376 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16 Τετ Δεκ 14, 2011 2:46 am
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Έλεος! Αν μου ξαναπεί κανείς ότι με 900 ευρώ μισθό δεν μπορεί να συντηρήσει το σπίτι του θα τον βρίσω! Συγνώμη κιόλας, δε θέλω να προσβάλλω καμία εδώ μέσα και κανέναν γενικότερα αλλά για το Θεό πια!
Επίσης, αν μου ξαναπεί κανείς ότι δεν είναι καιρός τώρα για να κάνω παιδί, επίσης θα τον βρίσω! Αμάν πια!
Συγνώμη για τα νεύρα αλλά είμαι έτσι ! Ούτε το money drop δεν ευχαριστήθηκα που είναι το μόνο που βλέπω στην tv πια και το περίμενα δύο εβδομάδες! Ευάκι, ούτε εγώ τον πάω τον Αρναούτογλου αλλά μου αρέσει το παιχνίδι.
εξαρτάται το σπίτι Ελενα!!!!
αμα δίνεις σημασία σε αυτά που σου λένε, τι θα κάνεις όταν αποκτήσεις το παιδί; τότε να δεις άποψη που θα έχουν όλοι!!! ακόμα και οι άγνωστοι στο δρόμο έχουν άποψη για το παιδί μου
αυτόν τον Αρναουτογλου πως τον αντέχεις βρε παιδάκι μου! μαζί με την Τατιανα τον έχω στη μαύρη λίστα
Athin@ έγραψε:Ναταλάκι δεν έκανα εγώ. Η αδερφή μου γέννησε, αλλά δέχομαι τις ευχές γιατί φυσικά κι αυτό σαν δικό μου είναι!!! Και σήμερα η ανιψούλα μου έχει τα 2α μικρά γενέθλιά της!!! Είμαστε 2 μηνώωωων!!!!
να σας ζήσει Αθηνούλα!!!
πάντα γερή και ευτυχισμένη!
manoula_24xr έγραψε:Καλημερα.Τι κανετε??Εγω ευτυχως καλυτερεψα με τον βηχα,αλλα εχω προβλημα αλλου χιχιχι,με τοσο βηχα κι με το μωρο να πιεζει την ουρηθρα μολις βηξω λιγο κατευθειαν αλλαγμα εσωρουχο.ουφ θελω καινουρια δν μου φτανουυυυυυνννν
Περιμενουμε τωρα να παρουν το δωρο,μπας κ φτιαξουμε κανα κουραμπιε,εχουν κι αυτατα εξοδα τους,κι θελω το σ/k να φτιαξω κι τα δωρα τνων δασκαλων.
Στις 24 ερχτε κι η θεια μου να κανει γιορτες μαζι μας,κι θα καθετε πο τις 24 μεχρι κι τις 2 σπιτι μου κι στης μανας μου που ειναι διπλα γιουπιιι,αυτη η θεια μου ειναι σαν μανα μου,με βοηθαει πολυ,κι ολο κ κατι θα με βοηθησει να κανω τωρα που θαρθει
(οχι δν ειμαι συμφεροντολογα,εγκυος ειμαι κ βαριεμαιιιιιιιιι να κανω δουλειεςςςς)
ακόμα άρρωστη Πόπη; περαστικά σου
άτιμο νινί άσε την ουρήθρα της μαμάς ήσυχη!
όλοι το δώρο περιμένουμε Πόπηηηηηηηηη
καλώς να τη δεχθείτε τη θεια, να ξεκουραστείς και λίγο