26 Απ: Σοκ τερατα!!!!! Τετ Δεκ 14, 2011 1:55 am
βανια
Πρωταγωνιστής!!
έχεις δίκιο mamavivo μπορεί να είναι και νέο μέλος το θέμα είναι να σβήσει έγκαιρα και να μην τον δουν άλλες κοπέλες .
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
και ειπες να σοκαρεις και εμας.να σκεφτεστε λιγο παραπανω πριν βαλετε καποιο θεμα.σβηστο σε παρακαλω.elenica έγραψε:τι παθατε εσειε?λες εκανα κατι εγω? με σοκαρε και το εβαλα!!!!!!!!
ναι βιβη εχεις δικιο αλλα ειναι δυνατον να βλεπεις αυτες τις εικονες και να σκεφτεσαι να τις βαλεις σε ενα φορουμ που λεγεται ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ?Ας ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ.mamavivo έγραψε:κοριτσια καλημερα εχετε απολυτο δικιο .το ειδα και φρικιασα ,αλλα δεν νομιζω οτι ηθελε η κοπελα να προκαλεσει πανικο.
πιστευω οτι θα το σβησει.μην αρπαχτουμε πρωι πρωι ..κριμα ειναι.
απλα μια λαθος αναρτηση .
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ναι βιβη εχεις δικιο αλλα ειναι δυνατον να βλεπεις αυτες τις εικονες και να σκεφτεσαι να τις βαλεις σε ενα φορουμ που λεγεται ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ?Ας ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ.mamavivo έγραψε:κοριτσια καλημερα εχετε απολυτο δικιο .το ειδα και φρικιασα ,αλλα δεν νομιζω οτι ηθελε η κοπελα να προκαλεσει πανικο.
πιστευω οτι θα το σβησει.μην αρπαχτουμε πρωι πρωι ..κριμα ειναι.
απλα μια λαθος αναρτηση .
και να κλειδωθει παλι θα μπορει καποιος να το διαβασει και να δει τις φωτο.το θεμα ειναι να σβηστει.xara έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω με ποια λογικη ποστσαρετε τετοια θεματα και γιατι οι διαχειριστες δεν τα κλειδωνουν.Μου κανει πραγματικα εντυπωση.
Το οτι μας σοκαρει δεν ειναι απαραιτητο να ανεβαινει σε φορουμ εφοσον δεν ειναι διαπιστωμενο οτι ειναι αληθινο.Και εγω μπορω να κανω μεσω photoshop οτι @@@κια μου ερθει στο κεφαλι κ να το ανεβασω ανωνυμα σε οποιοδηποτε blog
Ελενικα δεν απευθυνομαι μονο σε εσενα. αλλα ειναι ευκαιρια κ γι αλλες κοπελες που ανεβαζουν διαφορες ιστoριες απο blogs
vasiakalou έγραψε:Σήμερα ήταν για μένα μια πολύ άσχημη μέρα γιατί έπρεπε ν' αποχαιρετήσω το μωράκι μου με απόξεση. Το να δω αυτό το βίντεο δεν ήταν ό,τι καλύτερο και το ίδιο πιστεύω πως ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό για κάποια κοπέλα που είναι εγκυούλα. Παρακαλώ πολύ την Ολίβια ή όποια άλλη κοπέλα έχει τη δυνατότητα να διαγράψει το σύνδεσμο, δεν πιστεύω ότι ένα τέτοιο φρικιαστικό θέαμα έχει θέση σε αυτό το φόρουμ, έστω για λόγους ενημέρωσης.
vasiakalou έγραψε:Δυστυχώς φαίνεται ακόμα. Εμφανίζεται το μήνυμα που λέει ώχ ο σύνδεσμος αυτός δε λειτουργεί και από κάτω λέει κάντε κλικ εδώ- ανακατεύθυνση και φαίνεται μια χαρά. Εννοείται ότι βνλέποντας την πρώτη φωτο το έκλεισα μονη μου δεν είδα παρακάτω και προτρεπω και τις άλλες κοπέλες να ΜΗΝ το δουν.
vasiakalou έγραψε:Μακαρι κι εγώ κοριτσάκια μου να μην το έβλεπα. Εμένα μου βγαζει 'ωχ ο συνδεσμος αυτός δε φαινεται να λειτουργει μήπως εννοείτε το τάδε λινκ κι εκεί κλίκαρα και είδα ό,τι είδα γιατί όλες τις φωτο δε θα αντεχα να τις δω!
Βάνια μου σ' ευχαριστώ. Αυτή τη στιγμη είμαι πολύ χαλια για να σκεφτω την επόμενη μέρα θα περάσει καιρός για να συνέλθω. Προσπαθώ αλλά δεν ειναι εύκολο, ελπίζω κάποια στιγμή να το ξεπεράσω. Να χαίρεσαι το γιόκα σου!
litsakos έγραψε:Μπορει να κανει edit η ιδια και να σβησει τον συνδεσμο που εβαλε.Και να κλεισει το θεμα.
λυπαμαι πολυ. σου ευχομαι πολυ συντομα να μεινεις παλι εγκυος και αυτην την φορα να κρατησεις το μωρακι σου.vasiakalou έγραψε:Σήμερα ήταν για μένα μια πολύ άσχημη μέρα γιατί έπρεπε ν' αποχαιρετήσω το μωράκι μου με απόξεση. Το να δω αυτό το βίντεο δεν ήταν ό,τι καλύτερο και το ίδιο πιστεύω πως ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό για κάποια κοπέλα που είναι εγκυούλα. Παρακαλώ πολύ την Ολίβια ή όποια άλλη κοπέλα έχει τη δυνατότητα να διαγράψει το σύνδεσμο, δεν πιστεύω ότι ένα τέτοιο φρικιαστικό θέαμα έχει θέση σε αυτό το φόρουμ, έστω για λόγους ενημέρωσης.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης