Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
542 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 542 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:
paparouna έγραψε:ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ,ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ Κ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.Κ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΒΛΕΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΔΕΙ),ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ...ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!ΝΑ ΛΕΣ Κ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Κ ΖΗΤΑ Κ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 417472
ax paparoynitsa mou glykia se eyxaristw poly,makarh na einai etsi opws ta les exoyme stenaxwrethi k omws etsi lew einai k tha pane ola kalaaa mexri to telos k to mwroyli moy tha ta paei mia xaraaa,k shmera les k katalabe ekeinh thn stigmh poy moy ekane yperixo h kardiologws k moy lege gi ayto klotsoyse k moy leei h giatros klotsise to katalaba k egw to xtypima k opote eklaiga me klotsoyse ....prospatho na eimai xaroymenh k na mn to skeytomai katholoy...h panagia na einai mazi mas k gia ola ta mwrakia Sad
marinaki δεν ξερω αν ειναι παρηγορο αυτο που θα σου πω αλλα στην αδερφη μου στο πρωτο της παιδακι ειχαν πει οτι εχει προβλημα στην καρδουλα του κ θα χρειαστει οταν γεννηθει επεμβαση...κοντεψε να πεθανει...τελικα γεννηθηκε υγειεστατο...κανενα προβλημα και στο δευτερο της λεγανε πως το μωρακι της εχει παλλινδρομη ουρηση κ προβλημα με τα νεφρα και οτι θελει επεμβαση σιγουρα κ αυτο μια χαρα ειναι!το πρωτο τωρα ειναι 6 χρονων κ το δευτερο 3...ολα ΚΑΛΑ θα πανε και ολα διορθωνονται ετσι κ αλλιως η επιστημη κανει θαυματα ..ψυχραιμια!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymama27 έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:
paparouna έγραψε:ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ,ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ Κ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.Κ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΒΛΕΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΔΕΙ),ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ...ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!ΝΑ ΛΕΣ Κ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Κ ΖΗΤΑ Κ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 417472
ax paparoynitsa mou glykia se eyxaristw poly,makarh na einai etsi opws ta les exoyme stenaxwrethi k omws etsi lew einai k tha pane ola kalaaa mexri to telos k to mwroyli moy tha ta paei mia xaraaa,k shmera les k katalabe ekeinh thn stigmh poy moy ekane yperixo h kardiologws k moy lege gi ayto klotsoyse k moy leei h giatros klotsise to katalaba k egw to xtypima k opote eklaiga me klotsoyse ....prospatho na eimai xaroymenh k na mn to skeytomai katholoy...h panagia na einai mazi mas k gia ola ta mwrakia Sad
marinaki δεν ξερω αν ειναι παρηγορο αυτο που θα σου πω αλλα στην αδερφη μου στο πρωτο της παιδακι ειχαν πει οτι εχει προβλημα στην καρδουλα του κ θα χρειαστει οταν γεννηθει επεμβαση...κοντεψε να πεθανει...τελικα γεννηθηκε υγειεστατο...κανενα προβλημα και στο δευτερο της λεγανε πως το μωρακι της εχει παλλινδρομη ουρηση κ προβλημα με τα νεφρα και οτι θελει επεμβαση σιγουρα κ αυτο μια χαρα ειναι!το πρωτο τωρα ειναι 6 χρονων κ το δευτερο 3...ολα ΚΑΛΑ θα πανε και ολα διορθωνονται ετσι κ αλλιως η επιστημη κανει θαυματα ..ψυχραιμια!!!!
αχ grazy μου αληθεια μακαρηηηηη ευχαριστω εσυ πως εισαι ολα καλα!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:
crazymama27 έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:
κοριτσαρα μου ειλικρινα αυτο εγινε!και εμενα που μου λενε μετα τον 6 μηνα οτι ειναι μικροτερο απο οτι επρεπε να ειναι αναλογα τις εβδομαδες μου οι δικοι μου με βριζανε οτι τιποτα δεν ειναι και το συζητουσαμε για τα ανηψακια μου που στη β επιπεδου τους εβρισκαν αυτα τα προβληματα και τελικα μια χαρουλα ειναι κ τα 2!!!!!να εισαι αισιοδοξη..ολα θα πανε καλα..και οι γιατροι δεν ειναι Θεοι κ δεν μπορουν να ξερουν τα παντα για το μωρακι σου μεσα στην κοιλιτσα σου με ακριβεια!σε φιλω...να προσεχεις τον εαυτο σου για το μωρουλη σου..

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymama27 έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:
crazymama27 έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:
κοριτσαρα μου ειλικρινα αυτο εγινε!και εμενα που μου λενε μετα τον 6 μηνα οτι ειναι μικροτερο απο οτι επρεπε να ειναι αναλογα τις εβδομαδες μου οι δικοι μου με βριζανε οτι τιποτα δεν ειναι και το συζητουσαμε για τα ανηψακια μου που στη β επιπεδου τους εβρισκαν αυτα τα προβληματα και τελικα μια χαρουλα ειναι κ τα 2!!!!!να εισαι αισιοδοξη..ολα θα πανε καλα..και οι γιατροι δεν ειναι Θεοι κ δεν μπορουν να ξερουν τα παντα για το μωρακι σου μεσα στην κοιλιτσα σου με ακριβεια!σε φιλω...να προσεχεις τον εαυτο σου για το μωρουλη σου..
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 334590 σ ευχαριστω καλη μου νιωθω πιο καλα τωρααα

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Crazy που ειναι η φωτο οεο??????
Θελουμε να δουμε την αλλαγη ???? Μα φουξια ???????? Εγω λεω οτι ειμαι τρελλη αλλα και εσυ δεν πας πισω ???
Μαρινακη ολα καλα θα πανε !!! Απλα μερικες φορες και οι γιατροι ειναι τοσο ψειρες που πραγματικα σε τρελλαινουν !!!!! Ολα θα ειναι υπεροχα οταν θα ξαναπας !!!!!

blackrose

blackrose
Μαρινακι μου προσπαθησε να χαλαρωσεις να ειναι χαλαρος και ο παιδαρος σου!! Να εχεις πιστη και ολα θα πανε καλα κοριτσακι ολα καλα θα πανε και θα ερθει ενα γερο μωρακι!!!Πιστη μεσα σου ,καλη ψυχολογια οσο μπορεις και εχεις τις θετικες μας σκεψεις! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 334590

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Very Happy Smile [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Καλημερα σημερα ειμαι πρωινηηηηη..!!λοιπον ασς ξεκινησω με το μαρινακι μας.....γλυκο μου κοριτσακι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα στο μωρακι σου και σε σενα....να εχεις πιστη στο Θεο να κανεις την προσευχουλα σου και θα δεις που ολα θα πανε καλα...οποιαδηποτε θα ενιωθε τετοια συναισθηματα οπως νιωθεις και εσυ τωρα....αλλα χρειαζεται λιγο ποιο θετικη σκεψη για το κουκλο σου...!!!να χαμογελας γιατι παιρνει δυναμη και αυτο...!!βασουλακι μου πλησιαζεις....με το καλοοοοοοο και περαστικα σου..!!!τομαρακι μου ολο το γαιδαρο εχεις φαει πομεινε λιγο η ουριτσα μην μου αγχωνεσαιιιιι...!!ολα θα πανε τελεια..!κοριτσακια μου ολα ειστε καλα οπως βλεπω...!!εγω σημερα θα κανω το ντοπλερ το τελευταιο αναλυτικο υπερηχο της μπεμπας μας...!!στης 5 παρα το απογευμα...!!και εχω τρελαθει...θελω πολυ να την δω...!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Razz Laughing !!!!!αραγε θα χει φτασει τα 2 κιλα χαχαχα..!!!θα σας γραψω νεακια μου το βραδυ ελπιζω να ναι καλα...!!!φιλια σε ολες και να χετε μια ομορφη μερα με πολλα χαμογελα και θετικες σκεψεις...!!μερες χαρας και αγαπης ειναι...!!να στε ολες καλα...!!

zouzounela

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα και απο εμενα εγω παω τωρα το πρωι να δω τη κοριτσαρα μου νεα τησ το μεσημερι
flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kοριτσακια μου τι κανετε???
Μαρινακι μου στεεναχωρηθηκα πολυ,ευχομαι οτι καλυτερο,νασαι πιστη κι ολα καλα θα πανε,μια χαρα θαναι το μπεμπακι σου!!

Παιδια θελω να κανω τα μαλλια μου σαν της Ταμτας!!!!!!!

Τη Παρασκευη πηγα στη μανα μου που ηταν στο κομμωτηριο κι εκανε τα μαλλια της βαψιμο ανταυγειες κτλ,κι ειδα σε περιοδικο την Ταμτα,κι τρελα8ηκα!!!!Κι ειναι ανταυγειες αλλα κρυφες κι οχι απο τη ριζα,απο το πιγουνι κ κατω,κι εχω κ το μακρος!!!!

Εντομεταξυ η κορη μου ολο το σ-κ με ωτιτιδα!Ευτυχως το κοριτσακι μουε γινε καλα!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr έγραψε:Kοριτσακια μου τι κανετε???
Μαρινακι μου στεεναχωρηθηκα πολυ,ευχομαι οτι καλυτερο,νασαι πιστη κι ολα καλα θα πανε,μια χαρα θαναι το μπεμπακι σου!!

Παιδια θελω να κανω τα μαλλια μου σαν της Ταμτας!!!!!!!

Τη Παρασκευη πηγα στη μανα μου που ηταν στο κομμωτηριο κι εκανε τα μαλλια της βαψιμο ανταυγειες κτλ,κι ειδα σε περιοδικο την Ταμτα,κι τρελα8ηκα!!!!Κι ειναι ανταυγειες αλλα κρυφες κι οχι απο τη ριζα,απο το πιγουνι κ κατω,κι εχω κ το μακρος!!!!

Εντομεταξυ η κορη μου ολο το σ-κ με ωτιτιδα!Ευτυχως το κοριτσακι μουε γινε καλα!

Καλημερα κοριτσακια μουυυυυ!!!!
τωρα γυρισα απο το ΙΑΣΩ ολα καλα...το κεφαλι του μωρου συνεχιζει να ειναι προς την εξοδο..κ πιο κατω απο την προηγουμενη μη σου πω ειμαι στο μηνα μου πια..!2300 το μαναρακι μου .....ολα καλα!
foto εχω βαλει αλλα δεν φαινετε.... Crying or Very sad
θα προσπαθησω παλι...

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα σε ολες!vasoulakiμετα την εγκυμοσυνη σταματησα την κρεμα για τις ραγαδες οσες ειχα κανει τις εκανα οσο ημουνα εγκυος τον τελευταιο μηνα μετα μαζεψε η κοιλια μου κατευθειαν και λογω γυμναστικης ξαναποκτησα και τους κοιλιακους που ειχα πριν την εγκυμοσυνη τωρα μεχρι στιγμης δεν εχω κανει ραγαδες.τομαρακι τι κανεις?και εγω φοβαμαι την γεννα που πλησιαζει γιατι ειναι καισαρικη και δεν αφηνει ο γιατρος μου τον αντρα μου να ειναι μεσα στον τοκετο αν τον ειχα μεσα μαζι μου θα ημουν ηρεμη και δεν θα ειχα αχγος.crazymama ειναι τελειο το μαλλι σου και εγω σημερα εχω κομμωτηριο απο ξανθο σκουρο θα τα κανω καστανοκοκκινα να ανανεωθω λιγο

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.

Crazymama δεν παίζεσαι!!! Very Happy Είσαι φανταστική!!! Αυτό θα πει αλλαγή και ανανέωση!!! Μοιάζεις σα να βγήκες από παραμύθι!!!

Vasoulaki τα μπισκοτάκια μου βγήκαν πολύ ωραία και γευστικά, μόνο που η δόση δεν ήταν μεγάλη. Βλέπεις ήθελα να πάω και μερικά από δω κι από κει Rolling Eyes . Αυτή τη βδομάδα θα ξαναφτιάξω όμως γιατί στις 25 μας έχει τραπέζι η μαμά μου και θέλω να της πάω και εκείνης φρέσκα Very Happy

Zouzounela περιμένουμε νέα από τη μπέμπα σου το μεσημέρι. Εγώ έχω ραντεβού για υπέρηχο το απόγευμα όπως και η zwitsa οπότε νέα από την δική μου μπέμπα το βραδάκι...

Marinaki καλημέρα! Πως είσαι σήμερα;

Paparouna ακόμα φτιάχνεις το δωμάτιο; Που είσαι;;;

Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!

http://www.something-special.gr

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariameint έγραψε:Καλημέρα κορίτσια.

Crazymama δεν παίζεσαι!!! Very Happy Είσαι φανταστική!!! Αυτό θα πει αλλαγή και ανανέωση!!! Μοιάζεις σα να βγήκες από παραμύθι!!!

Vasoulaki τα μπισκοτάκια μου βγήκαν πολύ ωραία και γευστικά, μόνο που η δόση δεν ήταν μεγάλη. Βλέπεις ήθελα να πάω και μερικά από δω κι από κει Rolling Eyes . Αυτή τη βδομάδα θα ξαναφτιάξω όμως γιατί στις 25 μας έχει τραπέζι η μαμά μου και θέλω να της πάω και εκείνης φρέσκα Very Happy

Zouzounela περιμένουμε νέα από τη μπέμπα σου το μεσημέρι. Εγώ έχω ραντεβού για υπέρηχο το απόγευμα όπως και η zwitsa οπότε νέα από την δική μου μπέμπα το βραδάκι...

Marinaki καλημέρα! Πως είσαι σήμερα;

Paparouna ακόμα φτιάχνεις το δωμάτιο; Που είσαι;;;

Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!

mariameint μου σε ευχαριστω πολυυυυυ!!!!!!αχ εγω και η barbie!!!τοσο φουξια...αχαχαχα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 536304

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KALHMERAGRAZYYwraio to malli soy me geia!!tomarakh moys eyxaristw manoyla24 na se kala niotho ligo pio kalakleiw moy eyxaristw kali moy k egw etsi pisteyw to skeytomai apo edw apo ekei lew ola kala tha panemaria eimai kalytera shmera k o antras moy moy leei ola kala tha paneeimai pio aisiodoksi k pisteyw sto theo oti tha pane kala,akoma k an den thelo na to pw o theos kserei dynamh na moy dwsei mono,xilia eyxaristw se olessss sas,soyzan ti kaneis to mpempylinh soy megalwnei,xthes den eniwsa ton mpempi moy isws epeidh stenaxwrieme alla shmera ksypnisa me allh skepsi aisiodoksia k pisti sas filw oles[center][left]

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 215994
crazymama ta mallia sou ola ta lefta!!!ksetrelathika ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 379767
eine kala k to mpempaki,pire k kilakia,tha parei k alla,doksa to Theo sou pane ooooola kala.

mariameint ftiakse k alla koulourakia ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 982137
xaxaxa!!!

souzan simera perimenoume k tin dikia sou ananeosi Very Happy

zoitsa tha perimenoume to vradi neakia gia tin mpoumpouka I love you

marinaki mou ola kala tha pane.exeis tin agapi mas I love you

manoula kanta ta mallia sou na ta efxaristitheis.

tomaraki kalimeroudia!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 361490

zouzounela perimenoume k ta dika sou nea ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 40746

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΕΨΕΣ!!ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ Very Happy ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ Κ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ Κ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΨΑΜΕ Κ ΑΚΟΜΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΓΙΕΣ...ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΤΡΩΜΑΤΣΑΔΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 215994

CRAZY ΤΟ ΜΑΛΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ,ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥ Very Happy ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΕ ΓΕΙΑ!!!

ΠΟΠΗ Κ SOUZAN ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΑΛΛΑΚΙ!!ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΗΤΕ Κ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ Very Happy

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΔΙΩΞΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Very Happy

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. Wink

ΒΑΣΟΥΛΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ????ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑ Very Happy ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 215994

ΤΟΜΑΡΑΚΙ Κ ΕΣΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ Ε??? I love you

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera paparouna ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 564595
ti kaneis?to mpoumpoukaki sou zouzounevei?
avrio exeis giatro k esi,tha perimenoume ta nea sou.emeis pigame simera k tha pame k avrio.mia apo ta idia ta nea,to mpempaki eine sto plai,sispaseis den kanei katholou i mitra.tin rotao pos tha sinexisoume alla den mou leei tipota ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 837218
tha diksei ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 377361

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:kalimera paparouna ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 564595
ti kaneis?to mpoumpoukaki sou zouzounevei?
avrio exeis giatro k esi,tha perimenoume ta nea sou.emeis pigame simera k tha pame k avrio.mia apo ta idia ta nea,to mpempaki eine sto plai,sispaseis den kanei katholou i mitra.tin rotao pos tha sinexisoume alla den mou leei tipota ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 837218
tha diksei ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 377361

ΒΑΣΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΙΩΘΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ Η ΚΟΙΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ...!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΑΠΛΩΝΑ Κ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ Η ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ Very Happy ΘΑ ΔΩ Κ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ Very Happy

ΒΑΣΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Very Happy
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..
Κ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΑΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 215994

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
paparouna mou se efxaristo poli ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 40746 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 40746 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 40746
kai esi me to kalo na pareis agkalitsa tin mpoumpouka sou!!!
i alithia eine oti psiloeknevristika simera me tin giatro mou giati den leei tipota k den ksero pou vriskomaste.diladi ti perimenei?na pao avrio k na mou pei mpenoume tetarti proi affraid
den eine kalitera na ksero k na proetoimasto psixologika?telos pados isos kserei kalitera afti k ego stin parousa fasi na min mporo na katalavo.oso na ne mia agonia tin exo.proklisi den thelo oute k ego na kano,oles oi gnostes mou pou kanane mono ponous k talaiporia fagane k meta kataliksane se kaisariki.

gia ton xrono min agxonese katholou,pernaei grigora to telefteo trimino.koita na peraseis omorfa tis giortoules k siga siga tha mpeis k ston mina sou. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 215994

tomaraki triti den exeis giatro?pou eise simera? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 361490

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki μου ποσο δικιο εχεις και εγω θα ειχα φρικαρει να μην ξερω τι μελι γεννεσθε!ρωτησες κ δεν σου ειπε λεξη δηλαδη???ελεος!!!!
να σκεφτεσαι οτι μπορει να ειναι καλυτερα ετσι...να μην ξερεις απο τη μια,γιατι θα σε πιασει εξ απροοπτου κ δεν θα προλαβεις να το επεξεργαστεις κ να πανικοβληθεις η ανχοθεις...ελα μερες μετρας μεχρι να παρεις αγκαλια το μωρακι σου αυτο ειναι τελειο!!!
paparounitsa μου απο τη στιγμη που μπαινεις στο χορο....θα χορεψεις και τον τελευταιο..οι τελευταιοι πε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 18 654316 ρνανε μπαμ μπαμ...για ποτε θα μπεις στο μηνα σου και εσυ ουτε που θα το καταλαβεις...

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου πριν λιγο τελειωσα με το μαλλιμεγαλη η αλλαγη κοιταζομαι στον καθρεφτη και δεν μπορω να το συνηθισω ηταν λιγο πιο σκουρο ξανθο απο το μαλλι σου vasoulaki και τωρα ειναι καστανο σκουρο με λιγο κοκκινο περιμενω πως και πως τον αντρα μου να γυρισει σε λιγο απο την δουλεια εχω περιεργεια να δω τι θα μου πει.μαρινακη εισαι καλυτερα σημερα?οι υπολοιπες πωσ εισαστε?

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
souzan έγραψε:κοριτσακια μου πριν λιγο τελειωσα με το μαλλιμεγαλη η αλλαγη κοιταζομαι στον καθρεφτη και δεν μπορω να το συνηθισω ηταν λιγο πιο σκουρο ξανθο απο το μαλλι σου vasoulaki και τωρα ειναι καστανο σκουρο με λιγο κοκκινο περιμενω πως και πως τον αντρα μου να γυρισει σε λιγο απο την δουλεια εχω περιεργεια να δω τι θα μου πει.μαρινακη εισαι καλυτερα σημερα?οι υπολοιπες πωσ εισαστε?
ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕΕΕΕ!!!!!!!!αντε ολες αναναιωση στο μαλλι τελειαααα...

tomaraki

tomaraki
Γεια σας και απο εμας !!!!!!!!Τι γινεται βρε κοριτσακια ??? Ολα καλα βλεπω !!!!
Crazy το μαλλι ολα τα λεφτα !!!! Πιο φουξια ??? Κοκκινο ανοιχτο φαινεται !!! Τελειο !!!!!!!!!! Ποσο εβδομαδων εισαι ??? Αυτο θα πει ανανεωση !! Ποπιτσα καντη την αλλαγη ...!!! Ζωιτσα περιμενουμε νεα και απο εσενα !! Σουζαν θελουμε φωτο !!!!
Βασουλακη μου εγω δεν θα αντεχα !! Θα την εκραζα !!!! Εμεις την Τεταρτη θα εχουμε νεοτερα !!!!!
Ζουζουνελα και απο εσενα !!!!
Μαρινακη ειμαστε εδω ολες !! Μην στεναχωριεσαι !!!!
Σπυριδουλα οντως το τελευταιο τριμμηνο ειναι μια ανασα!!!! Κοιτα να το ευχαριστηθεις !!!!
Εμεις απο το πρωι παιδευομαστε με τα στρουμφακια !!!! Τα κανουμε με το χερι τελικα !!!Για να δουμε πως θα βγουν????????

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Γεια σας και απο εμας !!!!!!!!Τι γινεται βρε κοριτσακια ??? Ολα καλα βλεπω !!!!
Crazy το μαλλι ολα τα λεφτα !!!! Πιο φουξια ??? Κοκκινο ανοιχτο φαινεται !!! Τελειο !!!!!!!!!! Ποσο εβδομαδων εισαι ??? Αυτο θα πει ανανεωση !! Ποπιτσα καντη την αλλαγη ...!!! Ζωιτσα περιμενουμε νεα και απο εσενα !! Σουζαν θελουμε φωτο !!!!
Βασουλακη μου εγω δεν θα αντεχα !! Θα την εκραζα !!!! Εμεις την Τεταρτη θα εχουμε νεοτερα !!!!!
Σπυριδουλα οντως το τελευταιο τριμμηνο ειναι μια ανασα!!!! Κοιτα να το ευχαριστηθεις !!!!
Εμεις απο το πρωι παιδευομαστε με τα στρουμφακια !!!! Τα κανουμε με το χερι τελικα !!!Για να δουμε πως θα βγουν????????
tomaraki μου στην 37 εβδομαδα....μπηκαμε...!!!!κοντοζυγωνω.....
βρε κοριτσια ο πλακουντας σημερα που καναμε την μετρηση ειναι ωριμος 3 grade ειμαι ετοιμη για γεννα?θα μου το παρει νωριτερα?εχετε καμια ιδεα?(θα ξερω την παρασκευη που θα παω κ στη γιατρο μου)

tomaraki

tomaraki
crazymama27 έγραψε:
tomaraki έγραψε:Γεια σας και απο εμας !!!!!!!!Τι γινεται βρε κοριτσακια ??? Ολα καλα βλεπω !!!!
tomaraki μου στην 37 εβδομαδα....μπηκαμε...!!!!κοντοζυγωνω.....
βρε κοριτσια ο πλακουντας σημερα που καναμε την μετρηση ειναι ωριμος 3 grade ειμαι ετοιμη για γεννα?θα μου το παρει νωριτερα?εχετε καμια ιδεα?(θα ξερω την παρασκευη που θα παω κ στη γιατρο μου)

Ααααα κοπελια εσυ εισαι πιο μπροστα απο εμενα !!!!! Μια χαρα ...για τον πλακουντα δεν ξερω...οι παλιες να μας δωσουν τα φωτα τους !!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις