Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
587 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 587 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
crazymama27 έγραψε:
tomaraki έγραψε:Γεια σας και απο εμας !!!!!!!!Τι γινεται βρε κοριτσακια ??? Ολα καλα βλεπω !!!!
Crazy το μαλλι ολα τα λεφτα !!!! Πιο φουξια ??? Κοκκινο ανοιχτο φαινεται !!! Τελειο !!!!!!!!!! Ποσο εβδομαδων εισαι ??? Αυτο θα πει ανανεωση !! Ποπιτσα καντη την αλλαγη ...!!! Ζωιτσα περιμενουμε νεα και απο εσενα !! Σουζαν θελουμε φωτο !!!!
Βασουλακη μου εγω δεν θα αντεχα !! Θα την εκραζα !!!! Εμεις την Τεταρτη θα εχουμε νεοτερα !!!!!
Ζουζουνελα και απο εσενα !!!!
Μαρινακη ειμαστε εδω ολες !! Μην στεναχωριεσαι !!!!
Σπυριδουλα οντως το τελευταιο τριμμηνο ειναι μια ανασα!!!! Κοιτα να το ευχαριστηθεις !!!!
Εμεις απο το πρωι παιδευομαστε με τα στρουμφακια !!!! Τα κανουμε με το χερι τελικα !!!Για να δουμε πως θα βγουν????????
tomaraki μου στην 37 εβδομαδα....μπηκαμε...!!!!κοντοζυγωνω.....
βρε κοριτσια ο πλακουντας σημερα που καναμε την μετρηση ειναι ωριμος 3 grade ειμαι ετοιμη για γεννα?θα μου το παρει νωριτερα?εχετε καμια ιδεα?(θα ξερω την παρασκευη που θα παω κ στη γιατρο μου)

Ααααα κοπελια εσυ εισαι πιο μπροστα απο εμενα !!!!! Μια χαρα ...για τον πλακουντα δεν ξερω...οι παλιες να μας δωσουν τα φωτα τους !!!!

Εσυ ποσο εβδομαδων εισαι???αντε ρε κοριτσακι μου γλυκο με εναν πονο να γεννησουμε ολες...

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ειμαι στην 36η !!! Οντως !!! Με ενα πονο και να ειναι ολα γερα!!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Ειμαι στην 36η !!! Οντως !!! Με ενα πονο και να ειναι ολα γερα!!!!

ΚΑΛΕΕΕΕ σιγα τη διαφορααα!!!!! αχ ολα καλα θα πανε ειμαι αισιοδοξη και προετοιμαζομαι ψυχολογικα με θετικη ενεργεια.....αυτο ειναι πολυ βασικο για ολες μας κοριτσια!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 875502

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια μου....!!!!εκανα το ντοπλερ...!!!ολα πηγαν τελεια........η μπουμπου ειναι 2 κιλα μια χαρα μου ειπαν κ ψηλη...μμμ...απτον πατερα της γαμωτο χαχαχα...!!!!μας εκρυβε συνεχεια το προσωπο της...!!!μονο τα ζουμερα χειλακια της ειδαμε....κ την μυτουλα της....!!εγω εχω grade πλακουντα 1..μια χαρα τον αλλο μηνα βλεπουμε....ολα τελεια πολυ ζωηρη ..με το κεφαλι της κατω ειναι...κ ολο παλευει...!πηρα μια χαρα δοξα το Θεο.....λιγο απεμεινε...!!φιλιαααααα σε ολες σας......!επομενο ραντεβου 3 γεναρη...!καλο βραδυ..!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zwitsa έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου....!!!!εκανα το ντοπλερ...!!!ολα πηγαν τελεια........η μπουμπου ειναι 2 κιλα μια χαρα μου ειπαν κ ψηλη...μμμ...απτον πατερα της γαμωτο χαχαχα...!!!!μας εκρυβε συνεχεια το προσωπο της...!!!μονο τα ζουμερα χειλακια της ειδαμε....κ την μυτουλα της....!!εγω εχω grade πλακουντα 1..μια χαρα τον αλλο μηνα βλεπουμε....ολα τελεια πολυ ζωηρη ..με το κεφαλι της κατω ειναι...κ ολο παλευει...!πηρα μια χαρα δοξα το Θεο.....λιγο απεμεινε...!!φιλιαααααα σε ολες σας......!επομενο ραντεβου 3 γεναρη...!καλο βραδυ..!

ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΙΤΣΑ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ Very Happy
ΕΡΩΤΗΣΗ:ΤΟ DOPPLER ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?Κ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?

zouzounela

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εκανα τι ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ βλακεια καπνιζα μεχρι ακι σημερα που με πηρε η γιατρς κου να με αλαξει το ρανεβου και ετσι πηγα σημερα και μου λεει καπνιζεις πολυ και ο πλακουνταςεχει αποσβαλτοθει δλδ σε λιγο δεν θα μπορει το παιδι να παιρνει ολα αυτα που πρεπει με αοτελεσμα να ζοριζεται αλλα εχω εβαλα το χειροτερο στο μυαλο μου οταν μου ειπε οτι δδεν θα μπορει να παριε οξυγονο με αποτελεσμα αναπνοη με ειπε να ξανα παω σε 3 εβδ φοβαμαι μηπως ειανι αργα ειμαι μονο 35 εβδ κοριτσια ΠΡΟΣΟΧΗ αλλα εχω ακι καλα νεα ειναι 2 κιλα η μπεμπουλα μου μια χαρα μου ειπε και πολυ ομορφη

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
niwtho sygkinish gia sas koritsia moy poy me skeyteste sas eyxaristw oles thn kathe mia ksexwrista ,eyxomai ola na pane kala se oles k xairome poy merikes erxete h wra na krathsete ta aggeloydia sas agkalitsa sas filw oles thn kathe mia ksexwrista k sas ksanaeyxaritw gia thn agapi sas,thn symparastash sas eimai sygkinhmenh.niotho poly kalytera ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 377361 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 377361

mariameint

mariameint
Γειά σας κορίτσια.
Το απόγευμα πήγαμε και εμείς στη γιατρό για υπέρηχο. Η μικρή διπλασίασε το βάρος της μέσα στον μήνα και τώρα είναι 1493 γρ. Ελπίζω κάποτε να φρενάρει γιατί βλέπω να πιάνει κανά 4 κιλά και πως θα την γεννήσω Shocked Μόλις μπήκαμε στον 7 μήνα (28 εβδομάδα). Η γιατρός μου λέει ότι είναι περίπου 2 βδομάδες μεγαλύτερη. Κατά τ' άλλα όλα καλά. Θα μας βγει Κομανέτσι. Είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα κανονικό με το ένα πόδι και το ένα χέρι μπλεγμένα και περασμένα πάνω από το κεφάλι της. Ένα περίεργο πράγμα. Δεν μπορούσαμε να δούμε την φατσούλα της. Και είχε στριμωχτεί κάτω αριστερά στην κοιλιά. Είχε πολύ πλάκα!
Αυτά από μένα και την μπέμπα μου. Καληνύχτα!!!

http://www.something-special.gr

zouzounela

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙΑ ΣΑΣ clown clown clown clown clown clown clown clown clown clown clown clown

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου, καλημερα! Σας γραφω τωρα κ δεν ξερω ουτε ποσο συχνα θα σας ξαναγραψω ουτε αν θα μαι μονη την επομενη φορα. τι εννοω?αυτο που υποθεσατε..

Ξημερωματα δευτερας απο τις 2 που ξυπνησα με τρελους πονους στη μεση κ παεριοδου εκανα τη βλακεια κ τους υπεμεινα ως τις 6 οπου πηγα,ε στο γιατρο. εκει διαπσιτωσαν συσπασεις γεννας κ διαστολη 2. κ να φανταστειτε πριν μια εβδοαμδα ηταν κλειστος τραχηλος μηκους 3εκ.
να μην τα πολυλογω με κρατησαν με ορο γιουτοπαρ κ καρδιοτογραφο συνεχεια ως το βραδυ. κ υποθετοβολταρεν. ηρεμησα αρκετα αν κ η μεση ποναει απλα οχι τοσο φρικτα. το βραδυ που με ξαναδε ο γιατρος μου κ εν τω μεταξυ ειχα αρχισει να βγαζω λιγη λιγη την τραχηλικη βλεννη αν το λεω σωστα, μου εδωσε εξιτηριο κ μου πε οτι τις επομενες μερες χωρις πια να μπορουμενα καθυστερησουμε αλλο, θα ερθει ο μπεμπουλης μας ο οποιος σε ολες τις μετρησεις δειχνει 36εβδ κ κατι κ ξεπερασε τα 2700. εγω μετρω την αποκλιση κ λεω στη χειροτερη 2500. μια χαρουλα. Βεβαια δυστυχως δεν παιζει τοσο ρολο το βαρος αλλα η ωριμοτητα. Προσευχομαι να γινει θαυμα κ να μη χρειαστει θερμοκοιτιδα. δε ρωτησα τιποτε τετοιο το γιατρο γτ πολυ απλα μου ειπε οτι δε μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο κ ειναι ηδη θαυμα που φτασαμε ως εδω. Καλα να ναι το παιδακι μου κα να χρειαστει να μεινει εκει, μακρια μου για λιγο, ο Θεος να με βοηθησει μεχρι να το φερω σπιτακι μας. Μπορει ομως κ να ρθουμε μαζι, ε? εγω ελπιζω κ οτι γινει.
Ειμαι κ χαρουμενη κ στενοχωρημενη γτ δε μπορει η χαζομητρα μου να το κρατησει αλλο αλλα απο την αλλη χωρις να θελω να δικαιολογυμαι εκανα υπερανθρωπη προσπαθεια για τον κωλοχαρακτηρα μου τον ανυπομονο κ υπερκινητικο, να καθηλωθω τοσο καιρο.
Συντομα ολα θα τελειωσουν κ λυπαμαι για τις μαμαδες στη λιστα που προηγουνται. Αλλα βιαζεται το μπουμπουκι μου κ μονο εκεινο αποφασιζει.
Θα μαθετε νεα μου με την ορωτη εκαιρια, γτ δε με αφηνουν ουτε το λαπτοπ να χω. Η μητρα υπερευαισθητη κ συσπαται για πλακα. οτι κ αν κανω.
Καλες γιορτες σε ολες, προσευχομαι για ολες μας κ με το καλο στην ωρα τους τα μωρακια σας.
Σας αγαπω πολυ, κοριτσακια μου γλυκα κ σας ευχαριστω για την τοσο σπουδια στηριξη κ γαιδουρινη υπομονη... Σας επρηξα με το κατεβατο το ξερω αλλα με απομακρυνουν απο το λαπτοπ κ τα λεω μαζεμενα.
<<φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
paparouna έγραψε:
zwitsa έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου....!!!!εκανα το ντοπλερ...!!!ολα πηγαν τελεια........η μπουμπου ειναι 2 κιλα μια χαρα μου ειπαν κ ψηλη...μμμ...απτον πατερα της γαμωτο χαχαχα...!!!!μας εκρυβε συνεχεια το προσωπο της...!!!μονο τα ζουμερα χειλακια της ειδαμε....κ την μυτουλα της....!!εγω εχω grade πλακουντα 1..μια χαρα τον αλλο μηνα βλεπουμε....ολα τελεια πολυ ζωηρη ..με το κεφαλι της κατω ειναι...κ ολο παλευει...!πηρα μια χαρα δοξα το Θεο.....λιγο απεμεινε...!!φιλιαααααα σε ολες σας......!επομενο ραντεβου 3 γεναρη...!καλο βραδυ..!

ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΙΤΣΑ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ Very Happy
ΕΡΩΤΗΣΗ:ΤΟ DOPPLER ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?Κ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?

ειναι οπως αυτο το υπερηχο που κανεις τον αναλυτικο στον 5 μηνα..!!νομιζω απο 30 μεχρι την 32 εβδομαδα το κανουν...!το κανουν μια φορα αν δειξει οτι ολα ειναι καλα...αν δειξει κατι το ξανακανουν αποτι ξερω...!ειναι το τελευταιο υπερηχο κ ελεγχουν αλαλυτικοτατα τα παντα..για να εξακριβοσουν οτι ολα ειναι καλα και οδευουμε προς το τοκετο......!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbar έγραψε:Κοριτσακια μου, καλημερα! Σας γραφω τωρα κ δεν ξερω ουτε ποσο συχνα θα σας ξαναγραψω ουτε αν θα μαι μονη την επομενη φορα. τι εννοω?αυτο που υποθεσατε..

Ξημερωματα δευτερας απο τις 2 που ξυπνησα με τρελους πονους στη μεση κ παεριοδου εκανα τη βλακεια κ τους υπεμεινα ως τις 6 οπου πηγα,ε στο γιατρο. εκει διαπσιτωσαν συσπασεις γεννας κ διαστολη 2. κ να φανταστειτε πριν μια εβδοαμδα ηταν κλειστος τραχηλος μηκους 3εκ.
να μην τα πολυλογω με κρατησαν με ορο γιουτοπαρ κ καρδιοτογραφο συνεχεια ως το βραδυ. κ υποθετοβολταρεν. ηρεμησα αρκετα αν κ η μεση ποναει απλα οχι τοσο φρικτα. το βραδυ που με ξαναδε ο γιατρος μου κ εν τω μεταξυ ειχα αρχισει να βγαζω λιγη λιγη την τραχηλικη βλεννη αν το λεω σωστα, μου εδωσε εξιτηριο κ μου πε οτι τις επομενες μερες χωρις πια να μπορουμενα καθυστερησουμε αλλο, θα ερθει ο μπεμπουλης μας ο οποιος σε ολες τις μετρησεις δειχνει 36εβδ κ κατι κ ξεπερασε τα 2700. εγω μετρω την αποκλιση κ λεω στη χειροτερη 2500. μια χαρουλα. Βεβαια δυστυχως δεν παιζει τοσο ρολο το βαρος αλλα η ωριμοτητα. Προσευχομαι να γινει θαυμα κ να μη χρειαστει θερμοκοιτιδα. δε ρωτησα τιποτε τετοιο το γιατρο γτ πολυ απλα μου ειπε οτι δε μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο κ ειναι ηδη θαυμα που φτασαμε ως εδω. Καλα να ναι το παιδακι μου κα να χρειαστει να μεινει εκει, μακρια μου για λιγο, ο Θεος να με βοηθησει μεχρι να το φερω σπιτακι μας. Μπορει ομως κ να ρθουμε μαζι, ε? εγω ελπιζω κ οτι γινει.
Ειμαι κ χαρουμενη κ στενοχωρημενη γτ δε μπορει η χαζομητρα μου να το κρατησει αλλο αλλα απο την αλλη χωρις να θελω να δικαιολογυμαι εκανα υπερανθρωπη προσπαθεια για τον κωλοχαρακτηρα μου τον ανυπομονο κ υπερκινητικο, να καθηλωθω τοσο καιρο.
Συντομα ολα θα τελειωσουν κ λυπαμαι για τις μαμαδες στη λιστα που προηγουνται. Αλλα βιαζεται το μπουμπουκι μου κ μονο εκεινο αποφασιζει.
Θα μαθετε νεα μου με την ορωτη εκαιρια, γτ δε με αφηνουν ουτε το λαπτοπ να χω. Η μητρα υπερευαισθητη κ συσπαται για πλακα. οτι κ αν κανω.
Καλες γιορτες σε ολες, προσευχομαι για ολες μας κ με το καλο στην ωρα τους τα μωρακια σας.
Σας αγαπω πολυ, κοριτσακια μου γλυκα κ σας ευχαριστω για την τοσο σπουδια στηριξη κ γαιδουρινη υπομονη... Σας επρηξα με το κατεβατο το ξερω αλλα με απομακρυνουν απο το λαπτοπ κ τα λεω μαζεμενα.
<<φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ELBAR!ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ-ΑΝ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΑΡΟΣ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Κ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ Very Happy
Κ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ..Κ ΚΑΤΣΕ Κ ΛΙΓΟ ΞΑΠΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Mad ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 215994
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 417472

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbar moy ypomonh k prwta apo ola na pane kala mexri to telos me to mwro soy k sena eyxomai grhgora k kala na pareis agkalitsa to agkeloydi soy.....KALHMERA se oles koritsia moy exw apo thn kyriakh den niwtho sxedon katholoy ton mpempi moy ti na kanw poly ligo ton niwtho,,shmera tha parw ths eksetaseis apo to wnaseio k ayrio paro olo poy den exw ranteboy tha pame prwi prwi sthn gynaikologo gt exoyme saltarei sas filw

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbar ολα καλα θα πανε με το καλο να γεννησεις το μωρακι σου χωρις αχγος εφοσον εισαι 36 εβδομαδων και κατι σημαινει οτι εχεις ηδη μπει στον μηνα σου και δεν θα χρειαστει θερμοκητιδα και εγω μπαινω στον μηνα μου την πεμπτη και ηδη εχω συσπασεις και μου εδωσε κατι υποθετα και εβαλα και μεχρι την πρωτοχρονια μου ειπε να μην βγαινω απο το σπιτι.Καλα χριστουγεννα να εχεις και να υποδεχτεις το νεο μελος της οικογενειας σου περιμενω νεα σου ευχαριστα οταν μπορεσεις να ξαναγραψεις.φιλια

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα σε ολεςςςςςς..!!!κοριτσαρα μου ελμπαρ μου...!!!με το καλο το μωρακι σου να το φερεις στο κοσμο και να ναι υγειεστατο γερο και καλοτυχο...ολα να πανε καλα στη γεννα να σαι και συ γερη και δυνατη..!!υπομονη κανε...οσο για την θερμοκοιτιδα τι εχουμε πει...????θετικες σκεψεις μην ειμαστε προκατειλλημενη πρωτου να ρθει ο μικρουλης...!!οτι και να γινει σημασια ειναι να ναι γερο το μωρο σου...!!μα το τικερακι σου γραφει 33 βδομαδες ομως..!!γτ..?

σημερα φτιαχνω την βαλιτσα της μπεμπας μας και εχω γεμισει το κρεβατι ρουχα και δεν ξερω ποια να παρω μαζι μου..τα βλεπω και λεω Θεε μου να πανε ολα καλα..!!και εμενα ποναει η μεση μου και απο κατω ποναω αυτες τις μερες πολυ...ο τραχηλος ειναι 2 εκατοστα...καλος ειναι...Wink αυτααααα καλημερα να χουμε ολες..μαρινιο τι εχει ο μικρουλης μηπως πολυκοιμαται..??!!δεν πας σημερα να το δεις καλυτερα θα νιωσεις μην αγχωνεσαι κιολας..!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:elbar moy ypomonh k prwta apo ola na pane kala mexri to telos me to mwro soy k sena eyxomai grhgora k kala na pareis agkalitsa to agkeloydi soy.....KALHMERA se oles koritsia moy exw apo thn kyriakh den niwtho sxedon katholoy ton mpempi moy ti na kanw poly ligo ton niwtho,,shmera tha parw ths eksetaseis apo to wnaseio k ayrio paro olo poy den exw ranteboy tha pame prwi prwi sthn gynaikologo gt exoyme saltarei sas filw

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΩΘΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΘΑ Κ ΕΓΩ!ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ Κ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!
ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ Mad ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ,Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΡΗ Κ ΚΕΦΑΤΗ.ΕΝΤΑΞΕΙ????? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 417472

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbar μου ολα καλα θα πανε....!!!!μπορει να μην χρειαστει να μπει καν σε θερμοκοιτιδα η να μπει 1-2 μερες για παρακολουθηση απλα και να γυρισετε μαζι σπιτι...οσο για τα κιλακια του μωρου σου δεν εχει σχεση με το ποσο αναπτυγμενα ειναι τα οργανα του..σιγουρα θα πανε ολα καλα!!!
και εγω θεμα με τα κιλα του εχω..ειμαι στην 37 εβδομαδα και ειναι 2300 .τοσοδουλι μου οπως το ειπαν οι γιατροι... αλλα τα οργανα του εφοσων τρεφετε σωστα ειναι αναπτυγμενα,και εμενα μπορει να μου το παρει νωρις γιατι ο πλακουντας εχει ωριμανση 3 και ειναι κ χαμηλα..ενω θα ηταν πολυ καλυτερα να παρω ολες τις εβδομαδες για να παρει κ το μωρο μου γραμμαριακια ολα ειναι πιθανα.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:elbar moy ypomonh k prwta apo ola na pane kala mexri to telos me to mwro soy k sena eyxomai grhgora k kala na pareis agkalitsa to agkeloydi soy.....KALHMERA se oles koritsia moy exw apo thn kyriakh den niwtho sxedon katholoy ton mpempi moy ti na kanw poly ligo ton niwtho,,shmera tha parw ths eksetaseis apo to wnaseio k ayrio paro olo poy den exw ranteboy tha pame prwi prwi sthn gynaikologo gt exoyme saltarei sas filw

κοριτσακι μου να ξερεις οτι το μωρακι καποια στιγμη μπορει να αλλαξει ωραριο...να κουνιεται το βραδυ ας πουμε περισσοτερο κ πιο εντονα οταν κοιμασαι...
και εγω καποιες φορες δεν το ακουγα για 3 μερες..δεν ηταν ζωηρο και σχεδον δεν το ενιωθα μετα ομως παλι ηταν ζωηρος κ τον καταλαβαινα πολυ συχνα...δεν ειναι τιποτα και εγω καταθλιψη παθαινα μηπως επαθε κατι..ευχομαι αυριο να πανε ολα καλα!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zwitsa έγραψε:καλημερα σε ολεςςςςςς..!!!κοριτσαρα μου ελμπαρ μου...!!!με το καλο το μωρακι σου να το φερεις στο κοσμο και να ναι υγειεστατο γερο και καλοτυχο...ολα να πανε καλα στη γεννα να σαι και συ γερη και δυνατη..!!υπομονη κανε...οσο για την θερμοκοιτιδα τι εχουμε πει...????θετικες σκεψεις μην ειμαστε προκατειλλημενη πρωτου να ρθει ο μικρουλης...!!οτι και να γινει σημασια ειναι να ναι γερο το μωρο σου...!!μα το τικερακι σου γραφει 33 βδομαδες ομως..!!γτ..?

σημερα φτιαχνω την βαλιτσα της μπεμπας μας και εχω γεμισει το κρεβατι ρουχα και δεν ξερω ποια να παρω μαζι μου..τα βλεπω και λεω Θεε μου να πανε ολα καλα..!!και εμενα ποναει η μεση μου και απο κατω ποναω αυτες τις μερες πολυ...ο τραχηλος ειναι 2 εκατοστα...καλος ειναι...Wink αυτααααα καλημερα να χουμε ολες..μαρινιο τι εχει ο μικρουλης μηπως πολυκοιμαται..??!!δεν πας σημερα να το δεις καλυτερα θα νιωσεις μην αγχωνεσαι κιολας..!!

ουψ και εγω εχω πονους στη μεση και ποναω απο κατω πολύ...μηπως εχω κανει διαστολη κ δεν εχω παρει πρεφα???κ στη γιατρο μου θα παω την αλλη εβδομαδα...!Καλημερααα...εγω παλι μολις εβαλα να γινονται γιγαντες στο φουρνο και θα φτιαξω σοκολατενιο κορμο...γιαμ γιαμ!!!!

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου, να αποσαφηνισω κατι. ειναι σωστο το τικερακι μου, απλα στον υπερηχο στις μετρησεις βγαινει μεγαλυτερος ο μπεμπης στις 36. να ξερετε ομως οτι δεν παιζει ρολο το βαρος τοσο οσο η ωριμοτητα του εμβρυου, των οργανων του.

Οσο για τη διαστολη τραχηλου που απεκτησα προχθες, δεν εχει να κανει με τη ξαπλα, καθ'οτι εγω ειμαι 4 μηνες στο κρεβατι. αυτο συμβαινει σε καποιες γυναικες νωριτερα για πολλους λογους. εμενα πχ η μητρα μου δεν αντεχει αλλο χωρις να ξερω απολυτα γιατι. οτι μπορουμε κανουμε ολες, το καλυτερο για τα μπουμπουκια μας, αλλα αν εκεινα αποφασισουν οτι πρεπει να βγουν, απλα θα βγουν. Καλη συνεχεια σε ολες σας, κ καλη μας λευτερια...
φιλια

tomaraki

tomaraki
Κοριτσακια μου !!!! Γεια σας τι κανετε ???? Βλεπω οι εξελιξεις τρεχουν με ταχυτητα φωτος !!!!
Elbar με το καλο και με ενα πονο !!! Ολα καλα εφοσον το μωρακι σου ειναι υγιες!! Οσο για την Θερμοκοιτιδα μην αχγωνεσαι μπορει και να μην χρειαστει !!
Ζωιτσα αντε με το καλο και εσυ !!!! Η μπεμπου ολα τα λεφτα απ'οτι διαβασα !!
Μαρινακη μου μην αγχωνεσαι ειναι φυσιολογικο !! Και οσο θα νιωθει εσενα ταραγμενη τοσο εκεινο θα προσπαθει να ειναι ηρεμο !!
crazy θα μας τρελλανεις με τα γλυκα σου !!!! Εδω κανουμε προσπαθεια λεμε !!! Και συ καθε φορα μας βγαζει εκτος !!!!
Spyridoyla πως εισαι ???????Οι ετοιμασιες πως πανε ???
Βασουλακι???? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ???????????

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Κοριτσακια μου !!!! Γεια σας τι κανετε ???? Βλεπω οι εξελιξεις τρεχουν με ταχυτητα φωτος !!!!
Elbar με το καλο και με ενα πονο !!! Ολα καλα εφοσον το μωρακι σου ειναι υγιες!! Οσο για την Θερμοκοιτιδα μην αχγωνεσαι μπορει και να μην χρειαστει !!
Μαρινακη μου μην αγχωνεσαι ειναι φυσιολογικο !! Και οσο θα νιωθει εσενα ταραγμενη τοσο εκεινο θα προσπαθει να ειναι ηρεμο !!
crazy θα μας τρελλανεις με τα γλυκα σου !!!! Εδω κανουμε προσπαθεια λεμε !!! Και συ καθε φορα μας βγαζει εκτος !!!!
αχ ειναι η τριτη φορα που το κανω στα καπακια...μιαμ μιαμ ειναι τελειο....με τη σοκολατα του με τα μπισκοτακια του...φατε βρε μια ζωη την εχουμε!!!!ο μπεμπης κανει τουυυυυυυυμπες οποτε τρωω....

tomaraki

tomaraki
crazymama27 έγραψε:
tomaraki έγραψε:Κοριτσακια μου !!!! Γεια σας τι κανετε ???? Βλεπω οι εξελιξεις τρεχουν με ταχυτητα φωτος !!!!
αχ ειναι η τριτη φορα που το κανω στα καπακια...μιαμ μιαμ ειναι τελειο....με τη σοκολατα του με τα μπισκοτακια του...φατε βρε μια ζωη την εχουμε!!!!ο μπεμπης κανει τουυυυυυυυμπες οποτε τρωω....

ΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! Τρελλοκομειο!!!!!! Παω να κανω κεικ σοκολατας !!!!!!!!!
Θα με κανεις να γεννησω πριν την ωρα μου εσυ !!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 417472

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
crazymama27 έγραψε:

ΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! Τρελλοκομειο!!!!!! Παω να κανω κεικ σοκολατας !!!!!!!!!
Θα με κανεις να γεννησω πριν την ωρα μου εσυ !!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 417472

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zouzounela

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αν καποια απο εσας ειδε μενεγακη την προοηγουμενη εβδομαδα τα σοκολατενια σπιτακια σασ τα συνιστω χωρις τυψεις εγω το εκανα και εφαγα πλι την σκεπη με τη μια καντε το ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 19 536304

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις