76 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 Τετ Ιαν 11, 2012 3:38 am
vasoula07
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vasoula07 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ?
ναι οντως η δυσκοιλιοτητα ειναι ενα θεμα αλλα αλλα οσο ολα ειναι με μετρο δε μπορω (εγω προσωπικα) να τα θεωρησω ενοχληση....Ειναι φυσικο επομενο για το μεγαλυτερο θαυμα!!MARIA TR έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, απο ενοχλήσεις αλλο τίποτα!!! Εμετούς, αϋπνίες, κούραση, δυκοιλιότητα, ακμή. Αλλά όσο τα έχουμε αυτά τα μωράκια μας μεγαλώνουν!!!!! Άντε να περάσει το πρώτο τρίμηνο να αρχήσουμε να απολαμβάνουμε την εγκυμοσύνη και έξω απο την τουαλέτα!!!!
veny έγραψε:ax koritsia , pws ta pate?? apo syptwmata egw exw mono psiloanagoules otan eimai nystikh alla trela neura k atonia!! eimai ptwma!! exw k thn korh mou pou me psilopaideuei k den koimatai th nyxta k exw saltarei..apo to dekembrh paei paidiko k einai arrwsth apo tote..ta xw ftysei koritsia...
NantiaN έγραψε:Εγω θα μαθω μαλλον την τριτη ποτε θα κανω την αυχενικη διαφανεια μιας και ειναι νωρις ακομα...Αλλα ανυπομοω τοσο πολυ...
Αυτο που με προβληματισε ηταν η εξετασεις που πηρα... δεν ηταν ολες ετοιμεσ αλλα αυτες που πηρα εκτος απ την σιδηροπενικη ανεμια που εχω ουτως η αλλος μου εδειξαν και χαμηλη ουρια και η γενικη ουρων κατω λεει ακαταλληλο δειγμα.....ειναι πολυ κακο αυτο;;;
fay84 έγραψε:κοριτσια καλημερα!πηγα χθες και εκανα υπέρηχο...ολα καλα..ειδαμε κουναγε τα χερακια και τα ποδαρακια του..και μαλλον ειναι αγορακι.την τριτη θα κανω και την αυχενικη και το pap A!!
joannoua3 έγραψε:Koritsia an k einai i triti m egkumwsini se pia eudomada mathenoume to fulo t paidiou???
joannoua3 έγραψε:Koritsia an k einai i triti m egkumwsini se pia eudomada mathenoume to fulo t paidiou???
joannoua3 έγραψε:Dld pas g to teterto tora sotiria m???
Pote exeis pit???
Emena m eixen pei 27 iouliou ws 1 augoustou...
Tha mathoume sigoura tin pempti otan ksana pame...
Wmos g to fulo eipe pws tha mas pei stis 10.2.2012 g na mas kanei dwro t agiou valentinou...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης