276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Δευ Δεκ 19, 2011 10:43 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Κι οπως σας υποσχεθηκα χθες..σας στελνω μια πολυ πρωινη πολυ γλυκια καλημερα σε ολες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariabel έγραψε:Κορίτσια, καλημέρα!! Τι καλημέρα δηλαδή; Η Ελευθερία πονάει από την αιμοραγία, η αγάπη άρρωστη, η pipi και η Ada απογοητευμένες... Και εγώ είμαι χάλια! Ο Αντωνάκης είναι άρρωστος πολύ και εγώ τα ίδια. Εν τω μεταξύ τρελή αιμοραγία και πόνοι φοβεροί (τελικά αγαπη πονάω και εγώ-θυμάσαι που λέγαμε για οπίσθια κλίση?). Θέλω να μείνω ξάπλα όλη μέρα, αλλά δε γίνεται...
Ελπίζω τουλάχιστον η Αναστασία και η Άρτεμη να μας πουν ευχάριστα νέα και να μας φτιάξουν τη διάθεση!
siren έγραψε:Αχ ρε κοριτσακια μου περαστικα μας!!!!
Περαστικα και στο μικρουλακη σου Μαρια μου, ολα αγκαλια να το εχεις το πουλακι μας τωρα
Αγαπη μου η πεθερα οταν δεν ειναι καλα το στομαχι της κανει αριανη. Η οποια ειναι ενα ποτηρι νερο και διαλυει μεσα λιγο γιαουρτι τωρα δεν ξερω αν κανει για την περιπτωση σου κανε μια δοκιμη παντως.... δεν ειναι νοστιμο αλλα εχει αποτελεσματα...
mariabel έγραψε:Ευχαριστώ, κορίτσια για τα περαστικά! Και σε εσάς εύχομαι το ίδιο! Ελευθερία μου, θέλω να τον έχω όλο αγκαλιά, αλλά είμαι και εγώ χάλια και δεν ξέρω αν κάνει. Μην τον κολλήσω και γίνει χειρότερα...
Χθες πήγαμε στο ΙΚΑ και κάναμε την 3η δόση από το πενταπλό εμβόλιο. Είπα στην εκεί γιατρό ότι έχει συνάχι και λίγο βήχα, αλλά επειδή δεν βρήκε ούτε ακροαστικά ούτε ωτύτιδα, ούτε λαιμά, του το έκανε και τώρα είμαστε άστα να πάνε!!!!
αγαπη, εκτός από τάση για εμετό και πυρετό, έχεις κάτι άλλο; Βήχα, συνάχι κτλ;;;;
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης