626 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16 Σαβ Δεκ 17, 2011 2:29 am
zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΛΑΖΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΑΝΑΣΤΑΤΟΝΕΤΕ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μπεμπινι 1 έγραψε:μηπως μια αγκαλια και να τον μαζεψεις στο κρεβατι να ξαπλωσετε μαζι και χαιδευοντας του το κορμακι ηρεμησει και κοιμηθει?καντου ενα ζεστο μπανακι πριν.
μπεμπινι 1 έγραψε:και γω γκρινιαζα στον αντρα μου που επεμενε να βαλουμε το πληντυριο και ετσι εγινε.στο μπαλκονι.γλιτωνουμε απο τεττοιου ειδους καταστασεις.καλο κουραγιο.
athina24 έγραψε:λοιπον!ο Ντιεγκο ειναι ο ξαδερφος της Ντορα!!!!ειναι ιδιος η Ντορα αλλα στο αντρικο του!!!!!!!λες εγω να σταματησω τις κορες μου να τον βλεπουν μιας και εσεις οι αγορομανες δεν αφηνετε τους γιους σας να βλεπουν Ντορα???
desT έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Κακώς Αλίκη δεν το βάζεις να δει. Μην ξεχνάς ότι η Ντόρα έχει και φίλο τον Μπουτς. Γι' αυτό το λόγο τον έχει. Για να ταυτίζονται ΚΑΙ τα αγοράκια.
Πρωί-πρωί φιλοσοφική συζήτηση πιάσαμε.
stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια τα εχω παιξει σημερα ολο τρεχω σαν τον βεγγο που λενε. τωρα εκατσα να πιω λιγο καφε. επισης ογιος μου εχει πυρετο 38.9 εχθες το βραδυ,σημερα ειναι καλυτερα. τωρα εβαλα για το υπνο το παιδι και η διπλανη εχει βαλει τερμα την μουσικη λες και ειναι στο κλαμπ. θα την πνιξω...
trilly έγραψε:καλησπερα κοριτσια τι κανετε? εγω παρα τριχα γλυτωσα το εγκεφαλικο! βαζω το πρωι το πλυντηριο ρουχων και φευγω στο καπακι βολτα με την μικρη. γυρναω και τι να δω??? λουτσα το σπιτι!......
elena25 έγραψε:Γεια σας κορίτσια... Μουντή μέρα μουντή και η διάθεση...
απο την λευκαδα που ειναι?στο προφιλ της στο fb ειδα οτι δεν εχει ιντερνετ.trilly έγραψε:κοριτσια μηπως καμια γνωριζει μια κοπελα η μινα+μπεμπα ειναι το ψευδωνυμο της, που ειναι? ειχε καποια περιπετεια με την υγεια της? νομιζω εχω καιρο να την δω στο φορουμ ή κανω λαθος? αν ξερει καμια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης