Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια.

Αχ βρε paparouna. Τσάμπα ταλαιπωρία πέρναγες. Συνήθως έτσι είναι στα ταμεία όμως. Σου στέλνουν το καινούργιο αυτοκόλλητο κάπου τον Νοέμβριο και ισχύει από Γενάρη έως Φλεβάρη περίπου του επόμενου χρόνου.

Marinaki
όλα καλά με τον υπέρηχο; Πως είναι το μωράκι σου;

Crazymama το μαλλί πως βγήκε; Περιμένουμε φωτογραφία για να θαυμάσουμε τα αποτελέσματα Very Happy

Vasoulaki κι εγώ θέλω να γεννήσω φυσιολογικά αλλά θα δείξει εκείνη την ώρα τι θα γίνει τελικά. Εαν δεν πάρει θέση ο μπέμπης σου και πρέπει να κάνεις καισαρική... το θέμα είναι να πάνε όλα καλά!!! Μην αγχώνεσαι και με αυτό τώρα.

Εγώ πήγα και ψώνισα διάφορα υλικά και τώρα θα καθίσω να φτιάξω μπισκοτάκια χριστουγεννιάτικα. Μόνο που δεν βρήκα χρώμα ζαχαροπλαστικής Crying or Very sad . Ήθελα να τα διακοσμήσω με διάφορα χρώματα, αλλά θα αρκεστώ μόνο στο λευκό γλάσσο και την σοκολάτα.
Φιλιά πολλά σε όλες!!!

http://www.something-special.gr

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad κοριτσιααααα τι κανετε ετοιμο να βρεξει ειναι κ εδω αλλα κανει πολη κρυο!!ΛΟΙΠΟΝ!!!δεν εχω καλα νεα κ ειμαι πολυ πολυ πολυ χαλια κ εριξα πολυ κλαμα κ στεναχωρια δεν ξερω τι να κανω αν ειναι σοβαρο η οχι!!πηγα σημερα για υπεριχο του μωρου ολα καλα μεχρι που μου λεει οτι εχει ενα προβληματακι η καρδουλα του Sad Sad Sad Sad Sad πνευμονικη στενωση λεγεται Sad Sad Sad Sad Sad κ υπαρχει περιπτωση επειδη ειναι 6 μηνων κ ακομα μεγαλωνει θα με παρακολουθει μεχρι να γεννησω κ θα με δει παλι στης 17 γενναρη αν ειναι το ιδιο οταν γεννηθει θα μου το πανε στο ωνασειο να του βαλουν ενα μπαλονακι ,αν δεν εχει αλλαξει κ μινει οπως ειναι,αν δουν οτι οσο μεγαλωνει το μωρο γινεται χειροτερα θα το κανει οποσδηποτε,αχ κοριτσια δεν αντεχο αν παθει κατι ειμαι ρακος απο το κλαμα κ την στεναχωρια Sad Sad Sad Sad μου ειπε οτι μπωρει να χρειαστει να κανω αμνοιοπαρακεντισει την αλλη βδομαδα θα ξερω που θα παω στην γιατρο μου,κ πειραμε την γιατρο τηλφ κ μιλησε μαζη της η καρδιολογως ουφ θα σκασω κοριτσια Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad κλαιω συνεχεια αν μου παθει κατι..το θετικο ειναι οτι μου ειπε το παθενουν πολλα μωρα κ με ενα μπαλονακι μολις γεννηθουν η μετα στο μελλον θα ειναι ενταξει,το θεμα ειναι να μινει ετσι Sad Sad Sad Sad Sad συγνωμη για το μεγαλο ποστ δεν εχω σ εποιον να το πω κ δεν θελω να ανυσηχησω τους γονεις μας!!!κ το κακο ειναι οτι επιδη δουλευε ο αντρας μου με εφησε στο ωνασειο κ πηγα με μια φιλη μου κ οταν γυρισα χαρουμενος ο αντρας μου ελα μου λεει τι εγινε κ με πιασανε τα κλαματα δεν μπορουσε να μιλησει ,μεχρι που πειραμε την γιατρο μου κ την καρδιολογω κ μας καθησηχασανε καπως κ στη συνεχεια θα δουμε κοριτσια μου πειτε μου αν εχετε ακουσει κατι γι αυτο αν ξερετε τι γινεται εγω ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Sad Sad Sad το παιδακι μου ,η φατσουλα μου δεν αντεχω Sad Sad

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia!!!kai i patra sinefiasmeni k etoimi gia vroxi simera.to ti douleies exo kanei apo to proi den legete,afou aporo me ton eafto mou Shocked evala skoupa,meta sfougarisma,mpanio,mexri k tis goneies etriva sta patomata Laughing Laughing Laughing
tora kano break k meta exei k sinexeia.gia kapoio logo to efxaristieme ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 17 215994

paparouna telos kalo ola kala!!!toulaxiston pires seira logo egimosinis.ego piga extes gia ta xartia gia ta epidomata k perimena 40 lepta stin seira.oute protereotita mou dosane oute thesi na katso.orthia eimouna.exo gaidourini ipomoni alla k oi anthropoi pos exoun katadisei etsi vre koritsia?

popaki gelasa poli me afta pou egrapses.ti na kanei k o adroulis,les k to thelei?

tomaraki den agxonome katholou apla eine pithano afti tin evdomada na me valoun mesa k akoma den kseroume ti tha kanoume,proklisi i katefthian kaisariki.i giatros eipe oti to pedaki exei parei gonidio apo mamaka k kanei trelitses Razz Razz Razz

mariameint lefko glaso sokolatas?trelenome!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 17 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 17 564595
steile k apo edo!!!

crazy perimenoume foto!!!

marinaki mou ti na po?den ksero ti eine afto.mila me ton giatro sou.mporei na min eine toso sovaro.exei tixei arketes fores na ginonte lathos diagnoseis k ta pedakia geniounte mia xara.vre si sta alithia stenaxorethika alla min trelenese.perimene prota k sizitise me ton giatro gia amnioparakedisi,mipos xreiastei k an deiksoun ola kala na iremeiseis.pote tha pareis ton giatro?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoulaki έγραψε:geia sas koritsia!!!kai i patra sinefiasmeni k etoimi gia vroxi simera.to ti douleies exo kanei apo to proi den legete,afou aporo me ton eafto mou Shocked evala skoupa,meta sfougarisma,mpanio,mexri k tis goneies etriva sta patomata Laughing Laughing Laughing
tora kano break k meta exei k sinexeia.gia kapoio logo to efxaristieme ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 17 215994

paparouna telos kalo ola kala!!!toulaxiston pires seira logo egimosinis.ego piga extes gia ta xartia gia ta epidomata k perimena 40 lepta stin seira.oute protereotita mou dosane oute thesi na katso.orthia eimouna.exo gaidourini ipomoni alla k oi anthropoi pos exoun katadisei etsi vre koritsia?

popaki gelasa poli me afta pou egrapses.ti na kanei k o adroulis,les k to thelei?

tomaraki den agxonome katholou apla eine pithano afti tin evdomada na me valoun mesa k akoma den kseroume ti tha kanoume,proklisi i katefthian kaisariki.i giatros eipe oti to pedaki exei parei gonidio apo mamaka k kanei trelitses Razz Razz Razz

mariameint lefko glaso sokolatas?trelenome!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 17 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 17 564595
steile k apo edo!!!

crazy perimenoume foto!!!

marinaki mou ti na po?den ksero ti eine afto.mila me ton giatro sou.mporei na min eine toso sovaro.exei tixei arketes fores na ginonte lathos diagnoseis k ta pedakia geniounte mia xara.vre si sta alithia stenaxorethika alla min trelenese.perimene prota k sizitise me ton giatro gia amnioparakedisi,mipos xreiastei k an deiksoun ola kala na iremeiseis.pote tha pareis ton giatro?
βασουλακη μου μιλησαμε με την γιατρο την πειρε η καρδιολογως εκεινη την στιγμη μολις τελειωσαμε τον υπερηχω,κ μετα την πειρε κ ο αντρας μου,κ μας ειπε οτι αυτο επρεπε να φανει στην β' επιπεδου κ δεν μας εβγαλε κατι η β'επιπεδου σε ενα απλο διαγνωστικο πηγαμε αν πηγαιναμε εκει που μας συστισε η γυναικολγ θα το ξεραμε μας ειπε απο τοτε....δεν ξερω κ εγω νιωθω επεσε ο ουρανος κ με πλακωσε εκεινη την στιγμη κ ειμουν μονη μου ο αντρας μου ηταν στην δουλεια....απλα θα χρειαστει μπαλονακη στην καρδουλα του σ εμια αρτηρια μολις γεννηθει θα το μεταφερουν στο ωνασειο για να το κανουν,κ απο τη ρωτησε ο αντρας μου δεν ειναι χειρουργειο γινεται απο το ποδι στο αιμα με σιριγκα κ παει εκει κ με υπεριχω το ριθμιζουν αχ ειμαι να σκασω δεν το περιμενα αυτο μου ηρθε κεραμιδα,οποτε μαλλον μου κανανε λαθος την β'επιπεδου κοριτσια αλλιως θα το ηξερα απο ποιο νωρις βασω μου,τωρα θα δουμε την τριτη θα παρουμε την εξετασει γραπτος απο το ωνασειο κ θα την στυλουμε στην γυναικολογο κ μετα θα παμε να μας δει στο καθεριομενο ραντεβου..ειμαι σε συνχησει αυτη τη στιγμη προσπαθω να ειμαι ηρεμη το πεζω χαζη να μν στεναχωριεται κ ο αντρας μου .....ουφφφφφφφ θεε μου να μν τυχει σε κανεναν παναγια μου βοηθησε με

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki mou stenaxorieme pou egine afto.den ksero ti na po,den thelo na sou po psemata.kai ego stin thesi sou xalia tha eimouna.o theos eine megalos den tha sas afisei etsi.alloste opos leei o giatros sou den eine toso spanio i toso sovaro k i epistimi exei proxorisei poli.niotho oti tha pane ola kala,giati na min pane?rota k alla koritsia mesa sto forum mipos kseroun kati pano se afto.sou efxome mesa apo tin kardia mou na pane ola kala ston mpempako sou ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 17 40746

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoulaki έγραψε:marinaki mou stenaxorieme pou egine afto.den ksero ti na po,den thelo na sou po psemata.kai ego stin thesi sou xalia tha eimouna.o theos eine megalos den tha sas afisei etsi.alloste opos leei o giatros sou den eine toso spanio i toso sovaro k i epistimi exei proxorisei poli.niotho oti tha pane ola kala,giati na min pane?rota k alla koritsia mesa sto forum mipos kseroun kati pano se afto.sou efxome mesa apo tin kardia mou na pane ola kala ston mpempako sou ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 17 40746
ναι βασουλακη μου αυτο ψαχνο να δω αν υπαρχει κ στο ιντερνετ!!οσο κ να θελω κ να προσπαθω στεναχωριεμαι πολυ ,μας ειπε οτι ειναι συχνο αυτο κ κανουν ενα μπαλονακη κ ειναι ενταξει μετα απλα ειναι το θεμα μν γινουν χειροτερα μετα,κ ευτηχως μας ειπε ειμαστε στο 99%να μν ειναι συνδρομο νανουν καπως ετσι εχω καταμπερδευτη την τριτη που θα παρω την εξετασει θα μας τα πει καλυτερα η γιατρος πφ μακαρη βασουλακη μου να μν μας αφησει ο θεουλης,αυτος ξερει τι κανει προσπαθουμε να ειμαστε δυνατη!!σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου να πρπσεχεις γτ πλυσιαζεις να πανε ολα καλα φιλια

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
se efxaristo marinaki!to minima pou sou egrapse i koukida eine poli thetiko.ola tha pane kala I love you

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ,ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ Κ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.Κ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΒΛΕΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΔΕΙ),ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ...ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!ΝΑ ΛΕΣ Κ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Κ ΖΗΤΑ Κ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 17 417472

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ,ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ Κ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.Κ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΒΛΕΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΔΕΙ),ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ...ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!ΝΑ ΛΕΣ Κ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Κ ΖΗΤΑ Κ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 17 417472
ax paparoynitsa mou glykia se eyxaristw poly,makarh na einai etsi opws ta les exoyme stenaxwrethi k omws etsi lew einai k tha pane ola kalaaa mexri to telos k to mwroyli moy tha ta paei mia xaraaa,k shmera les k katalabe ekeinh thn stigmh poy moy ekane yperixo h kardiologws k moy lege gi ayto klotsoyse k moy leei h giatros klotsise to katalaba k egw to xtypima k opote eklaiga me klotsoyse ....prospatho na eimai xaroymenh k na mn to skeytomai katholoy...h panagia na einai mazi mas k gia ola ta mwrakia Sad

markellajohny

markellajohny
Μαρινακι τωρα μολις ειδα το ποστ σου!!!Μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου γιατι ετσι στενοχωρεις και το νινακι σου!!!Μπορει μεχρι να γεννηθει να εχει διορθωθει, ετσι δεν ειναι? Τα ιδια ελεγαν και σε μια φιλη μου οτι με το που γεννηθει το μωρο θα πρεπει να χειρουργηθει κατευθειαν,για αλλη παθηση βεβαια, και το μωρακι γεννηθηκε υγιεστατο!!!Ξερω πως ειναι παρα πολυ δυσκολο αλλα οσο κι αν στενοχωριεσαι δεν μπορει να αλλαξει κατι!!!Ολα καλα θα πανε!!!

tomaraki

tomaraki
Μαρινακη μου !!! Μην στεναχωριεσαι δεν ειναι τιποτα ...απο αυτο που λες καταλαβα οτι απλα το μωρακι σου εχει στενη μια αρτηρια ..δεν ειναι τιποτα εφοσον το ειδαν θα το φτιαξουν και ολα θα πανε καλα !!!! Την αμνιο μπορει να στη ζητησει η γιατρος για να αποκλεισει καποια πραγματα που μπορει να το δημιουργουν αυτο !! Αλλα στην ουσια δεν ειναι τιποτα μην στεαναχωριεσαι σκεψου τον μπεμπη σου και ολα θα πανε καλα !!!! Δεν ειναι τιποτα αυτο το μπαλονακι ..τωρα πια δεν κανουν καν χειρουργιο γινεται με καθετηρα !!! Μην στεναχωριεσαι και ακου τη γιατρο σου !!! Θα πανε ολα καλα !!!!!!!!!!!! Οτι θες ειμαι εδω !!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomarakh moymakarh nai me kathetira mas eipe ginetai sths 17 gennarh tha ksanapame k makarh otan pame na exoyme eyxaristamarkela moy eyxaristw kserw oti den prepei na stenaxwriemai k prospathoyme na mn to skeytomaste gt ftasame mexri edw k den tha stenaxwreso ton mpempi eidika twra pou niothi ta pantatwra tha deiksei sthn epomenh eksetasei an einai xeirotera ta pragmata pf oso gia thn amnioparakentisei thn fobame exw akoysei polla gi ayto!!alla tha ta kataferoyme prospatho na eimai aisiodoksi an k me exei parei apo katw opou paw simera synexeia skeytomai to pws mpika xaroymenh k bgika klegontas k poio poly den iksera pws tha to pw ston antra moy Sad

tomaraki

tomaraki
marinaki <3 <3 έγραψε:tomarakh moymakarh nai me kathetira mas eipe ginetai sths 17 gennarh tha ksanapame k makarh otan pame na exoyme eyxaristamarkela moy eyxaristw kserw oti den prepei na stenaxwriemai k prospathoyme na mn to skeytomaste gt ftasame mexri edw k den tha stenaxwreso ton mpempi eidika twra pou niothi ta pantatwra tha deiksei sthn epomenh eksetasei an einai xeirotera ta pragmata pf oso gia thn amnioparakentisei thn fobame exw akoysei polla gi ayto!!alla tha ta kataferoyme prospatho na eimai aisiodoksi an k me exei parei apo katw opou paw simera synexeia skeytomai to pws mpika xaroymenh k bgika klegontas k poio poly den iksera pws tha to pw ston antra moy Sad

Ειναι αρκετα δυσκολο δεν το συζηταμε !! Μην σε παρει απο κατω μπορει να πας την επομενη και να σου πει οτι εφτιαξε !!! Σε καταλαβαινω απολυτα !!Και σε μενα κατι ειχαν βρει στη Αυχενικη και σε μια εβδομαδα πηγα και ολα ηταν ενταξει !!!!!! Προσπαθησε να εισαι ηρεμη και ολα θα δεις θα πανε καλα !!! Βημα βημα καθε φορα !!! Ενταξει ?????

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia?pos eiste?simera ponaei ligo o laimos mou k exo ligo sinaxi.exo panikovlithei ligo k eime me tsagaki k gargares me alatonero.

marinaki pos eise simera?niotheis kapos kalitera?

tomaraki

tomaraki
vasoulaki έγραψε:kalimera koritsia?pos eiste?simera ponaei ligo o laimos mou k exo ligo sinaxi.exo panikovlithei ligo k eime me tsagaki k gargares me alatonero.

marinaki pos eise simera?niotheis kapos kalitera?

Καλημερααααα!!! Τι κανεις βασουλακη μου την αρπαξαμε μαλλον??????
Μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα ...ο παλιοκαιρος φταει !!! Να πινεις και πορτοκαλαδιτσες κανουν καλο!!Με εχει πιασει αγχος ...πλησιαζει ο καιρος !!
Εαν και δεν εχω καταλαβει γιατι δινουν αυτη την ΠΗΤ ??? Αφου μπαινουμε νωριτερα για να γεννησουμε ....

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.
Marinaki σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μωράκι σου. Για να μην πανικοβληθούν οι γιατροί μάλλον δεν είναι κάτι το τόσο σοβαρό. Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά.
Vasoulaki πιες χαμομήλια γιατί δεν σε βλέπω καλά. Αυτές τις μέρες θα βάλει κρύο!!

http://www.something-special.gr

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια και απο εμενα μαρινακη τωρα διαβασα τι εγινε με εσενα και θελω να σου πω να εισαι ηρεμη οσο μπορεις και καλο κουραγιο παντως μια φιλη μου γεννησε προσφατα το γιο της ενω οσο ηταν εγκυος της ελεγαν οτι εχει καποιο προβλημα με την μια αρτηρια της καρδουλας του ειναι πιο στενη και το παρακολουθουσαν ολα πηγαν καλα και ειναι μια χαρα το παιδακι υγιεστατο οσο για την αμνιοπαρακεντηση μην την φοβασαι δεν ποναει σου βαζουν τοπικα κατι και μουδιαζεις και μετα σου περνουν με την βελονα υγρο.Περιμενω νεα σου και ελπιζω οτι ολα καλα θα πανε.vasoulaki kai tomaraki πως εισαστε τωρα που πλησιασαν οι μερες?εμενα εχει κατεβει αρκετα ο μπεμπης και μου ειπε να ειμαι στο σπιτι μεχρι να γεννησω και να ξεκουραζομαι ουτε δουλειες κανω καθολου ουτε τιποτα εχω πηξει

tomaraki

tomaraki
Γεια σου σουζαν ..και εμεις μια απο τα ιδια ...στην αναμονη!!! Εγω ψιλοφοβαμαι για την ακριβεια !!! Μου λενε οτι πλησιαζει η ωρα και με πιανει πανικος!!! Τι θα γινει εκεινη την στιγμη ??? Μακαρι ολα να πανε καλα !!!Εσυ καλα πας????

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki den ksero ti exei simvei alla ksafnika den fovamai.genikos eime poli fovitsiara k tin genna pada tin etrema alla tora...mporei na eine amina afto pou mou vgainei.i giatros mou den mou milaei ksekathara,den thelei na leei polla alla exo katalavei oti aftin tin evdomada tha me valei mesa,den me afinei allo.o mpempis den exei parei thesi k oses gnostes mou eixan to idio thema k i koumpara mou k mia fili mou pou genise xtes k i kopela pou menei apo kato mas tis ksekinisane me proklisi,efagan tous ponous k telika tous to pirane me kaisariki giati itan tiligmeno me ton loro.den thelo na to pekso giatros alla kati tetoio mirizome k gia ton diko mou,pados thelo na genithei k as talaiporitho giati exei megalosei poli k to vradi xtipaei dinata me to kefalaki tou les k disanasxetei.niotho oti zorizete to morouli mou.esena sou eipe peripou gia pote to ipologizei?

souzan mou pos eise esi?na se rotiso kati.meta tin genna sinexizeis na vazeis krema gia ragades i tin stamatas?mporei na eine xazi erotisi alla na ksero na efodiasto.ta adrakia sou ti kanoun?

tomaraki

tomaraki
Βρε βασουλακη εμενα εχει γυρισει ο μικρος αλλα πιθανοτατα θα με βαλει μεσα νωριτερα λογο Θρομβοφιλιας ..τι να πω δεν ξερω ..εχω μπερδευτει !!!
Ο φοβος που ειναι οτι θελω να δω το αγορακι μου να ειναι καλα !!! Αυτο ειναι που με φοβιζει !!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
afto oloi to fovounte kai ego alla ola kala tha pane.toses eksetaseis mas exoun kanei k mesa stis klinikes tha eimaste me ton giatro mas.thromvofilia exeis e?to exei i kaliteri mou fili k to katalave stin b epipedou efoson den eperne anaptiksei to pedi.mallon perasate ta idia giati exo diavasei oti anagastikes na diakopseis mia egimosini.tora prospathei alla den mporei na piasei k eine xalia psixologika,ase pou argise na to kseperasei.tomaraki mou tora ton fagame ton gaidaro k mas voithise o Theoulis na pane kala ola.kai esena pados mesa ston dekemvrio se vlepo na gennas Very Happy Very Happy Very Happy

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariameint eipia tsagaki me meli k tha ksanapio.esi pos eise?pos vgikane ta xristougenniatika koulourakia? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 17 982137

avrio exoume giatro pali.kai triti to telefteo radevou.meta vgenun oi apofaseis cyclops

tomaraki

tomaraki
vasoulaki έγραψε:afto oloi to fovounte kai ego alla ola kala tha pane.toses eksetaseis mas exoun kanei k mesa stis klinikes tha eimaste me ton giatro mas.thromvofilia exeis e?to exei i kaliteri mou fili k to katalave stin b epipedou efoson den eperne anaptiksei to pedi.mallon perasate ta idia giati exo diavasei oti anagastikes na diakopseis mia egimosini.tora prospathei alla den mporei na piasei k eine xalia psixologika,ase pou argise na to kseperasei.tomaraki mou tora ton fagame ton gaidaro k mas voithise o Theoulis na pane kala ola.kai esena pados mesa ston dekemvrio se vlepo na gennas Very Happy Very Happy Very Happy

Την διακοπη την εκανα για αλλο λογο ..αλλα μεσα στον σωρο εξετασεων που εκανα περυσι ηταν και αυτο το πακετακι και ετσι το ανακαλυψα !! Μεσα στην ατυχια ημουν και τυχερη !!! Πες της κολλητης σου να μην αγχωνεται και ολα θα πανε καλα !! Την καταλαβαινω και εγω μολις συνηθλα ψυχολογικα επιασα !! Ολα τα αλλα μου φαινονται παιχδακι ακομα και οι ενεσεις που κανω !!! Ηρεμια θελει και κυριως καλη ψυχολογια !! Ολα θα πανε καλα να της πεις!!!!!Ναι !! Δεν με βλεπω για αργοτερα και η αιματολογος φωναζει και ο γυναικολογος ειναι ετοιμος !!!Και εγω την Τεταρτη θα ξερω σιγουρα!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου γλυκα!!!!
Μπηκα για να βαλω φωτο...και να δω τα νεα σας..
Τελικα εκανα το μαλλι μου ΦΟΥΞΙΑ!!!!
μα μανα θα γινω εγω???θα τρομαξει το μωρο μου οταν συναντηθουμε...ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ!!!
ΧΑΧΑΧΑ....μεγαλη αλλαγη πολυ εξαλλη κ ειχα τοση αναγκη να κανω μια τρελα..σας το συνιστω ανεπιφυλακτα.
ελπιζω να φαινετε κ η κοιλιτσα μου.. απο το πριξιμο κοντευω να εκραγω...με κουρασε πολυ αυτο!αυτααααα.......!!!!!αυριο εχουμε ραντεβου στο ΙΑΣΩ το πρωι...ποσα κιλακια να εχει παει το μωρακι μου εχω περιεργεια!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΤΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ πολυ ολες για την συμπαρασταση σουζαν μου μακαρη να πανε ολα καλα,σημερα εκανα βολτες ξεχαστικα λιγο αλλα δεν μου βγαινει απο το μυαλο!1περαστικουλια βασουλακη μου,τομαρακη μου γλυκο καλα εισαι.μαρια εσυ πως εισαι!!ειμαι χαμενη τωρα χιλια συγνωμη φιλια σε ολες να προσεχετεεε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις