Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
528 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 528 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια για εσας δηλαδη γιατι για εμενα δεν το νομιζω. απο την Παρασκευη φαγωνομαστε με τον άντρα μου, με αποκορυφωμα την χθεσινη μερα. με κανει και νιωθω τοσο άχρηστη ως μανα, που ειλικρινα πιστευω οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λεει. με εκανε εχθες να κλαιω μπροστσα στην κορη μου και στον γιο μου δηλαδη, αλλα επειδη ειναι μικρος λεω δεν εχει την ιδια επιρροη σε αυτον. τωρα γιατι σας τα λεω αυτα ? γιατι θελω να τα βγαλω απο μεσα μου και να μου πειτε αντικειμενικα την νγωωμη σας.το πρωι εχθες περασαμε πολυ ωραια, εδωσε παρασταση η κορη μου. μετα πηγσμε στο συνταγμα ειχε καποιες εκδηλωσεις με την ντορα. ο άντρας μου εχει κολλημα με το να φωναζει συνεχεια στην κορη μου , οταν κλαιει ογιος μας. λες και φταιει παντα εκεινη για οτι του συμβαινει. αφου φυγαμε απο το Συνταγμα με καλη διαθεση παω να ψωνισω κατι και ακουω τα ουρλιαχτα του άντρα μου , οτι πειραξε η μεγαλη τον μικρο και τον έκανε να κλαιει, περριτο να σας πω ότι ολη η ερμου εμας κοιταζε , ρομπα ξεκουμπωτη. παμε λοιπον να φαμε επιτελους, εντωμεταξυ ο στεφανος να ουρλιαζει σε ολη την διαδρομη να μην θελει χερι , να θελει να πηγαινει μονος του .εντωμεταξυ φοβομουνα μηπως τον χασω μεσα σε τοσο κοσμο. μου ετυχε και ένα παρατραγουδο παω να πιω την μπυρα μου και σπαει τομ ποτηρι και γινομαι λουτσα, μονο σε εμενα τυχαινουν τα κουλα. τελος πανωτων το απογευμα πηγσ να ασχπληθω με την Αβον στον υπολογιστη, αρχιοσε ο άντρας μου. ακομα δεν ξυπνησε και εκει πας...αυτες ειναι οι προτεραιοτητες σου.... με τρελανε. τελος παντων το κλεινω παμε σε μια δουλεια που ειχαμε. αφου γυριζουμε το βραδυ 10 και μησι απο ολη την ημερα που ειμασταν σχεδον εξω. παω να αλλαξω λεω στην κορη μου να τελιωσει τα λιγα μαθηματα που ειχε αφησει απον την προηγουμενη μερα, και πηγα να λουστω. ειχα στο μυαλο μου οταν τελειωσω να κανω τον μικρομ μπανιο. βγαινω απο το μαπνιο και λεω αχ ηθελα να σε κανω μπανιο, αλλα εκεινη την στγμη ετρωγε το γιοουρτι του. λεω στον άντρα μου θα τον κανεις εσυ ? και πηγα στον υπολογιστη να χαλαρωσω απο ολη την ημερα. ε αρχισε τα ιδια να λεει οτι τα παιδια μου δεν ειναι προτεραιοτητα. οτι ολη την εβδομαδα με το ιντερνετ ασχολουμε. και του λεω βλεπεις το σπιτι να ειναι βρωμικο ? μονο του γινεται ? θελω να χαλαρωσω στον υπολογιστη εγκλημα ειναι ??????

http://hawk-girl.blogspot.com/

stefanakos

stefanakos
stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια για εσας δηλαδη γιατι για εμενα δεν το νομιζω. απο την Παρασκευη φαγωνομαστε με τον άντρα μου, με αποκορυφωμα την χθεσινη μερα. με κανει και νιωθω τοσο άχρηστη ως μανα, που ειλικρινα πιστευω οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λεει. με εκανε εχθες να κλαιω μπροστσα στην κορη μου και στον γιο μου δηλαδη, αλλα επειδη ειναι μικρος λεω δεν εχει την ιδια επιρροη σε αυτον. τωρα γιατι σας τα λεω αυτα ? γιατι θελω να τα βγαλω απο μεσα μου και να μου πειτε αντικειμενικα την νγωωμη σας.το πρωι εχθες περασαμε πολυ ωραια, εδωσε παρασταση η κορη μου. μετα πηγσμε στο συνταγμα ειχε καποιες εκδηλωσεις με την ντορα. ο άντρας μου εχει κολλημα με το να φωναζει συνεχεια στην κορη μου , οταν κλαιει ογιος μας. λες και φταιει παντα εκεινη για οτι του συμβαινει. αφου φυγαμε απο το Συνταγμα με καλη διαθεση παω να ψωνισω κατι και ακουω τα ουρλιαχτα του άντρα μου , οτι πειραξε η μεγαλη τον μικρο και τον έκανε να κλαιει, περριτο να σας πω ότι ολη η ερμου εμας κοιταζε , ρομπα ξεκουμπωτη. παμε λοιπον να φαμε επιτελους, εντωμεταξυ ο στεφανος να ουρλιαζει σε ολη την διαδρομη να μην θελει χερι , να θελει να πηγαινει μονος του .εντωμεταξυ φοβομουνα μηπως τον χασω μεσα σε τοσο κοσμο. μου ετυχε και ένα παρατραγουδο παω να πιω την μπυρα μου και σπαει τομ ποτηρι και γινομαι λουτσα, μονο σε εμενα τυχαινουν τα κουλα. τελος πανωτων το απογευμα πηγσ να ασχπληθω με την Αβον στον υπολογιστη, αρχιοσε ο άντρας μου. ακομα δεν ξυπνησε και εκει πας...αυτες ειναι οι προτεραιοτητες σου.... με τρελανε. τελος παντων το κλεινω παμε σε μια δουλεια που ειχαμε. αφου γυριζουμε το βραδυ 10 και μησι απο ολη την ημερα που ειμασταν σχεδον εξω. παω να αλλαξω λεω στην κορη μου να τελιωσει τα λιγα μαθηματα που ειχε αφησει απον την προηγουμενη μερα, και πηγα να λουστω. ειχα στο μυαλο μου οταν τελειωσω να κανω τον μικρομ μπανιο. βγαινω απο το μαπνιο και λεω αχ ηθελα να σε κανω μπανιο, αλλα εκεινη την στγμη ετρωγε το γιοουρτι του. λεω στον άντρα μου θα τον κανεις εσυ ? και πηγα στον υπολογιστη να χαλαρωσω απο ολη την ημερα. ε αρχισε τα ιδια να λεει οτι τα παιδια μου δεν ειναι προτεραιοτητα. οτι ολη την εβδομαδα με το ιντερνετ ασχολουμε. και του λεω βλεπεις το σπιτι να ειναι βρωμικο ? μονο του γινεται ? θελω να χαλαρωσω στον υπολογιστη εγκλημα ειναι ??????
εντωμεταξυ απο τα νευρα μου που επεμενε να λεει οτι δεν ενδιαφερομαι για τα παιδια μου , τον βαρεσα με το τηλεκοντρολ στο ποδι δεν άντεξα.

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΗΡΕΜΙΑΣ !! Rolling Eyes Rolling Eyes

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια santa santa santa santa santa !!!!Τι κάνετε?Εγώ καλά santa santa santa santa santa santa !!!
Νίνα και Μαριλού υπομονή υπομονή και κουράγιο!!!!Μην δίνετε σημασία στο καθε τι που σας στενοχωρεί Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 30 417472 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 30 417472 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 30 417472 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 30 417472 !!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:
stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια για εσας δηλαδη γιατι για εμενα δεν το νομιζω. απο την Παρασκευη φαγωνομαστε με τον άντρα μου, με αποκορυφωμα την χθεσινη μερα. με κανει και νιωθω τοσο άχρηστη ως μανα, που ειλικρινα πιστευω οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λεει. με εκανε εχθες να κλαιω μπροστσα στην κορη μου και στον γιο μου δηλαδη, αλλα επειδη ειναι μικρος λεω δεν εχει την ιδια επιρροη σε αυτον. τωρα γιατι σας τα λεω αυτα ? γιατι θελω να τα βγαλω απο μεσα μου και να μου πειτε αντικειμενικα την νγωωμη σας.το πρωι εχθες περασαμε πολυ ωραια, εδωσε παρασταση η κορη μου. μετα πηγσμε στο συνταγμα ειχε καποιες εκδηλωσεις με την ντορα. ο άντρας μου εχει κολλημα με το να φωναζει συνεχεια στην κορη μου , οταν κλαιει ογιος μας. λες και φταιει παντα εκεινη για οτι του συμβαινει. αφου φυγαμε απο το Συνταγμα με καλη διαθεση παω να ψωνισω κατι και ακουω τα ουρλιαχτα του άντρα μου , οτι πειραξε η μεγαλη τον μικρο και τον έκανε να κλαιει, περριτο να σας πω ότι ολη η ερμου εμας κοιταζε , ρομπα ξεκουμπωτη. παμε λοιπον να φαμε επιτελους, εντωμεταξυ ο στεφανος να ουρλιαζει σε ολη την διαδρομη να μην θελει χερι , να θελει να πηγαινει μονος του .εντωμεταξυ φοβομουνα μηπως τον χασω μεσα σε τοσο κοσμο. μου ετυχε και ένα παρατραγουδο παω να πιω την μπυρα μου και σπαει τομ ποτηρι και γινομαι λουτσα, μονο σε εμενα τυχαινουν τα κουλα. τελος πανωτων το απογευμα πηγσ να ασχπληθω με την Αβον στον υπολογιστη, αρχιοσε ο άντρας μου. ακομα δεν ξυπνησε και εκει πας...αυτες ειναι οι προτεραιοτητες σου.... με τρελανε. τελος παντων το κλεινω παμε σε μια δουλεια που ειχαμε. αφου γυριζουμε το βραδυ 10 και μησι απο ολη την ημερα που ειμασταν σχεδον εξω. παω να αλλαξω λεω στην κορη μου να τελιωσει τα λιγα μαθηματα που ειχε αφησει απον την προηγουμενη μερα, και πηγα να λουστω. ειχα στο μυαλο μου οταν τελειωσω να κανω τον μικρομ μπανιο. βγαινω απο το μαπνιο και λεω αχ ηθελα να σε κανω μπανιο, αλλα εκεινη την στγμη ετρωγε το γιοουρτι του. λεω στον άντρα μου θα τον κανεις εσυ ? και πηγα στον υπολογιστη να χαλαρωσω απο ολη την ημερα. ε αρχισε τα ιδια να λεει οτι τα παιδια μου δεν ειναι προτεραιοτητα. οτι ολη την εβδομαδα με το ιντερνετ ασχολουμε. και του λεω βλεπεις το σπιτι να ειναι βρωμικο ? μονο του γινεται ? θελω να χαλαρωσω στον υπολογιστη εγκλημα ειναι ??????
εντωμεταξυ απο τα νευρα μου που επεμενε να λεει οτι δεν ενδιαφερομαι για τα παιδια μου , τον βαρεσα με το τηλεκοντρολ στο ποδι δεν άντεξα.

Laughing Laughing Laughing Laughing
Λυσσαξε κι αυτος πια, τι θελει να κανεις αλλο? Μην κλαις βρε συ! Δικιο εχεις, και μενα μου το χει πεταξει αυτο γαι το ξυπνημα και το κομπιουτερ :PP

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="litsakos
Λυσσαξε κι αυτος πια, τι θελει να κανεις αλλο? Μην κλαις βρε συ! Δικιο εχεις, και μενα μου το χει πεταξει αυτο γαι το ξυπνημα και το κομπιουτερ :PP[/quote]

Καλημέρα Λιτσάκι Very Happy Very Happy Very Happy santa santa santa santa !!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:[quote="litsakos
Λυσσαξε κι αυτος πια, τι θελει να κανεις αλλο? Μην κλαις βρε συ! Δικιο εχεις, και μενα μου το χει πεταξει αυτο γαι το ξυπνημα και το κομπιουτερ :PP

Καλημέρα Λιτσάκι Very Happy Very Happy Very Happy santa santa santa santa !!!![/quote]

Καλημερα Ναταλι Very Happy Very Happy Very Happy

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

Καλημερα Ναταλι Very Happy Very Happy Very Happy [/quote]

Τι κάνεις φωτεινέ παντογνώστη Razz Razz Razz Razz Razz Razz ?

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!!!!Τελευταία βδομάδα για τα Χριστούγεννα Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 30 654316

http://changedyourlife.blogspot.com/

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
GOOD MORNING VIETNAM.ΧΘΕΣ ΔΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΜΑΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΨΙΛΟΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΥΜ ΙΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ!Η ΝΕΝΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΤΣΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ.ΔΕ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ?ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠ ΑΥΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΗΜΑ.ΩΠΑ ΒΡΕ "ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ"ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ?ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΑΙ ΛΙΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΝΕΝΑ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenalamprini έγραψε:Καλημέρα!!!!!!Τελευταία βδομάδα για τα Χριστούγεννα Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 30 654316

ΚΑλημέρα ΛΑμπρινή!!!ΝΑιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Την Κυριακή έχουμε Χριστούγεννα santa santa !!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:GOOD MORNING VIETNAM.ΧΘΕΣ ΔΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΜΑΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΨΙΛΟΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΥΜ ΙΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ!Η ΝΕΝΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΤΣΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ.ΔΕ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ?ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠ ΑΥΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΗΜΑ.ΩΠΑ ΒΡΕ "ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ"ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ?ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΑΙ ΛΙΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΝΕΝΑ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ

Προσεχε πως μιλας!! Και καλο θα ηταν να το σταματησεις !

Καλημερσ σε ολες!

stefanakos

stefanakos
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια santa santa santa santa santa !!!!Τι κάνετε?Εγώ καλά santa santa santa santa santa santa !!!
Νίνα και Μαριλού υπομονή υπομονή και κουράγιο!!!!Μην δίνετε σημασία στο καθε τι που σας στενοχωρεί Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 30 417472 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 30 417472 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 30 417472 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 30 417472 !!!
καλημερα αυτο λεω να κανω και εγω. να κανω του κεφαλιου μου και να τον γραφω. αισιχτηρι με χαλαει χριστουγεννιατικα...

stefanakos

stefanakos
natali-maria έγραψε:
litsakos έγραψε:

Τι κάνεις φωτεινέ παντογνώστη Razz Razz Razz Razz Razz Razz ?[/quote] προσπαθω να μην το σκεφτομαι και προχωρω... χρονια πολλα σε ολες σας. θα βαλω το χαμογελο μου για τα παιδακια μου.

stefanakos

stefanakos
Vivian έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:GOOD MORNING VIETNAM.ΧΘΕΣ ΔΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΜΑΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΨΙΛΟΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΥΜ ΙΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ!Η ΝΕΝΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΤΣΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ.ΔΕ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ?ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠ ΑΥΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΗΜΑ.ΩΠΑ ΒΡΕ "ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ"ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ?ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΑΙ ΛΙΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΝΕΝΑ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ

Καλημερσ σε ολες!
καλημερα ποτε γεννας ?

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως μπορεί να είναι έτσι το δωμάτιο του ; επάνω στην κουκέτα έχει μαζέψει τα 1002 ρακοσυλλέκτη μεγαλώνω ...
αφήστε κορίτσια περνάει φάση ερωτική ο γιος μου .. έχει πάθει με μια πιτσιρίκα πλάκα και αυτή δεν του δίνει σημασία και έχει πέσει ...
Τι τραβάω η δόλια η μάνα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:

Καλημερσ σε ολες!
καλημερα ποτε γεννας ?[/quote]

Καλημερα κοριτσακι μου! Μαλλον αυριο αλλα για σιγουρα θα ξερω σε λιγο που θα παω στον γιατρο!

stefanakos

stefanakos
Vivian έγραψε:
stefanakos έγραψε:

Καλημερσ σε ολες!
καλημερα ποτε γεννας ?

Καλημερα κοριτσακι μου! Μαλλον αυριο αλλα για σιγουρα θα ξερω σε λιγο που θα παω στον γιατρο![/quote] αντε μπραβο με το καλο χριστουγεννιατικο δωρο θα εχεις .

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
litsakos έγραψε:

Τι κάνεις φωτεινέ παντογνώστη Razz Razz Razz Razz Razz Razz ?[/quote]

εδω,φορτιζω γιατι εμεινα απο μπαταρια χθες. Μπηκα στην πριζα Smile

elenalamprini έγραψε:Καλημέρα!!!!!!Τελευταία βδομάδα για τα Χριστούγεννα Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 30 654316

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ την Κυριακη ειναι? Εχει γεννεθλια και το βαφτιστηρι μας καλεεεε! Very Happy

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Vivian"]

Καλημερσ σε ολες![/quote ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΟΛΙΒΙΑ?ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ?ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ?ΑΥΤΕΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΟΡΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΟΛΙΒΙΑ?ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ?ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ?ΑΥΤΕΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΟΡΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ?

Αρχικα δεν ειμαι η Ολιβια!

2ον διαβασα πολυ προσεκτικα το θεμα πριν το κλειδωσω και μεχρι να αρχισεις τους χαρακτηρισμους και τις ειρωνιες γινοταν ενας υγιης διαλογος!!

Τελος αυτη που το συνεχισε σημερα σε αλλο θεμα ησουν μονο εσυ!

antonia32

antonia32
καλημερα!! Βιβιαν με το καλο!! ρε κοριτσια γτ δεν το σταματατε εδω χριστουγεννιατικα; χαλαμε τιςκαρδιες και τη διαθεση μας. καλο ειναι να μην χαρακτηριζουμε ετσι κοσμο χωρις να τους ξερουμε προσωπικα κ ναμην ξεχναμε οτι ο γραπτος λογος παρεξηγειτε καμια φορα. μπεμπινι τη λιτσα την εχω γνωρισει και ειναι εξαιρετικη γυναικα και πολυ ωραιος τυπος. αν τη συναντουσες υπο αλλες συνθηκες ειμαι σιγουρη οτι θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα. στο φορουμ μπαινουμε για να περασουμε καλα κι οχι να πλακωθουμε. και η νενα ειναι φοβερη απο το λιγο που την ξερω. κοφτε το εδω και μην χαλιεστε ετσι! για αυτο και κλειδωθηκε το θεμα νομιζω. μπεμπινι μην μεταφερεις τη διαμαχη κ σε αλλα θεματα. ειδικα σεαυτα που μπαινουμε για να ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. παει τελειωσε. και αυτα περι κλικας δε στεκουν νομιζω. καλημερα σε ολες!

http://stardustwork.blogspot.com

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαλλον τα διαβασες και τα μεταφρασες οπως σε βολευαν,δεν εξηγειται διαφορετικα.οφειλουν συγνωμη για τον εμπαιγμο και τη διαστρευλωση της ιστοριας μου.αλλα τι λες τωρα?το συγνωμη δεν υπαρχει στο λεξιλογιο ενος παντογνωστη,σωστα βιβιαν?

antonia32

antonia32
κ επισης κ μενα μου εχουν κανει επισημανσεις σε κατι που εχωγραψει. δεν ειναι αλλοιωση αυτο. απλα αντι να γραφει κατεβατα απο κατω γραφει τα σχολια μεσα στο κειμενο. δεν ειναι τοσο τραγικο. αντε βρειτα! αφηστε αυτο το ρημαδι το christmas spirit να πλημμηρισει το φορουμ!! santa santa santa santa santa santa
παω να ξυπνησω το γιο μου!!

http://stardustwork.blogspot.com

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:μαλλον τα διαβασες και τα μεταφρασες οπως σε βολευαν,δεν εξηγειται διαφορετικα.οφειλουν συγνωμη για τον εμπαιγμο και τη διαστρευλωση της ιστοριας μου.αλλα τι λες τωρα?το συγνωμη δεν υπαρχει στο λεξιλογιο ενος παντογνωστη,σωστα βιβιαν?

Επειδη δεν θες να καταλαβεις και συνεχιζεις τις ειρωνιες απλα δεν θα σου απαντησω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις