151 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Δευ Δεκ 12, 2011 11:21 pm
mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:Μαρία μου επειδή θηλάζεις δν μπορώ να πω με σιγουριά αλλά το εύχομαι!!
Καλημέρα!! Δεν πειράζει, boubou, το ξέρω. Δεν είμαι έγκυος... Ελπίζω μόνο να έρθει η ακατανόμαστη για να μπορώ να υπολογίσω και εγώ τον κύκλο μου...
Μη στενοχωριέσαι. Πολλές γυναίκες μένουν έγκυος και ας μην έχουν κάνει ζουζουνιά τις γόνιμες μέρες. Εάν θέλει ο Θεός, θα έχεις και εσύ το χριστουγεννιάτικο δωράκι σου!
siren έγραψε:Κοριτσακια μου, καθομαι στο σαλονακι με τον αντρουλη μου!
Επαθε σοκ!!!!
Ηρθα απο την δουλεια και το στολισα πανω στο δεντρο, πηγαινε ερχοτανε εφτιαξε τοστ εκανε το γαλα του παιδιου περα δωθε περα δωθε δεν το εβλεπε για πολλη ωρα...
Ωσπου περναει το βλεπει και μου λεει: τι ειναι αυτο? με πιανουν τα γελια...συνεχισε να λεει τι ειναι αυτο? και του λεω: τι τι ειναι αυτο τεστ εγκυμοσυνης ειναι και μου λεει και τι λεει? Λεει οτι ειμαι εγκυος γουρλωνει τα ματια σκαει ενα χαμογελο και μου λεει πλακα κανεις, δεν μπορει, και τωρα???? τι κανουμε???? δηλαδη θα γινουμε 4? ναι του λεω!!!
Μετα αρχισε να μου λεει οτι με αγαπαει και οτι την κατσαμε γιατι δεν εχουμε λεφτα
Μετα ηρθε με πηρε αγκαλια μου κατεβασε το παντελονι μου φιλαγε την κοιλια και ελεγε: σπορακο ο μπαμπας ειμαι!!!!!!!
Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας περιμενω να ανοιξουμε καινουργιο θεματακι με μωρακια Αυγουστου και ευχομαι σε ολες συντομα μανουλες!!!!!!
Τέλειο!!! Ελευθερία μου, είδες; Ο άντρας σου χάρηκε πολύ-πολύ!!! Είμαι πολύ χαρούμενη για εσάς!
Να μου φιλήσεις τη Βιολέττα σου!
Deb έγραψε:siren έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου, σας γραφω απο την δουλεια!!!!!!
Δεν κρατηθηκα που το ειχα μαζι μου και μπηκα στον πειρασμο και το εκανα!!!!!!
Ειμαι ΕΓΚΥΟΣ και ειστε οι πρωτες που το μαθαινετε!!!!!!
Θα τρελαθω δεν μπορω να το πιστεψω εκλεισα και ραντεβου στον γυναικολογο την Πεμπτη.
Ειστε οι τυχερες μου νεραιδες, σας αγαπω πολυ κοριτσακια μου! Ειστε το καλυτερο και το πιο γουρλιδικο παρεακι.
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ελευθερία!!!!!!Συγχαρητήρια!!!!!!! Είδες τελικά;Δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας,το σποράκι σου ήταν που προσπαθούσε να σου δείξει οτι υπάρχει!!!Πολύ ωραίος ο τρόπος που το είπες στον αντρούλη σου!!! Σου εύχομαι να έχεις μία τελειομάνη εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να έχεις στην αγκαλιά σου ένα πανέμορφο και υγιέστατο μπεμπάκι!!!! Άντε να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες!!
Κορίτσια έχω τρομερό πόνο σήμερα από την ώρα που ξύπνησα και αισθάνομαι βαρύ το στομάχι μου με αποτέλεσμα να ανακατεύομαι λιγάκι!!!Σαν να μου έρχεται η περίοδος αλλά είναι λίγο δύσκολο μιας και είμαι στην 15η μέρα του κύκλου μου!!Πφφφ...τί να πω;Θα δείξει...
Υ.Γ Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!! (Από την χαρά μου για τα νέα της Ελευθερίας ξέχασα να γράψω καλημέρα η γαιδούρα)
Καλημέρα, Deb! Η περίοδος σου είχε έρθει κανονικά τον προηγούμενο μήνα; Είχες κάνει τεστ εγκυμοσύνης πριν έρθει; Έχω ακούσει για κοπέλες που ήταν έγκυος και η περίοδος ήρθε την πρώτη φορά (σε μερικές και άλλες φορές).