Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
436 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 436 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalispera koritsia k apo emas!!! Very Happy

zouzounela na sou zisei!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994
gero kai kalotixo na eine!!!

souzan koritsaki mou tha exeis gennisei tora!!!tha exeis to agoraki sou stin agalitsa.perimenoume nea I love you

crazy plisiazei i megali stigmi ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 328109
ola kala tha pane,tha to deis!!!me to kalo na pareis agalitsa to mpempaki sou!den tha katalaveis tipota k meta pou tha arxisoun oi ponoi tha niotheis tetoia anakoufisei pou eine to pedaki sou gero k ola pigan kala pou tha tous adexeis aneta.ase pou tha se exoun me pafsipona k adivioseis.filia!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:kalispera koritsia k apo emas!!! Very Happy

zouzounela na sou zisei!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994
gero kai kalotixo na eine!!!

souzan koritsaki mou tha exeis gennisei tora!!!tha exeis to agoraki sou stin agalitsa.perimenoume nea I love you

crazy plisiazei i megali stigmi ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 328109
ola kala tha pane,tha to deis!!!me to kalo na pareis agalitsa to mpempaki sou!den tha katalaveis tipota k meta pou tha arxisoun oi ponoi tha niotheis tetoia anakoufisei pou eine to pedaki sou gero k ola pigan kala pou tha tous adexeis aneta.ase pou tha se exoun me pafsipona k adivioseis.filia!!!
καρδουλιτσα μου απο το στομα σου και στου θεου το αυτι...μου δινεις μεγαλο κουραγιο με αυτα που λες ειλικρινα!να σαι καλα,σε ευχαριστω!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 534787

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια μου δεν θυμαμαι αν εχω μπει για να σας πω τα χρονια πολλα...!!!τελοσπαντων...καλη χρονια να εχουμε με χαρα κια υγιεστατα μωρακια με το καλο σε ολες μας.......!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] οσες γεννησαν να τα χαιρεσται καλη ανατροφη και παντα καλοτυχα να ναι....σημερα πηγα γιατρο 2500 κιλα ειναι η μπεμπα μας...4 φλεβαρη με προγραμματισε με καισαρικη για να γεννησω τελικα αλλα δεν την κοβω μεχρι τοτε...σημερα μου πε μακαρι να παει αλλα ειναι ηδη πολυ χαμηλα και μαλλον προς τα τελος αυτινου του μηνα...!εχω αφορητους πονους στη μεση...αντε η ουρα μας εμεινε...crazymama αντε με το καλο να ερθει το μωρακι σου ολα καλα να πανε ευχομαι και για σενα και για το μικρο...και το καλυτερο ειναι να πας με ομορφη ψυχολογια μεστα χαμογελα να σαι και θα δεις οσο ποιο ανεβασμενη εισαι τοσο ποιο καλα θ ναι...!!ολα θα πανε τελεια...!!φιλια σε ολες σας...τομαρακι μου ειναι κουκλοςςςςςςςςςςςς..!!!!δεν χορταινω να τον κοιταζω...φιλιαααααααα!!!

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αντε οι ετοιμογεννες με το καλο ευχομαι!!!!Και στα δικα μας οι υπολοιπες!!!!:Ανυπομονω τρελλα!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 337404

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΝΥΧΤΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΓΟΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΠΕΙΡΑ ΠΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΜΑΝΤΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ,ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ,ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟ,Κ ΟΦΕΙΛΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΡΝΑ ΤΗς ΠΑΝΕΣ Sad Sad Sad ΠΗΓΑ ΕΙΔΑ Κ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΕΒΑΛΑ 2 ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑ,ΟΠΟΥ ΛΕΤΕ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΤ ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Κ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΝΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΕΝΝΑΤΕ ΟΛΕΣ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙ Sad Sad Sad Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΧΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 612298 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 612298 ΕΡΙΞΑ Κ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΚΑΠΩΣ Κ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ~~~~~ΚΛΑΙΩ Κ ΕΥΚΟΛΑ ΖΟΥΜΙΑ ΜΙΛΑΜΕ,ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ Ε ΞΥΝΟ ΜΑΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΘΕ 3 Κ ΛΙΓΟ ΤΗΛΦ Κ ΦΩΝΑΖΕ Κ ΕΛΕΓΕ ΒΙΑΖΟΜΑΙ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ Κ ΤΕΤΟΙΑ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ,Κ Σ ΕΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΛΦ Κ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟ ΕΓΩ ,Κ ΕΙΜΟΥΝ JAMPO ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ε ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΑΜΑΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΑΣ ΠΕΙΡΕΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ,~~~~Ε ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ Κ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΓΤ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΥΓΕ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,Κ ΕΧΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΑΠΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΠΗΓΕ SOYPER MARKET ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΜΠΕΝΩ ΜΕΣΑ Κ ΑΡΧΗΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ,Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΒΙΑΖΕΣΕ Κ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΝΑ ΜΝ ΤΣΑΚΟΘΟΥΜΕ,ΟΚ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕΣ ΜΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΚ ΤΟΥ ΛΕΩ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ,Ε ΜΕΤΑ ΞΕΣΠΑΣΑ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!!!Κ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΩ ΕΓΩ Κ ΤΕΤΟΙΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ ,Κ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ,Κ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΝΕΥΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΣΑΚΟΝΟΝΤΑΙ.....ΠΦ ΕΣΚΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗ ΕΙΜΟΥΝ ΦΟΥΛ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΞΥΝΟ......ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ POST ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....Κ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΟΝ ΑΠΥΛΗΣΑ.........ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ 30ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΕΙΠΑΜΕ ΕΥΤΗΧΩς ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΠΤ.....Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ @@@@@@@@ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ 11'30 ΜΕΧΡΙ 3 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΗ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΕΙ 8 ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗ Κ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.......ΟΦΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΕΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Κ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΜΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΜΩΜΗ....!!!!!!!ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΗ ΠΡΩΗ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΜΑΣ ΥΣΗΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΓΑΕΙ ΞΥΝΟ,Κ ΤΠΤ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑ ΦΥΓΑΜΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΛΕΣ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΚΑΝΕ ,ΕΙΝΑΙ Κ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ......ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ......ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ Κ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ pig pig

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημεραααααα............τι κανετε..?σημερα πηγα στο ικα για το επιδομα τοκετου...πηρα 740 που περυσι στο μικρο εφταναν το 1000....μου παν θα μπουν στισ 1 του φλεβαρη..επρπε να τα χα παρει απο τον 7 αλλα κατι ειχε γινει με ενσημα καο αργησαν να φανουν...γιαυτο κ πηρα τωρα τα πρωτα..ποσα θα κοψουνε ακομη ..??περυσι ολα μαζι ειχα παρει 4200 ολα μου τα χανε πληρωσει δεν πληρωσα τιποτα απο την τσεπη μου..!!...φετος μπα μενα 2000 μαλλον να μαι και ευχαριστημενη και αν τα παρουμε και αυτα....θα δειξει.....δεν ειπαν τιποτα για τα αλλα λεφτα ποσο θα ναι...ειπαν οταν γεννησω θα κανω τα χαρτια μου παλι να παρω τα αλλα...αυτα........!!μαλλον που δεν θα γεννησω σε ιδιωτικο τελικα θα δειξει σημερα θα αποφασισω..παιδια δυσκολα τα πραγματα...δεν ειναι οτι δεν εχω να τα πληρωσω απλα σκεφτομαι τα παιδακια μου..θα χω 2 τωρα και αλλοι 2 εμεισ..μεγαλωνουν τα εξοδα...κ το σκεφτομαι πολυ για δημοσιο νοσοκομειο μεγαλο ρισκο τελευταια στιγμη και με καισαρικη κιολας αλλα τι να κανω ....θα δω.....κ που ειστε ακομα ολοι οικονομια πρεπει να κανουμε για τα μικρα μας...!!!τελοσπαντων....η μεση μεχει διαλυσει χαλια ειμαι...!!φιλιαααααααα........

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα τι κανετε???Εγω πηγα πρωι πρωι κ εκανα γενικη αιματος ουρων κι την καμπυλη ζαχαρου κι για τοξοπλασμα.
Τελικα η καμπυλη ζαχαρου δν ηταν τπτ,μου εδωσε ενα μπουκαλακι σαν πορτοκαλαδα κι ηπια,εκανα ομως την μικρη με 2 μετρησεις,μια πριν κ μια μετα την ληψη γλυκοζης,σαν ναπινα πορτοκαλαδα μου φανηκε κ ειχα αγχωθει πολυ γιαυτο,αλλα ολα καλα,τωρα περιμενουμε το απογευμα τα αποτελεσματα κι αυριο παω στον γυναικολογο μου,να με δει να δουμε κι τι εδειξαν οι εξετασεις,αχ μακαρι να πανε ολα καλα.
Τωρα μολις εφαγα λιγη τυροπιτα κι ενα μικρο λουκανοπιτακι,κι περιμενω να ζεσταθει το νερο γτ εγινα λουτσα εξω με τη βροχη!!
Φιλακια σε ολες!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!
Zwitsa μου με το καλο κοριτσακι μου...
αν ειναι χαμηλα το μωρο τελεια....και ειναι και 2500 ηδη super!!!σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου και τη συμβουλη σου...
ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
Marinaki no comment για τον κουνιαδο σου....γραφτον στο τετοιο σου και τελειωσε η υποθεση μη χαλιεσαι..
manoula 24 και εγω αυτη την καμπυλη εκανα ηταν τοσο χαζη εξεταση...εγω περιμενα αηδιες , ανακατωσουρες και τετοια....αλλα απολαυσα μονο το χορο του μπεμπη μου απο τη γλυκοζη!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 654316

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr έγραψε:Kαλημερα τι κανετε???Εγω πηγα πρωι πρωι κ εκανα γενικη αιματος ουρων κι την καμπυλη ζαχαρου κι για τοξοπλασμα.
Τελικα η καμπυλη ζαχαρου δν ηταν τπτ,μου εδωσε ενα μπουκαλακι σαν πορτοκαλαδα κι ηπια,εκανα ομως την μικρη με 2 μετρησεις,μια πριν κ μια μετα την ληψη γλυκοζης,σαν ναπινα πορτοκαλαδα μου φανηκε κ ειχα αγχωθει πολυ γιαυτο,αλλα ολα καλα,τωρα περιμενουμε το απογευμα τα αποτελεσματα κι αυριο παω στον γυναικολογο μου,να με δει να δουμε κι τι εδειξαν οι εξετασεις,αχ μακαρι να πανε ολα καλα.
Τωρα μολις εφαγα λιγη τυροπιτα κι ενα μικρο λουκανοπιτακι,κι περιμενω να ζεσταθει το νερο γτ εγινα λουτσα εξω με τη βροχη!!
Φιλακια σε ολες!!!

ΠΟΠΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ Κ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΩΡΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΠΟΛΗ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
paparouna έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Kαλημερα τι κανετε???Εγω πηγα πρωι πρωι κ εκανα γενικη αιματος ουρων κι την καμπυλη ζαχαρου κι για τοξοπλασμα.
Φιλακια σε ολες!!!

ΠΟΠΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ Κ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΩΡΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΠΟΛΗ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.

εγω παντως την πληρωσα 45 σε μικροβιολογικο και βγηκε την ιδια μερα!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
CRAZY MOYYYYYYY!!!!!!!! 1 Κ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
paparouna έγραψε:CRAZY MOYYYYYYY!!!!!!!! 1 Κ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 215994

ΑΧ PAPAROUNITSA μου φαινετε απιστευτο...δεν μπορω να το συνειδητοποιησω ολο αυτο νομιζω οτι το περναει και θα το περασει καποια αλλη οχι εγω....περιεργο συναισθημα...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymama27 έγραψε:
paparouna έγραψε:
Φιλακια σε ολες!!!

Kοριτσια δν πληρωσα κατι,τωρα δν ξερω γτ,πηγαινω στον ιδιο μικροβιολογο απο την αρχη κ εκει στον ιδιο κανω ολο τον προγεννητικο ελεγχο,κι τον ρωτησα,το ταμειο τα καλυπτει ολα η πληρωνω συμμετοχη,κι μου λεει ενταξει ημαστε,υπαρχει συμμετοχη αλλα δν θελω...Κι δν πληρωσα,αλλα δν ξερω κι ποσο θα ηταν..Αυτος ο μικροβιολογος ειναι τρομερος,δν ξερω γτ κι στην αρχη εκανα την βχοριακη κι οταν επιβεβαιωσαμε την εγκυμοσυνη κ πηγα να παρω τα αποτελεσματα,μου λεει ταμειο εχεις,λεω ναι αλλα την β χοριακη δν την εχω γραψει ηρθα απο μονη μου,καλα μ λεει αμα ειναι οταν πας στον γιατρο σου σου την γραφει,αλλα απο γιατρο νοσοκομειοου δν γραφουν κατι τετοιο μου ειχε πει,κι του λεω επειδη ειναι μπερδεμα πειτε μου ποσο ειναι να πληρωσω,λεει ειναι 15,κι παω να την παρω να τον πληρωσω κι δεν τα πηρε!Τι να πω!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr έγραψε:
crazymama27 έγραψε:
paparouna έγραψε:
Φιλακια σε ολες!!!

Kοριτσια δν πληρωσα κατι,τωρα δν ξερω γτ,πηγαινω στον ιδιο μικροβιολογο απο την αρχη κ εκει στον ιδιο κανω ολο τον προγεννητικο ελεγχο,κι τον ρωτησα,το ταμειο τα καλυπτει ολα η πληρωνω συμμετοχη,κι μου λεει ενταξει ημαστε,υπαρχει συμμετοχη αλλα δν θελω...Κι δν πληρωσα,αλλα δν ξερω κι ποσο θα ηταν..Αυτος ο μικροβιολογος ειναι τρομερος,δν ξερω γτ κι στην αρχη εκανα την βχοριακη κι οταν επιβεβαιωσαμε την εγκυμοσυνη κ πηγα να παρω τα αποτελεσματα,μου λεει ταμειο εχεις,λεω ναι αλλα την β χοριακη δν την εχω γραψει ηρθα απο μονη μου,καλα μ λεει αμα ειναι οταν πας στον γιατρο σου σου την γραφει,αλλα απο γιατρο νοσοκομειοου δν γραφουν κατι τετοιο μου ειχε πει,κι του λεω επειδη ειναι μπερδεμα πειτε μου ποσο ειναι να πληρωσω,λεει ειναι 15,κι παω να την παρω να τον πληρωσω κι δεν τα πηρε!Τι να πω!

ΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ?ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ?

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
crazymama27 έγραψε:
paparouna έγραψε:
Φιλακια σε ολες!!!

Ναι ιδιωτικο ειναι,αλλα ειναι κ συμβεβλημενος με ταμειαα,εγω εχω του δημοσιου συγκεκριμενα στρατιωτικο.

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr έγραψε:
paparouna έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
crazymama27 έγραψε:
paparouna έγραψε:
Φιλακια σε ολες!!!

Ναι ιδιωτικο ειναι,αλλα ειναι κ συμβεβλημενος με ταμειαα,εγω εχω του δημοσιου συγκεκριμενα στρατιωτικο.

Α ΓΙ'ΑΥΤΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Very Happy

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μεχρι στιγμης ποτε δν πληρωσα εξετασεις,αλλα παντα ρωτουσα κι μ ελεγαν οτι του δημοσιου τις καλυπτει ολες τις εξετασεις,οποτε δν ειχα προβλημα!!Τωρα ομως με τις αλλαγες δν ξερω,κι ρωταω κ γω!

markellajohny

markellajohny
Σημερα η μπουμπου με εχει διαλυσει!!!με πιεζει στους πνευμονες και με πιανουν συνεχεια δυσπνοιες!!!τον τελευταιο καιρο ματωνει συνεχεια η μηυτη μου, το παθαινει καμια σας?πιεση δεν εχω!

820ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιαν 10, 2012 9:16 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ?

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KRISTI 1 έγραψε:ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΡΙΣΤΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!
ΔΕΣ ΕΔΩ:http://www.eimaimama.gr/2009/09/%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9.html

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markellajohny έγραψε:Σημερα η μπουμπου με εχει διαλυσει!!!με πιεζει στους πνευμονες και με πιανουν συνεχεια δυσπνοιες!!!τον τελευταιο καιρο ματωνει συνεχεια η μηυτη μου, το παθαινει καμια σας?πιεση δεν εχω!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!ΧΑΧΑ ΖΩΗΡΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ Ε???ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ Very Happy
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ,ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!ΕΜΕΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ?

823ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 33 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιαν 10, 2012 9:42 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε:ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΡΙΣΤΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!
ΔΕΣ ΕΔΩ:http://www.eimaimama.gr/2009/09/%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9.html
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!Κ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!

georgia79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα κοριτσακια.
εγω πρωτη φορα εκανα ολες τις εξετασεις στο ικα,θυμαμαι στον γιο μου πηγαινα στο μικροβιολογικο κ εδινα ενα σωρο λευτα.ουτε τα φαρμακα δεν εγραφα,τωρα ολα τα εγραφα,σιγα μην τους τα ξαναχαρισω.
εγω αυριο εχω ραντεβου,ανυπομονω,σημερα η μπουμπου μου με εχει ταραξει,δεν εχει ησυχασει καθολου,νομιζω οτι δεν χωραει πια εκει μεσα....αχ εχω παρει κ 17κιλσ κ δεν μπορω να κουνηθω πια.

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριτσακια !!! Πωπω δεν μπηκα τοσες μερες και εχασα επεισοδια ...το αντρακι μου με ηθελε ..εχουμε πονακια και εχουμε να κοιμηθουμε 2 μερες !!!!
Ηρθε η παιδιατρος χθες ...πηραμε 500γρ και 4 ποντους !!!Τελειος !!
Σουζαν θα εχεις γεννησει τωρα !! Crazy και εσυ !!!!!!Να χαιρεστε τα μωρουλινια σας !!!!!!! Να ειναι γερα και καλοτυχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζωιτσα εγω απο το ΙΚΑ πηρα επιδομα τοκετου 1000ευρω και το μητροτητας-λοχειας μου βγηκε 2600 ....και θα μου μπουν τελος του μηνα !! Ρωτησες γιατι τοσα λιγα ?? Να ρωτησεις εαν ισχυει το καινουργιο για τα ιδιωτικα που θα πηγαινουν και θα πληρωνει ταμειο !!!! Σπυριδουλα ...μαρινακι πως παμε ολα καλα ????????????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις