Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
745 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 745 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

vasoula07

vasoula07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ?

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoula07 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ?

kalimera!!!apo enoxliseis anagoules kai zalades exw egw.exthes kai proxthes kai emeto kai mou edwse kati ypotheta

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω ακομα δεν εχω ενοχλησεις αλλα μπορει και να μην εχω γενικως.καθε εγκυμοσυνη διαφορετικη.στην πρωτη ειχα πολλες αναγουλες κυριως πρωι και πολυ πονοκεφαλο.τωρα μονο καπου καπου ανακατευομαι αλλα οχι εκεινο το ενοχλητικο.μακαρι να χουμε μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσια μου[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας !!Ειμαι και εγω στη παρεα σας με Π.Η.Τ 20/8...Συνχαριτηρια σε ολες , ευχομαι μια τελιομηνη εγκυμοσυνη και με ενα πονο!!Για τις γυναικες που ειχαν τα ατυχα συμβαντα υπομονη και να δωσω μια μικρη συμβουλη.. Λιγοτερο ανχος... Αυτο τα καταστρεφει ολα!!!!!Ακομα και τωρα κατα τι διαρκεια το μονο που μου χαλαει την υγεια και εμφανιζονται ενοχλησεις ζαλαδες κτλ ειναι η κακη ψυχολογια μου μιας και απο την φυση μου ειμαι αγχωδης και λιγο πεσημηστρια.(το παλευω ομως... Embarassed ).Το μονο βασανο ειναι οι ορμονες και τα καταραμενα τα νευρα που χτυπανε κοκκινο τοοσο ευκολα!!!!!

και κατι τελευταιο ..εμενα μονο το φυλικο οξυ μου εχει δωσει...τα υπολοιπα αφου του παω τις εξετασεις του προγεννητικου....

https://facebook.com/nantia.naturally

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, απο ενοχλήσεις αλλο τίποτα!!! Εμετούς, αϋπνίες, κούραση, δυκοιλιότητα, ακμή. Αλλά όσο τα έχουμε αυτά τα μωράκια μας μεγαλώνουν!!!!! Άντε να περάσει το πρώτο τρίμηνο να αρχήσουμε να απολαμβάνουμε την εγκυμοσύνη και έξω απο την τουαλέτα!!!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARIA TR έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, απο ενοχλήσεις αλλο τίποτα!!! Εμετούς, αϋπνίες, κούραση, δυκοιλιότητα, ακμή. Αλλά όσο τα έχουμε αυτά τα μωράκια μας μεγαλώνουν!!!!! Άντε να περάσει το πρώτο τρίμηνο να αρχήσουμε να απολαμβάνουμε την εγκυμοσύνη και έξω απο την τουαλέτα!!!!
ναι οντως η δυσκοιλιοτητα ειναι ενα θεμα αλλα αλλα οσο ολα ειναι με μετρο δε μπορω (εγω προσωπικα) να τα θεωρησω ενοχληση....Ειναι φυσικο επομενο για το μεγαλυτερο θαυμα!! Smile

vasoula07

vasoula07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ante na pernaei na iremisoume... Very Happy

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτο που δεν εχω καταλαβει... Στον τριτο τα πραγματα ηρεμουν ή χειροτερευουν;;Εγω αν δεν ημουν κρυωμενη θα ημουν στα καλυτερα μου αυτες τις μερες...Ισα ισα αρχιζει και πεταγιετε μια κοιλιτσα .... Laughing

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειά σας! Έχω ΠΗΤ 5.8.12 αλλά πιθανότατα θα γεννησω Ιούλιο λόγω προηγούμενης κ.τ.
Σημερα καναμε λίγο νωρίς λόγω δικού μου προβλήματος την αυχενική και επιτελους ειδα το μωράκι σχηματισμενο!!! Περιμένω αυριο και την papp-a να δούμε τι θα δούμε. Ο γιατρός συστήνει άμνιο λόγω ηλικίας, αλλα εγω θέλω να δω και τις αιματολογικες. Ο γιατρός λέει 85% κοριτσάκι αλλά επειδή είναι νωρίς εγω κρατω μια επιφύλαξη!
Φιλάκια

veny

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax koritsia , pws ta pate?? apo syptwmata egw exw mono psiloanagoules otan eimai nystikh alla trela neura k atonia!! eimai ptwma!! exw k thn korh mou pou me psilopaideuei k den koimatai th nyxta k exw saltarei..apo to dekembrh paei paidiko k einai arrwsth apo tote..ta xw ftysei koritsia...

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
veny έγραψε:ax koritsia , pws ta pate?? apo syptwmata egw exw mono psiloanagoules otan eimai nystikh alla trela neura k atonia!! eimai ptwma!! exw k thn korh mou pou me psilopaideuei k den koimatai th nyxta k exw saltarei..apo to dekembrh paei paidiko k einai arrwsth apo tote..ta xw ftysei koritsia...

υπομονη κοριτσι μου.και μενα η μικρη δεν κοιμαται ακομα καλα τα βραδυα με ζηταει να ξαπλωσω μαζι της οποτε ειμαι πανε ελλα.απο συμπτωματα ακομα ντουρασελ.στην πρωτη μου ηδη ειχα συμπτωματα απο τον 1ο μηνα τωρα ακομα ησυχα.μακαρι να παει ετσιαπλα ανχονομαι πιο πολυ που σηκωνω την μικρη αγκαλια γιατι την περνει ο υπνος μαζι μου και υστερα την παω στο κρεβατι της.αρχιζουμε και μαζευομαστε βλεπω.μακαρι να παν ολα καλα και να χουμε ολες μας τελειομηνες εγκυμοσυνες[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

fay84

fay84
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας και απο μενα!!Ειμαι και εγω μελλοντικη μανουλα Ιουλιου-Αυγουστου.
Βρισκομαι στην 10η εβδομαδα και απο συμπτωματα αρκετα.Ειμαι με συνεχη ταση εμετου και πονους στο εντερο.Περιμενω πως και πως να κανω την αυχενικη διαφανεια να δω το μπεμπακι μου!!Εχω κλεισει ραντεβου την Δευτερα με τον γιατρο αλλα δεν ξερω εαν θα μου κανει την αυχενικη τοτε,θα ειμαι 11η εβδομαδα.Σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησετε με το καλο?εγω μαλλον Ιασω.
Με το καλο ολες τα μωρακια μας Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 - Σελίδα 4 265569 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 - Σελίδα 4 265569 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 - Σελίδα 4 265569 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 - Σελίδα 4 265569

xrisa1979

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΖΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ!

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
\ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ...
ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ 2011 ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ Π.Η.Τ 15/9 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ 22/8,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!
ΑΠΟΛΑΥΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΧΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ 9 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΗΤΑΝ Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ 6-7 ΦΟΡΕΣ!!!!ΚΟΠΗΥΗ ΟΧΙ ΒΛΑΚΙΕΣ!!!!!!!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω θα μαθω μαλλον την τριτη ποτε θα κανω την αυχενικη διαφανεια μιας και ειναι νωρις ακομα...Αλλα ανυπομοω τοσο πολυ...
Αυτο που με προβληματισε ηταν η εξετασεις που πηρα... δεν ηταν ολες ετοιμεσ αλλα αυτες που πηρα εκτος απ την σιδηροπενικη ανεμια που εχω ουτως η αλλος μου εδειξαν και χαμηλη ουρια και η γενικη ουρων κατω λεει ακαταλληλο δειγμα.....ειναι πολυ κακο αυτο;;;

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NantiaN έγραψε:Εγω θα μαθω μαλλον την τριτη ποτε θα κανω την αυχενικη διαφανεια μιας και ειναι νωρις ακομα...Αλλα ανυπομοω τοσο πολυ...
Αυτο που με προβληματισε ηταν η εξετασεις που πηρα... δεν ηταν ολες ετοιμεσ αλλα αυτες που πηρα εκτος απ την σιδηροπενικη ανεμια που εχω ουτως η αλλος μου εδειξαν και χαμηλη ουρια και η γενικη ουρων κατω λεει ακαταλληλο δειγμα.....ειναι πολυ κακο αυτο;;;

λογικα θα πρεπει να ξαναδωσεις δειγμα ουρων.δεν θα ειναι κατι κακο!!! Very Happy

fay84

fay84
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια καλημερα!πηγα χθες και εκανα υπέρηχο...ολα καλα..ειδαμε κουναγε τα χερακια και τα ποδαρακια του..και μαλλον ειναι αγορακι.την τριτη θα κανω και την αυχενικη και το pap A!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 - Σελίδα 4 429657 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 - Σελίδα 4 429657

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fay84 έγραψε:κοριτσια καλημερα!πηγα χθες και εκανα υπέρηχο...ολα καλα..ειδαμε κουναγε τα χερακια και τα ποδαρακια του..και μαλλον ειναι αγορακι.την τριτη θα κανω και την αυχενικη και το pap A!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 - Σελίδα 4 429657 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 - Σελίδα 4 429657

KALHMERA!KI EGW EXTHES EKANA YPERIXO EKLEISA TIN 9 EBDOMADA.STHN 12 THA KANW AYXENIKH DIAFANIA.EYXOMAI OLA KALA NA MAS PANE KAI SE OLES TIS KOPELES

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koritsia an k einai i triti m egkumwsini se pia eudomada mathenoume to fulo t paidiou??? Shocked Very Happy Shocked

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Koritsia an k einai i triti m egkumwsini se pia eudomada mathenoume to fulo t paidiou??? Shocked Very Happy Shocked

EGW KAI STA 3 PAIDIA MOY EBLEPA STA MESA TOY 4 MINA .ALLA TWRA APO 3 MINWN OI PERISSOTERES KSEROYN TO FYLO.ANIPOMONW KI EGW NA MATHW TI EINAI TO MWRAKI MOY

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Koritsia an k einai i triti m egkumwsini se pia eudomada mathenoume to fulo t paidiou??? Shocked Very Happy Shocked

EGW KAI STA 3 PAIDIA MOY EBLEPA STA MESA TOY 4 MINA .ALLA TWRA APO 3 MINWN OI PERISSOTERES KSEROYN TO FYLO.ANIPOMONW KI EGW NA MATHW TI EINAI TO MWRAKI MOY

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dld pas g to teterto tora sotiria m???

Pote exeis pit???
Emena m eixen pei 27 iouliou ws 1 augoustou...
Tha mathoume sigoura tin pempti otan ksana pame...
Wmos g to fulo eipe pws tha mas pei stis 10.2.2012 g na mas kanei dwro t agiou valentinou... Very Happy Very Happy Very Happy

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οταν ειναι αγορακι δεν το βλεπου πιο γρηγορα το φυλο;;;Αντε θα παω και εγω σημερα στο γιατρο να δουμε ποτε θα κανουμε την αυχενικη διαφανεια..Ανυπομονω.... Very Happy Very Happy

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Dld pas g to teterto tora sotiria m???

Pote exeis pit???
Emena m eixen pei 27 iouliou ws 1 augoustou...
Tha mathoume sigoura tin pempti otan ksana pame...
Wmos g to fulo eipe pws tha mas pei stis 10.2.2012 g na mas kanei dwro t agiou valentinou... Very Happy Very Happy Very Happy

nai gia to tetarto!!!pithani imerominia toketoy mou dinei 29 aygoystoy

georgiav

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια γεια σας κ απο μενα!!!!!!
εγω ειμαι στην 9η εβδομαδα και ευτυχως δεν εχω ξεκινησει ακομα ναυτιες -εμετους κτλ.....!!!!!!

πηγα εχθες στον γιατρο μου με τις αιματολογικες εξετασεις κ δυστυχως ειδε καποια υποχρωμια στα ερυθρα αιμοσφαιρια!γι αυτο θα πρεπει να παω στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ για περαιτερω εξετασεις....(φοβαται για στιγμα)
ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ?????
οσο για την αυχενικη διαφανεια μου στα μεσα του φλεβαρη θα την κανω στο ρεα(που μαλλον εκει θα γεννησω κιολας)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις