201 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16 Κυρ Δεκ 11, 2011 1:33 pm
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝΑΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑΝΙ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
συμφωνω!!! (εσενα ποσα ειπε θα σου δωσει?)
Με βρήκε στις καλές μου και της έκανα φιλική τιμή. 300 ευρώ, τσάμπα!
elena25 έγραψε:Προς τι ο γέλωτας; Εσένα σου έταξε περισσότερα;;;
manoula_24xr έγραψε:Καλημερουδια.Τι κανετε?Εγω ειμαι μεε τρομερο πονολαιμο κ βηχα κ οταν βηχω ποναω το στηθος.Φοβαμαι μην ειναι καμια πνευμονια.!!
Ολη νυχτα επρεπε να μασαω καραμελες για να ηρεμει ο λαιμος να μπορω να κοιμαμαι.Καποια στιγμη στις 5 δν πεερνουσε ηπια ενα τσαι.Ουφ...
Ευάκι έγραψε:καλημερα!!!!!!!!
αλικακι δεν ελεγες να κερδιζες το τζοκερ καλυτερα?αντε με γεια σας!!!!
χρονια πολλα στην κερκυρα και σε οσους γιορταζουν!!!!
ποπη περαστικουλια!!!!!!!!!!!!
αλικακι έγραψε:Ευάκι έγραψε:καλημερα!!!!!!!!
Έλα μου,ντε!!!!!Σ'ευχαριστώ,Ευάκι μου!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τι κάνει το μπεμπέ σου????Όλα καλά????
Ευάκι έγραψε:αλικακι έγραψε:Ευάκι έγραψε:καλημερα!!!!!!!!
Έλα μου,ντε!!!!!Σ'ευχαριστώ,Ευάκι μου!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τι κάνει το μπεμπέ σου????Όλα καλά????
ποιο απ'ολα?αντε θα σου πω για ολα αλλα θα πληρωσεις κατι παραπανω!ολοκληρο τζοκερ επιασες!!!χαχαχαχα
ο μεγαλος ειναι στο σχολειο τοη,η μικρη βλεπει ντορα και το σπορακι κανει αισθητη την παρουσια του τα απογευματα που εχω αναγουλες!την παρασκευη θα παω γιατρο!ο δικος σου ο κουκλος τι κανει?
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Ένα έχω να σας πω: Έχουμε ανάμεσά μας ένα διαμάντι! Ένα υπόδειγμα συζύγου, μάνας και νοικοκυράς! Η Λωξάντρα στο νεότερό της! Άλλο να σας το λέω και άλλο να το δείτε με τα μάτια σας!
Μιλάω για τη Φλώρα! Σήμερα ήμουν στο σπίτι της για τη γιορτή της κόρης της. Δε φαντάζεστε τι είχε φτιάξει! Τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια (με φύλλο ανοιγμένο από τα χεράκια της), μπισκότα με βούτυρο το οποίο είχε χτυπήσει η ίδια, μάφινς, σουφλέ σοκολάτας, cheesecake... Και όλα από τα χεράκια της! Χρυσοχέρα μας εσύ! (τα λεφτά μου τα θέλω σε επιταγή!)
Πέρα από την πλάκα έχω να καταγγείλω ότι πέρασα τέλεια και την ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση! Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση!
Υ.Γ: Στο facebook θα σε παινέψω αύριο γιατί απόψε έχει φάει κόλλημα πάλι και δε με βάζει.
συμφωνω!!! (εσενα ποσα ειπε θα σου δωσει?)
αλικακι έγραψε:Καλημερούδια!!!!!!
Τον Βαγγέλη στο mega τον έχετε δει καθόλου????
Λοιπόν,εδώ και πολύ καιρό ήθελα να αγοράσουμε μια ντουλάπα μπαλκονιού,αλλά μια το ένα μια το άλλο..η ντουλάπα,πάντα,ήταν περιττό έξοδο!!!
Πριν λίγες μέρες ξενοικιάστηκε το διαμέρισμα που ανήκει στην θέία μου απ'το χωριό.Ανοίγω το σπίτι να το ελέγξω,μιας και έλειπε η μαμά μου και τι βλέπω???Μια ντουλάπα!!!!
Με γεια μου!!!
Την κουβαλήσαμε(καλά,όχι εγώ!!) χτες και είναι τέλεια!!!!
Μαζί δώρο και ένας καναπές διθέσιος,τον οποίο και αυτόν τον έβαλα στο μπαλκόνι!!!
Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω στο κάρμα!!!!!
manoula_24xr έγραψε:Καλημερουδια.Τι κανετε?Εγω ειμαι μεε τρομερο πονολαιμο κ βηχα κ οταν βηχω ποναω το στηθος.Φοβαμαι μην ειναι καμια πνευμονια.!!
Ολη νυχτα επρεπε να μασαω καραμελες για να ηρεμει ο λαιμος να μπορω να κοιμαμαι.Καποια στιγμη στις 5 δν πεερνουσε ηπια ενα τσαι.Ουφ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης