776 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 Σαβ Ιαν 07, 2012 2:45 am
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ομορφεςς μανουλες κ κοιλιτσες μου!!!!αχ δεν ξερω με σφυγει μου κοβει την αναπνοη κ μετα φευγει απο εκει μετα παλι το ιδιο,μπωρει να ειναι κ το μωρο παντως εμενα μ αρεσει πολυ κ του μιλαω συνεχεια κ το χαιδευω κ μετα φευγει!!!δεν ξερω τι ειναι,αλλα δεν πειραζει υπομονη αχ το ζουζουνακη μου...ΚΟΡΙΤΣΙΑ εχω θεμα με της εξετασεις κοντεβουν ενα μηνα κ δεν της πειρα ακομα να δω κ για το ζαχαρο,ειχα ραντεβου στης 10 κ ξαφνικα κανουν απεργια μεχρι της 13 του γενναρη,κ αυτου του μηνα δεν της εχω κανει ξεχαστικα κ η γιατρος μου να μου της γραψει την προιγουμενη φορα που πηγα γτ μας εκαιγε το θεμα με το προβλημα ποπο κοριτσια πως θα της παρω τωρα απο το ικα δεν εχει γιατρο!!!!!!αχ εμπλεξαcrazymama27 έγραψε:κοριτσακι μου ολα καλα θα πανε μιλα με τον γιατρο σου για να ηρεμησεις κιολας~!!!!μην ανχονεσαι...εγω παλι εχω μια 2 την ημερα ζητημα...πολλες φορες τουρλωνει κωλαρακι ....μηπως τα μπερδευεις?η συσπαση δεν ειναι οταν πετρωνει για λιγο η κοιλια σου (σε σφιγγει)και σε αφηνει??????η κανω λαθος???marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS Η ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΩ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Κ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Κ ΜΕ ΦΟΒΗΣΕ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΜΕ ΣΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΥΜΑΤΟΥΛΙΑ,Κ ΑΠΟ ΤΗ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ 10 ΦΟΡΕς ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!!!!ΟΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΟΡΔΟΝΕΤΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΝΥΣΗΧΩ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ Κ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΠΟΛΥΥ