476 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 Τρι Δεκ 20, 2011 10:26 am
crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
zouzounela πως μου ξεφυγε αυτο....?????δεν το ειδα αυτο το επεισοδειο....χμ!θα το ψαξω στο νετ....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αχουυυυυυυυυυυυυυυυυυ αχουυυυυυυυυυυυυ πολυ χαιρομε ποτε προλαβες ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ ποπο πολυ χαρηκα αχ βασουλακη μου εγινες μανουλα πειρα μεγαλη χαρα να μας λες νεα μπραβω χαιρομε που πηγαν ολα καλα πολλα φιλια κ σε σενα κ στην μπεμπουλι σουυυυυυυυυυυυ ευχομαι να πανε ολα καλα εμ την καισαρικη κ να μν πονας καλο σαραντισμο κα καλα χριστουγεννα η 3 σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςvasoulaki έγραψε:Koritsia genisa 2.5 to mesimeri me oliki kaisariki.me balance grigora giatiden eixekalous palmous.2900 k 52 podous
mariameint έγραψε:tomaraki έγραψε:ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΟΛΙΣΤΑvasoulaki ΠΗΤ 04/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΒΑΣΟΥΛΑΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ 20-12-11
souzan ΠΗΤ 08/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ
katerina_mou ΠΗΤ 09/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ
[color=blue] tomaraki ΠΗΤ 13/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ το γλυκο μας τομαρακη γεννησε τον αντρουλη της --29-12-11 [color]
crazymama27 ΠΗΤ 17/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ
maria p. ΠΗΤ 18/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ
joannaki99 ΠΗΤ 29/1/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Elbar ΠΗΤ 29/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ
Μaraki_D ΠΗΤ 02/02/12 ΑΓΟΡΑΚΙ
amalia28 ΠΗΤ 02/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
zwitsa ΠΗΤ 08/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
ΝΙΚΗ990990 ΠΗΤ 13/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
xrisa ΠΗΤ 15/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
despoina_vaggelhs ΠΗΤ 18/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
manoula_24xr ΠΗΤ 22/2/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
soudi ΠΗΤ 22/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
mary lou ΠΗΤ 22/02/12 ΑΓΟΡΑΚΙ
dioni27 ΠΗΤ 03/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ
fatsoulinaki ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ
Olga_A ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ
paparouna ΠΗΤ 13/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Olgapella ΠΗΤ 13/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ
markellajohny ΠΗΤ 16/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
mariameint ΠΗΤ 17/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
lady_in_red ΠΗΤ 21/03/12
marinaki <3 <3 ΠΗΤ 26/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ
Ορίστε και η Γκαστρουλολίστα μας λοιπόν!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marinaki <3 <3 στις Πεμ Δεκ 29, 2011 3:57 am, 2 φορές συνολικά
elbar έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
Βασουλακη μου γλυκο, να σας ζησει το μπεμπακι σας το χριστουγεννιατικο!
Να ναι υγιες κ καλοτυχο κ καλο σαραντισμο με οσο το δυνατον λιγοτερα ΄ποναλακια!
Οπου να ναι παιρνουμε σιερα μια μια...
elbar έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
Βασουλακη μου γλυκο, να σας ζησει το μπεμπακι σας το χριστουγεννιατικο!
Να ναι υγιες κ καλοτυχο κ καλο σαραντισμο με οσο το δυνατον λιγοτερα ΄ποναλακια!
Οπου να ναι παιρνουμε σιερα μια μια...
κοριτσακι μου ομορφο τι απαισιοδοξια ειναι αυτη!!!!!μην σκεφτεσαι ετσι ολα καλα θα πανε!!!!τιποτα δεν θα εχει το μωρακι σας αυτα ειναι βλακειες..απλα τα λενε παντα χειροτερα οι γιατροι...για παν ενδεχομενο.και με την αμνιοπαρακεντησει θελει 100% να ειναι σιγουροι για το αν ειναι καλα!!!!θα προσευχομαι για το μωρακι σου να μας στειλεις να μας πεις!προσπαθησε να μην σκεφτεσαι τοσο αρνητικα δυσκολο αλλα να εισαι δυνατη!!!!!marinaki <3 <3 έγραψε: κοριτσια δεν ξερω αν ξαναμπω ειμαι χαλια ,δεν ξερω αν σε λιγες μερες αν θα εχω το μωρο μου,αν κ τι θα γινει πειρα ασχημα νεα σημερα κ την παρασκευει περιμενω ,εκανα αμνιοπαρακεντηση με εστυλε κατευθειαν η γυναικολογως,κ την παρασκευει θα ξερουμε τι γινεται ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ κ δεν θελω να σας χαλασω κ εσας την ψυχολογια,αν βγει χαλια η απαντησει απο την αμνοιοπ....εχει συνδρομο φιλαδελφια ετσι μας ειπε κ οτι θα αναγκαστω να αποχωριστω το αγκελουδι μου κοριτσια δεν την παλευο αλλο μεχρι χθες χαιρομουν κ ηρθαν τα πανω κατω στα καλα καθουμενα γτ θεε μου γτ!!!!!!! καντε μια προσευχει σας παρακαλω να βγουν καλα τ αποτελεσματα,μας ειδε κ η γιατρος που εκανε την αμνιοπ κ ειδε πολυ καλα το μωρο μονο αυτο το προβληματακη στενοσης πνευμονικης βαλβιδας αχ θεεο μουυυυυυυυυ δεν αντεχω να το σκευτοοοοο οτι αν ......................θα πεθανω
αχ grazy μου .....το προσπαθω αλλα το ξερω οτι ειναι για να δουνε συγουρα αλλα αν βγει αρνητικο τι θα κανω ολα απο αυτη κρινονται,παω να κοιμηθω μπας κ ξεχαστοοοcrazymama27 έγραψε:κοριτσακι μου ομορφο τι απαισιοδοξια ειναι αυτη!!!!!μην σκεφτεσαι ετσι ολα καλα θα πανε!!!!τιποτα δεν θα εχει το μωρακι σας αυτα ειναι βλακειες..απλα τα λενε παντα χειροτερα οι γιατροι...για παν ενδεχομενο.και με την αμνιοπαρακεντησει θελει 100% να ειναι σιγουροι για το αν ειναι καλα!!!!θα προσευχομαι για το μωρακι σου να μας στειλεις να μας πεις!προσπαθησε να μην σκεφτεσαι τοσο αρνητικα δυσκολο αλλα να εισαι δυνατη!!!!!marinaki <3 <3 έγραψε: κοριτσια δεν ξερω αν ξαναμπω ειμαι χαλια ,δεν ξερω αν σε λιγες μερες αν θα εχω το μωρο μου,αν κ τι θα γινει πειρα ασχημα νεα σημερα κ την παρασκευει περιμενω ,εκανα αμνιοπαρακεντηση με εστυλε κατευθειαν η γυναικολογως,κ την παρασκευει θα ξερουμε τι γινεται ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ κ δεν θελω να σας χαλασω κ εσας την ψυχολογια,αν βγει χαλια η απαντησει απο την αμνοιοπ....εχει συνδρομο φιλαδελφια ετσι μας ειπε κ οτι θα αναγκαστω να αποχωριστω το αγκελουδι μου κοριτσια δεν την παλευο αλλο μεχρι χθες χαιρομουν κ ηρθαν τα πανω κατω στα καλα καθουμενα γτ θεε μου γτ!!!!!!! καντε μια προσευχει σας παρακαλω να βγουν καλα τ αποτελεσματα,μας ειδε κ η γιατρος που εκανε την αμνιοπ κ ειδε πολυ καλα το μωρο μονο αυτο το προβληματακη στενοσης πνευμονικης βαλβιδας αχ θεεο μουυυυυυυυυ δεν αντεχω να το σκευτοοοοο οτι αν ......................θα πεθανω
Ευχομαι και πιστευω μεσα απο την καρδια μου πως ολα θα πανε καλα!!!!αντε πηγαινε να χαλαρωσεις λιγο!σε φιλω..marinaki <3 <3 έγραψε:αχ grazy μου .....το προσπαθω αλλα το ξερω οτι ειναι για να δουνε συγουρα αλλα αν βγει αρνητικο τι θα κανω ολα απο αυτη κρινονται,παω να κοιμηθω μπας κ ξεχαστοοοcrazymama27 έγραψε:κοριτσακι μου ομορφο τι απαισιοδοξια ειναι αυτη!!!!!μην σκεφτεσαι ετσι ολα καλα θα πανε!!!!τιποτα δεν θα εχει το μωρακι σας αυτα ειναι βλακειες..απλα τα λενε παντα χειροτερα οι γιατροι...για παν ενδεχομενο.και με την αμνιοπαρακεντησει θελει 100% να ειναι σιγουροι για το αν ειναι καλα!!!!θα προσευχομαι για το μωρακι σου να μας στειλεις να μας πεις!προσπαθησε να μην σκεφτεσαι τοσο αρνητικα δυσκολο αλλα να εισαι δυνατη!!!!!marinaki <3 <3 έγραψε: κοριτσια δεν ξερω αν ξαναμπω ειμαι χαλια ,δεν ξερω αν σε λιγες μερες αν θα εχω το μωρο μου,αν κ τι θα γινει πειρα ασχημα νεα σημερα κ την παρασκευει περιμενω ,εκανα αμνιοπαρακεντηση με εστυλε κατευθειαν η γυναικολογως,κ την παρασκευει θα ξερουμε τι γινεται ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ κ δεν θελω να σας χαλασω κ εσας την ψυχολογια,αν βγει χαλια η απαντησει απο την αμνοιοπ....εχει συνδρομο φιλαδελφια ετσι μας ειπε κ οτι θα αναγκαστω να αποχωριστω το αγκελουδι μου κοριτσια δεν την παλευο αλλο μεχρι χθες χαιρομουν κ ηρθαν τα πανω κατω στα καλα καθουμενα γτ θεε μου γτ!!!!!!! καντε μια προσευχει σας παρακαλω να βγουν καλα τ αποτελεσματα,μας ειδε κ η γιατρος που εκανε την αμνιοπ κ ειδε πολυ καλα το μωρο μονο αυτο το προβληματακη στενοσης πνευμονικης βαλβιδας αχ θεεο μουυυυυυυυυ δεν αντεχω να το σκευτοοοοο οτι αν ......................θα πεθανω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης