Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
534 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 534 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
soudi έγραψε:
Σημερα κοριτσακια μου ξυπνησα τοσο χαρουμενη..οσο δεν φανταζομουν!
αυριο καλως εχοντων των πραγματων θα εχω παρει στα χερια μου το αγγελουδι μουυυυ!!!!!
θα τα καταφερω ηθελα να ξερα...θα ειμαι χαζομαμα η θα ειμαι γιουχου...τι να πω δεν ξερω!εχουν ερθει οι ανασφαλειες μου στο προσκηνιο!θα ειμαι καλη μαμα για το μωρο μου..?αναρωτιεμαι!

Θα εισαι πολυ καλη μανουλα!Μην ανησυχεις!!!Ολα θα πανε καλα!!Με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου!!Θα περιμενουμε νεα σου!Φιλακια πολλα! cheers sunny [/quote]

γλυκια μου soudi σε ευχαριστωωωωω!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Crazymama με το καλό κορίτσι μου!
Παίρνεις και εσύ σειρά. ΤΕΛΕΙΑ!!!

Εγώ για τις μηνιαίες εξετάσεις αίματος, ούρων κ.λπ. πληρώνω συμμετοχή 10 ευρώ στην μικροβιολόγο που πάω (είναι συμβεβλημένη με τον ΟΑΕΕ) και τώρα με την καμπύλη ζαχάρου πήγε 13 ευρώ.

http://www.something-special.gr

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσια μου!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994 [b]grazy moy γεννησες αχ ολα θα πηγαν !!!φιλια κ σε σενα κ στο μωρουλη σου

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την τριτη θα παω στο ωνασειο για υπεριχο του μωρου για την καρδουλα του!!!!κοριτσια αρχιζω κ τρεμω παλι αχ θεε μου να μν φενεται κατι να εχει μεγαλωσει!!!!!σημερα κανει φοβερο κρυο κ νεροχιονο...τομαρακη μου τη κανεις με τον αντρουλη σου εκλεισα τον 7 λογικα οποτε οφου λιγο μου μενει κ μενα κ ανυπομονο....βασουλακη μου που χαθηκες ειστε καλα μαμα κ γιος!!μαρια ομορφη η κοιλιτσα σου....

mariameint

mariameint
Σ' ευχαριστώ marinaki μου και μην αγχώνεσαι από τώρα. Θα πας να κάνεις τις εξετάσεις και όλα θα είναι μια χαρά! Very Happy

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariameint έγραψε:Σ' ευχαριστώ marinaki μου και μην αγχώνεσαι από τώρα. Θα πας να κάνεις τις εξετάσεις και όλα θα είναι μια χαρά! Very Happy
αχ τι κοιλιτσα σουπερ ειναι αυτη!!!!
οντως σε αυτο πονταρω στο ενστικτο....
αυριο στις 7 πρεπει να ειμαι στο ιασω για να με ετοιμασουν και να αρχισουμε...
το ξυρισμα το εχω...θα το κανω γλομπο σημερα..το κλισμα πρεπει να το υποστω..ΟΥΦΦΦΦΦ!!!!!

mariameint

mariameint
crazymama27 έγραψε:
το ξυρισμα το εχω...θα το κανω γλομπο σημερα..το κλισμα πρεπει να το υποστω..ΟΥΦΦΦΦΦ!!!!!

Σ' ευχαριστώ crazymama.
7 το πρωί ή το απόγευμα;
Κάνουν κλίσμα και στην καισαρική;
Εγώ μάλλον όλα θα τα αφήσω σε εκείνους όταν έρθει η ώρα. Ακόμα και τώρα που δεν είναι πολύ μεγάλη η κοιλιά μου, ούτε με καθρεφτάκι δεν μπορώ να δω και να κάνω την δουλειά μου με το ξυραφάκι Rolling Eyes

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariameint έγραψε:
crazymama27 έγραψε:

Σ' ευχαριστώ crazymama.
7 το πρωί ή το απόγευμα;
Κάνουν κλίσμα και στην καισαρική;
Εγώ μάλλον όλα θα τα αφήσω σε εκείνους όταν έρθει η ώρα. Ακόμα και τώρα που δεν είναι πολύ μεγάλη η κοιλιά μου, ούτε με καθρεφτάκι δεν μπορώ να δω και να κάνω την δουλειά μου με το ξυραφάκι Rolling Eyes

7 ΤΟ ΠΡΩΙ πρεπει να ειμαι εκει να κανω εισαγωγη...πουρνο πουρνο....!!!!
εγω παλι εχω βρει πατεντα με τον καθρεπτη..γιατι στα τυφλα θα εκανα καμια ζημεια στο..τετοιο μου.. Rolling Eyes
και εγω θα το αφηνα να με ξυρισουν εκει αλλα αφου τα καταφερνω...θα το κανω μονη μου!
απο οτι ξερω κανουν και στην καισαρικη κλισμα....

tomaraki

tomaraki
crazy ...σε λιγες ωρες θα εχεις το μπεμπε αγκαλιτσα !! Θα κοιμηθεις αραγε ??? Εγω ειχα κλεισει ματι !!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μουυυυυ μου τι κανετε εγω κρυωνο πολυ!!!παω να φτιαξω κεικ σοκολατας κ θα βαλω κ σταφιδες μεσα που μου αρεσουν!!!!grazyyyyyyyyyyyyy αχ εχω κ εγω αγχος μαζη σου πως θα κοιμηθης σημερα μεινανε λιγες ωρες!!!!!!!κοριτσακι μου να πανε ολα καλα κ θα περιμενουμε νεα οποτε μπορεσεις να μας πεις την εμπυρια σου μια μεγαλη αγκαλια σου στελνω

markellajohny

markellajohny
τρελομανουλα αυριο θα κρατας αγκαλιτσα το νινακι σου!!!Τι τελεια!!!με το καλο σου ευχομαι κοριτσακι μου να εχεις μια πανευκολη γεννα και ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλιτσα σου!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααααααααααααααα flower flower αχ h grazy θα εχει γεννησει τωρα ποπο πως να ειναι!!!!περιμενουμε να μας πεις οτι ολα πηγαν καλα

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia!!!
crazy mou,koritsaki mou anipomonoume gia ta nea sou!!!!se skeftomaste poli!!!!pes mas pos eise,pos niotheis,to mpempe sou?filakia polla polla!!! I love you I love you I love you

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια τι κανετε?πριν λιγες ωρες μπηκαμε στο σπιτακι μας ολα πηγαν τελεια εκανα ενα μπεμπη 3 κιλα κουκλο ιδιος ο αντρας μου ειναι τον θηλασα τωρα και κοιμαται.φιλια σε ολες

mariameint

mariameint
Συγχαρητήρια souzan ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 50580
Να σας ζήσει το κουκλάκι σας και καλή λοχεία σου εύχομαι.

soudi

soudi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
souzan έγραψε:κοριτσια τι κανετε?πριν λιγες ωρες μπηκαμε στο σπιτακι μας ολα πηγαν τελεια εκανα ενα μπεμπη 3 κιλα κουκλο ιδιος ο αντρας μου ειναι τον θηλασα τωρα και κοιμαται.φιλια σε ολες

Να σου ζησει ο παιδαρος!!!Να ειναι γερος και τυχερος!!!
Τι να γινεται η crazy mama;Με εχει φαει η αγωνια.
Ποια μανουλιτσα θα ανανεωσει τη γκαστρουλολιστα;;Εγω δεν εχω ιδεα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
soyzan μου μπραβω να σου ζησει ο μπεμπης σου αν ειναι καλοτυχοοοοο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994 να ρωτησω τι εννοειτε οταν λετε αποκλειστικος θυλασμος ηθελα απο καιρο να ρωτησω αλλα Embarassed Embarassed Embarassed δεν ξερω κοριτσια τι ειναι??

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΧΘΕΣ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΟΥΡΩΝ.ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ...

CRAZY MOY ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΑ Κ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Very Happy

ΤΟΜΑΡΑΚΙ,ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΛΥΚΙΑ,2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΙ ΟΛΑΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ??ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕΕΕΕΕΕ!!!!
ΘΗΛΑΖΕΙΣ?

ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ!ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ Very Happy ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994

SOUDI ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ!ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ Κ ΕΣΥ!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΑΛΙ,ΝΑΙ?

ΒΑΣΟΥΛΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΙ ΣΟΥ?? Very Happy
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΠΑΩ ΝΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΘΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΡΑ Crying or Very sad

mariameint

mariameint
mariameint έγραψε:
king ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΟΛΙΣΤΑ queen

sunny vasoulaki ΠΗΤ 04/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny
ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ 20/12/11 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 49454

flower souzan ΠΗΤ 08/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower
ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ??/01/12 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 49454

sunny katerina_mou ΠΗΤ 09/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower tomaraki ΠΗΤ 13/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower
ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ 29/12/11 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 49454

sunny crazymama27 ΠΗΤ 17/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny
ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ 12/01/12 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 49454

flower maria p. ΠΗΤ 18/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny joannaki99 ΠΗΤ 29/1/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower Elbar ΠΗΤ 29/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny Μaraki_D ΠΗΤ 02/02/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower amalia28 ΠΗΤ 02/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny zwitsa ΠΗΤ 08/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower ΝΙΚΗ990990 ΠΗΤ 13/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny xrisa ΠΗΤ 15/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower despoina_vaggelhs ΠΗΤ 18/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny manoula_24xr ΠΗΤ 22/2/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower soudi ΠΗΤ 22/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny mary lou ΠΗΤ 22/02/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower dioni27 ΠΗΤ 03/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny fatsoulinaki ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower Olga_A ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny paparouna ΠΗΤ 13/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower Olgapella ΠΗΤ 13/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny markellajohny ΠΗΤ 16/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower mariameint ΠΗΤ 17/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny lady_in_red ΠΗΤ 21/03/12 sunny

flower marinaki <3 <3 ΠΗΤ 26/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

soudi

soudi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σ'ευχαριστω για το κοπλιμεντο Paparouna μου.Ποτε πηγες τελευταια φορα οφθαλμιατρο;;Χι χι χι !!Αντε να περασει ο καιρος και να γεννησουμε τα μωρακια μας και να τα σφιξουμε στην αγκαλια μας!!!Σ'ευχαριστω mariameint που ανανεωσες τη γκαστρουλολιστα!!!!Πολλα πολλα φιλακια σε ολες τις μανουλιτσες και σε ολα τα εμβρυακια!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 417472

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mia xara eimaste paparouna mou alla trexoume ligaki,logiko alloste Very Happy
anipomono na saradisoume na paroume efxoula.ego vevaia exo vgei arketes fores ekso,piga 2 fores jumbo,2 fores super,mia episkepsi se kliniki se fili mou pou gennise k mia fora gia kafedaki me ton adra mou!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 215994
thelo omos na saradisoume mipos strosei ligo kalitera to paidaki mas mia pou lene pos meta tis sarada meres stronei to paidi.pros to paron eimaste mera me tin mera olo k kalitera!!!ta filia mou se esena,stin mpempoula sou k sto nisi sou!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 35 417472

souzan sigxaritiria gia to agoraki sou!!!gero k kalotixo na eine!!!na ton deis opos agapas!!!eides pou ola pigane kala,poli xarika I love you I love you I love you

filia k stis ipolipes!!!plisiazoun oi meres gia oles!!!

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα μανουλες.............!!!σουζαν μου να σου ζησει ο μπεμπης..καλοτυχο και υγιεστατο να ναι παντα..........!!!η crazymama εχει γεννησει τωρα κ θα χει ενα πανεμορφο μωρακι...περιμενουμε νεα σου συντομα...!!!ν σου ζησει..~~~!!!εγω τελικα θα γεννησω στο νοσοκομειο.....λογο οικονομικων...χαμηλωσανε κ το μισθο του αντρα μου και δεν βγαινουμε πλεον με ηδη ενα μωρο για να παω σε ιδιωτικη κλινικη...την δευτερα εχω κλεισει ραντεβου το απογευμα να παω να με δουν και να με κλεισουν ποτε θα γεννησω....εκτος απροοπτου βεβαια..παντως η μικρη αρχισε και βιαζεται φρικτους πονους στη μεση και συσπασεις συνεχεια...αλλα ολα καλα ..!!!φιλια πολλα καλο βραδυ...

renaten

renaten
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσακια μου.. τι κανετε εμεις ολα καλα με το καλο την τριτη γενναμε... Very Happy Very Happy ( καισαρικη)κ περιμενω πως κ πως.΄΄souzan΄΄ να σου ζησει το παιδακι σου να ναι γερο κ καλοτυχο..΄΄zwitsa΄΄ με το καλο κ εσυ..αντε να παιρνουμε σιγα -σιγα τα μωρακια μας αγκαλια φιλακια σε ολες ....καλο βραδυυυυυυυυ..

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερουδια τι κανετε???
Εγω ειμαι χαρουμενη,χτες ο αντρας μου εβαψε τον ενα τοιχο του παιδικου,για να κανει τοιχογραφια η ξαδερφη μου,κι περιμενουμε ναρθει σημερα να μας πει τι αποχρωσεις να κανουμε τον υπολοιπο τοιχο η τι ταπετσαρια να βαλουμε,κι επισης ο μαραγκος μας ειπε οτι μεχρι την Τεταρτη θαναι ετοιμο ολα τα επιπλα του παιδικου!!!!!!!!!!!

Κατεβασαμε κι τα παιδικα φορμακια κτλ,σεντονια προικα να τα πλυνουμε μολις μας βαλει ο μαραγκος τα καινουρια συρταρια.

Λιγο στεναχωρεθηκα που μας ειπε ο γιατρος οτι η μπουμπου περναει ο λωρος απο τον ωμο της,αλλα δν ειναι ανυσηχητικο.Ελπιζω να μν γινει τπτ!!!Μας ειπε επισης οτι εχει πολυ μαγουλο!!!!!!!!!Κ τρελαθηκα!!Θα την ρουφαω ανελεητα!!!!!!

Θα σας βαλω συντομα κ φωτος απο τα ρουχαλακια κτ ο δωματιο μας

Α να σας ζησουν κοριτσια τα μωρακια σας!!!Αντε να κανουμε κ φακελο μανουλες!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!!εγω παω ικα να παρω της εξετασεις μου!!!ειδα ενα καροτσι που μου αρεσε πολυ σε ενα σαιτ που εβαλε η κοπελα εχει γεννικα για μωρα κατοπιν παραγγελιας τι λετε!!!!θα το βαλω μετα να το δειτε να μου πειτε τι γνωμη σας...καλημερα ποπη τι κανεις!!δεν πειραζει μν στεναχωριεσε μπωρει να αλλαξει μεχρι να γεννησεις ακομα κ ετισ να ειναι αρκει να ειναι καλα το μωρο φιλια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις