egimosinis.min agxonese gia tipota,ola kala den pane? I love you

crazy,maraki k se ola ta alla koritsakia ta filia mas ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 40746

tomaraki

tomaraki
Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???
Χρονια πολλα !!! Στη Μαρινα για τα γεννεθλια της !!!!!Και στο βασουλακη για τη γιορτη της !!!
Λοιπον η εμπειρια μου καταπληκτη !!! Απο εκει που δεν το περιμενα !!!και ημουν γεματη αγχος !!!! Λοιπον Ξεκιναω!
Δευτερα Ημερα Χριστουγεννων ξυπνησα με ποναλακια!! Λεω γιορτη ειχαμε χθες κουραστηκα !! Μεσα στη μερα αντι να περναγαν αυξανονταν! Περνω τον γιατρο μου λεει δεν ειναι τιποτα μην ανυσηχεις ελα την Τεταρτη να σε δω πριν μπεις την Πεμπτη!! Την Τριτη τα ιδια ..την Τεταρτη απογευμα παω στο Ιατρειο με κοιταζει απο κατω και μου λεει εχουμε ξεκινησει διαστολη!! Ο τραχηλος εχει μαλακωσει...εαν δεν συμβει κατι μεσα στη μερα ελα αυριο στις 6 !! Οκ !! Οντως δεν συνεβη τιποτα ...ξυπναμε το πρωι και φτανουμε στο Ιασω..κανουμε τα γνωστα !! και ξεκιναμε να βαλουμε ορο για να προκληθουν οι πονοι !! Οι πονοι ηρθαν ...η διαστολη μεγαλωνε και ο μπεμπης δεν ελεγε να κατεβει!!!!!!
Εγω να λεω : καντε μου την επισκληριδιο ...οχι ο γιατρος θα καψουμε τον τοκετο!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!!!! Με τα πολλα ετσι συνεχισαμε μεχρι τις 11 ...τελικα μου κανει την επισκληριδιο και μου ανακοινωνει οτι θα το παλεψουμε μεχρι καποια ωρα και αν ο μικρος συνεχιζει να μην κατεβαινει παμε για καισαρικη !!! Δεν με νοιαζει να γεννησω θελω!!! Αφου σταματησα να νιωθω τους πονους ειχαμε αρχισει την πλακιτσα ..γιατρος - μαιες και ο αντρας μου μαζι !!! Καποια στιγμη εξαφανιστηκαν ολοι ο γιατρος ειχε παει να κανει βολτα στις ασθενεις του ...οι μαιες ετοιμαζαν καποιες αλλες κοπελες ..και ο αντρουλης για τσιγαρο!!! Και ξαφνικα θελω να κανω κακα μου!!! Φωνααζω την μαια και της το λεω!! Με κοιτα και μου λεει αποκλειεται !! Θα σε δω απο κατω!!
Κοιτα και μου λεει γενναμε !! Την επομενη που θα το νιωσεις σπρωξε!!
Και ταυτοχρονα φωναζει γιατρο και συζυγο!! Ξαναρχεται της λεω ..ωραια σπρξε μου λεει !!! Σπρωχνω και την ακουω αααααα ενα μαλλιαρο κεφαλακι !!
Σταματα!!ερχεται ο γιατρος και παμε στο χειρουργιο!! Ευη ..σπρωξε!!!!!!
Σπρωχνω ...και να το αγορι!!!!!
Η πιο τελεια στιγμη της ζωης μου!!!!!
Δεν την αλλαζω με τιποτα!!!!!!!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???
Χρονια πολλα !!! Στη Μαρινα για τα γεννεθλια της !!!!!Και στο βασουλακη για τη γιορτη της !!!
Λοιπον η εμπειρια μου καταπληκτη !!! Απο εκει που δεν το περιμενα !!!και ημουν γεματη αγχος !!!! Λοιπον Ξεκιναω!
Δευτερα Ημερα Χριστουγεννων ξυπνησα με ποναλακια!! Λεω γιορτη ειχαμε χθες κουραστηκα !! Μεσα στη μερα αντι να περναγαν αυξανονταν! Περνω τον γιατρο μου λεει δεν ειναι τιποτα μην ανυσηχεις ελα την Τεταρτη να σε δω πριν μπεις την Πεμπτη!! Την Τριτη τα ιδια ..την Τεταρτη απογευμα παω στο Ιατρειο με κοιταζει απο κατω και μου λεει εχουμε ξεκινησει διαστολη!! Ο τραχηλος εχει μαλακωσει...εαν δεν συμβει κατι μεσα στη μερα ελα αυριο στις 6 !! Οκ !! Οντως δεν συνεβη τιποτα ...ξυπναμε το πρωι και φτανουμε στο Ιασω..κανουμε τα γνωστα !! και ξεκιναμε να βαλουμε ορο για να προκληθουν οι πονοι !! Οι πονοι ηρθαν ...η διαστολη μεγαλωνε και ο μπεμπης δεν ελεγε να κατεβει!!!!!!
Εγω να λεω : καντε μου την επισκληριδιο ...οχι ο γιατρος θα καψουμε τον τοκετο!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!!!! Με τα πολλα ετσι συνεχισαμε μεχρι τις 11 ...τελικα μου κανει την επισκληριδιο και μου ανακοινωνει οτι θα το παλεψουμε μεχρι καποια ωρα και αν ο μικρος συνεχιζει να μην κατεβαινει παμε για καισαρικη !!! Δεν με νοιαζει να γεννησω θελω!!! Αφου σταματησα να νιωθω τους πονους ειχαμε αρχισει την πλακιτσα ..γιατρος - μαιες και ο αντρας μου μαζι !!! Καποια στιγμη εξαφανιστηκαν ολοι ο γιατρος ειχε παει να κανει βολτα στις ασθενεις του ...οι μαιες ετοιμαζαν καποιες αλλες κοπελες ..και ο αντρουλης για τσιγαρο!!! Και ξαφνικα θελω να κανω κακα μου!!! Φωνααζω την μαια και της το λεω!! Με κοιτα και μου λεει αποκλειεται !! Θα σε δω απο κατω!!
Και ταυτοχρονα φωναζει γιατρο και συζυγο!! Ξαναρχεται της λεω ..ωραια σπρξε μου λεει !!! Σπρωχνω και την ακουω αααααα ενα μαλλιαρο κεφαλακι !!

Πωπωωω συγκινηθηκααααα!!!!!!!!!!να το χαιρεσαι το μαναρακι σου κουκλαρα μου ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 654316

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymama27 έγραψε:
tomaraki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???

Πωπωωω συγκινηθηκααααα!!!!!!!!!!να το χαιρεσαι το μαναρακι σου κουκλαρα μου ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 28 654316
ευη μου συγκηνηθηκα κ δακρυσα αχ τι ωραια ειχες ευκολη γεννα ειδες ποπο μακαρη κ εμεις να γεννησουμε τσακ τσακ!!!αχ πολυ χαιρομε,βασουλακη κ εσενα περιμενουμε την ιστορια σου!!!!ευη ειμαστε πολυ κοντα παντως τωρα το ειδα!!μενεις κορυδαλο κ μενω πειραια

georgia79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Να σας ζησουν τα μωρακια σας τομαρακι κ βασουλακι.
Εμενα μου μειναν 3 εβδομαδες ακριβως, εχω αρκετο αγχος.Σκεφτομαι συνεχεια την καισαρικη γιατι ειμαι φοβιτσιαρα.Αχ να περασουν γρηγορα οι μερες για να αντικρυσω το μωρακι μου.

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki mas sigkinises!!!mpravo vre,na to xairesai to palikari sou!!! I love you

georgia mou ade me to kalo k esi,plisiazei k i seira sou.se efxaristo poli gia tis efxes.min anisixeis gia tin kaisariki,episkliridio den eipes oti tha kaneis?nomizo oti me episkliridio tha ponas ligotero meta to xeirourgio apo oti me tin oliki.ta koritsia sto maieftirio pou kanane episkliridio itan pio anetes apo aftes pou kanane oliki.

i dikia moy istoria eine diaforetiki giati ego den ezisa tin magia tou fisiologikou toketou alla parolafta eine i pio glikia anamnisi tis zois mou.piga stis 12 gia kardiotokografo stin kliniki k mou eipane oti eine poli xalia k oti to pedi kati to sfigei edona k prepei na mpoume amesos gia kaisariki.pirane tin giatro mou tilefono k perasa apo to iatreio na me dei.me to pou vlepei ton kardiotokografo,oute gia iperixo den me evala.mou leei eine 12.20,stis 13.30 na eise kliniki na se etoimasoun,2.00 erxome me tin xeirourgiki omada affraid
fevgo apo tin giatro k pao kommotirio cyclops cyclops cyclops
kano pistolaki k malista tous leo"se mia ora exo kaisariki,mporeite na mou kanete ena pistolaki sta grigora xoris radevou?"tin ora pou mou kanane to pistolaki zitisa apo tin manikiourista na mou vapsei kokkino giortino nixaki!!!meta pao spiti,kano ntouz k dio para eime kliniki.piano kouveda me anaisthisiologo k tou leo"adrea to nou sou,esi pezeis mpala,min koimame 2 evdomades",erxete i giatros k agaliazomaste,me filaei k leei pame.filao ton adra mou,mpeno xeirourgio k leo "omada kali mas epitixia"xamogelousa sinexeia k mou legane makari na eitane oles etsi!!!
meta koimithika xoris na katalavo tipota k akouo tin foni tou adrea "vaso ksipna afto itan,teleiosame".mou eipe o adras mou oti eixe kolisi i velona k elega sinexeia "sas efxaristo poli,sas efxaristo poli olous".meta sto domatio eniosa edoni anakoufisi k galini oti ola pigane kala.tous akouga olous na lene "to pedi idios o kostas"k leo ferte to na to do kala k tous leo"kale afto eine idio ego,ti lete oloi".odos osoi exoun dei to pedi lene oti eine ftisto ego,akoma k meta apo narkosi pianei kalitera to mati tis manas Wink
eixame k xristougeniatiko dedro stin kliniki k i gennisi tou gioy mou exei sisxetistei apolita me ta xristougenna.exoume traviksei video ta pada,to moro sto xristougenniatiko dentro me tin manoula na to krataei agalia k to mallaki k to nixaki stin trixa Very Happy Very Happy Very Happy

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoulaki έγραψε:tomaraki mas sigkinises!!!mpravo vre,na to xairesai to palikari sou!!! I love you

georgia mou ade me to kalo k esi,plisiazei k i seira sou.se efxaristo poli gia tis efxes.min anisixeis gia tin kaisariki,episkliridio den eipes oti tha kaneis?nomizo oti me episkliridio tha ponas ligotero meta to xeirourgio apo oti me tin oliki.ta koritsia sto maieftirio pou kanane episkliridio itan pio anetes apo aftes pou kanane oliki.

i dikia moy istoria eine diaforetiki giati ego den ezisa tin magia tou fisiologikou toketou alla parolafta eine i pio glikia anamnisi tis zois mou.piga stis 12 gia kardiotokografo stin kliniki k mou eipane oti eine poli xalia k oti to pedi kati to sfigei edona k prepei na mpoume amesos gia kaisariki.pirane tin giatro mou tilefono k perasa apo to iatreio na me dei.me to pou vlepei ton kardiotokografo,oute gia iperixo den me evala.mou leei eine 12.20,stis 13.30 na eise kliniki na se etoimasoun,2.00 erxome me tin xeirourgiki omada affraid
fevgo apo tin giatro k pao kommotirio cyclops cyclops cyclops
kano pistolaki k malista tous leo"se mia ora exo kaisariki,mporeite na mou kanete ena pistolaki sta grigora xoris radevou?"tin ora pou mou kanane to pistolaki zitisa apo tin manikiourista na mou vapsei kokkino giortino nixaki!!!meta pao spiti,kano ntouz k dio para eime kliniki.piano kouveda me anaisthisiologo k tou leo"adrea to nou sou,esi pezeis mpala,min koimame 2 evdomades",erxete i giatros k agaliazomaste,me filaei k leei pame.filao ton adra mou,mpeno xeirourgio k leo "omada kali mas epitixia"xamogelousa sinexeia k mou legane makari na eitane oles etsi!!!
meta koimithika xoris na katalavo tipota k akouo tin foni tou adrea "vaso ksipna afto itan,teleiosame".mou eipe o adras mou oti eixe kolisi i velona k elega sinexeia "sas efxaristo poli,sas efxaristo poli olous".meta sto domatio eniosa edoni anakoufisi k galini oti ola pigane kala.tous akouga olous na lene "to pedi idios o kostas"k leo ferte to na to do kala k tous leo"kale afto eine idio ego,ti lete oloi".odos osoi exoun dei to pedi lene oti eine ftisto ego,akoma k meta apo narkosi pianei kalitera to mati tis manas Wink
eixame k xristougeniatiko dedro stin kliniki k i gennisi tou gioy mou exei sisxetistei apolita me ta xristougenna.exoume traviksei video ta pada,to moro sto xristougenniatiko dentro me tin manoula na to krataei agalia k to mallaki k to nixaki stin trixa Very Happy Very Happy Very Happy
αχα βασω γελασα πολυ με την ιστορια σου πολη ωραια εσυ παντος πως ειχες το κουραγιο κ πηγες κομμοτηριο κ τα νυχια εγω θα ειχα τρομακρατηθει οχ παναγια μου χαρας στο κουραγιο σου,αλλα ηταν ωραια ακομα κ ετσι γτ πηγαν ολα καλα!!πολυ χαιρομε θελω κ εγω αντε να γεννησω κ να σας πω μια ομορφη ιστορια χωρις προβληματα ,να ειναι καλα το παιδακη μου,.,,στης 17 παω εμβρυοκαρδιολογω κοριτσια Sad Sad να δει τον μπομπιρα μου κ την καρδουλα του μακαρη να μν υπαρχει το προβληματακη του παναγια μου,το ψηλοξεχασα αυτες της μερες αλλα μου ηρθε παλη στο μυαλο μου...καλο βραδυ εχω α'ι'πνιες κ δεν νιοθω κ πολη καλα σημερα εχω πονακια χαμηλα σημερα κ καπως δεν ξερω!!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki den koimase vre?ego kano vardia,koimate i mama mou na ton analavei meta na koimitho ego.eftixos pote den koimomouna vradi k den mou kakofenete katholou,adithetos to apolamvano.ola kala tha pane k se esena,tha eine monadiki empeiria tha deis k to tharos tha sou erthei ekeini tin stigmi xoris na to perimeneis.
marinaki vioithise me me to tickeraki,ekana ena k den ksero pos na to valo sto profil mou scratch

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoulaki έγραψε:marinaki den koimase vre?ego kano vardia,koimate i mama mou na ton analavei meta na koimitho ego.eftixos pote den koimomouna vradi k den mou kakofenete katholou,adithetos to apolamvano.ola kala tha pane k se esena,tha eine monadiki empeiria tha deis k to tharos tha sou erthei ekeini tin stigmi xoris na to perimeneis.
marinaki vioithise me me to tickeraki,ekana ena k den ksero pos na to valo sto profil mou scratch
χα χαχα οχι δεν κοιμαμε δεν με πιανει υπνος!!!αχ τωρα βασω μου σωθηκες!!δεν εχω ιδεα αλλα τι ακριβως θες να βαλεις!!!καθε ποτε ξυπανει ο μικρος!!!

Hoeny

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια μου καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα για μας και τα αγαπημενα μας προσωπα αλλα και για ολο το κοσμο οσες γεννησαν να σας ζησουν τα αγγελουδια σας να τα χαιρεστε και εμεις που περιμενουμε ευχομε να εχουμε ενα καλο και γρηγορο τοκετο και συντομα με τα αγγελουδια μας αγκαλια .Εμενα οι συσπασεις συνεχιζονται κοριτσια εχω και πονακια αλλα ο μπεμπης μου βολευτηκε φενεται και δεν λεει να ρθει να γνωρισει τη μαμα αχχχχ ποσο τον περιμενω Very Happy εγω γριπωθει κιολας και ποναω παντου νιωθω απαισια και δεν μπορω να παρω και κατι ουτε ο υπνος δεν με περνει Sad .Να εισται καλα κοριτσακια μου και να περνατε τελεια χχχχχχχ

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kano mia prova na do an tha mou vgei to tickeraki.den koimithika akoma Shocked

georgia79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αχ Βασουλακη τελεια εμπειρια,πολυ χαλαρη σε βρισκω.καλο αυτο, αφου πηγες κ κομμωτηριο...εγω θα ειχα στηθει εξω απο το μαιευτηριο κ θα περιμενα.
εκανα κ εγω ολικη στον γιο μου κ δεν θελω ξανα, γεννησα 8 το πρωι κ τον ειδα 14:00,αφου νομιζα οτι κατι επαθε κ δεν μου τον δειχνουν οι βλακες.Μολις με ξυπνησανε δεν μπορουσα να μιλησω απο τον πονο, το μονο που ειπα ηταν ''το μωρο καλα?'', δεν ειχα προβλημα απο την ναρκωση αλλα απο τον πονο.Αλλα ολα ειναι θεμα γιατρου τελικα.Ευτυχως η γιατρος μου ειναι πολυ καλη μου φιλη κ οτι κ να γινει δεν θα με αφησει καθολου ουτε δευτερολεπτο κ θα μου δωσει αμεσως την μπουμπου μου.Αφου ξερει ποσο αγχωδεις ειμαι κ πριν την ρωτησω μου τα λεει μονη της.
Την τεταρτη εχω ραντεβου ξανα,πριν 2 εβδομαδες ηταν 2600.ο γιος μου γεννηθηκε στις 38 3200.Καπου εκει θα γεννηθει κ η μικρη μου,μου ειπε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις