951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Σαβ Δεκ 31, 2011 1:51 am
el88tse
Πανταχού παρούσα!
ξερετε κανενα τεστ εγκυρο ???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
demmy5_k έγραψε:Εδώ είμαι κι εγω! Κορίτσια έκανα τεστ σήμερα και είναι θετικό! Δεν το πιστεύω ακόμα! Κανονικά θα έπρεπε να είμαι τρελαμενη, αλλα μετα απο 2 παλινδρομες προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη! Δε θέλω κορίτσια μου να περάσω πάλι τα ίδια. Διορθωθηκε μεν το πρόβλημα, αλλα εγω πάλι έχω άγχος. Δεν το συνειδητοποιώ ούτε εγω ουτε ο αντρούλης μου. Αφήστε που ήταν τέσσερις μέρες του κρεβατιού και έκανα τη νοσοκόμα και τώρα φοβάμαι μήπως με κόλλησε!
Δεν το πιστεύω, αλήθεια σας λέω!!!!συγχαρητηριαααααααααααααααα να εχεις μια τελειομηνη οσο γινετε ευκολη και καταχαρουμενη εγγυμοσυνη θα το συνειδητοποιησεις σιγα σιγα χχχχ
siren έγραψε:
Ωστοσο Ελλη μου θελω να σου πω και κατι αλλο εδω και οχι στο αλλο θεμα για ευνοητους λογους οπως θα καταλαβεις και ελπιζω να μην μου επιτεθεις. Τα αγαπαω πολυ τα ζωα απο μικρη αλλο αν δεν καταφερα να εχω ενα δικο μου, αλλα οι αποψεις μου ειναι οι εξης: δεν θελω ζωα με μωρακια για πολλους λογους, θελω ζωα με παιδακια. Και θελω το ζωακι να εχει τους χωρους του και οχι να ανεβαινει σε κρεβατια και καναπεδες. Οταν πηγαινουμε στην πεθερα μου γεμιζουν τριχες ολα τα ρουχα μας μονο και μονο απο τις καρεκλες κ τους καναπεδες, εχει παει πολλες φορες το Βιολεττακι να παρει παιχνιδι του σκυλου και να το βαλει στο στομα της γιατι δεν γνωριζει οπως επισης εχει παει πολλες φορες στην σκυλοτροφη η στο νερο του σκυλου και την προλαβαινω συνεχεια στο τσακ. Θελω την γνωμη σου, ειναι ενα κανις και ερχομαι συνεχεια σε αντιπαραθεση με την πεθερα μου αλλα δεν ηθελα να πω την γνωμη μου στο αλλο θεμα γιατι γινεται λιγο της κακομοιρας και δεν εχω ορεξη για επιθεσεις. Σορρυ για το μεγαλο ποστ και για αυτην την μικρη ασχετη παρενθεση.
αγαπη έγραψε:ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΔΩ
el88tse έγραψε:κοριτσια καλησπερα η ακατανομαστη μολις εκανε την εμφανιση της αχαχαχ αντε παλι απ την αρχη να μαθω ποτε εχω γονιμες μερες αχ κοριτσια μου βοηθεια θελω
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης