176 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16 Κυρ Δεκ 11, 2011 3:42 am
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Άχου το μωρέ το ζουζούνι!
Ρε συ Μαρία, ίδιος με σένα είναι ο γιος σου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:Άχου το μωρέ το ζουζούνι!
thequeen86 έγραψε:elena25 έγραψε:Άχου το μωρέ το ζουζούνι!
χαχαχαχα λες ε?? αλλοι λενε οτι μου μοιαζει αλλοι λενε οτι μοιαζει στον αντρα μου...
αγγελικημαρια έγραψε:thequeen86 έγραψε:elena25 έγραψε:Άχου το μωρέ το ζουζούνι!
χαχαχαχα λες ε?? αλλοι λενε οτι μου μοιαζει αλλοι λενε οτι μοιαζει στον αντρα μου...
γιαβρι μου!!! καλε σε σενα μοιαζει!!! ελενα καλως ηρθες βρε σε πεθυμησα!σε παρακαλω βαλε τη παλια φωτο...
αγγελικημαρια έγραψε:
γιαβρι μου!!! καλε σε σενα μοιαζει!!! ελενα καλως ηρθες βρε σε πεθυμησα!σε παρακαλω βαλε τη παλια φωτο...
baby-m έγραψε:κι εμενα τεζα ειναι ειχαμε παει βολτα και αφινιασε φιλεναδα αστα το πιο ωραιο ειναι που κολλησε το μαλλι της γριας στα μαλλια του και το ετρωγε απο εκει....ειχα λιωωωωωσει στο γελιο!!
baby-m έγραψε:δεν ειχα τη μηχανη μαζι αλλιως αυτο βιντεακι θα ειχε πολλα Likes!
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Τι κάνετε?Εγώ καλά !!!Θα βγώ για ποτάκι!!!Να πιώ και για εσάς ?Φιλάκιααααααααααααααααα!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
desT έγραψε:Οπωσδήποτε θα πιεις για μένα. Ένα τζιν λεμόνι κατά προτίμηση.
Ζηλεύω...
kira έγραψε:Καλησπερούδια!!!!!!!!!!!!!Εμεις όλο το ΣΚ μέσα,γιατί η μικρή μας είναι κρυωμένη!
Ήταν όμως 2 μέρες απίστευτα γεμάτες και δημιουργικές!!!
Αρχίζω χθες το πρωί έκανα μια λαχταριστή γιουβαρλόσουπα για μας και χυλοπίτες με κιμά για τη μικρή!!Ζύμωσα μπιφτέκια για την κατάψυξη.Ζωγράφισα με την κόρη μου και μετά έκανα μπανόφι!!!!!Ένα γλυκό που το είπε ο Άκης από το πρωινό του μεγκα και έπαθαν πλάκα όλοι!!!Άπλωσα 2 πλυντήρια,μάζεψα 1 και το βράδυ πήραμε τη μικρή ανάμεσα στην κρεβατοκάμαρα(επειδή είναι αρρωστούλα ντε),χουχουλιάσαμε παρεούλα και διαβάσαμε παραμύθια!!!!
!
Σήμερα το πρωί,δεν πήγαμε δυστυχώς εκκλησία,εκτυπώσαμε χριστουγεννιάτικες εικόνες και τις χρωματίσαμε!!!Μετά κάναμε οικογενειακώς μια φάτνη από μανταλάκια και χαρτιά περιοδικών που είδαμε στο blog ΄΄παίζουμε μαζί¨¨!!
Βάλαμε και τα ζωάκια μας και να η φάτνη κάτω από το δέντρο!!
Το μέσημέρι πάλι ρεσιταλ!!!Έψησα κοτόπουλάκι σνιτσελ σε βουκίτσες και έκανα μόνη μου πιτούλες με ζυμαράκι!!!Τύφλα να έχουν οι έτοιμες!!Έκανα στα γρήγορα μία τυροκαυτερή και φάγαμε κάτι τέλεια σαντουιτς!!!ΑΑΑ και σπιτική κέτσαπ που έκανε ο αντρούλης μου!!!!
Μετά το φαγητό κάναμε στολίδια από τσόχα και μία οικογένεια από πλαστικά ποτηράκια!!!Υπέροχη κατασκευή,κολλήσαμε ματάκια,βαμβάκι για μαλλιά,μύτη και στόμα από τσόχα και κορδελίτσες φιογκάκια στα μαλλιά!!!Έγιναν υπέροχα για κουκλοθέατρο,της κόρης μου μάλιστα το χεράκι έμπαινε ακριβως μέσα στο ποτηράκι και δώσαμε παράσταση!!!!!
Μετά μπανάκι το κοριτσούλι μου και ήρθαν επισκεψη οι παπούδες και η αδελφή μου!!!!!
Τώρα μαγειρεύω για αύριο και σε λίγο πάω για το καθημερινό παραμύθι της καληνύχτας!!!!!!!!!!
ΟΥΦΦΦ αυτά μόνο!!!!Πέρασα όμως υπέροχα!!Ακόμη και μέσα στο σπίτι έχει τόσα super πράγματα να κάνουμε!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
elena25 έγραψε:Ένα έχω να σας πω: Έχουμε ανάμεσά μας ένα διαμάντι! Ένα υπόδειγμα συζύγου, μάνας και νοικοκυράς! Η Λωξάντρα στο νεότερό της! Άλλο να σας το λέω και άλλο να το δείτε με τα μάτια σας!
Μιλάω για τη Φλώρα! Σήμερα ήμουν στο σπίτι της για τη γιορτή της κόρης της. Δε φαντάζεστε τι είχε φτιάξει! Τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια (με φύλλο ανοιγμένο από τα χεράκια της), μπισκότα με βούτυρο το οποίο είχε χτυπήσει η ίδια, μάφινς, σουφλέ σοκολάτας, cheesecake... Και όλα από τα χεράκια της! Χρυσοχέρα μας εσύ! (τα λεφτά μου τα θέλω σε επιταγή!)
Πέρα από την πλάκα έχω να καταγγείλω ότι πέρασα τέλεια και την ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση! Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση!
Υ.Γ: Στο facebook θα σε παινέψω αύριο γιατί απόψε έχει φάει κόλλημα πάλι και δε με βάζει.
mama katerina έγραψε:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
συμφωνω!!! (εσενα ποσα ειπε θα σου δωσει?)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης