876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Πεμ Δεκ 29, 2011 9:05 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
να 'μαι κι εγώ...εκάνα νυχάκια να είναι φρέσκα για την 1χρονιά τώρα περιμένω να στεγνώσουν..με ποιες θα πιώ καφέ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
siren έγραψε:Ευη μου εισαι ακομα εκει? εσυ εχεις fb να γινουμε και εκει φιλες?
siren έγραψε:Ειναι ολοιδιοι δεν κανεις καθολου λαθος
Απο την μια ελεγε ο αντρας μου οτι θα ηθελε να μοιαζει σε μενα η κορη μου για να εχει δυο, αλλα μετα καταχαρηκε και μου ελεγε κιολας οτι αν ποτε τον διωξω η τιμωρια μου ειναι οτι θα τον βλεπω παντα μεσα απο την κορη μου
Μακαρι κοριτσακι μου, να μας ερθουν οπως τα θελουμε. Οτι ειναι να ερθει θα 'ρθει
Ο μικρουλης σου μοιαζει στον αντρα σου?
Σιγα μωρε Ευη δεν εισαι η μονη ξερω πολλους που δεν εχουν δεν πειραζει
siren έγραψε:Τατιανακι μου ημουν εγκυος αλλα απεβαλα στις 19/12.
Μην νιωσεις ασχημα γιατι δεν μπορουσες να το ξερεις, το πουλακι καλα εκανε και σου ειπε τα ευχαριστα αλλα μετα μαλλον ουτε το πουλακι δεν ηθελε να σου πει τα δυσαρεστα
Ευχομαι να ειμαστε και οι δυο ξανα εγκυουλες και να φυγουν τα προβληματα και να εισαι και με δευτερο μωρο και ΟΧΙ μονη κοριτσακι μου.
siren έγραψε:Ειναι ολοιδιοι δεν κανεις καθολου λαθος
Απο την μια ελεγε ο αντρας μου οτι θα ηθελε να μοιαζει σε μενα η κορη μου για να εχει δυο, αλλα μετα καταχαρηκε και μου ελεγε κιολας οτι αν ποτε τον διωξω η τιμωρια μου ειναι οτι θα τον βλεπω παντα μεσα απο την κορη μου
Μακαρι κοριτσακι μου, να μας ερθουν οπως τα θελουμε. Οτι ειναι να ερθει θα 'ρθει
Ο μικρουλης σου μοιαζει στον αντρα σου?
Σιγα μωρε Ευη δεν εισαι η μονη ξερω πολλους που δεν εχουν δεν πειραζει
mariabel έγραψε:Γεια σου, αγαπη!
Καλά είμαστε, δόξα στο Θεό! Οι άντρες μου κοιμούνται και εγώ κάνω πάρτι στο Internet!!!!
Για το Λεμονάκι δεν έχω ιδέα... Πιστεύω ότι περιμένει να μας ανακοινώσει τα ευχάριστα για αυτό αργεί να μπει.
Ada έγραψε:Καλησπέρα κ πάλι, δεν μπορώ να κρατηθώ μακριά σας για πολύ
Όσο για το καλά Sotiria δεν μπορώ να το πω. Είμαι από τους ανθρώπους που λατρεύουν τη συνέπεια οπότε μη μου τάξει κανείς κάτι , την έβαψε!
Μου έταξε το μικροβιολογικό το αποτέλεσμα στις 5.Σηκώνομαι κι εγώ , περπατάω πάλι πόση ώρα για να το πάρω.
Φτάνω εκεί κ μου λένε μετά τις 9!Μου λέτε γιατί δε μου κοψε να πάρω ένα τηλ πρώτα??
Στο δρόμο του γυρισμού είδα το πρόσωπό μου σε μια βιτρίνα.Χαλαρά έκανα το γάλα γιαούρτι με το βλέμμα μου
Το θέμα είναι ότι δεν λένε το αποτέλεσμα τηλεφωνικά κι εμείς μετά τις 8 περιμένουμε κ κόσμο , καλό αύριο τώρα
boubou έγραψε:Γεια σου Σωτηρια μου..εμεις καλα ειμαστε...εσυ πως νιωθεις?ολα καλα?
Αντα μου γιατι δν σου το λενε τηλεφωνικα?Δν τους εχεις πληρωσει??Συγνωμη αλλα να τους παρεις τηλ. και να το απαιτησεις..ειδικα που εκανες τοσο δρομο λες και το ειχες ταμα για να πας να τα παρεις και δν τα ειχαν ετοιμα!!!
Σε καταλαβαινω απολυτα!! λιγη υπομονη τωρα!!
siren έγραψε:
Ουτως η αλλιως η αληθεια ειναι οτι για αυτο φτιαχτηκε για να μοιραζεσαι στιγμες με ανθρωπους που ειναι μακρια τωρα ολα τα αλλα οτι να ναι.
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης