951 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 Τετ Μαρ 21, 2012 12:11 am
korina26
Η ψυχή της παρέας!
kalimera, ioanna zoiro koritsaki exeis kai emena o mikroulis den m'afinei se isixia, apo doulies allo tipota eutixos me voithaei kai o antras mou.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
desT έγραψε:Καλημέρα Ιωάννα!
Πού είσαι κούκλα που όταν λείπεις έχεις πολύ ησυχία στο θεματάκι μας;
korina26 έγραψε:kalimera, ioanna zoiro koritsaki exeis kai emena o mikroulis den m'afinei se isixia, apo doulies allo tipota eutixos me voithaei kai o antras mou.
korina26 έγραψε:esi epiases kai tetoies doulies? mia xara eutixos perimeno na perasoun oi meres na pao gia tin b epipedou.
korina26 έγραψε:eklisa 19 apriliou argo ligo alla kanonisame na parei tote adeia o antras mou na pame kai sto gamo eimaste makria apo tin giatro.
desT έγραψε:Χαρά στο κουράγιο σου Ιωάννα!
Εδώ δεν ξέρω αν θα κάνω γενική για το Πάσχα φέτος. Σκέφτομαι να την αφήσω για λίγο αργότερα όταν θα μαζεύουμε τα χαλιά και να πάρω μία γυναίκα γιατί τον λυπάμαι τον καημένο τον άντρα μου.
Κορίτσια έκλεισα και εγώ τα ραντεβού μου σήμερα.
Στις 2 Απριλίου το απόγευμα θα κάνω απλό υπέρηχο στην γιατρό μου για τον 4ο μήνα και στις 8 Μαΐου πάω για β' επιπέδου στην Αλεξ/πολη.
Τα μεγαλύτερα ζουζούνια μου είναι πολύ καλά δόξα τω Θεώ. Σήμερα πήγανε τα παιδάκια από το σχολείο της κόρης μου στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής όπου είχανε κάνει έκθεση ζωγραφικής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας. Πήγε ο άντρας μου να τα δει και έβγαλε και φωτογραφίες. Είχε πολύ ωραίο καιρό και το χάρηκαν πολύ τα παιδάκια. Τα έδωσαν και από ένα γλαστράκι με φυτό για να το μεγαλώσουνε και ήταν μέσα στην τρελή χαρά.
Τα δικά σου Ιωάννα πως είναι. Περάσατε τις αρρώστιες σας;
desT έγραψε:Δουλειά, Υγεία και χαρά... (στις 16:00 σχολάω, ώρα Ελλάδος)
απλά τέλειωσα κάπως νωρίς με τις υποχρεώσεις μου σήμερα και κωλοβαράω.
Δεν έχει προκύψει κάτι καινούργιο να κάνω.
Η δουλειά δυστυχώς μειώνεται με τον καιρό και μας στεναχωρεί αυτό. Να δούμε θα την βγάλουμε καθαρή;
desT έγραψε:Υπάλληλος γραφείου σε εργοστάσιο αλουμινίου είμαι Ιωάννα.
Ωραία δουλειά αλλά διαρκώς μειώνεται.
MARIA TR έγραψε:Καλησπέρα!!! Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες, έχουμε πολύ δουλειά και ο μικρός μου ήταν όλο άρρωστος και τον πηγαινοέφερνα στη μαμά μου.
Αύριο έχω ραντεβού να δούμε το νινι μας και την άλλη βδομάδα πάω για τον β'επιπεδου.
Έφτιαξε επιτέλους και ο καιρός!!!! Να βάλω και κανένα εποχιακό λουλουδάκι, να ομορφύνει και η αυλή μου!!!
Ιωαννα ωραία η κοιλίτσα σου!!
NantiaN έγραψε:Γεια σας και απο εμενα!!!Τι κανετε;;; Ειχα χαθει και εγω γιατι ειχα τρεχαματα με τα ανηψια .....
Ανυπομονω και εγω να μη με αφηνει σε ησυχια ο μπεμπης αλλα ειναι νωρις...Ισα ισα που τον νιωθω που και που...
Αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε πως ειναι και αμα μπορεσουμε να επιβεβαιωσουμε και το φυλλο!!
Joannoua3 Καλε τι κοιλιτσα ειναι αυτη???Μικρουλα ακομα...Βλεπω εχεις και πολυ ορεξη σε χαιρομαι!!Εμενα δε με αφηνουν να κανω κ πολλα φοβηθηκαν πολυ που ειχα αιμα στις αρχες και ετσι καθομαι σχεδον συνεχεια πιο πολυ τρεχω να διαβασω τον μικρο της κουνιαδας γτ ειναι πολυ ζωηρος!!!!
Οντως θα ηταν παρα πολυ ωραια ετσι!!!!joannoua3 έγραψε:NantiaN έγραψε:Γεια σας και απο εμενα!!!Τι κανετε;;; Ειχα χαθει και εγω γιατι ειχα τρεχαματα με τα ανηψια .....
Ανυπομονω και εγω να μη με αφηνει σε ησυχια ο μπεμπης αλλα ειναι νωρις...Ισα ισα που τον νιωθω που και που...
Αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε πως ειναι και αμα μπορεσουμε να επιβεβαιωσουμε και το φυλλο!!
Joannoua3 Καλε τι κοιλιτσα ειναι αυτη???Μικρουλα ακομα...Βλεπω εχεις και πολυ ορεξη σε χαιρομαι!!Εμενα δε με αφηνουν να κανω κ πολλα φοβηθηκαν πολυ που ειχα αιμα στις αρχες και ετσι καθομαι σχεδον συνεχεια πιο πολυ τρεχω να διαβασω τον μικρο της κουνιαδας γτ ειναι πολυ ζωηρος!!!!
Axxx agapoulla m den pirazei na ksekourazesai oso mporeis...
Afou etsi prepei kali m g to kalo t ninaki s...
Oso g tin kilia m nai mikri einai akomi...
Tin alli eudomada mpenw ston 6o mina...
Makari na megalwsei mono kilia k oxi allo stithos zampes k magoula...
Thelw mono tin kilia m na megalwsei...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης