Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
505 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 505 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικακι έγραψε:Εύη η φωτό με τον κούκλο σου,μες την κάλτσα.. είναι για πόστερ!!!!
Φτού,φτού!!!!

Ευάκι έγραψε:σκεφτομαι πολλα πραματα!!!!!!!!!!αλλα το πιο κυριαρχο θεμα στο μυαλο μου ειναι μια παυλιδης με γεμιση φραουλα που με εφερε η προισταμενη μου στη δουλεια!!!!!θα ειναι γουρουνια να την φαω ολη?????????

υγ για να κατανοησετε πληρως το διλημμα να εξηγηθω οτι μολις καταβροχθησα ενα πιτογυρο και μια πατατες προσφορα του αντρα του σπιτιου!!!!!!!!!! pig pig pig pig pig pig pig pig
υγ 2 πως θα το πω ολο αυτο στη διαιτολογο μου λετε????

τατιανα περαστικα!!!!!!
ευη το μικρουλακι σου στην καλτσα ειναι πανεμορφο!!!!!!!
ελενα χεστους ολους δεν αξιζει!!!!!!
η δεη δε μου εστειλε ακομη το χαρατσι!!!λετε να με ξεχασε?????χοχοχοχοχο

καλημερα!!! σας ευχαριστω τσουπριτσες!!!! Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 40746

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena25 έγραψε:
cretanvenus έγραψε:
καλημερα!
κ γω μια απο τα ιδια ελενα εχω εδω κ 26 χρονια θεματακι με την μανα μου.
εχουμε καμια 10αριαμερες που μαλωσαμε γιατι χωνει την μυτη της παντου,εχει για ολα αποψη κ επιπλεον με κατηγορει χωρις να εχει στοιχεια για τις κατηγοριες της.... πονεμενη ιστορια....
δεν την παιρνω τηλ γιατι κανονικα αυτη θα επρεπε να παρει να ζητησει συγνωμη αλλα ο υπερμετρος εγωισμος της δεν την αφηνει...παρολαυτα νιωθω ενοχες γιατι κ γω ειμαι απο την φυση μου ενοχικο ατομο..... δεν θα υποκυψω ομως αν θελει ας καμει αυτη το πρωτο βημα κουραστηκα πια.... Crying or Very sad

Μήπως έχουμε την ίδια μάνα;;;scratch

Κι εγώ κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο. Ως εδώ ήταν. Είπαμε να μας βοηθήσει να περάσουμε αυτούς τους μήνες όσο καλύτερα γίνεται και αυτή μου έχει κάνει τη ζωή ποδήλατο. Θα είχα φύγει προ πολλού αλλά με έριχνε πάντα στο φιλότιμο και με τουμπάριζε. Τώτα τέλος. Μαζεύω τα μπογαλάκια μου και γεια σας! Αν αυτή δε νιώθει πως είναι μάνα μου μία φορά εγώ δε νιώθω πως είμαι κόρη της 100.

ειναι πολλες ετσι κοπελα μου δυστυχως!
εμενα οποτε με βοηθαει μετα το λεει:"εγω σου καμα αυτο,εγω σου καμα το αλλο,εισαι αχαριστη,δεν το εκτιμας κτλ..."
ακουω να λενε οι αλλες κοπελες πως εχουν πεθερες ανυποφορες κ τους κανουν την ζωη ποδηλατο εγω πεθερα δεν εχω αλλα εχω μανα που μου κανει τον βιο αβιωτο κ ειναι πολυ χειροτερο αυτο....
για την πεθερα δεν θα με πειραζε αν μου φεροταν ετσα αλλα η μανα μου με πληγωνει....
ευτυχως μενει μακρια κ δεν ερχεται συχνα κ να μου λειπει κ η βοηθεια της κ τα καλα της! μπορει να κουραζομαι κ να μην τα βγανω ευκολα περα με την μικρη κ τις δουλειες του σπιτιου αλλα τουλαχιστον εχω την ησυχια μου..τροπος του λεγειν γιατι ακομα κ αυτη εχει τροπο να μου την χαλασει απο το τηλ.. Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 311356

https://www.youtube.com/cretanvenus

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cretanvenus έγραψε:

ειναι πολλες ετσι κοπελα μου δυστυχως!
εμενα οποτε με βοηθαει μετα το λεει:"εγω σου καμα αυτο,εγω σου καμα το αλλο,εισαι αχαριστη,δεν το εκτιμας κτλ..."

Αρχίζω και πείθομαι περισσότερο ότι έχουμε την ίδια μάνα!

ακουω να λενε οι αλλες κοπελες πως εχουν πεθερες ανυποφορες κ τους κανουν την ζωη ποδηλατο εγω πεθερα δεν εχω αλλα εχω μανα που μου κανει τον βιο αβιωτο κ ειναι πολυ χειροτερο αυτο....
για την πεθερα δεν θα με πειραζε αν μου φεροταν ετσα αλλα η μανα μου με πληγωνει...

Έτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ. Δε φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω. Όταν πάω στα πεθερικά μου με έχουν στα ώπα ώπα, η μάνα μου ακριβώς το αντίθετο. Και αυτό όντως πληγώνει. Εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως πολύ απλά ποτέ δεν ένιωσε πως είναι μάνα, τουλάχιστον για μένα. Δε με μεγάλωσε κιόλας, μέχρι τα 7 μου έμενα στο χωριό με τη γιαγιά και τον παππού μου.

Σας κούρασα όμως, βρήκα ευκαιρία και έβγαλα τα εσώψυχά μου. Γραφική θα έχω καταντήσει πια με αυτό το θέμα! Μάρθα Βούρτση! Έλεος!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακι δεν ξερω τι ακριβως προβληματα εχετε με τις μαμαδες σας...αλλα εαν δεν σας κανουν καλο,σας χαλανε τη διαθεση και γενικοτερα σας χαλαν....βγαλτε τις απο την ζωη σας!!!!μην αφηνετε κανενα να σας δηλητηριαζει....και πριν πει κανεις καλα τι μας λες ρε κοπελια?ετσι απλα γινετε?τη μανα μας και τετοια!εγω εχω βγαλει εδω και πολλα χρονια τον πατερα μου απο τη ζωη μου και ειμαι πολυ καλυτερα!!!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:κοριτσακι δεν ξερω τι ακριβως προβληματα εχετε με τις μαμαδες σας...αλλα εαν δεν σας κανουν καλο,σας χαλανε τη διαθεση και γενικοτερα σας χαλαν....βγαλτε τις απο την ζωη σας!!!!μην αφηνετε κανενα να σας δηλητηριαζει....και πριν πει κανεις καλα τι μας λες ρε κοπελια?ετσι απλα γινετε?τη μανα μας και τετοια!εγω εχω βγαλει εδω και πολλα χρονια τον πατερα μου απο τη ζωη μου και ειμαι πολυ καλυτερα!!!

Δύσκολο και το δικό σου ρε Αθηνά...

Πάντως σας τρώω όλες! Εγώ έχω πιάσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου και με τους δύο γονείς μου! Απλά για τον πατέρα μου δε με νοιάζει και τόσο. Για τη μάνα μου νιώθω αλλιώς. Εκεί με πιάνει το παράπονο.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cinderella έγραψε:Ότι γιορτάζει το κοριτσάκι μου σήμερα κ έχω μια υπέρμετρη ευφορία!!!!!!!!!!!!!
Γιορτάζει και η πεθερά μου! Χρόνια πολλά!!!!!!!
Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 19 860530

Χρόνια Πολλά !!!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου και την πεθερά σου !!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
athina24 έγραψε:κοριτσακι δεν ξερω τι ακριβως προβληματα εχετε με τις μαμαδες σας...αλλα εαν δεν σας κανουν καλο,σας χαλανε τη διαθεση και γενικοτερα σας χαλαν....βγαλτε τις απο την ζωη σας!!!!μην αφηνετε κανενα να σας δηλητηριαζει....και πριν πει κανεις καλα τι μας λες ρε κοπελια?ετσι απλα γινετε?τη μανα μας και τετοια!εγω εχω βγαλει εδω και πολλα χρονια τον πατερα μου απο τη ζωη μου και ειμαι πολυ καλυτερα!!!

Δύσκολο και το δικό σου ρε Αθηνά...

Πάντως σας τρώω όλες! Εγώ έχω πιάσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου και με τους δύο γονείς μου! Απλά για τον πατέρα μου δε με νοιάζει και τόσο. Για τη μάνα μου νιώθω αλλιώς. Εκεί με πιάνει το παράπονο.

οντως λαχειο!εμενα τουλαχιστον η μανα μου κανει οχι για 2 αλλα για 100!οσο πιο γρηγορα το παρεις αποφαση τοσο καλυτερα θα εισαι!!!!εγω το πηρα γρηγορα αποφαση και εχω το κεφαλι μου ησυχο.....εχεις τον Τασο να σε στηριζει!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ αυτες οι μαναδες...Ευχομαι ολες να τα βρειτε!!!Υπομονη!!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:

οντως λαχειο!εμενα τουλαχιστον η μανα μου κανει οχι για 2 αλλα για 100!οσο πιο γρηγορα το παρεις αποφαση τοσο καλυτερα θα εισαι!!!!εγω το πηρα γρηγορα αποφαση και εχω το κεφαλι μου ησυχο.....εχεις τον Τασο να σε στηριζει!

Όλοι την ίδια συμβουλή μου δίνουν και όλο λέω πως θα την εφαρμόσω αλλά λίγο μου κλαίγεται μετά και με πιάνουν τύψεις και με ρίχνει. Όσο για τον Τάσο, αν δεν είχα και αυτόν δεν ξέρω πού θα ήμουν και πώς τώρα...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
athina24 έγραψε:

Όλοι την ίδια συμβουλή μου δίνουν και όλο λέω πως θα την εφαρμόσω αλλά λίγο μου κλαίγεται μετά και με πιάνουν τύψεις και με ρίχνει. Όσο για τον Τάσο, αν δεν είχα και αυτόν δεν ξέρω πού θα ήμουν και πώς τώρα...

κοψε καθε επαφη μεχρι τη στιγμη που θα νιωσεις πιο δυνατη!οχι για να μην σε τουμπαρει...απλα να παρεις αποσταση και να δεις τα πραγματα απ'εξω!υπομονη!!!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οταν μια μαμα συμπεριφερεται με εναν Α τροπο σιγουρα υπαρχει καποιος λογος ! οπως και να εχει οσο κιαν μας στεναχωρει οσο κιαν μας θυμωνει ειναι ο ανθρωπος στον οποιο οφειλουμε την ζωη μας ! και αν παθει κατι η μαμα μας τρελενομαστε .......... αυτο το καταλαβα φετος το καλοκαιρι που βιωσα μια κατασταση με την μαμα μου και ηταν πολυ πιθανο να την χασω και καταλαβα ποσο σημαντικη ειναι για εμενα και τις αδερφες μου και ας μην ειναι ετσι οπως θα την θελαμε !!! τουλαχιστον ετσι νιωθω εγω που ειμαι μαμα πλεον ! οι αδερφες μου δεν μπορουν να την δικαιολογησουν οσο εγω επειδη δεν εχουν παιδια !!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το αν εχεις παιδια η οχι.
Οταν βλεπεις ακραιες συμπεριφορες απο μια μητερα,που υποτιθεται οτι επειδη σε εφερε στη ζωη υπαρχει ενας δυνατος δεσμος,οπως προτεινει η φυση κι ο Θεος,τοτε δν μπορεις ομως να μην αντιδρας.Εχω δει απο κοντινο μου περιβαλλον μαναδες να αντιδρουν ακραια για ηλιθια πραγματα!!
Οταν βλεπεις τετοιες συμπεριφορες ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να προσπαθεις να δικαιολογησεις την συμπεριφορα.Οπως απαιτουν τον αναλογο σεβασμο κι αγαπη,αυτο απαιτουν κι τα παιδια.Γτ αυτα τα κοριτσια να δεχονται λιγοτερη αγαπη απο τους γονεις τους??Τι κακο εχουν κανει.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το αν εχεις παιδια η οχι.
Οταν βλεπεις ακραιες συμπεριφορες απο μια μητερα,που υποτιθεται οτι επειδη σε εφερε στη ζωη υπαρχει ενας δυνατος δεσμος,οπως προτεινει η φυση κι ο Θεος,τοτε δν μπορεις ομως να μην αντιδρας.Εχω δει απο κοντινο μου περιβαλλον μαναδες να αντιδρουν ακραια για ηλιθια πραγματα!!
Οταν βλεπεις τετοιες συμπεριφορες ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να προσπαθεις να δικαιολογησεις την συμπεριφορα.Οπως απαιτουν τον αναλογο σεβασμο κι αγαπη,αυτο απαιτουν κι τα παιδια.Γτ αυτα τα κοριτσια να δεχονται λιγοτερη αγαπη απο τους γονεις τους??Τι κακο εχουν κανει.

εχεις απολυτο δικιο.κ να προσθεσω οτι επειδη αυτες εχουν περασει ασχημα στη ζωη τους για τους χ ψ λογους δν χρειαζεται ουτε ειναι σωστο τα βιωματα τους να τα ξεσπανε στα παιδια τους.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:οταν μια μαμα συμπεριφερεται με εναν Α τροπο σιγουρα υπαρχει καποιος λογος ! οπως και να εχει οσο κιαν μας στεναχωρει οσο κιαν μας θυμωνει ειναι ο ανθρωπος στον οποιο οφειλουμε την ζωη μας ! και αν παθει κατι η μαμα μας τρελενομαστε .......... αυτο το καταλαβα φετος το καλοκαιρι που βιωσα μια κατασταση με την μαμα μου και ηταν πολυ πιθανο να την χασω και καταλαβα ποσο σημαντικη ειναι για εμενα και τις αδερφες μου και ας μην ειναι ετσι οπως θα την θελαμε !!! τουλαχιστον ετσι νιωθω εγω που ειμαι μαμα πλεον ! οι αδερφες μου δεν μπορουν να την δικαιολογησουν οσο εγω επειδη δεν εχουν παιδια !!

δεν νομιζω να εχει να κανει με το αν εχει κανεις παιδια η οχι!ειναι θεμα χαραχτηρα....με τον πατερα μου ειχα τις χειροτερες σχεσεις..πλεον ειναι σχεδον ανυπαρκτες.....ολοι νομιζαν οτι αφου γινομουν μανα θα μαλακωνα!ε οχι!μαλακωσα σε ολα!!!σε οτι ειχε και εχει να κανει με τον πατερα μου γινομαι σκυλα!!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!

Χθες έκανα άλλον έναν υπέροχο καυγά με τη μάνα μου! Αλλά το πήρα απόφαση: εγώ και εκείνη τελειώσαμε. Δεν αντέχουν άλλο ούτε τα νεύρα μου ούτε η ψυχολογία μου. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μη με πιάσουν πάλι οι ηλίθιες ενοχές μου και κάνω πίσω.

Α! Καλημέρα!
γιατι μωρε για το θεμα παιδι?μη λες μεγαλες κουβεντες,πραγματα που δεν τα εννοεις.εχεις νευρα τωρα γι αυτο μιλας ετσι.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
γιατι μωρε για το θεμα παιδι?μη λες μεγαλες κουβεντες,πραγματα που δεν τα εννοεις.εχεις νευρα τωρα γι αυτο μιλας ετσι.

Μακάρι να ήταν αυτός ο λόγος Γεωργία μου. Είναι πολλά..

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενα συνηθως σε τετοια θεματα δεν εκφερω γνωμη αλλα θα σου μιλησω γιατι το εχω ζησει!

Ειναι απλο και δυστυχως πολυ ασχημο! ΔΕΝ ειναι ολοι οι ανθρωποι γεννημενοι γιανα γινουν γονεις και δυστυχως κανουν το λαθος να κανουν παιδια που με μαθηματικη ακριβεια δεν κανουν ευτυχισμενα!

Ενας τετοιος ανθρωπος ειναι και η δικη μου ΄΄μητερα΄΄! Απλα δεν επρεπε να γινει ποτε μανα απο τοτε που το καταλαβα αυτο σταματησα και να την αφηνω να με πληγωνει!

Και εγω με τον μπαμπακα μου και την γιαγια μου μεγαλωσα και ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να κανει η μανα μου για μενα!

Αλλιως θα ημουν μαλλον αλλος ανθρωπος!

Ανεχτηκα πολλα με την δικαιολογια ελα μωρε μανα μου ειναι αλλα μολις γεννησα τον Κωνσταντινο μου καταλανα οτι εκανα λαθος και την εβγαλα απο την ζωη μου εντελως!

Μην στεναχωριεσαι λοιπον εισαι η μονη που δεν φταις και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι δικο σου το λαθος!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλες για την υποστήριξη ρε κορίτσια.. Μακάρι να γινόταν κάτι και να την έκανε να σκεφτεί αλλιώς.. Λίγες ώρες πέρασαν και έχω αρχίσει ήδη να νιώθω άσχημα. Ειδικά όταν τη βλέπω με το ύφος της βρεγμένης γάτας. Από την άλλη σκέφτομαι ότι πολλές φορές το έχω δει αυτό το έργο. Δεν ξέρω τι θα κάνω και τι θα γίνει. Ελπίζω να γίνει το καλύτερο για όλους μας, όχι μόνο για μένα. Ούτε θέλω ούτε θα μου αρέσει να μην έχω τη μάνα μου στη ζωή μου. Εύχομαι να καταλάβει κάποια πράγματα και να αλλάξει συμπεριφορά.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:

δεν νομιζω να εχει να κανει με το αν εχει κανεις παιδια η οχι!ειναι θεμα χαραχτηρα....με τον πατερα μου ειχα τις χειροτερες σχεσεις..πλεον ειναι σχεδον ανυπαρκτες.....ολοι νομιζαν οτι αφου γινομουν μανα θα μαλακωνα!ε οχι!μαλακωσα σε ολα!!!σε οτι ειχε και εχει να κανει με τον πατερα μου γινομαι σκυλα!!!!!

δικια μου εισαι εσυ!!!!!

Vivian έγραψε:Ελενα συνηθως σε τετοια θεματα δεν εκφερω γνωμη αλλα θα σου μιλησω γιατι το εχω ζησει!

Ειναι απλο και δυστυχως πολυ ασχημο! ΔΕΝ ειναι ολοι οι ανθρωποι γεννημενοι γιανα γινουν γονεις και δυστυχως κανουν το λαθος να κανουν παιδια που με μαθηματικη ακριβεια δεν κανουν ευτυχισμενα!

Ενας τετοιος ανθρωπος ειναι και η δικη μου ΄΄μητερα΄΄! Απλα δεν επρεπε να γινει ποτε μανα απο τοτε που το καταλαβα αυτο σταματησα και να την αφηνω να με πληγωνει!

Και εγω με τον μπαμπακα μου και την γιαγια μου μεγαλωσα και ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να κανει η μανα μου για μενα!

Αλλιως θα ημουν μαλλον αλλος ανθρωπος!

Ανεχτηκα πολλα με την δικαιολογια ελα μωρε μανα μου ειναι αλλα μολις γεννησα τον Κωνσταντινο μου καταλανα οτι εκανα λαθος και την εβγαλα απο την ζωη μου εντελως!

Μην στεναχωριεσαι λοιπον εισαι η μονη που δεν φταις και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι δικο σου το λαθος!

δεν ξερω αν ειναι μανα η πατερας ξερω μονο πως με τη συμπεριφορα τους χανουν πολυτιμες στιγμες δικες μας και των παιδιων μας .... συμφωνω σε ολα οσα λες αλλα δεν μπορω να παραβλεψω πως μου χαρισαν το πολυτιμο δωρο της ζωης και εκανα την οικογενεια που ονειρευομουνα! γιαυτο και μονο το λογο μιλαω στον πατερα μου ο οποιος μεσα του ξερω πως εχει μετανιωσει για ολα αλλα ειναι πλεον πολυ αργα! ειχα πολυ αγαπη να του δωσω και μου το στερησε...πολλες φορες νευριαζω και πεισμωνω και λεω πως δεν θα του ξαναμιλησω αλλα μετα λεω "δεν πειραζει καλη καρδια" δεν θελω να "φυγει" απο αυτη τη ζωη και να μην τον εχω χαιρετησει αυτος ο ανθρωπος με γεννησε!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
athina24 έγραψε:

δικια μου εισαι εσυ!!!!!

δεν ξερω αν ειναι μανα η πατερας ξερω μονο πως με τη συμπεριφορα τους χανουν πολυτιμες στιγμες δικες μας και των παιδιων μας .... συμφωνω σε ολα οσα λες αλλα δεν μπορω να παραβλεψω πως μου χαρισαν το πολυτιμο δωρο της ζωης και εκανα την οικογενεια που ονειρευομουνα! γιαυτο και μονο το λογο μιλαω στον πατερα μου ο οποιος μεσα του ξερω πως εχει μετανιωσει για ολα αλλα ειναι πλεον πολυ αργα! ειχα πολυ αγαπη να του δωσω και μου το στερησε...πολλες φορες νευριαζω και πεισμωνω και λεω πως δεν θα του ξαναμιλησω αλλα μετα λεω "δεν πειραζει καλη καρδια" δεν θελω να "φυγει" απο αυτη τη ζωη και να μην τον εχω χαιρετησει αυτος ο ανθρωπος με γεννησε!

μα ποσο μοιαζουμε.....
οταν γεννησα τη Μαρια η μανα μου και ο Μητσος με παρακαλαγαν να τον παρω να ερθει να την δει!!!τους ειπα ΟΧΙ!!!Μετα απο λιγες μερες πεθανε ο πεθερος μου ξαφνικα(τον λατρευα....με εκανε να νιωσω οτι ειχα πατερα)τοτε ειπα πως θα τον αφησει να δει τα παιδια μου για να μην ¨φυγει" και νιωθω τυψεις!!!!αλλα εως εκει.....τα τυπικα και μονο!!!!!

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Angie_77 έγραψε:Ρε κορίτσια αυτό το έχετε ακούσει ?? Έγώ τώρα το ανακάλυψα:

Καινούριο είναι ??

https://youtu.be/rs6aikO_KCI

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνω με την queen δν φταινε τα παιδια για να πληρωνουν οτι ψυχολογικα η προβληματα εχουν οι γονεις.Πιστευω οτι ο ανθρωπος μπορει να δεχτει πολλα πληγματα απο παντου,απο φιλικες σχεσεις μεχρι ερωτικες,αλλα καποια στιγμη το ξεπερναει.Ο πονος ομως απο πληγμα πατερα μανας,πιστευω οτι μενει για παντα.
Δλδ προτιμω να με παρατησει η μανα μου με ενα σημειωμα να λεει ας σε μεγαλωσει καποια με αγαπη γτ εγω δν εχω να σου δωσω παρα να σου κανει το βιο αβιωτο,φυσικα μιλαω για τις καταστασεις που συμπεριφερετα ακραια ενας,οχι να κανουν σημαντικα λαθη κι τα παιδια.Ειδικα θυμαμαι μια κοπελα η οποια εμενε απο πανω μας κι ειχε 2 κοριτσια.Η πρωτη κορη της εγινε στα 17 παντρευτηκε με καποιον βλακα κ στην εγκυμοσυνη εκεινος την χτυπουσε με κλοτσιες στη κοιλια με αποτελεσμα το παιδι να γεννηθει με προβλημα νοητικο.
Η κοπελια ξαναπαντρευτηκε κ εκανε μια φυσιολογικη κορη,αλλα ειχε πολλα ψυχολογικα απο τον γαμο της εφαγε πολυ ξυλο κτλ,κι γενικως περασε ασχημα.Δν ξερω ποιο ακριβως ηταν το προβλημα της με τη μεγαλη κορη,αλλα θυμαμαι μια μερα ππου ανεβηκα πανω κι της φωναζε γτ δν ηθελε να μεινει μονη της με τν αδερφη της το βραδυ,για να παει η μανα να δουλεψει(κι καλα ηταν χορευτρια της κοιλιας.)Κι τσακωνοντουσαν αυτη με τη μανα της ςεπειδη φεροταν ασχημα στην κορη της κι της φωναζε θα σε παρω στο ιδρυμα να σαφησω εκει γτ δν μπορω να σε μεγαλωνω πια μουχεις φαει τη ψυχη ολα σενοχλουνε κι ενα σωρο τετοια ασχημα λογια,κι δν προκειται ποτε ποτε στη ζωη μου το κοριτσακι 9χρονων να αγκαλιαζει μες το κλαμα την θεια της κ να κλαιει κ να οδυρεται κ να φωναζει γτ θεια δν με θελει η μανα τι της εχω κανει κ δν μαγαπαει κ αγαπαει μονο την αδερφη μου,μα το Θεο το θυμαμαι κι βουρκωνω.Μου εχει μεινει το μουτρακι της.
Τι φταινε αυτες οι ψυχουλες να πληρωνουν προβληματα των γονιων?
Οποτε ξανακαταληγω στο οτι αξιζουν καθε συμπεριφορα αυτοι οι γονεις,η μαλλον καμια απολυτως συμπεριφορα δν αξιζουν,μονο αδιαφορια!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια εχω βρογχιτιδα....Και πρεπει να προσεξω μη παθω καμια πνευμονια,σουπερ...Ειμαι στης μανας μου φοραω μασκα για τον Κωσταντη μου και ειμαι σε πολυ ομορφη κατασταση...

Οσο για το θεμα γονεων,ειναι πολυ λεπτο ζητημα...
Ειμαι ομως κατα των γονεων που κανουν διακρισεις στα παιδια τους...Αυτους ρε κοριτσια θελω τοοοοσο να τους βρισω..

Σημερα ο γιος μου μου εκανε αγκαλιτσες πρωτη φορα....Επαθα πλακα.Αγκαλια στο κρεβατι πανω μου-εγω φυσικα με μασκα- και να χουζουρευει πανω μου....Ηταν απεριγραπτο.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανακι προσεχε ε....Μιλησες με το γιατρο σου???

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Τατιανακι προσεχε ε....Μιλησες με το γιατρο σου???

Εκει πηγα το πρωι γιατι επρεπε να προμυθευτω και χαπια οποτε με ειδε και μια...Το μωρο προσεχω πιο πολυ..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις