726 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16 Δευ Δεκ 19, 2011 12:12 am
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια για εσας δηλαδη γιατι για εμενα δεν το νομιζω. απο την Παρασκευη φαγωνομαστε με τον άντρα μου, με αποκορυφωμα την χθεσινη μερα. με κανει και νιωθω τοσο άχρηστη ως μανα, που ειλικρινα πιστευω οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λεει. με εκανε εχθες να κλαιω μπροστσα στην κορη μου και στον γιο μου δηλαδη, αλλα επειδη ειναι μικρος λεω δεν εχει την ιδια επιρροη σε αυτον. τωρα γιατι σας τα λεω αυτα ? γιατι θελω να τα βγαλω απο μεσα μου και να μου πειτε αντικειμενικα την νγωωμη σας.το πρωι εχθες περασαμε πολυ ωραια, εδωσε παρασταση η κορη μου. μετα πηγσμε στο συνταγμα ειχε καποιες εκδηλωσεις με την ντορα. ο άντρας μου εχει κολλημα με το να φωναζει συνεχεια στην κορη μου , οταν κλαιει ογιος μας. λες και φταιει παντα εκεινη για οτι του συμβαινει. αφου φυγαμε απο το Συνταγμα με καλη διαθεση παω να ψωνισω κατι και ακουω τα ουρλιαχτα του άντρα μου , οτι πειραξε η μεγαλη τον μικρο και τον έκανε να κλαιει, περριτο να σας πω ότι ολη η ερμου εμας κοιταζε , ρομπα ξεκουμπωτη. παμε λοιπον να φαμε επιτελους, εντωμεταξυ ο στεφανος να ουρλιαζει σε ολη την διαδρομη να μην θελει χερι , να θελει να πηγαινει μονος του .εντωμεταξυ φοβομουνα μηπως τον χασω μεσα σε τοσο κοσμο. μου ετυχε και ένα παρατραγουδο παω να πιω την μπυρα μου και σπαει τομ ποτηρι και γινομαι λουτσα, μονο σε εμενα τυχαινουν τα κουλα. τελος πανωτων το απογευμα πηγσ να ασχπληθω με την Αβον στον υπολογιστη, αρχιοσε ο άντρας μου. ακομα δεν ξυπνησε και εκει πας...αυτες ειναι οι προτεραιοτητες σου.... με τρελανε. τελος παντων το κλεινω παμε σε μια δουλεια που ειχαμε. αφου γυριζουμε το βραδυ 10 και μησι απο ολη την ημερα που ειμασταν σχεδον εξω. παω να αλλαξω λεω στην κορη μου να τελιωσει τα λιγα μαθηματα που ειχε αφησει απον την προηγουμενη μερα, και πηγα να λουστω. ειχα στο μυαλο μου οταν τελειωσω να κανω τον μικρομ μπανιο. βγαινω απο το μαπνιο και λεω αχ ηθελα να σε κανω μπανιο, αλλα εκεινη την στγμη ετρωγε το γιοουρτι του. λεω στον άντρα μου θα τον κανεις εσυ ? και πηγα στον υπολογιστη να χαλαρωσω απο ολη την ημερα. ε αρχισε τα ιδια να λεει οτι τα παιδια μου δεν ειναι προτεραιοτητα. οτι ολη την εβδομαδα με το ιντερνετ ασχολουμε. και του λεω βλεπεις το σπιτι να ειναι βρωμικο ? μονο του γινεται ? θελω να χαλαρωσω στον υπολογιστη εγκλημα ειναι ??????