501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Τετ Δεκ 21, 2011 8:02 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
art86 έγραψε:τον ρωτησα....μαλλον χωρις λογο στεναχωριεμαι....οχι δεν μου ειπε οτι πρεπει να φτασει 20 χιλιαδες για να παν ολα καλα....απλα σε αυτες τισ μοναδεσ ακουμε καρδουλα....αλλα την τριτη μου ειπε 8α πρεπει να εχει ανεβει αρκετα για να πουμε οτιπανε ολα καλα...ο γιατροσ μου ειπε οτι μπορει να ηταν μεγαλος ο κυκλος μου για αυτο.....τελοσ παντων θα ξεαγχωθω μου ειπε να παρω και φιλισιν κ ελπζω να πανε ολα καλα.....εχεισ δικιο...οτι ειναι να γινει θα γινει...συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειναι κατι πρωτογνωρο για μενα και θελω ολα ν πανε καλα
αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου τη κανετε ??? εγω σημερα ετρεχα μαζι με τον αντρουλη μου (ναι τωρα αντρουλης μου μετα τα νευρα και τα μουτρα που του κραταγα προχτες χαχαχα) πηγαμε μαζι να πληρωσουμε δεη ευδαπ μετα πηγαμε στο σουπερ μαρκετ που ανοιξε ενα καινουριο με καλες τιμες και καλες προσφορες κοριτσια μετα ηρθαμε σπιτι τακτοποιησαμε τα ψωνια μας εκανα τις δουλειες μου μαγειρεψα ζουζουνισαμε κοιμηθηκαμε ξυπνησαμε πριν μια ωριτσα γιατι πειναγαμε σαν λυκοι φαγαμε, ο συζηγος εκανε ενα τσιγαρο(εγω οχι 3 μερες ακαπνη παρακαλω) και τωρα ξαναπηγε για υπνο γιατι δουλευει βραδυ σημερα (μου αρεσει που σας τα λεω ολα με λεπτομερειες) οποτε θα κανουμε παρεουλα αποψε για να δω ποιες ειναι εδω τωρα ? ελπιζω να μην μιλαω μονη μου
evi27 έγραψε:
καλώς την!εγώ είμαι εδώ
αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:
καλώς την!εγώ είμαι εδώ
τη κανεις ευη μου ??? μονες ειμαστε εδω σημερα??? ειχαμε κανενα ευχαριστο νεο και το εχασα ??? εκτος απο την αρτεμη
evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:
καλώς την!εγώ είμαι εδώ
τη κανεις ευη μου ??? μονες ειμαστε εδω σημερα??? ειχαμε κανενα ευχαριστο νεο και το εχασα ??? εκτος απο την αρτεμη
καλά είμαι!!μόλις τελείωσα τα πορτοκαλένια σοκολατάκια μου!γι'αυτό δεν σου απάντησα νωρίτερα!όχι κανένα άλλο νεο!
γεια σου Μαράκι!!
αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:
καλώς την!εγώ είμαι εδώ
καλά είμαι!!μόλις τελείωσα τα πορτοκαλένια σοκολατάκια μου!γι'αυτό δεν σου απάντησα νωρίτερα!όχι κανένα άλλο νεο!
γεια σου Μαράκι!!
Μμμμμμ πορτοκαλενια σοκολατακια ωραιο μου ακουγετε αν καταλαβα καλα ειναι σοκολατακια με πορτοκαλι ????
evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:
καλώς την!εγώ είμαι εδώ
γεια σου Μαράκι!!
Μμμμμμ πορτοκαλενια σοκολατακια ωραιο μου ακουγετε αν καταλαβα καλα ειναι σοκολατακια με πορτοκαλι ????
είναι φέτες πορτοκαλιού σε μισοφέγγαρο,βρασμένα σε σιρόπι και βουτηγμένα(το μισό)σε λιωμένη κουβερτούρα....τα πουλάνε και σε κάποια μαγαζιά με ξηρούς καρπούς κτλ..16ευρώ το κιλό παρακαλώ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Τετ Δεκ 21, 2011 10:31 am, 1 φορά
Ada έγραψε:Ακούγεται πεντανόστιμο και σχετικά εύκολο!!
Για πες για το σιρόπι βάζεις απλά ζάχαρη κ νερό ή κ κάτι άλλο;
Ada έγραψε:Να σαι καλά Evi για τη συνταγή , μου άνοιξες την όρεξη!!!
Μόλις πάω σπιτάκι μου την Παρασκευή θα την κάνω σίγουρα.
Λογικά αυτά στέκονται αρκετό καιρό, θα χω κ κόσμο στο σπίτι το Σαββατοκύριακο...super!!
mariabel έγραψε:Εύη, Μαρίνα, Άντα, γεια σας!!
Πόπο, πάλι για γλυκά μιλάτε!!! Μμμμμ!! Τέλεια ακούγονται τα πορτοκαλένια σοκολατάκια! Έχω φάει και μου αρέσουν πολύ! Δε λέω όχι σε κανένα γλυκό!!
evi27 έγραψε:mariabel έγραψε:Εύη, Μαρίνα, Άντα, γεια σας!!
Πόπο, πάλι για γλυκά μιλάτε!!! Μμμμμ!! Τέλεια ακούγονται τα πορτοκαλένια σοκολατάκια! Έχω φάει και μου αρέσουν πολύ! Δε λέω όχι σε κανένα γλυκό!!
γεια σου Μαράκι!τα ίδια κι εγώ!!όχι σε κανένα γλυκό!!
mariabel έγραψε:evi27 έγραψε:mariabel έγραψε:Εύη, Μαρίνα, Άντα, γεια σας!!
γεια σου Μαράκι!τα ίδια κι εγώ!!όχι σε κανένα γλυκό!!
αγαπη, πώς είσαι σήμερα;
αγαπη έγραψε:
μαρια μου καλα ειμαι ο λαιμος μου με ταλαιπωρεί αρκετα κατα τα αλλα η ζουζουνιες ζουζουνιες ακομα και με βραχνη φωνη χαχαχαχα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τετ Δεκ 21, 2011 11:33 am, 1 φορά
boubou έγραψε:Αχ μολις μπηκα και παλι για γλυκα μιλατε!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Eγω επειδη εχω παρει τον ανηφορο σε κιλα, ειπα οτι θα κρατηθω και θα αρχισω παλι να τρωω υγιεινά γιατί με βλεπω να φεύγουν οι γιορτές κι εγω να παθαινω καταθλιψη!! Αφηστε που αρχισα ηδη να εχω μια down διαθεση χωρίς λόγο,(και με κοιταω στον καθρεφτη και μου φαίνομαι χοντρή!!(ενω οταν εχω καλη διαθεση δν εχω τετοια θεματα ) αρα μαλλον θα κανει την εμφανιση της παλι η κοκκινη..ελπιζω οχι νωριτερα απο τις 27 τουλαχιστον να μη χαλασει ο κυκλος!!Εχω βγαλει και σπιρακι παλι..αχ αυτα τα σπιρακια!!
ηθελα κι εγω να ζουζουνισω αλλα εχασε η ομαδα μας , και δν ξερω αν θα εχει διαθεση σημερα ο αντρουλης...ειμαι στη δουλεια ακομη!!
boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:
αγαπη, πώς είσαι σήμερα;
μαρια μου καλα ειμαι ο λαιμος μου με ταλαιπωρεί αρκετα κατα τα αλλα η ζουζουνιες ζουζουνιες ακομα και με βραχνη φωνη χαχαχαχα
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης