626 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!#2 Πεμ Δεκ 29, 2011 3:53 am
crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
paparouna έγραψε:crazymama27 έγραψε:paparouna έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΗΚΩΘΗΚΑ Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ
CRAZY ΜΟΥ ΣΑΝ KINDER ΕΚΠΛΗΞΗ ΧΑΧΑΧΑ
ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 27Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 29ΕΒΔ Κ 2ΗΜ!Κ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Κ ΑΛΛΟΟΟΟ
ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ???ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ?
ΤΟ ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ε?ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ
ΠΩΠΩ εφοσων μπαινεις στην 30 και πανω εχεις μπει στην τελικη ευθεια....πιστευω!μια χαρα..
την Δευτερα το πρωι θα παω να με δει,τοτε θα μπαινω και στην 39 εβδομαδα..λογικα θα μου πει ποτε θα γεννησουμε!(αμην και ποτε δηλαδη)
εν τω μεταξυ σημερα εχω κατι πονακια χαμηλα...το νιωθω και το μωρο εκει κατω...ορθια σημερα δεν μπορω να σηκωθω καθολου ποναει η μεση ΑΣΕ!!!!!!τουαλετα θέλω να παω και το σκεφτομαι...ελπιζω να προλαβω να κανω πρωτοχρονια....
ΑΧ το tomaraki σημερα θα ξεμπερδευει και θα βγαινει απο το ανχος της αναμονης θα εχει στην αγκαλια της το μπεμπουλινι της...
Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ Η 30Η ΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΜΕΤΑ..!ΝΟΜΙΖΩ Κ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ!
ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ???
Να σου πω την αληθεια απο τη μια το θελω σαν τρελη...!!!γιατι κουραστικα γιατι ανυπομονω να ζησω τον τοκετο και πανω απο ολα για να δω αυτο το μωρακι που εχω 9 μηνες στην κοιλια μου να με κλωτσαει και να ζει απο μενα να δω και πως θα μοιαζει...και για χιλιους δυο λογους.και απο την αλλη θελω να γεννησω με τον καινουριο χρονο γιατι αυτον ηταν η δυσκολοτερη χρονια και η πιο γ...νη της ζωης μου...!