Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να 'μαι κι εγώ...εκάνα νυχάκια να είναι φρέσκα για την 1χρονιά Very Happy τώρα περιμένω να στεγνώσουν..με ποιες θα πιώ καφέ? Wink

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472

Κορίτσια, μου έχει κολλήσει. Θέλω να μείνω έγκυος και να είναι δίδυμα και να είναι κορίτσια! Συμβιβάζομαι και με αγόρι- κορίτσι. Θέλω πολλά;;;;;; Δε νομίζω... Wink

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κοριτσακι μου, και εγω ετσι το ηθελα!!!! Διδυμα και κορες και μαζι με το Βιολεττακι μου θα γεμιζα αγκαλιες Very Happy Very Happy Very Happy

Θα ηταν πολυ δυσκολα αλλα θα ηταν και η μονη ευκαιρια για τρια παιδια και με τοσα που ζητανε στα νοσοκομεια συμφερει δυο μωρακια μια γεννα. Very Happy Very Happy Very Happy

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευη μου εισαι ακομα εκει? εσυ εχεις fb να γινουμε και εκει φιλες? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 328109

mariabel

mariabel
Ναι και εγώ έτσι το σκέφτομαι, γιατί ο άντρας μου θέλει δύο και μετά στοπ! Οπότε είναι η μοναδική ευκαιρία για τρία. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά και η ζωή τα φέρνει μερικές φορές όχι όπως τα περιμένεις.
Ελευθερία μου, εύχομαι να γίνει το καλύτερο και για τις δυο μας! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472
Η μουμπουκίτσα σου νομίζω μοιάζει περισσότερο στον άντρα σου, έτσι δεν είναι; Μου φαίνεται ότι είναι ίδια αυτός, αλλά επειδή οι φωτογραφίες μας κοροιδεύουν μερικές φορές, κρατάω μια επιφύλαξη...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:Ευη μου εισαι ακομα εκει? εσυ εχεις fb να γινουμε και εκει φιλες? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 328109

εδώ είμαι! δεν έχω fb!! πρεπει να είμαι η μόνη!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 215994

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειναι ολοιδιοι δεν κανεις καθολου λαθος Very Happy
Απο την μια ελεγε ο αντρας μου οτι θα ηθελε να μοιαζει σε μενα η κορη μου για να εχει δυο, αλλα μετα καταχαρηκε και μου ελεγε κιολας οτι αν ποτε τον διωξω η τιμωρια μου ειναι οτι θα τον βλεπω παντα μεσα απο την κορη μου Razz Razz Razz

Μακαρι κοριτσακι μου, να μας ερθουν οπως τα θελουμε. Οτι ειναι να ερθει θα 'ρθει Very Happy

Ο μικρουλης σου μοιαζει στον αντρα σου?

Σιγα μωρε Ευη δεν εισαι η μονη ξερω πολλους που δεν εχουν δεν πειραζει Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 328109

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:Ειναι ολοιδιοι δεν κανεις καθολου λαθος Very Happy
Απο την μια ελεγε ο αντρας μου οτι θα ηθελε να μοιαζει σε μενα η κορη μου για να εχει δυο, αλλα μετα καταχαρηκε και μου ελεγε κιολας οτι αν ποτε τον διωξω η τιμωρια μου ειναι οτι θα τον βλεπω παντα μεσα απο την κορη μου Razz Razz Razz

Μακαρι κοριτσακι μου, να μας ερθουν οπως τα θελουμε. Οτι ειναι να ερθει θα 'ρθει Very Happy

Σιγα μωρε Ευη δεν εισαι η μονη ξερω πολλους που δεν εχουν δεν πειραζει Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 328109

siren ενα πουλακι μου σφυριξε οτι εισαι εγκυος....Τι χαρα....

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανακι μου ημουν εγκυος αλλα απεβαλα στις 19/12.
Μην νιωσεις ασχημα γιατι δεν μπορουσες να το ξερεις, το πουλακι Razz καλα εκανε και σου ειπε τα ευχαριστα αλλα μετα μαλλον ουτε το πουλακι δεν ηθελε να σου πει τα δυσαρεστα Crying or Very sad
Ευχομαι να ειμαστε και οι δυο ξανα εγκυουλες και να φυγουν τα προβληματα και να εισαι και με δευτερο μωρο και ΟΧΙ μονη κοριτσακι μου. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:Τατιανακι μου ημουν εγκυος αλλα απεβαλα στις 19/12.
Μην νιωσεις ασχημα γιατι δεν μπορουσες να το ξερεις, το πουλακι Razz καλα εκανε και σου ειπε τα ευχαριστα αλλα μετα μαλλον ουτε το πουλακι δεν ηθελε να σου πει τα δυσαρεστα Crying or Very sad
Ευχομαι να ειμαστε και οι δυο ξανα εγκυουλες και να φυγουν τα προβληματα και να εισαι και με δευτερο μωρο και ΟΧΙ μονη κοριτσακι μου. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472

Ναι μου κοπηκε ολιγον τι η χαρα αποτομα,λυπαμαι δεν ηξερα γιατι δε πολυμπαινω μιας και το θεμα της προσπαθειας το αφησα λιγακι για πιο μετα,εχω αλλα θεματα που με καινε...Ευχαριστω για την υπεροχη ευχη σου κοριτσαρα μου γλυκεια και συ θελω να μη σε παρει απο κατω ετσι?Θα ξαναμπει σπορουλινι μεσα σου και θα ειναι πολυ γερο θα δεις...

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α ρε Τατιανακι μου τα ξερω τα θεματα που σε καινε γιατι σε εχω στο μυαλο μου και οπου σε βλεπω σε διαβαζω να δω τι γινεται ρε κοριτσακι μου.
Μακαρι να τελειωσουν μια και καλη τα προβληματα να παρει αποφασεις δραστικες ο αντρας σου και να δεθειτε τοσο πολυ που να μην μπαινει τιποτα αναμεσα σας και συντομα να κανετε ενα δευτερο μωρακι.
Οσο για μενα δεν τα καταφερνω παντα αλλα προσπαθω να το ''ξεπερασω'' και να μην με παιρνει απο κατω και να μην σταματησω να ελπιζω.
Και εγω θα σταματησω για λιγο καιρο τις προσπαθειες και απο το καλοκαιρακι ελπιζω να ερθει ενα ακομα σπορακι...
Σε φιλω γλυκεια μου!!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλαρες κουκλαρα μου κι αν νιωσεις πεσμενη να κοιτας την κορακλα σου λιγο κι ολα θα τα προσπερνας...

mariabel

mariabel
siren έγραψε:Ειναι ολοιδιοι δεν κανεις καθολου λαθος Very Happy

Ελευθερία μου, συνήθως τα αγόρια μοιάζουν στις μαμάδες και τα κορίτσια στους πατεράδες, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όταν γεννήθηκε ο Αντωνάκης, ο άντρας μου έψαχνε να βρει κάτι που να μοιάζει σ'αυτόν και δεν έβρισκε. Αργότερα έλεγε ότι είναι ίδιος αυτός. Τώρα πάλι λέει ότι μοιάζει σε εμένα, αλλά εκφράσεις είναι αυτός. Τι να πω! Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι μοιάζει σε εμένα, άλλοι ότι μοιάζει στον πατέρα του, άλλοι στους παππούδες... Μέχρι και ότι μοιάζει στην κουνιάδα μου έχουν πει!!! Αυτό δεν είναι παιδί, είναι χαμαιλέοντας!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια μου τη κανετε ??? πως περνατε ??? μαρια τη κανεις χαθηκες το παιδακι σου καλα ειναι ?? μπουμπου σιρεν αντα τη κανετε ??? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472 ειστε εδω ???? βρε κοριτσακια καμμια δεν εχει νεα για το λεμονακι με εχει φαει η αγωνια και η ευαγγελια μας που ειναι ποτε ειχε πει οτι θα γυρισει ??? μας λειψανεεεεε

mariabel

mariabel
Γεια σου, αγαπη!
Καλά είμαστε, δόξα στο Θεό! Οι άντρες μου κοιμούνται και εγώ κάνω πάρτι στο Internet!!!! Very Happy
Για το Λεμονάκι δεν έχω ιδέα... Πιστεύω ότι περιμένει να μας ανακοινώσει τα ευχάριστα για αυτό αργεί να μπει.

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Γεια σου, αγαπη!
Καλά είμαστε, δόξα στο Θεό! Οι άντρες μου κοιμούνται και εγώ κάνω πάρτι στο Internet!!!! Very Happy
Για το Λεμονάκι δεν έχω ιδέα... Πιστεύω ότι περιμένει να μας ανακοινώσει τα ευχάριστα για αυτό αργεί να μπει.

κ εγω ελπιζω να μας κανει ποδαρικο στο θεματακι μας ως εγκυουλα πια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 990599 η ευαγγελια μας ειχε πει οτι θα τα λεγαμε απο τριτη αλλα δεν την βλεπω πουθενα αραγε οι υπολοιπες ζουζουνιζουν Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 215994 ή κοιμουντε Sleep Sleep ?????????????????????????????

mariabel

mariabel
αγαπη, θα σε αφήσω και εγώ! Πάω για Sleep
Φιλιά πολλά σε όλες!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από νωρίς φύγατε σήμερα? εγώ μόλις τώρα μπόρεσα κι έκατσα...αύριο θα λιώσω στον ύπνο..αν με αφήσει ο κοντός να κοιμηθώ, γιατί μετά από τοοοοσες μέρες είναι η πρωτη μέρα που δν έχω να κάνω απολύτως τίποτα!!χιχιχι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 328109

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα υπναρούδες!! cheers

Σήμερα ξύπνησα νωρίς-νωρίς πήγα από το εργαστήριο, πλήρωσα τη ΔΕΗ ( Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 654655 ), το νοίκι, πήρα κ ψάρια από τη λαϊκή!

Η χοριακή μου είναι στο τσακ πάνω από τη βάση αλλά από ότι έχω καταλάβει το θέμα είναι να ανεβαίνει όχι να είναι από την αρχή υψηλή. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.Είναι στο 1159,30 με βάση το 1000.

Όσο για το fb , Evi δεν είσαι η μόνη που δεν έχει, είμαι κι εγώ!Ξέρω ότι πολλές θα διαφωνήσετε μαζί μου αλλά δε μ'αρέσει.Είδα πολλούς φίλους κ γνωστούς που έχουν, να "μεταμορφώνονται" σε άλλους ανθρώπους για να πείσουν τους ψηφιακούς τους φίλους ότι περνάνε τέλεια κ ζουν την τέλεια ζωή.Δε θέλω να μπω σε αυτό το τρυπάκι για π.χ παλιούς συμμαθητές/τριες που στην τελική δεν έχω πλέον τίποτα κοινό μαζί τους. Sorry κ πάλι, απλά λέω τη γνώμη μου.

Φιλάκια πολλά σε όλες να χετε μια τέλεια μέρα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ada έγραψε:Καλησπέρα κ πάλι, δεν μπορώ να κρατηθώ μακριά σας για πολύ Wink

Όσο για το καλά Sotiria δεν μπορώ να το πω. Είμαι από τους ανθρώπους που λατρεύουν τη συνέπεια οπότε μη μου τάξει κανείς κάτι , την έβαψε!

Μου έταξε το μικροβιολογικό το αποτέλεσμα στις 5.Σηκώνομαι κι εγώ , περπατάω πάλι πόση ώρα για να το πάρω.

Φτάνω εκεί κ μου λένε μετά τις 9!Μου λέτε γιατί δε μου κοψε να πάρω ένα τηλ πρώτα??

Στο δρόμο του γυρισμού είδα το πρόσωπό μου σε μια βιτρίνα.Χαλαρά έκανα το γάλα γιαούρτι με το βλέμμα μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 654655

Το θέμα είναι ότι δεν λένε το αποτέλεσμα τηλεφωνικά κι εμείς μετά τις 8 περιμένουμε κ κόσμο , καλό αύριο τώρα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 654655

EXEIS APOLYTO DIKAIO!!!!H ANAMONH EINAI POLY DYSKOLH.PANTWS EGW OTAN EKANA THN PRWTH KAI DEYTERH XORIAKH EKATO FORES PHRA THLEGWNO THN MIKROBIOLOGO GIA NA MOY LEEI AN ANEBAINOYN OI MONADES. KAI MOY ELEGE DEN YPIRXE PROBLHMA

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Γεια σου Σωτηρια μου..εμεις καλα ειμαστε...εσυ πως νιωθεις?ολα καλα?

Αντα μου γιατι δν σου το λενε τηλεφωνικα?Δν τους εχεις πληρωσει??Συγνωμη αλλα να τους παρεις τηλ. και να το απαιτησεις..ειδικα που εκανες τοσο δρομο λες και το ειχες ταμα για να πας να τα παρεις και δν τα ειχαν ετοιμα!!!
Σε καταλαβαινω απολυτα!! λιγη υπομονη τωρα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472

OLA POLY KALA DOXA TO THEO.MONO KAPOIES ANAGOYLES POY KAI POY ,AIMA DEN EXW EDW KAI POLLES MERES KAI GENIKA POLY KSAPLA

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο Σωτηρια ολα καλα να σου πανε!!!

Αντα μου η γνωμη σου ειναι δεν θα σου πει κανεις τιποτα, ουτως η αλλιως ουτε εγω ειμαι υπερ του γκομενικου και οτι αλλο σκ@τα κανουν μεσω facebook απλα μου αρεσει που βρηκα ατομα που ειχα χασει ή που ειναι μακρια και δεν μπορω να εχω επαφη μαζι τους. Ουτως η αλλιως η αληθεια ειναι οτι για αυτο φτιαχτηκε για να μοιραζεσαι στιγμες με ανθρωπους που ειναι μακρια τωρα ολα τα αλλα οτι να ναι.

Φιλια στα υπολοιπα κοριτσακια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κοριτσάρες μου!βαρύ το πάπλωμα σήμερα!!τι κάνετε?πώς είστε?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:
Ουτως η αλλιως η αληθεια ειναι οτι για αυτο φτιαχτηκε για να μοιραζεσαι στιγμες με ανθρωπους που ειναι μακρια τωρα ολα τα αλλα οτι να ναι.

Συμφωνώ κι επαυξάνω.Δυστυχώς βλέπεις όμως πολλά κουλά στην προσπάθεια για αυτοπροβολή.Είδα φωτό φίλης μου (τρελό αγοροκόριστο) με τον αρραβωνιαστικό, με ροζ φορεματάκι, βάψιμο φουλ, ανταύγεια στο μαλλί, κ τινγκα στο κόσμημα και είχα μείνει κάγκελο 5 λεπτά! affraid
Δεν μπορούσα να την αναγνωρίσω κ την είχα δει το ίδιο πρωί (αυτή μου είπε να μπω να δω αυτόν στις φωτό)!! Πόσα χρόνια της λέγαμε να ντυθεί πιο κομψά, να βάλει κανένα κόσμημα κ αυτή το έκανε τελικά για να φανεί όμορφη στο fb!!!

Παρεμπιπτόντως την άλλη μέρα πάλι ήταν με τις φόρμες, τον κότσο κ το στραβοπατημένο σπορτεξ ... Rolling Eyes

Καλημέρα Evi, καλά έκανες κι έλιωσες στον ύπνο να χεις δυνάμεις κ γι αύριο! Very Happy

Sotiria πραγματικά δεν ξέρω τι σύστημα είναι αυτό που χουν στο μικροβιολογικό μου, είναι κ μεγάλος όμιλος...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις