1 Σοκ τερατα!!!!! Τετ Δεκ 14, 2011 12:09 am
elenica
Σιωπηλή δύναμη
........................
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elenica στις Τετ Δεκ 14, 2011 6:45 am, 2 φορές συνολικά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elenica στις Τετ Δεκ 14, 2011 6:45 am, 2 φορές συνολικά
αγγελικημαρια έγραψε:αν μπορεις αλλαξε το τιτλο κ γραψε-εγκυουλες μη το δειτε!!!!-
grammatiki έγραψε:λοιπον πρωι πρωι με εκανες εξαλλη.τι απαραδεκτο πραγμα ειναι αυτο που σηκωσες ρε συ;δεν μπηκα καν στη διαδικασια να δω τη φωτο μονο απο αυτα που εγραφε το εκλεισα γιατι με επιασε η καρδια μου.κοριτσια θα σας παρακαλουσα να μην σηκωνετε τετοια πραγματα στο φορουμ.
Evaggelitsa 26 έγραψε:Πραγματικά φρικιαστικές φωτογραφίες...
Αλλα για να πω την αλήθεια δεν μου φάνηκαν πολύ αληθινές.... Και ίσως αυτό θελω να πιστέψω ... Αλλα περισσότερο φτιαχτες μου κάνουν οι φώτο παρά αληθινες...
Όπως και να χει όμως, είναι φρικιαστικο θέαμα... Και απορώ τι άλλο θα δουμε σε αυτό τον κόσμο!!!!!!!!!
natali-maria έγραψε:elenica Θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια!Τι θέμα είναι αυτό που ανέβασες βρε κοπέλα μου?Είσαι σε ένα φόρουμ για μαμάδες και μέλλουσες μαμάδες!Υπάρχουν κοπέλες που είναι στην προσπάθεια για να αποκτήσουν ένα μωρό και άλλες που είναι ετοιμόγεννες!Μάλλον δεν σκέφτηκες καλά πρίν το ανεβάσεις για αυτό σβήσε το λίνκ απο το θέμα πρίν γίνει πάλι μπάχαλο!!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλα ρε κοριτσια ειμαστε με τα καλα μας?οτι μα@@κια βλεπετε τι την βαζετε εδω που μιλαμε για τα παιδακια μας.μας ρωτατε αν θελουμε να βλεπουμε τετοιες εικονες?και εγω εχω δει κατα καιρους πολλα και διαφορα στο ιντερνετ και οχι μονο ασχημα αλλα και ευχαριστα αλλα δεν ανοιξα θεμα να σας τα δειξω.ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΕ.
θα παρακαλεσω να σβηστει το θεμα.οποια μπορει ας το κανει.εγω δεν ξερω πως σβηνετε.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
grammatiki έγραψε:natali-maria έγραψε:elenica Θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια!Τι θέμα είναι αυτό που ανέβασες βρε κοπέλα μου?Είσαι σε ένα φόρουμ για μαμάδες και μέλλουσες μαμάδες!Υπάρχουν κοπέλες που είναι στην προσπάθεια για να αποκτήσουν ένα μωρό και άλλες που είναι ετοιμόγεννες!Μάλλον δεν σκέφτηκες καλά πρίν το ανεβάσεις για αυτό σβήσε το λίνκ απο το θέμα πρίν γίνει πάλι μπάχαλο!!!!
και το αστειο εινια που επιτιθεται κιολας.τι να πω.....ας μην ξεκινησω τα βρισιδια μιας και δεν ειναι και η καλη μου μερα σημερα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης