Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

antonia32

antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μηνβαζεις τη βιβιαν να κανει το δικαστη. γενναει αυριο η κοπελα. βρειτε μονες. σορρυ που ανακατευομαι αλλα μπαινω στο φορυμ για να περασω καλα και να πιω ιντερνετcoffe με τα κοριτσια και πεφτω πανω σε καβγαδες.

http://stardustwork.blogspot.com

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
antonia32 έγραψε:καλημερα!! Βιβιαν με το καλο!! ρε κοριτσια γτ δεν το σταματατε εδω χριστουγεννιατικα; χαλαμε τιςκαρδιες και τη διαθεση μας. καλο ειναι να μην χαρακτηριζουμε ετσι κοσμο χωρις να τους ξερουμε προσωπικα κ ναμην ξεχναμε οτι ο γραπτος λογος παρεξηγειτε καμια φορα. μπεμπινι τη λιτσα την εχω γνωρισει και ειναι εξαιρετικη γυναικα και πολυ ωραιος τυπος. αν τη συναντουσες υπο αλλες συνθηκες ειμαι σιγουρη οτι θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα. στο φορουμ μπαινουμε για να περασουμε καλα κι οχι να πλακωθουμε. και η νενα ειναι φοβερη απο το λιγο που την ξερω. κοφτε το εδω και μην χαλιεστε ετσι! για αυτο και κλειδωθηκε το θεμα νομιζω. μπεμπινι μην μεταφερεις τη διαμαχη κ σε αλλα θεματα. ειδικα σεαυτα που μπαινουμε για να ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. παει τελειωσε. και αυτα περι κλικας δε στεκουν νομιζω. καλημερα σε ολες!
τα περι κλικας στεκουν και παρα στεκουν.οφειλουν συγνωμη γιατι με προσβαλαν.και οχι καλη μου η κακια τους χτυπα κοκκινο μεσα απο αυτα που γραφουν και απ τον τροπο που φερονται.να μου λειπει η γνωριμια μαζι τους

antonia32

antonia32
δεν ειπα να γνωριστειτε. ειπα οτι εγινε μια παρεξηγηση και χαλιεστε διχως λογο ενω μπορει να σταματησει εδω. ειμαι σιγουρη οτι και οι δυοπλευρες απαρτιζονται απο αξιολογα ατομα. δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να μαλωνουμε ειδικατετοιες μερες!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antonia32 έγραψε:μηνβαζεις τη βιβιαν να κανει το δικαστη. γενναει αυριο η κοπελα. βρειτε μονες. σορρυ που ανακατευομαι αλλα μπαινω στο φορυμ για να περασω καλα και να πιω ιντερνετcoffe με τα κοριτσια και πεφτω πανω σε καβγαδες.

Μην ασχολησε κοριτσακι! Δεν αξιζει!

antonia32

antonia32
βιβιαν χριστουγεννα θα εισαι σπιτι η στο μαιευτηριο με το μπεμπακι σου; πως τα βλεπετε τα πραγματα;

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:GOOD MORNING VIETNAM.ΧΘΕΣ ΔΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΜΑΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΨΙΛΟΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΥΜ ΙΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ!Η ΝΕΝΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΤΣΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ.ΔΕ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ?ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠ ΑΥΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΗΜΑ.ΩΠΑ ΒΡΕ "ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ"ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ?ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΑΙ ΛΙΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΝΕΝΑ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ

Κουκλιτσα μου, δεν ξεφτιλισα την ιστορια σου και πουθενα δεν υπονοησα οτι δεν ηταν αληθινη, ή οτι η συγκεκριμενη μαμα ΕΠΡΕΠΕ να εχει το παιδι της διπλα της. Στο ξαναλεω για χιλιοστη φορα, ΞΕΚΟΛΛΑ διοτι δεν υποχρεωσαμε καμια να εχει το μωρο της μαζι της. Αναφεραμε τα πλεονεκτηματα. Προσεχε διοτι απο αγνοια (δεν θα πω απο κακία) εχεις περασει στο αντιπαλο στρατοπεδο και δεν το καταλαβες κιολας. Επίσης, μάθε να διαβαζεις σε παρακαλω διοτι αν χρειαστει να ξαναπουμε "το ρουμ-ιν δεν ειναι υποχρεωτικο και δεν αναγκαζουμε εδω καμια να παρει το μωρο της με το στανιο στο δωματιο" το φορουμ θα αυτοκατσατραφει εις ενδειξη διαμαρτυριας.

Πληροφοριακα σου λέω οτι και η δικη μου ιστορια ειναι αληθινη και μαλιστα με πολυ πιο τραγικες συνεπειες. Αυτο που ηθελα να δειξω, αλλά ΦΥΣΙΚΑ δεν καταλαβες, ειναι οτι μια τετοια ιστορια σαν τη δικια σου δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σαν επιχειρημα, ουτε η δικια μου δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σαν επιχειρημα.

Το "φωτεινος παντογνωστης" το δεχομαι διοτι μου αρεσει ως προσφωνηση και απαιτω απο τη διοικηση του φορουμ να μου αλλαξει τον τιτλο της πρωταγωνιστριας σε "Φωτεινός Παντογνώστης". Τι να κάνουμε? Μερικα ατομα φωτιζουν περισσοτερο από κάποια άλλα. Θα με χρησιμοποιησω ως λαμπακια στο δεντρο φετος. Θα παρω και τις άλλες φωτεινες παντογνωστριες μαζι μου και θα φεγγουμε παρεα.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antonia32 έγραψε:βιβιαν χριστουγεννα θα εισαι σπιτι η στο μαιευτηριο με το μπεμπακι σου; πως τα βλεπετε τα πραγματα;

Ελπιζω σπιτι αγκαλιτσα με τα ΄΄μεγαλα΄΄ μου!!!χιχιχι

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
antonia32 έγραψε:μηνβαζεις τη βιβιαν να κανει το δικαστη. γενναει αυριο η κοπελα. βρειτε μονες. σορρυ που ανακατευομαι αλλα μπαινω στο φορυμ για να περασω καλα και να πιω ιντερνετcoffe με τα κοριτσια και πεφτω πανω σε καβγαδες.
δε χρειαζομαι δικηγορο,μπορω να τα βγαλω περα και μονη μου.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια.

antonia32

antonia32
αχ! μακαρι βιβιαν! αντε καλες γιορτες να εχετε και με το καλο το νεο μελος!!
μπεμπινι δενκανω το δικηγορο σου απλα ΖΗΤΑΩ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟ οποτε το κοβω και θα ξαναμπω στο θεμα οταν ηρεμησουν τα πνευματα! Καλημερα σε ολες! rendeer

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβιαν με το καλο να ερθει το αστερακι σου!!!!!

Νενα και Λιτσα σας εχω πει τοσες φορες να μην γραφετε με επιχειρήματα και με βαση τη λογικη- προκαλειτε!!!!!!!!! Razz

λοιπον αντε να τελειωνει αυτη η εμμονη με τις πρωταγωνιστριες -εχει ενα διαστημα που ξεκινησε και καιρος ειναι να τελειωνειγιατι κουρασε κομματακι.

Καθε μελος εχει το δικαιωμα να συμφωνει / να διαφωνει με αποψεις.
εγω οποτε βλεπω οτι εγραψε καπου η Νενα ή η Λιτσα μπαινω να διαβασω γιατι μαρεσουν οι αποψεις τους- αυτο με κανει μελος της κλικας?το ιδιο ισχυει για ολα τα μελη πιστευω.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρχιζω και νιωθω πολυ αβολα με τους χαρακτηρισμους που γραφονται .
Μπεμπινι αν πραγματικα σε απασχολει να το λυσεις (ποιο ακριβως ειναι το τοσο μεγαλο ζητημα δεν το βλεπω,αλλα προφανως για να εισαι σε ενταση εχεις πειραχτει πολυ) μπορεις να μου στειλεις μηνυμα εδω στο φορουμ. Να το τραβαμε ετσι σε ασχετο θεμα ειναι ενοχλητικο για ολες μας.
Συνεχιζω να λεω οτι δεν διαφωνω με την αποψη σου στο χθεσινο θεμα αλλα με τον τροπο σου,και συνεχιζω να σου απανταω με καλο τροπο παρα το βρισιμο που ριχνεις...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Δευ Δεκ 19, 2011 2:40 am, 1 φορά

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βιβιαν, με το καλο σου ευχομαι! να πανε ολα πολυ καλα! Laughing

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
stefanakos έγραψε:

Καλημερσ σε ολες!
καλημερα ποτε γεννας ?

Καλημερα κοριτσακι μου! Μαλλον αυριο αλλα για σιγουρα θα ξερω σε λιγο που θα παω στον γιατρο![/quote]

Με το καλο Βιβιαν!!!!!!
Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 31 315810 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 31 315810 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 31 315810 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 31 315810

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε βιβιαν με το καλο κ αγκαλια με το μπεμπακι σου τα χριστουγεννα!!!!!

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΕΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜ ΙΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ,ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ.ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΝΟΗΣΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΧΑΛΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ?ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΓΑΨΕΤΕ?ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΗΜΩΜΑ.ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΩ?ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΑΛΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΖΟΥΛΑΠΙΑ ΕΙΣΤΕ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΤΟ ΕΣΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΛΟΜΠΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΛΙΤΣΑΚΟ ΑΠΑΙΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ,ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ Η ΝΕΝΑ ΧΘΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ?ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:ΝΕΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜ ΙΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ,ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ.ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΝΟΗΣΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΧΑΛΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ?ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΓΑΨΕΤΕ?ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΗΜΩΜΑ.ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΩ?ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΑΛΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΖΟΥΛΑΠΙΑ ΕΙΣΤΕ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΤΟ ΕΣΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΛΟΜΠΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΛΙΤΣΑΚΟ ΑΠΑΙΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ,ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ Η ΝΕΝΑ ΧΘΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ?ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ

Κοπελα μου τι κανεις;; Εχεις καταλαβει οτι εισαι η μονη που χαρακτιριζεις ατομα που δεν ξερεις και δεν σε χαρακτηρισαν;

Δεν ντρεπεσαι να αναφερεσε ετσι σε μανουλες;

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:ΝΕΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜ ΙΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ,ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ.ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΝΟΗΣΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΧΑΛΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ?ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΓΑΨΕΤΕ?ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΗΜΩΜΑ.ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΩ?ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΑΛΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΖΟΥΛΑΠΙΑ ΕΙΣΤΕ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΤΟ ΕΣΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΛΟΜΠΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΛΙΤΣΑΚΟ ΑΠΑΙΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ,ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ Η ΝΕΝΑ ΧΘΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ?ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ
Παρενεβαλλα τα δικα μου σχολια για να καταλαβεις σε ποιο κομματι απανταω. Αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να το καταλαβεις... Δεν χαλασα την ιστορια σου. Μην κυνηγας ανεμομυλους, ειναι ματαιο.

Τι εννοεις την εχουμε προσπερασει την ιστορια? σε στριμωξαμε και δεν μπορεις να απαντησεις?

Το αντιπαλο στρατοπεδο ειναι αυτο που κατηγορεις μπεμπινι1, κατηγορεις εμας δηθεν οτι ειμαστε απολυτες ενω εσυ προχωρας με παρωπιδες.

ΞΕΚΟΛΛΑ

Πραγματικα, αν θελεις το συνεχιζουμε σε πμ. Δε χρωστανε οι υπολοιπες μαμαδες σε τιποτα να σε βλεπουν να ωρυεσαι και να εξαπολυεις κακιες δεξια κ αριστερα.

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε σεις, δεν ηξερα οτι ο Δον Κιχωτης ειναι μελος του φορουμ!!! Shocked Shocked

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια ,

καταρχην vivian με το καλο και να μας γυρισεις γρηγορα πισω ..Very Happy

καταδευτερης...ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ....Very Happy

blackrose

blackrose
Γαμωτο επιτελους σταματηστε πια ρε εσεις.Κατανταει ενοχλητικο ολο αυτο.Αν θελετε βρεθειτε να τα λυσετε η μιληστε μεσω πμ.Εγω δεν μπορω να μπαινω εδω μεσα να γραψω μια Καλημερα και να συνανταω παντου αντιπαραθεσεις.Γιατι αν μη τι αλλο κανενας δεν κανει το κοπο να υποχωρησει τελικα αυτο βλεπω!!!!

Βιβιαν με το καλο διαβασα αυριο πας για να γεννησεις Very Happy με το καλο και ολα να πανε καλα!!!...τελεια πολυ ωραια,αντε να ερθει και ο καιρος μου που αδυμονω...αφου στο μετρημα μου απο τις 40 εβδομαδες μετραω 38 επειδη θα κανω καισαρικη τοτε..και λεω αλλες 19 εχω χιχι!

Υ.Γ: Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Γαμωτο επιτελους σταματηστε πια ρε εσεις.Κατανταει ενοχλητικο ολο αυτο.Αν θελετε βρεθειτε να τα λυσετε η μιληστε μεσω πμ.Εγω δεν μπορω να μπαινω εδω μεσα να γραψω μια Καλημερα και να συνανταω παντου αντιπαραθεσεις.Γιατι αν μη τι αλλο κανενας δεν κανει το κοπο να υποχωρησει τελικα αυτο βλεπω!!!!

Βιβιαν με το καλο διαβασα αυριο πας για να γεννησεις Very Happy με το καλο και ολα να πανε καλα!!!...τελεια πολυ ωραια,αντε να ερθει και ο καιρος μου που αδυμονω...αφου στο μετρημα μου απο τις 40 εβδομαδες μετραω 38 επειδη θα κανω καισαρικη τοτε..και λεω αλλες 19 εχω χιχι!

Blackrose μου, μεχρι και η κοπελιτσα στο τικερακι σου φουσκωσε καλε!!!
Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 31 215994 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 31 215994 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 31 215994 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 31 215994

blackrose

blackrose
Nena έγραψε:
blackrose έγραψε:Γαμωτο επιτελους σταματηστε πια ρε εσεις.Κατανταει ενοχλητικο ολο αυτο.Αν θελετε βρεθειτε να τα λυσετε η μιληστε μεσω πμ.Εγω δεν μπορω να μπαινω εδω μεσα να γραψω μια Καλημερα και να συνανταω παντου αντιπαραθεσεις.Γιατι αν μη τι αλλο κανενας δεν κανει το κοπο να υποχωρησει τελικα αυτο βλεπω!!!!

Blackrose μου, μεχρι και η κοπελιτσα στο τικερακι σου φουσκωσε καλε!!!
Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 31 215994 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 31 215994 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 31 215994 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 31 215994

μην σκασει μονο....!

CHRISLA2216

CHRISLA2216
την καλημερα μου- και καλησπερα ωρα που ειναι- σε ολες!!!!!
βιβιαν, με το καλο κουκλιτσα μου να γεννησεις κι ολα να πανε πολυ πολυ καλα!!!
πλησιαζουν οι μερες για τα Χριστουγεννα!! χθες "ξηλωθηκαμε" για τα καλα με τα δωρα των παιδιων κυριως, αλλα κ ολων των υπολοιπων, ανηψια,βαφτιστηρια,κτλ... Shocked
αλλα οσο εχουμε ακομα ας τα φαμε εμεις, παρα να μας τα φανε αλλοι- οχι πως δεν μας ξηλωσαν κ αυτοι.... Twisted Evil Mad Sad

υγεια κ καλη καρδια!!!!!!!

υ.γ. μην χαλιεστε με ανοησιες κοριτσια!!
συχνα συμβαινουν τετοιες παρεξηγησεις κι εδω, αλλα κυριως στον γραπτο λογο.. μην δινετε συνεχεια, σας παρακαλω.. τουλαχιστον οχι δημοσια.....

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λιγο η κριση λιγο το ψεκασμα που μας κανουν, τα λογια του παππα εεε δεν θελει και πολυ!!!!!!!!!!!

κοριτσαρες μουυ τι κανετε!!! Βιβιανακι ερχεται και το τριτο σου κουκλι!!! αντε με το καλο κοπελαρα μου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις