Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?χτες ειχαμε παει στο γιατρο και ειναι ολα υπεροχα ειμαι 34 εβδοναδων και 4 ημερων ο μπεμπης ειναι λιγο πανω απο 2.5 κιλα και ειναι το κεφαλακι του κατω εχει παρει θεση μολις μπω στην 38η εβδομαδα θα μου τον παρει λογω καισαρικης οποτε κοντα 3 εβδομαδες μεινανε και εχω αχγωθει λιγο γιατι ειναι δευτερη γεννα και ξερω τι με περιμενει χαχα.vasoulaki tomaraki kai crazymama πλησιασε ο καιρος και για εσας!!! πως τα πατε?

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
souzan έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε?χτες ειχαμε παει στο γιατρο και ειναι ολα υπεροχα ειμαι 34 εβδοναδων και 4 ημερων ο μπεμπης ειναι λιγο πανω απο 2.5 κιλα και ειναι το κεφαλακι του κατω εχει παρει θεση μολις μπω στην 38η εβδομαδα θα μου τον παρει λογω καισαρικης οποτε κοντα 3 εβδομαδες μεινανε και εχω αχγωθει λιγο γιατι ειναι δευτερη γεννα και ξερω τι με περιμενει χαχα.vasoulaki tomaraki kai crazymama πλησιασε ο καιρος και για εσας!!! πως τα πατε?
Κοριτσακι μου υπομονη κανω να τον σφιξω στην αγκαλια μου..εχουν δυσκολεψει πολυυυ τα πραγματα..εχω βαρυνει παρα πολυ αν κ δεν εχω ξεφυγει καθολου με τα κιλα...ο μπεμπης μας ειναι μικροσκοπικουλης..και τις 2 τελευταιες φορες εχει παρει θεση για την εξοδο..εχω την εντυπωση πως θα εχω γρηγορη γεννα...ελπιζω δηλαδη!Ειμαι στην 36 εβδομαδα τωρα και απο εδω κ περα μια φορα την εβδομαδα θα μας κοιταει η γιατρος μου να δουμε ποτε θα γεννησουμε..ανυπομονω να ελευθερωθω..ασε που φοβαμαι μην σπασουν ξαφνικα τα νερα κ τρεχω..χιχιχι με το καλο κοριτσαρα μου!!!

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα και απο εμενα !!! Μπηκαμε στην τελικη ευθεια !!! Και εμεις μια απο τα ιδια !! Θα πηγαινουμε απο εδω και περα μια φορα την εβδομαδα !!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia!!!pigame simera giatro.katholou sispaseis den kanei i mitra k o mpempakos eine akoma sto plai.to mono diaforetiko eine oti mou ekane traxiliki eksetasi k epiase to kefali affraid
to katalava k ego.den ponesa alla mou leei koita k etsi opos ton esproxne me to xeri tis ton eniosa mesa mou.eine xamila mou leei alla paramenei sto plai.tha diksei Wink
eine proxorimeni i egimosini,diladi o iperixos ton dixnei 38 k 6 meres kai o plakoudas proxoraei se giransi,opote mexri ta xristougenna tha ton exoume!!!
mporei na kanoume k xristougenna mesa,poios kserei Razz

zwitsa orea i mpoumpouka!!!

souzan xairome pou ola pane kala!!!eides pou sto legame?

filia se oles kai sta zouzounakia ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 35468

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
soyzan ολοκληρος αντρας ειναι!!τομαρακη μου τι κανεις!!!ΛΟΙΠΟΝ πηγα προυνο προυνο εκανα γενικη αιματος-ουρων κ την ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ HTAN αισχος αιδιαστικια,πηγα στο ικα κ πως το επαθαν της εγκυμονουσες της ειχαν σε προτερεοτητα σε αλλη ουρα μονο εγω κ μια κοπελα ειμουν,την ηπια σε 3 γουλες κ πως κρατηθηκα κ δεν εκανα εμετο με τα χιλια ζορια επινα νερο συνεχειαααααααααααα αλλα τα καταφεραα παναγια μου,ο μπεμπης μου μολις το ηπια εκανε κολοτουμπες το καλο μουυυυ,αλλα νιωθω αναγουλα απο την ωρα που το ηπια χαλια νιωθω,αυτα πφ μου εφηγε ενα βαρος τωρα τ αποτελεσματα περιμενω σε 10 μερες πολλα φιλια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 215994

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoulaki έγραψε:kalimera koritsia!!!pigame simera giatro.katholou sispaseis den kanei i mitra k o mpempakos eine akoma sto plai.to mono diaforetiko eine oti mou ekane traxiliki eksetasi k epiase to kefali affraid
to katalava k ego.den ponesa alla mou leei koita k etsi opos ton esproxne me to xeri tis ton eniosa mesa mou.eine xamila mou leei alla paramenei sto plai.tha diksei Wink
eine proxorimeni i egimosini,diladi o iperixos ton dixnei 38 k 6 meres kai o plakoudas proxoraei se giransi,opote mexri ta xristougenna tha ton exoume!!!

filia se oles kai sta zouzounakia ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 35468
μπραβω βασουλακη μου αχ τι ωραια συντομα θα εισαι μανουλαααααααααααα ε κ στο νοσοκομειο να μπεις κ αν εισαι χριστουγεννα να παρεις το pc χαχαχα πλακα κανω φιλια πολλα

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:kalimera koritsia!!!pigame simera giatro.katholou sispaseis den kanei i mitra k o mpempakos eine akoma sto plai.to mono diaforetiko eine oti mou ekane traxiliki eksetasi k epiase to kefali affraid

αχ τελεια!!!!θελω κ εγω.....Χριστουγεννιατικο το μωρακι σου!!!!!με το καλο κοριτσακι μου!!!!

Hoeny

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια τι κανετε εγω εδω ξαπλωνω και σας διαβαζω,τι ωραια vasoulaki mou θα εχεις το πιο τελειο χριστουγενιατικο δωρο Very Happy ,κοριτσια και εγω οταν εκανα την καμπυλη ζαχαρου ηθελα να πεθανω μολις τελειωσε ο χρονος εκανα εμετο αλλιως δεν θα αντεχα

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Hoeny έγραψε:γεια σας κοριτσια τι κανετε εγω εδω ξαπλωνω και σας διαβαζω,τι ωραια vasoulaki mou θα εχεις το πιο τελειο χριστουγενιατικο δωρο Very Happy ,κοριτσια και εγω οταν εκανα την καμπυλη ζαχαρου ηθελα να πεθανω μολις τελειωσε ο χρονος εκανα εμετο αλλιως δεν θα αντεχα
Εμενα παντως η καμπυλη ζαχαρου δεν με πειραξε καθοοοολου..μετα απο λιγο ενιωσα μια ελαφρια ζαλαδα ..αυτο μονο!Εμενα η αναμονη με πειραξε μεχρι να μου ξαναπαρουν αιμα....

tomaraki

tomaraki

Αχ τι ωραια βασω !! Χριστουγεννιατικος !!!! Και μενα μου ειπε οτι θα με δει απο κατω την επομενη φορα !! Πωπω Πως θα γινει ??
Οι ωραιοτερες γιορτες θα ειναι !! santa ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 417472

marinaki <3 <3 έγραψε:soyzan ολοκληρος αντρας ειναι!!τομαρακη μου τι κανεις!!!ΛΟΙΠΟΝ πηγα προυνο προυνο εκανα γενικη αιματος-ουρων κ την ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ HTAN αισχος αιδιαστικια,πηγα στο ικα κ πως το επαθαν της εγκυμονουσες της ειχαν σε προτερεοτητα σε αλλη ουρα μονο εγω κ μια κοπελα ειμουν,την ηπια σε 3 γουλες κ πως κρατηθηκα κ δεν εκανα εμετο με τα χιλια ζορια επινα νερο συνεχειαααααααααααα αλλα τα καταφεραα παναγια μου,ο μπεμπης μου μολις το ηπια εκανε κολοτουμπες το καλο μουυυυ,αλλα νιωθω αναγουλα απο την ωρα που το ηπια χαλια νιωθω,αυτα πφ μου εφηγε ενα βαρος τωρα τ αποτελεσματα περιμενω σε 10 μερες πολλα φιλια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 215994

Ειδες που δεν ηταν τιποτα ολα καλα ...αντε να βγουν και τα αποτελεσματα να σου φυγει και αυτο το αγχος !! Τους αρεσουν τα γλυκακια ..δεν το εχεις παρατηρησει???

Hoeny έγραψε:γεια σας κοριτσια τι κανετε εγω εδω ξαπλωνω και σας διαβαζω,τι ωραια vasoulaki mou θα εχεις το πιο τελειο χριστουγενιατικο δωρο Very Happy ,κοριτσια και εγω οταν εκανα την καμπυλη ζαχαρου ηθελα να πεθανω μολις τελειωσε ο χρονος εκανα εμετο αλλιως δεν θα αντεχα

Βρε honey υπομονη ..ολα για το μπεμπε ...αληθεια σε πειραξε ..εμενα δεν την καταλαβα καθολου ..ασε που ειχα αγχωθει γιατι εχω θεματακι με εμμετους και αναγουλες!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax koritsakia mou sas efxaristo poli oles!!!eiste poli kali pareoula ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 654316
oles sidoma na paroume ta morakia mas agalitsa!!!ti apistefto sinesthima tha eine otan ta protopiasoume. I love you

marinaki eides pou ola pigan kala!!!mpravo,telika eise skliro karidi Very Happy
ego den sas to eipa gia na min sas tromakso alla otan ekana tin kampili ston ekto mina lipothimisa.epatha epeisodio ipoglikemias giati leei i mikroviologos to pagreas leitourgise toso dinata pou eixame ta aditheta apotelesmata.

hoeny ipomonoula k ksapla.mi kaneis tipota,ksekourasou Sleep

crazymama kai tomaraki eimaste poli koda.mporei kapoia na kanei tin ekpliksi!!!i mporei na exoume k ena protoxroniatiko moraki stin parea.gia na doume Wink

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:ax koritsakia mou sas efxaristo poli oles!!!eiste poli kali pareoula ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 - Σελίδα 13 654316
oles sidoma na paroume ta morakia mas agalitsa!!!ti apistefto sinesthima tha eine otan ta protopiasoume. I love you

marinaki eides pou ola pigan kala!!!mpravo,telika eise skliro karidi Very Happy
ego den sas to eipa gia na min sas tromakso alla otan ekana tin kampili ston ekto mina lipothimisa.epatha epeisodio ipoglikemias giati leei i mikroviologos to pagreas leitourgise toso dinata pou eixame ta aditheta apotelesmata.

hoeny ipomonoula k ksapla.mi kaneis tipota,ksekourasou Sleep

crazymama kai tomaraki eimaste poli koda.mporei kapoia na kanei tin ekpliksi!!!i mporei na exoume k ena protoxroniatiko moraki stin parea.gia na doume Wink

ελπιζω το ΙΑΣΩ να εχει net η καπου εκει γυρω...να μπω ασυρματα απο το κινητο μου να σας στελνω οτι κ να γινει ...οποτε γεννησω..να ειμαστε σε on line επαφη...χιχι...

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymama ennoeite pos oti k na ginei tha vreis tropo na mas enoimeroseis!!!
tetoia nea prepei na mathenonte Razz Razz Razz

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατά τη διάρκεια της κύησης, το σώμα σου πρέπει να αποθηκεύσει θρεπτικά συστατικά και να αυξήσει τον όγκο του αίματος και των υπόλοιπων υγρών που παράγει.

¨ 4 κιλά για την αύξηση των αποθηκών της μητέρας (λίπος, πρωτεΐνες και άλλα θρεπτικά συστατικά)

¨ 2 κιλά για την αύξηση των υγρών

¨ 2 κιλά για την αύξηση του αίματος

¨ 1 κιλό στους μαστούς

¨ 1 κιλό στη μήτρα

¨ 3,5 κιλά στο έμβρυο

¨ 1 κιλό στο αμνιακό υγρό

¨ 750γραμ στον πλακούντα

Ενταξει νομιζω οτι εχω ελπιδες να επανερθω μετα με το καλο....τωρα ειμαι στα 12 με 13 κιλα παραπανω...ΟΥΦ!!!!!Εκανα σοκολατενιο κορμο εχθες και κοντευει ο μισος να εξαφανιστει ..απο εχθες το απογευμα.....χχιχιχιχιχι...

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki απο οτι βλεπω θα εισαι η πρωτη που θα γεννησεις αντε το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο θα κανεις στον αντρα σου.marinaki εμενα μου αρεσε η γλυκοζη που ειχα πιει οταν ειχα κανει την καμπυλη ζαχαρου ειμαι γλυκατζου πολυ.crazymama και εγω ελπιζω το μητερα να εχει συνδεση με ιντερνετ για να μπορω να σας γραφω τα νεα μου οταν ερθει η αγια ωρα και γεννησω με το καλο

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
souzan μακαρι να γεννησουμε με εναν πονο.....και ολα να πανε καλα..!!!!μονο αυτο ευχομαι να πανε ολαααα καλα...

tomaraki

tomaraki
Eιμαστε τρελλοκομειοοοοοοο!!!!
Φανταστειτε σκηνικο ο γυναικολογος να λεει σπρωξε και εμεις να ειμαστε με λαπιτοπι για να στελνουμε νεα !!!!!
χαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!
Και εγω αυτο σκεφτομουν !!! Πως θα κραταω σε ενημερωση ολο τον κοσμο !!
Με το καλο να γεννησουμε με ενα πονο και να ειναι γερα τα μπεμπυλια μας και ολα θα πανε καλα !!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Eιμαστε τρελλοκομειοοοοοοο!!!!
Φανταστειτε σκηνικο ο γυναικολογος να λεει σπρωξε και εμεις να ειμαστε με λαπιτοπι για να στελνουμε νεα !!!!!
χαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!
Και εγω αυτο σκεφτομουν !!! Πως θα κραταω σε ενημερωση ολο τον κοσμο !!
Με το καλο να γεννησουμε με ενα πονο και να ειναι γερα τα μπεμπυλια μας και ολα θα πανε καλα !!!
χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΤΕΛΕΙΟ θα ειναι...πολυ γελιοοοο!!!!!!

Hoeny

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
crazymama kai tomaraki ναι με πειραξε αφου απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι τον 6 ειχα εμετους και μετα οταν μου τελιωσαν οι εμετοι αρχισαν οι καουρες τωρα ευτυχως ειμαι καλυτερα σπανια ποναω στομαχι χαλαλι ομως να νε καλα ο μικρουλης μου και τα αλλα ολα ειναι μηδαμινα θα του τα λεω μετα να γελαμε τον περιμενω πως και πως τοσο που χθες τον ονειρευτικα και μου γελουσε χαχα Very Happy

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Hoeny έγραψε:crazymama kai tomaraki ναι με πειραξε αφου απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι τον 6 ειχα εμετους και μετα οταν μου τελιωσαν οι εμετοι αρχισαν οι καουρες τωρα ευτυχως ειμαι καλυτερα σπανια ποναω στομαχι χαλαλι ομως να νε καλα ο μικρουλης μου και τα αλλα ολα ειναι μηδαμινα θα του τα λεω μετα να γελαμε τον περιμενω πως και πως τοσο που χθες τον ονειρευτικα και μου γελουσε χαχα Very Happy
Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι περασε!! ετσι κ αλλιως κανουμε τα παντα για να ειναι καλα τα μπεμπακια μας..πλεον ειναι ολη μας η ζωη..ολοκληρο τοκετο θα περασουμε...χιχιχι!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
affraid affraid affraid basoylaki moy an moy to eleges den prokeite na thn ekana,ayth thn zalada thn eniwsa k egw k akoma niwtho xalia,to mono thetiko einai oti den thelo na ksanadw glyko aythn thn stigmh ...a otan to hpia afisa k allo sto potiri k ths lew peirazei an den to pio k moy leei apo to na moy pethaneis asto hpies poly....me to poy bghka efaga oti poio almyro brhkaaaaa,xriste moy den niotho kala pantas k egw an den to kanw emeto den prokeite na syneltho ,egw ekatsa 2'30 wres soyrotiri egine to xeri moy se 5 xronoys thn ekana affraid etsi moy thn egrapse h giatros moy k sto ika poy piga na thn grapso mono se dyo moy thn ebale o blakas,k to edwsa sto ekei shmera k moy balane s e5....KORITSIA eimai xaliaaaaaaaaa exw ponokefalo o mpempis den exei iremisei katholouuuuu affraid ayta sas koyrasaaaaa apa apa papa den prokeite na thn ksanakanw sti zwh moyyyyyyyyyyyyyyyyyyy affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε: affraid affraid affraid basoylaki moy an moy to eleges den prokeite na thn ekana,ayth thn zalada thn eniwsa k egw k akoma niwtho xalia,to mono thetiko einai oti den thelo na ksanadw glyko aythn thn stigmh ...a otan to hpia afisa k allo sto potiri k ths lew peirazei an den to pio k moy leei apo to na moy pethaneis asto hpies poly....me to poy bghka efaga oti poio almyro brhkaaaaa,xriste moy den niotho kala pantas k egw an den to kanw emeto den prokeite na syneltho ,egw ekatsa 2'30 wres soyrotiri egine to xeri moy se 5 xronoys thn ekana affraid etsi moy thn egrapse h giatros moy k sto ika poy piga na thn grapso mono se dyo moy thn ebale o blakas,k to edwsa sto ekei shmera k moy balane s e5....KORITSIA eimai xaliaaaaaaaaa exw ponokefalo o mpempis den exei iremisei katholouuuuu affraid ayta sas koyrasaaaaa apa apa papa den prokeite na thn ksanakanw sti zwh moyyyyyyyyyyyyyyyyyyy affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
αααααα ελα βρε κοπελια λογικο ειναι να νιωθεις και να το βιωσες τοσο ασχημα εγω εκανα την καμπυλη μια ωρας 2 φορες αιματακι πηρανε κ ενα ποτηρακι γλυκοζη ιπια...χαλαρα...

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki k ego meta tin eksetasi efaga tiropita,sixenomouna otidipote gliko k oli mera to stomaxi mou itan ano kato.ela perase tora!!! Very Happy

ego polles kaoures vre koritsia,afto me talaiporei.i mesi pou tin eixa 3 sinexomenes evdomades perase.

souzan esi stis 8 tha pas me programatismeni kaisariki?

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
edrinia έγραψε:Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα! Πάλι εχθές το βράδυ ξύπνησα λουσμένη στον ιδρώτα... Να μια λίμνη στα σεντόνια... Άντε να τα αλλάζεις όλα 2:30 το ξημέρωμα... Είναι κανένα διβδόμαδο που γίνεται αυτή η δουλειά κάθε βράδυ, κι επίτηδες κοιμάμαι μόνο με ένα φανελάκι, αλλά δε βλέπω φως... Σας συμβαίνει ή σας έχει συμβεί κι εσάς στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης; Τι κάμε;;;

Καλημερα...
Αν βρεις λυση σε αυτο το θεμα, πες μου κ μενα..... μιλαμε ια μουσκεμα στον ιδρωτα... κ να φανταστεις δεν ιδρωνω ευκολα σαν ανθρωπος ουτε στο γυμναστηριο... ορμονες....χορευουν...

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki προχτες που τα λεγαμε με τον γιατρο μου ειπαμε για 7 γεναρη γιατι 8 ειναι κυριακη να τον βγαλω σαββατογεννημενο οπως ειμαι εγω χαχαχα.Τις 38 εβδομαδες τις κλεινω στις 6 γεναρη αυτο που θελει και ο γιατρος δηλαδη να το γεννησω στις 38ε και οχι πιο νωρις απλα και εγω θα πρεπει να προσεχω τωρα να μην κουραζομαι και να κανω πολλες δουλειες στο σπιτι για να πανε ολα καλα και να μην εχω πονακια.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις